He vist el vídeo on s'afusella i es crema un ninot que em representava a mi. M'estava acomiadant de la meva família quan m'han començat a arribar enllaços; per sort, he pogut evitar que les meves filles el veiessin. En poca estona faré públic un fil al respecte.
Avui en un poble d’Espanya, governat pel PSOE, han decidit afusellar i cremar un ninot que representava la meva persona, i que portava un llaç groc ben visible. No m’han volgut afusellar i cremar a mi, només: han volgut mofar-se de la lluita per la llibertat de presos i exiliats.
Vives en un país en el que una careta y un silbato en la casa de una independentista en Viladecans es terrorismo y fusilar un muñeco con un lazo y la cara de Puigdemont en la plaza de un pueblo de Sevilla, folklore.
Gràcies, mare, per haver fugit d'aquesta puta merda i no haver-hi volgut tornar mai més.
ATENCIÓ: Així han "assassinat" el molt honorable president Puigdemont al poble de Coripe. La policia local carregava la munició en un cotxe amb el logotip de la Junta d'Andalusia. Perdoneu, però això és gravíssim. pic.twitter.com/ZgOHPaeALq
 • ATENCIÓ: Així han "assassinat" el molt honorable president Puigdemont al poble de Coripe. La policia local carregava la munició en un cotxe amb el logotip de la Junta d'Andalusia. Perdoneu, però això és gravíssim.
  @miquelstrubell
 • ¿Qué ocurriría si esta “fiesta” fuera la de un municipio catalán o vasco y el muñeco el de un representante del #Trifachito? ¿Cuáles serían los titulares? 📰📺📻 🎞 Vía @miquelstrubell
  @JonInarritu
 • El fet en si mateix és molt lleig. Solidaritat amb @KRLS. El pitjor de tot, el més dolorós i el més indignant és que si això hagués passat a Catalunya a hores d'ara hauria detinguts, especials informatius i peticions de 155. JA N'HI HA PROU.
  @AlbanoDante76
 • ⚠️ #ÚLTIMAHORA: VOX ha solicitado a la Junta Electoral que censure el vídeo de PACMA y ordene su retirada. Nos reafirmamos en todo el contenido del vídeo. Seguiremos plantando cara a las políticas del odio y la violencia que abanderan. ¡Sois involución! ¡Somos la #ReEvolución!
  @PartidoPACMA
 • Para los que dicen que votar no sirve de nada...
  @eljueves
 • Así ha sido el fusilamiento al muñeco del president @KRLS en la localidad de Coripe (1.337 habitantes) donde gobierna el PSOE con mayoría absoluta. En este pueblo sevillano hubo 90 encarcelados, 40 fusilados, 16 desterrados y 54 huidos por el franquismo.
  @fonsiloaiza2
 • Molts em coneixeu pels meus dibuixos a boli dels presos i exiliats, però el que no sabeu és que, tots vosaltres, heu tingut, en algun moment, algun dels meus dibuixos a les vostres mans. Obro fil....
  @JordiMagria1
 • PIDO A LA FISCALÍA GENERAL DEL ESTADO ACTÚE DE OFICIO ante el simulacro de fusilamiento de Carles Puigdemont
  @altamiranoMLG
 • #Espagne : Mise en scène macabre, abjecte et intolérable. Et oui, le fascisme ça commence comme cela. Ne nous habituons pas à ça ! Tot el meu suport al president #Puigdemont @KRLS #SolidaritatCatalunya #WakeUpEurope
  @Romain_Colonna
 • No és cap tradició. És vulneració dels drets humans. És impunitat de la violència i l'odi. Condemna clara, i solidaritat amb @KRLS
  @cupnacional
 • Cómo puede ser q existia todavía tanto odio a Catalunya? Ante esto, solo un compromiso: luchar en favor de la cultura y la fraternidad entre los pueblos y gritar Visca Catalunya y Viva Andalucía republicanas.
  @JoanTarda
 • Me han robado la bici esta noche en mi edificio en El Born, Barcelona. Si alguien la ve que me contacte por privado. Si puedes darle RT a esta publicación te lo agradecería. Tiene un dibujo delante de un gallo encima de una rueda. Gracias de antemano.
  @FiodoirMacTire