7 day tweet volume :
Ei valtion sijoitusrahastolle! Suomen investointivaje johtuu siitä, ettemme ole tarpeeksi houkutteleva ympäristö pitkäjänteiselle yritystoiminnalle. Rahoitus ei ole suurin pullonkaula; kannattavuus on. Miksi valtion pitäisi omistaa yhä enemmän puolestamme?
verkkouutiset.fi/elina-lepomaki…
Tieteellinen julkaisutoiminta on ehkä koko tiedejärjestelmän pahin ongelmakohta. Silti siitä Suomessa tunnutaan puhuvan verrattain vähän.

Pieni yleissivistävä ketju siitä, miten perseellään ollaan. Kolme pääpointtia.
Harvoin olen ihan musertunut, mutta nyt on pakko myöntää että ottaa koville. Vahvaa kahvia ja sulattelua hallituksen päätöksistä.. pic.twitter.com/seBsjaJv42
Tuska, Provinssi ja Ilosaarirock peruttu tunnin sisällä.
Peruuntuneet ohjelmaostot kotimaisille bändeille?
Min 1Me
Peruuntuneet palveluostot alihankintaketjulle?
Min 4Me
Peruuntunut palveluliikevaihto?
Min 6Me
Montako henkilötyövuotta?
Min 200
Pieni paperitehdas.
Tunnissa.
  • Harvoin olen ihan musertunut, mutta nyt on pakko myöntää että ottaa koville. Vahvaa kahvia ja sulattelua hallituksen päätöksistä..
    @HenriAlen
  • 3/4 Tämän aamun @ksmlfi #citymarket mainos oli järkyttävä. Valtaosa kalatuotteista jollain tavalla epäilyttäviä, tiikerirapu tuhoaa mangrovet ja niin edelleen. Ja miten yhteinen tahtotila "vähennetään lihansyömistä ensin ulkomaisista" onnistuu tuon vasemman sivun avulla?
    @PanuHalme
  • Tere ja muut oikeistosiat nälvivät nyt kokoomuksen sivistyneistöä siitä, että kyllä pitää saada haukkua muita vammaisiksi puolueen nimissä. Lisäksi näille anteeksipyyntö on vain sisällötön merkkijono joka sylkäistään päin naamaa kun alkaa näyttää, että vittuilu ei mene läpi.
    @roedvin
  • Hello there 😏 #ImolaGP 🇮🇹 #F1
    @F1
    GIF
  • 💜@BTS_twt // @bts_bighit 💜 Vote using these hashtags: #BTSARMY #BestFanArmy #iHeartAwards And vote on: ihe.art/AvWzji1
    @KISSFMPhoenix
  • [위버스 매거진] 호시, 퍼포먼스 팀의 리더 ‘Spider’로 K-팝 퍼포먼스의 새로운 비전을 제시하다 더 자세한 내용은 위버스 매거진에서 확인하세요! KOR: bit.ly/3dmuKbv ENG: bit.ly/3wZ9Oim JPN: bit.ly/3wZ2PGj #위버스 #Weverse #위버스매거진 #Weverse_Magazine
    @weverseofficial
  • [#BTS] #Jin 의 #Dynamite MV Photo Sketch를 #리듬하이브 에서 만나보세요! Discover #Jin's #Dynamite MV Photo Sketch in #RhythmHive! #Jin の #Dynamite MV Photo Sketchを #RhythmHive でチェック! #RhythmGame
    @RhythmHive_twt
  • [Weverse Magazine] HOSHI, leader of the Performance Team Presenting a new vision for K-pop performances with “Spider” Want to know more? Go to Weverse Magazine! KOR: bit.ly/3dmuKbv ENG: bit.ly/3wZ9Oim JPN: bit.ly/3wZ2PGj #Weverse #Weverse_Magazine
    @weverseofficial
  • Kun valtio lyö shekkiä kouraan ja rajoituksia löysätään. #kulutus #talous
    @HannuNummiaro
  • [Weverse Magazine] HOSHI、パフォーマンス・チームのリーダー 「Spider」でK-POPパフォーマンスの新たなビジョンを提示する もっと知りたいなら Weverseマガジンをチェック! KOR: bit.ly/3dmuKbv ENG: bit.ly/3wZ9Oim JPN: bit.ly/3wZ2PGj #Weverse #Weverse_Magazine
    @weverseofficial
  • 63% of Germans think Söder suitable for chancellor (37% Scholz, 29% Laschet, 24% Baerbock). How a Bavarian prime minister became Germans' favored politician is one of pandemic's most impressive side effects. Let's see whether there is long Söder Covid. zdf.de/nachrichten/po…
    @thorstenbenner
  • Twitter, Facebook, WhatsApp, YouTube and Telegram reportedly blocked in anticipation of TLP protests. Some users say the apps and sites are working on VPNs.
    @AmberRShamsi
  • Won't you shake the poor sinner's hand... #BTSARMY #BestFanArmy #iHeartAwards @BTS_twt
    @M4RJ012
  • @sli_ry toimisto sijaitsee Tampereella. Toimimme koko Suomessa! Olemme niitä varten, joita #kielihäiriö koskettaa henkilökohtaisesti tai läheisen kautta – tuemme, jaamme tietoa ja järjestämme #vertaistukitapaamisia
    @EijaHeikura
  • hi this is super important
    @MissRinAelia
  • "Meillä ei olisi rautateitä, sairaaloita tai kesäfestareita ilman ihmisiä, jotka tekevät töitä, yrittävät, ottavat riskiä ja tavoittelevat tähtiä." -@PetteriOrpo Siksi sydän on oikealla. 💙 kokoomus.fi/miksi-sydan-on…
    @kokoomus
  • Probably a greater chance of it being related to Younha's tease she posted a while back. instagram.com/p/CKf0FQIn6ZD/
    @VinnyHolliday
  • Chris Martin is in South Korea. @BTS_twt @coldplay 🧐
    @VinnyHolliday
  • We have now opened #Elisa5G to over 80 municipalities in Finland, the latest are Toivakka, Uurainen, Orivesi and Kalajoki. And, we are expanding the coverage of excisting network all over Finland, like in Helsinki: over 90 % of citizens are living under Elisa's 5G network.
    @MattilaVeli
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.