7 day tweet volume :
Sir David Attenborough ,94v,on tuottanut järkyttävän katsauksen luonnon tuhoutumisesta . Toivottavasti se herättää kovakorvaiset! Aikaa ei tosin ole paljon tai minun mielestäni aika meni jo. Herätys!Suomi on tuhonnut jo korvaamatonta, vanhoja metsiä ja soita!
President @Niinisto: ”I stand in full solidarity with President @EmmanuelMacron and our colleagues in the defence of European values and in the fight against terrorism.”
Menestystä ei tule sille, joka odottaa maailman palaavan entiselleen. Maailma ei palaa entiselleen enää koskaan. Menestys tulee sille, joka näkee sumun läpi uuden tilanteen avaamat mahdollisuudet.
Vasta hetki sitten Twitterissä väännettiin kovasti kättä siitä, ovatko yritykset vastuullisia. Vastaamon tapaus osoittaa sen, että isotkin yritykset voivat toimia järjettömän vastuuttomasti. Eivät yritykset ole yhtenäinen joukko ja omavalvonnan teholla on rajansa.
 • Aika mennä nukkumaan.
  @MiikkaKeranen
 • Mulla ei ole erityisiä tarpeita puolustella juuri Oatlya firmana, mutta onhan se hauskaa suuttua kauramaitopropagandasta. Maassa, jossa kansaan on ala-asteelta asti iskostettu julistein ja sloganein, että ilman lehmänmaitoa suunnilleen luut katkeavat ja hampaat putoavat.
  @TuomasAysto
 • CONFIRMED: Amy Coney Barrett will be the 115th Associate Justice of the Supreme Court!
  @WhiteHouse
 • Japan’s most evil yakuza makes its cutest househusband! Follow Tatsu’s journey from underworld legend to domestic bliss when the anime adaptation of Kousuke Oono’s hit comedy manga The Way of the Househusband premieres in 2021.
  @NXOnNetflix
 • Kaksi viikkoa vielä ja sitten se alkaa!💥RoboAI-viikko meinaan! Joko olet löytänyt tapahtumista oman suosikkisi? Tsekkaa koko RoboAI-viikon ohjelma helpossa PDF-muodossa ja ilmoittaudu mukaan: roboai.fi/wp-content/upl… #roboai #samk #tuni #roboaiviikko #technology #pickandregister
  @RoboAI2
 • The #Oilers organization is extremely saddened by the passing of our dear friend & colleague, the legendary Joey Moss. Once an Oiler, always an Oiler. RIP, Joey. 🧡💙
  @EdmontonOilers
 • Talviaikaan siirrytty ja @AnniinaValtonen kertoo iloisesti meille sateista. Uskottava se on. #KunSaapuuSyys Onnea päivänsankari Pekka Tammilehdolle. #Topi ✨ Syysiloa! #vaskimies 🍂 @soalmila @KajKunnas @SarasvuoJari @pekkasauri @MattilaKarita @JohannaKukka @HenriAlen
  @TuomasLehtinen
 • Pitkyläiset tervetuloa syyskokoukseen 13.11. etänä tai lähellä! pitky.fi/2020/10/20/pit… Ennen kokousta valkohattuhakkeri Iiro Uusitalon @iiuusit esitys: Organisaation tietoturva hyökkääjän silmin. Huippuasiaa!
  @Pitky_ry
 • Kuka tahansa koronatestissä käynyt tietää, että se tikku kyllä tungetaan sieluun asti.
  @Tommi_Kinnunen
 • #Rakentaminen suhdannenäkymät heikkenivät lokakuussa uudelleen ja putosivat koronakevään pohjatasolle. Tuotanto supistui kesän jälkeen aiempaa voimakkaammin. Tilanne heikkenee seuraavan puolen vuoden aikana. ek.fi/ajankohtaista/…
  @JouniVihmo