7 day tweet volume :
25$ | 350.000 IDR in 60 MINUTES

- rt + like & rep with 🍒 in pinned📍
GIVEAWAY $50 | 680.000 IDR

- rt & follow @chitaglorya
- like her pin 📌
end 240mins.
[위버스 매거진] #뷔 “제 것 하나를, 멋있는 걸 하나 완성시키고 싶은 마음” 앨범 #BTS_Butter 발표 인터뷰

#V “I have a desire to perfect one cool thing about myself”

▶️KOR: bit.ly/3zR3mLb
▶️ENG: bit.ly/374srWu
▶️JPN: bit.ly/3f7cnYi
Terima kasih The Minions, Marcus dan Kevin, kita tahu kalian telah melakukan yang terbaik..

This defeat does not deny the fact that you are the best Men's Doubles in the world right now.

Mari support wakil Indonesia lainnya 🙏🙏🙏

#Badminton
#Tokyo2020
  • marissa anita
    @hourlyidwoman
  • Dulur2 yg di Surabaya : Korban PHK, Istri sdh sama laki2 lain, diusir mertua KTP Kanginan Surabaya, sdh 9 hari terlantar tidur beralas apa adanya, dgn anaknya yg masih 3 th, inginnya hanya kembali pulang ke Jogja, mereka di sekitaran Kampus C. Foto ini saat di Depan RS UNAIR
    @HendroSunar
  • Yes! Akhirnya selesai nulis novel Ancika. Insya Allah, segera dicetak oleh penerbit Mizan dan saya kembali berkebun. Harga tomat di aku lagi turun sih, cuma dua juta seratus ribu perkilo. Biarin. Sabar. Tetap semangat!!!
    @pidibaiq
  • THE BOYZ 6th MINI ALBUM [THRILL-ING] KICK CONCEPT PHOTO 🎢 2021.08.09 6PM Release #THEBOYZ #더보이즈 #THRILL_ING #THRILL_RIDE
    @Creker_THEBOYZ
  • Dis! Mereka cuma kalah bukan berbuat curang! Kok bisa jurnalis ngasih headline news kayak gitu, lihat.. atletnya ngelike loh. Otomatis baca judulnya kan? Jahat banget
    @AREAJULID
  • @VibsCity
  • tadi abis bikin churros & saus cokelat hihi mayan buat nyemil (ノ≧∀≦)ノ detail resepnya aku drop di bawah ya 👇🏻
    @sunnyblush
  • [선우] 🌈
    @WE_THE_BOYZ
  • DAY6 (Even of Day) ONLINE CONCERT Beyond LIVE - DAY6 (Even of Day) : Right Through Me Invitation Video KOR 👉 youtu.be/NpWi6fjmaJE ENG 👉 youtu.be/tOCRlGncUe8 #DAY6 #데이식스 #Even_of_Day #Right_Through_Me #BeyondLIVE
    @day6official
  • izone member of the day : sakura!
    @izonethinkr
  • ㋡🅣🅡🅤🅢🅣🅔🅓㋡ ㉿. @may__bohay ㉿. @bohay_may 𒆜𒆜Base Bogor𒆜𒆜 Dᴍ_Mᴇɴᴛɪᴏɴ 💌 wa.me/6281283310360 Expo: #Bogor now !!
    @DUN1A_LEND1R_02
  • Ada yang senasib....????😂😂😂
    @Dee_01984
  • @ordurebizarree
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.