7 day tweet volume :
Our baby girl is here, healthy & beautiful🙏🏽❤️to try put into words how i am feeling right now would be an impossible task. The love i feel for this tiny human is beyond my understanding.Grateful to know her, proud to call her mine, & thankful for the life we will have together x pic.twitter.com/nvhfOkk2fw
Makin tambah umur, makin kompromi sama hidup. Apa-apa yang tadinya ditanggapi dengan keras kepala dan emosi, sekarang dihadapi dengan ya-udah-deh-ngalah-aja-lagi-malas-debat
Ya udah. Sabar. Nanti juga ada gantinya
Gausa galau. Masi banyak waktu. ✌🏻 pic.twitter.com/h4HYkC7qFv
  • Our baby girl is here, healthy & beautiful🙏🏽❤️to try put into words how i am feeling right now would be an impossible task. The love i feel for this tiny human is beyond my understanding.Grateful to know her, proud to call her mine, & thankful for the life we will have together x
    @zaynmalik
  • Gausa galau. Masi banyak waktu. ✌🏻
    @gubuknetijen
  • perpaduan yg akan membuatmu mlarat
    @RirryVLNY
  • <BTS 유니버스 스토리, 그랜드 론칭!> 스토리 소셜 게임, BTS 유니버스 스토리에서 방탄소년단은 어떤 이야기의 주인공이 되고 싶을까요? 지금 바로 영상에서 확인해보세요! youtu.be/NBlPp2Us2uM 지금 다운로드▶mar.by/_kO2T #BTS_Universe_Story #BUS_Story_Game #Be_The_Story
    @BUSgameOfficial
  • delay
    @RecehEverywhere
  • @PolJokesID
  • Ingatlah bahwa usaha tidak akan menghianati hasil #BNIQuotes
    @BNI
  • Apa itu alat pacu jantung?
    @juriglagu
  • "I hope we could stay strong and fly together." -@BTS_twt's RM. 💜 #ThankYouRM
    @MTV
  • SEHUN ins @weareoneEXO
    @knockknock0408
  • Fresh from #SamsungEvent: We’ve got a sneak peek of #GalaxyS20FE with all of your faves. #GalaxyxBTS @BTS_twt Learn more: smsng.co/S20FE_BTS-Unbo…
    @SamsungMobile
  • #NCT2020💚 #NCT #RESONANCE #RESONANCE_Pt1 #NCT2020_RESONANCE
    @NCTsmtown
  • Giveaway $1000 atau 1 hp iPhone 11 128GB atau bisa diganti Rp14.500.000 1 orang✨ Follow+turn on notifications aku dan; @FlameseN_ @ScottZILWarrior @synz_leg1t Jika sudah RT. Wajib ikuti rules biar ada dipicker. End 5hari saja *Pict by gogle😊
    @Naunaback
  • [🎥] Life goes on Let’s live on #BTSxUNGA #방탄소년단 #BTS @BTS_twt
    @ARMYTEAMIDN
  • "If our voices can give strength to people, then that’s what we want and that’s what we’ll keep on doing." @BTS_twt’s heartfelt message to young people at #UNGA. From feeling alone to feeling hopeless, they shared their struggles during COVID-19 to remind us what binds us.
    @UNICEF
  • Alasan Presiden Soeharto menahan terduga anggota PKI walau tanpa bukti kuat, Perancis tahun 1972.
    @VideoSejarah
  • [📈] BTS - Dynamite kini menjadi grup idol pertama dan satu-satunya yang dapat bertahan selama 800 jam di posisi #1 pada FLO Chart #1. IU & Suga Eight — 1030 #2. SSAK3 Beach Again — 809 #3. BTS Dynamite — 800 * ©️btsdailychart #KCAMexico #ARMY #BTS @BTS_twt
    @ARMYTEAMIDN
  • Bantu up ya manteman, telah ditemukan wanita berusia - + 24 thn dalam keadaan depresi gitu, diajak komunikasi diem aja :'( mungkin ada yang kenal sama si mba ini, sudah 2 hari berada disekitar Perumahaan Mutiara Pluit RW 11 Kel. Periuk, Kec. Periuk Kota Tangerang, 🙏
    @Nyusaheeeen_
  • Hari ini hari bahasa isyarat sedunia. Karena gue sering cerita tentang kelakuan emak gue, gue cerita lagi deh. Gue dibesarkan oleh nyokap (dan bokap gue) dengan bahasa isyarat. Kedua orang tua gue tuli atau tuna rungu. Yes, mereka gak bisa dengar dan gak bisa ngomong.
    @sfajar
  • Sikab KAMI : demi selamatkan nyawa manusia, tunda Pilkada 2020
    @msaid_didu
  • Sebutkan 6 transaksi yang dapat Sahabat lakukan di Mandiri Agen. Cek jawabannya di bmri.id/ayokemandiriag… #tebakanmandiri
    @bankmandiri
  • Today, @bts_twt is returning to the @UN General Assembly to deliver an important message to young people. We will be tuning in from the world largest humanitarian warehouse, the @UNICEF supply hub in Copenhagen. ❤ or RT if you will be watching BTS x UNICEF too! #BTSLoveMyself
    @UNICEFSupply
  • Saw this in Linkedin. I am not crying 😭😭#behuman
    @HanafiMadzlan
  • [📄] K- Media mengatakan bahwa BTS diberitakan melakukan rekaman di Gyeongbokgung Palace, yang berkaitan dengan jadwal mendatang mereka di The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. 📎n.news.naver.com/entertain/now/… ©️chart_k #방탄소년단 #BTS @BTS_twt
    @ARMYTEAMIDN
  • NCT - The 2nd Album RESONANCE Pt.1 “THE PAST” nct2020.com #NCT2020 #RESONANCE #RESONANCE_Pt1 #NCT #NCT2020_RESONANCE
    @NCTsmtown
  • @PenjahatGunung
  • Bocah Corona Gak Bakal Paham
    @BosRiyan
  • Good day E-Skolars! How's your KILOSugan? Let us address those back problems with Ep1: We Got Your Back "PT Talk" on Sat, 09/26, at 3pm on our Facebook page. See you, E-skolars! #KILOSuganMiniSeries #HealthEskolar #TowardAndForward #ExcellentNotAverage
    @The_PLMSSC
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now