7 day tweet volume :
Ini sore bukan malam. Ini bumi bukan planet mars. Ini jambi bukan di luar angkasa. Ini kami yang bernafas dengan paru-paru, bukannya dengan insang. Kami ini manusia butuh udara yang bersih, bukan penuh asap.
Lokasi : Kumpeh, Muaro Jambi #KabutAsap #KebakaranHutanMakinMenggila pic.twitter.com/ZwGMVhItwi
Tadi masa aku tengah drive abah aku bercerita kat aku pasal masa dia koma dan selepas dia sedar dari koma. Tak semua orang dapat peluang kedua dari Allah.
Guys, mintak tolong doakan abah aku selamat dan tak ada apa apa yang teruk jadi. Aku percaya dengan doa korang semua, Allah akan makbulkan. pic.twitter.com/VvJsF31muo
Depan parents is the hardest
tahan nangis depan kawan kawan is the hardest thing :(
Kelebihan Apple Watch.

Pengguna ni jatuh dan automatik Apple Watch mengesan beliau jatuh dan telah memberi mesej amaran kepada anak beliau, membuat panggilan 911 terus dan kongsi lokasi kejadian.

Sangat membantu! pic.twitter.com/Bas3SDgf4a
+3
  • Ini sore bukan malam. Ini bumi bukan planet mars. Ini jambi bukan di luar angkasa. Ini kami yang bernafas dengan paru-paru, bukannya dengan insang. Kami ini manusia butuh udara yang bersih, bukan penuh asap. Lokasi : Kumpeh, Muaro Jambi #KabutAsap #KebakaranHutanMakinMenggila
    @zunishofiyn
  • Kelebihan Apple Watch. Pengguna ni jatuh dan automatik Apple Watch mengesan beliau jatuh dan telah memberi mesej amaran kepada anak beliau, membuat panggilan 911 terus dan kongsi lokasi kejadian. Sangat membantu!
    @thefaizzainal
  • 440 pairs of women's shoes were hung on one of the city walls in Istanbul this week to draw attention to male domestic violence in the country. This is the number of women murdered by their husbands in Turkey in 2019.
    @diorchild
  • Kenapa dkt Malaysia xda mcm ni!!!! 😫😫😫
    @Iamsyieddy
  • who is this woman we have to stan.
    @selception
  • Kotak hati
    @sambdkbaik
  • Nak bawak air mineral naik penerbangan murahan Air Asia? buat macam ni masa lalu airport security. Langsung mudah lepas. Security nak check pun segan. 😂
    @Daddylishes
  • Shocking leaked footage has emerged from inside Xinjiang province China where upto 600 people (most likely Uyghur Muslims) are blindfolded, shackled, and heads shaved, being led to concentration camps. History is repeating itself and the world is silent. RT and raise awareness!
    @BirdsOfJannah
  • My granpa got bachelor degree in tesl at the age of 87 years old 👨🏻‍🎓✨👏 he didnt even want to come to his convocation day actually but everyone persuade him 😂. He just love to learn and keep doing it, he didnt cares about degree 😂
    @eikazulaikha_
  • The haze crisis summed up through The Office
    @lzy0122
  • lect : have u done your work? students : otw
    @ptrifrhnaa
  • Ketika bertemu pocong : Dibacain ayat kursi ❌ Langsung kabur ❌ Serang pake kembang api ✅✅✅
    @PenjahatGunung
  • suasana dekat lokasi lahan gambut yang terbakar di kumpeh ilir, muara jambi, jam 11 siang. astaghfirullah
    @zeedn_a
  • Twitter nowadays 💆
    @nblamstpa
  • Tak pernah. Zaman sekolah layan lagu ni je. twitter.com/mieyhdyh/statu…
    @AmirHannnnnnnn
  • Customer nak ambil kek lagi 30 minit nak sampai, anak buah aku buat hal habis terbalik kek orang...... 😭💔
    @ShMunirahQ
  • from this😊 to this🥰
    @akmalfarkhi
  • Wait.... What?
    @hisyam_elharith