7 day tweet volume :
Rt jika anda amik ujian JPJ hanya sekali saja
Baik beli tv, semua channel ada.
Beli Mazda, dapat free Chanel 🥺😭 pic.twitter.com/VuuLf37oaA
Makan benda pelik pelik, lepastu bawak penyakit masuk negara orang lain. Harey betul la semak dan menyusahkan.
Outrageous menu from Wuhan’s market shows live koalas, peacocks, wolf pups & over 100 wild animals on sale bit.ly/38xpIUb pic.twitter.com/lZWi1HNsF5
trust me, perempuan susah nak ada circle yang ramai macam ni. Idk why
Ini barulah namanya open table pic.twitter.com/UmD8nVG0kv
  • Si putih hilangkan cincin tunang hamba, Si hitam yang berjaya jumpa Tak sia sia sepanjang hari pesan; “Tolong cari cincin kngah please. Tunjuk kat mana johny sorok”
    @fahnaaa
  • twitter.com/fahmi_fadzil/s…
    @ijaicool
  • Tadi masuk bilik arwah ayah sebab nak kemas², tiba² jumpa buku nota ayah bawah laci meja dan terjumpa 1 nota yang ayah tulis😭❤️
    @uyaina_hazman
  • This little boy gave up his seat to a lady who entered the train w/ a stroller & baby Then as he is standing, his mom falls asleep w/ her head on the bare railing. He takes her bags & carries them. Then, puts his hand in between her head & railing so she can use it as a pillow😭
    @_SJPeace_
  • Ada juga orang hargai hasil kerja aku hahaha kena banyak belajar lagi ni 😂😂🤧🥰📸
    @AqilRizal1
  • rt to save life #coronavirus
    @siwuol_
  • member saya baik orangnya tapi hakikatnya hm tadi punya terdelete gais ampun
    @shahaizams
  • "Gimme back my baby!"
    @ulat_bulu_bulu
  • Aku terjumpa makcik ni dia mintak tumpangkan dia balik rumah. Apa yang aku nak cerita bukan nak tunjuk aku baik tpi nak share biar jadi pengajaran untuk semua.
    @AizatAzroy
  • Ini barulah namanya open table
    @alepkujur
  • Me trying my best to push away your sadness. 📷 : ofcadil
    @ulat_bulu_bulu
  • Gaji penghantar pizza lagi tinggi dari engineer, macam mana nak beritahu murid sekolah supaya belajar sains dan matematik?
    @SyedAkramin
  • Kes pertama Coronavirus di Singapura. Tolong berhati hati kepada semua yang sedang melancong kepada mana mana negara. Tolong pakai mask (surgical) dan jaga hygiene anda seperti pembersihan tangan dan sebagainya Elakkan makan haiwan liar/exotic. Manusia suka makan benda pelik
    @HausofHilton
  • ni apa kejadah babi HAHAHAHAHAHAHHSHSHS
    @AbidDanishRizal
  • Special video for Zachking Challenge. Video ni boleh dapat 1000rt tak? Kalau dapat, saya post terus final video🙋🏻‍♂️
    @sofyank96