7 day tweet volume :
RT jika anda tak termasuk dalam yang gelabah tu
Terkini: Kes baharu #COVID19 hari ini meningkat kepada 2⃣0⃣ kes termasuk 1⃣1⃣ kes dari Kluster Tawar di Baling, Kedah. Satu lagi kluster baharu dikesan, Kluster Muda, juga di Kedah.
Wife angry! Wife make noise! 😂😂😂 pic.twitter.com/8r72gcU5IV
+3
  • @hanifjamals
  • Wife angry! Wife make noise! 😂😂😂
    @hvziqyusoff
  • @videoschapados
  • She love you so much bro❤️❤️
    @AkuTweetFakta
  • "Bro bilik mandi kat mana" "Dalam almari" "Sumpah tak lawaklah gila"
    @TweetAtok
  • Hi everyone, my favourite nephew Muhd Firman Ramadhan currently in hospital for operation because jantung dia berlubang. Saya dgn merendah diri berharap ada yg dpt menyumbangkan. RM1 seorang pun dah kira bersyukur. Kalau anda dapat rt dan sharekan pun saya dah bersyukur.
    @iqramtuah
  • joke of the year
    @balqishsbi
  • Welcome in Kortrijk, Luqman! 😍 🔴⚪ #WelcomeLuqman
    @kvkofficieel
  • @hanifjamals
  • Ada betulnya juga kata-kata hikmah ini 👇🏻 😅
    @fahmirusliMFR
  • akan ku terima kesannya, agar setiap detik menjadi pengajaran selamanya.
    @mathsanova
  • Siapa sini yang ade acne sebab pakai mask? You want to know why?
    @mediiskinstudio
  • Terkini #COVID19Malaysia 14 Ogos Kes sembuh= 7 Jumlah kes sembuh= 8,828 Kes positif= 20 (kes import=7, kes tempatan=13) Jumlah positif= 9,149 Kes kematian=0 Jumlah kes kematian= 125 Kes dirawat di ICU= 4 Bantuan Alat Pernafasan= 1
    @KKMPutrajaya
  • 1 malaysia gelabah
    @muhmmdsuhaimi_
  • Matahari berumur 4.6 bilion tahun. 5 bilion tahun lagi, Matahari akan membesar jadi Gergasi Merah yang akan menelan planet terdekat termasuk Bumi. 1 bilion tahun kemudian, Matahari akan mengecil jadi Kerdil Putih .1 quadrilion tahun kemudian, ia mati jadi kerdil hitam. #TriviaZM
    @zamirmohyedin
  • Saya sayang awak. Awak baik sangat. Saya bersyukur sangat dapat kenal dengan awak, even sekejap. Terima kasih jadi peneman saya untuk 6bulan ni. Semoga awak tenang dekat sana. Tunggu saya❤️
    @s41sy4h
  • reminder for everyone 🥰
    @owlsblxck_
  • Punya lah single sampai kena try dengan budak 8 tahun guys!!!! The best pickupline ever!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHA 😂😂😂😂😂😂😂
    @serahsocool
  • 42 Askar Melayu pertahankan Tanah Melayu lebih baik daripada 140, 000 orang tentera British. Ini fakta yang anda tidak boleh nafikan langsung. Oleh: Helmi Effendy
    @thepatriotsasia
  • Which one are you?
    @benphillips76
  • This Tealive at bandar mahkota cheras has some unique interior compared to others Tealive i have been to.
    @zhantafa
  • Say hi to our new number 9, Hakim Luqman🇲🇾🔴⚪
    @KvKortrijkFans
  • Adik kenapa feeling sayang ni 🤣
    @ellykiyott
  • me overthinking at night and start crying for no reason.
    @ohrandompost