7 day tweet volume :
Boleh simpan ni, nanti pegi Starbuck senang nak order 馃榿馃榿 pic.twitter.com/erwjvYeBmt
+3
Sayang, Kalau sebelum kahwin awak tak ada semua ni, takpe. Kita sama-sama kumpul duit & galas tanggungjawab utk beli kelengkapan our future okay? Trust me, selagi awak sanggup susah dgn saya, saya sentiasa di sisi awak.
Orang lelaki kene cuba siapkan semua ini sebelum berkahwin..Ini adalah thread.. pic.twitter.com/7KnwyAjvv6
Aku prefer member sebelah punya
  • Boleh simpan ni, nanti pegi Starbuck senang nak order 馃榿馃榿
    @cuti_makan
  • THIS.
    @lwthappily
  • Kerusi gaming untuk dijual. One seated only. Brand Transnasional. Kelebihan: Sejam main game, terus sampai kampung
    @ediengg
  • Memang pepagi buta kena dm aku gambar macamni ke
    @hanifjamals
  • @PlayStation
  • Bila kau bodoh nak mampos hahahaha
    @DeepFikry
  • Bukan hati je letih, badan otak semua letih.
    @itsmesyuha_
  • "Bagaimana Nak Pujuk Melayu Buang 153?" Ada rakan2 bukan Melayu yg msh berkeras dgn pendirian mereka hak keistimewaan Melayu perlu dhapuskn. Tp malang budi bicara ini terletak pd orang Melayu & Raja2 Melayu. Diolah, diubahsuai, ditambah dari perkongsian FB oleh Tai Zee Kin.
    @thepatriotsasia
  • @notmastrofpuppt
  • #PemanduMabukMembunuh
    @akhifairuz_
  • Tyra was right, i remember when i was broken, i was mentally and physically drained. I had a headache almost everyday sampai my parents pun risau, sleepless nights and cry every single day. I literally can鈥檛 do anything at that time. I kept blaming myself over and over bcs-
    @rohaida_najah
  • when cikgu suruh satu kelas submit homework kau pun be like ;
    @zaryyythopieee
  • Harini aircond untuk bilik mengaji dengan coway sampai,senyum lebar jugek mak aku harini. Pasal jodoh tolak tepi,baik aku happykan mak aku dulu. Lebiuuuuuuu ma 鉂わ笍
    @cazzrah
  • AKU PUN TAK TAHU KENAPA AKU DOWN! Rasanya kebanyakan kita mesti sering melalui episode di mana kita sendiri pun x paham why we feel in certain ways or we behave in certain ways especially if those feelings and behaviours tu di anggap sebagai satu yg kurang menyenangkan.
    @MiraSharkawi
  • EVEN Syria is standing with the BLM movement!? SYRIA! on top of godamn ruins. Save your excuses.
    @samiasnothere
  • aku kena maki sebab lambat reply je
    @ayrachrist
  • Lelaki semua pervert
    @FIZITHEGREAT