7 day tweet volume :
Hello Polis,
Buat Roadblock macam ni boleh tak ?

2KM pun boleh jadi 1 Jam perjalanan. pic.twitter.com/1rivFWW088
+1
Beberapa bulan lepas, seorang kawan saya nak beli handphone baru. Setelah 7 tahun guna handphone lama, memang kena beli yang baru juga untuk memudahkan urusan harian.

Speaker rosak, bateri tahan hanya 30 minit. Kamera blur habis.

Cuma dia minta bayar dua kali. Saya ok saja.... pic.twitter.com/zo3SVw8TGa
selama berbelas tahun abg berniaga.. ni 1st time abg tengok peniaga keluar kan post mortem proses perniagaan lepas dapat sales beribu2...

org lain sibuk tunjuk kereta besar. rumah besar.buat party kehulu kehilir. lepas dapat sale power..tp lain dia ni..lain !
after battling for 9 days, finally kesemua 10,000 botol @sambalnyet telah di pos kepada customers semalam. Berdasarkan pengalaman minggu ni, ada beberapa kelemahan yang aku jumpa, and ini post mortem dari batch yang pertama: pic.twitter.com/YBMvXrfQM4
Time to take this MCO seriously, otherwise in no time it is not surprisingly to see all red zone states in our country pic.twitter.com/uj6XQIVTxs
+1
  • Hello Polis, Buat Roadblock macam ni boleh tak ? 2KM pun boleh jadi 1 Jam perjalanan.
    @Pelabur_Bijak
  • Beberapa bulan lepas, seorang kawan saya nak beli handphone baru. Setelah 7 tahun guna handphone lama, memang kena beli yang baru juga untuk memudahkan urusan harian. Speaker rosak, bateri tahan hanya 30 minit. Kamera blur habis. Cuma dia minta bayar dua kali. Saya ok saja....
    @broojambang
  • Time to take this MCO seriously, otherwise in no time it is not surprisingly to see all red zone states in our country
    @DGHisham
  • Selfie for covid 4029 cases. Ini semua iluminati gaisss, teruskan keluar rumah tak payah pkai mask!
    @ismihaqeem
  • If we do not get this MCO right, the worst is yet to come. A daily reminder to all “please stay at home”. Stay home and stay safe
    @DGHisham
  • @beanpilled
  • Korang tengok macam mana anak aku tahan sabar 😂 first time aku tengok dia tahan sabar macam ni. Terkejut 😂😂😂 Glad I caught it on camera.
    @ieeko
  • Mama dah panggil (credit: Noor Suhaila Ismail)
    @anthraxxxx
  • after battling for 9 days, finally kesemua 10,000 botol @sambalnyet telah di pos kepada customers semalam. Berdasarkan pengalaman minggu ni, ada beberapa kelemahan yang aku jumpa, and ini post mortem dari batch yang pertama:
    @khairulaming
  • Pengalaman seorang pesakit di icu hsb..KKM xtipu.Wad ICU HSB ada 40 katil dh penuh..CCU n burn unit penuh ..
    @ctsarahaishah
  • Asyik baca sinopsis novel je kan? Baca sinopsis 30 juzuk quran lah pulak.
    @Sahidzan
  • Sebarkan!!! #COVID19 #Malaysia @KKMPutrajaya
    @zairafadzil
  • Lama aku tak jenguk Facebook, ada satu cerita menarik aku dapat tahu sorang budak 12 tahun yang prodigy buat plan architecture Mak bapak dia tengok anak sulung dia ada minat mendalam dalam melukis plan bangunan, beli buku form 4 dan 5 boleh adapt Tengok hasil budak ni 👇🏻
    @wolfipali
  • Tahla, tergamaknya bagi isteri penat sorang sorang. Buat anak tahu, jaga tak nak. Semoga kita semua dapat husband yang very understanding and helpful.
    @nrrmra
  • Kalau kau tahu , maknanya kau dah tua .
    @themuhdsya
  • Kecik-kecik pun sudah rajin menolong di dapur. Yang besar sibuk main henfon dalam bilik. Tak malu ke? 😅
    @JalalMisai_2
  • Model saya untuk harini: The twin oyen
    @nllclmsy
  • Yalls.....😭😭😭😭 the only thing that matters 🥺🥺🥺❤️❤️❤️❤️❤️
    @sabrinasorcery
  • We need a lot video macam ni. Good content
    @amofficialmy
  • Gais! Jangan lupa apply untuk BPR 2021. bpr.hasil.gov.my/PermohonanBPR.…
    @AssrafNasir
  • only at w.p Labuan ..Baru RM31.00🥺😝
    @izzatsyah10
  • You're spineless bro. twitter.com/DGHisham/statu…
    @MHaffizJ
  • Haha. No lah baru lepas baca ni je 😂 twitter.com/hfzr9/status/1…
    @Neelofa