7 day tweet volume :
Secara umumnya, marilah kita undi bakal pemimpin masyarakat yang sihat bertenaga dan bersemangat untuk berkhidmat kepada negara.

Kasihanilah mereka yang lebih berusia dan benarkan mereka berehat di rumah sahaja. Tanpa jawatan.
Kenapa kejutkan tuan Timbalan Menteri.. terganggu sleep cycle dan REM sleep dia ๐Ÿ˜ด

pic.twitter.com/TmV64eFrtT
Esok lepas Maghrib dah masuk bulan Ramadhan, kita dah start Tarawih. Waktu bulan Ramadhan ni, doalah dengan sepenuh hati. Jangan rasa kita dah penat berdoa, kita jangan ada sifat tergesa gesa. Tuhan mendengar setiap satu & akan makbulkan doa kita pada waktu yg terbaik utk kita.
to my sayang, my rindu for you in critical level.
Date in private, love in private, be happy in private.โ™ฅ
  • Expectations. Reality
    @AdibahOj
  • Nak buat kebajikan? Mudah je guna maybank2u dan pilih badan-badan ini untuk salurkan sumbangan. Anda siap boleh dapat tax rebate. twitter.com/501Awani/statuโ€ฆ
    @faizwahab
  • ์•„๋ฏธ ๋ณด๊ณ  ์‹ถ๋‹ค ใ…œ
    @BTS_twt
  • Ni la orang cakap, pakai kereta mewah. Tapi bodoh. Adab tak de. Otak letak dekat lutut. RT ni, sampai owner kereta ni jumpa tweet ni
    @amallina_mua
  • Pecahan kes baharu (1,739)
    @KKMPutrajaya
  • Korang nanti free2 try check status vaksin kat link ni tau. vaksincovid.gov.my/semak-status/
    @zaimnajwa
  • i miss you
    @pogue444
  • me rn:
    @nrnsywa
  • Sape tahu nie kes menda? Kat Ganu nie jadi. Bakpe ye nebing ngat nak langgor orang?
    @jnmalaysia
  • ๋‚ด์ผ ๋ธŒ์ด์•ฑ์—์„œ ๋งŒ๋‚˜์š” #HARUTO #ํ•˜๋ฃจํ†  #ASAHI #์•„์‚ฌํžˆ #MASHIHO #๋งˆ์‹œํ˜ธ #YOSHI #์š”์‹œ
    @treasuremembers
  • Ni pipi ke pau gebu? ๐Ÿฅฒ๐Ÿ’•
    @ulat_bulu_bulu
  • Makcik makcik facebook ni ok tak ok? Geram pulak aku baca
    @zaffffz
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more