7 day tweet volume :
Kenapa kes buli dekat MRSM Kuantan tu macam pembuli tu sakit jiwa kena dapatkan rawatan segera? Gila apa siap ambil selipar susun bentuk ular, gunting baju orang, gunting rambut orang. Lepas tu conteng-conteng merepek pic.twitter.com/zyFYqWcKSQ
+2
Nak dengar suara Siti Nurhaliza + Adibah Noor + Dayang Nurfaizah dalam satu lagu? Nah persembahkan suara emas Sarawak, Winnie Albert. pic.twitter.com/Skqx79aFi6
Itu ke gambar pil yang Aliff Syukri upload ? Kalau betul, aku boleh confirmkan yang dia tengah bodohkan satu Malaysia. Itu gambar ubat-ubat aku yg aku upload tahun 2020 😅🤣 pic.twitter.com/0b6CLv3fq9
+1
#BLACKPINK ‘Pink Venom’ JISOO Concept Teaser #2

Pre-Release Single ‘Pink Venom’
✅2022.08.19 12AM (EST) & 1PM (KST)

🎬YouTube: youtu.be/FQkI9RtkmrI
📺NOW: tv.naver.com/v/28548130

#블랙핑크 #JISOO #지수 #PreReleaseSingle #PinkVenom #20220819_12amEST #20220819_1pmKST #YG pic.twitter.com/96YmNiFEhY
  • Kenapa kes buli dekat MRSM Kuantan tu macam pembuli tu sakit jiwa kena dapatkan rawatan segera? Gila apa siap ambil selipar susun bentuk ular, gunting baju orang, gunting rambut orang. Lepas tu conteng-conteng merepek
    @syazmnnn
  • Nak dengar suara Siti Nurhaliza + Adibah Noor + Dayang Nurfaizah dalam satu lagu? Nah persembahkan suara emas Sarawak, Winnie Albert.
    @haziq_fadhullah
  • Itu ke gambar pil yang Aliff Syukri upload ? Kalau betul, aku boleh confirmkan yang dia tengah bodohkan satu Malaysia. Itu gambar ubat-ubat aku yg aku upload tahun 2020 😅🤣
    @NaufalAntezem
  • #BLACKPINK ‘Pink Venom’ JISOO Concept Teaser #2 Pre-Release Single ‘Pink Venom’ ✅2022.08.19 12AM (EST) & 1PM (KST) 🎬YouTube: youtu.be/FQkI9RtkmrI 📺NOW: tv.naver.com/v/28548130 #블랙핑크 #JISOO #지수 #PreReleaseSingle #PinkVenom #20220819_12amEST #20220819_1pmKST #YG
    @BLACKPINK
  • My favorite video on the internet rn
    @lickmycoconut
  • #BLACKPINK ‘Pink Venom’ JENNIE Concept Teaser #2 Pre-Release Single ‘Pink Venom’ ✅2022.08.19 12AM (EST) & 1PM (KST) 🎬YouTube: youtu.be/9q3byegECqw 📺NOW: tv.naver.com/v/28548099 #블랙핑크 #JENNIE #제니 #PreReleaseSingle #PinkVenom #20220819_12amEST #20220819_1pmKST #YG
    @BLACKPINK
  • KAU NAK CABAR SIAPA NUR SYAZWANI BINTI MOHAMAD RESAD???? Kau nak cabar tuhan yg menciptakan kau? Kau nak cabar siapa ni??? Yes aku dengan kau takda masalah, tapi kau tau aku akan mengamuk bila kau pijak agama macam ni, kau tau sebab apa, and aku takkan duduk diam ayid!
    @nameisAm_
  • Apakah rajin mandi membuatmu jadi pribadi yg lebih baik?
    @pdfperjuangan
  • why he walk like that
    @glurpo
  • Seorang ayah terpaksa menggendong jenazah bayi perempuannya untuk pulang ke rumah mereka dengan berjalan kaki lebih kurang 1 jam di Kg Samparita Tengah, Kota Marudu. "Keluarga ini merupakan golongan kurang berkemampuan. Persatuan Amal turut sponsor coffin,
    @MALAYSIAVIRALL
  • Punya jujur dan sopan pertanyaan pon kena sound ke?
    @Nikfrhn_
  • #BLACKPINK ‘Pink Venom’ JENNIE Concept Teaser #2 Pre-Release Single ‘Pink Venom’ ✅2022.08.19 12AM (EST) & 1PM (KST) 🎬YouTube: youtu.be/9q3byegECqw 📺NOW: tv.naver.com/v/28548099 #블랙핑크 #JENNIE #제니 #PreReleaseSingle #PinkVenom #20220819_12amEST #20220819_1pmKST #YG
    @ygent_official
  • Berikut adalah video kaedah membanteras kelompok tidak bertamadun ‘cop parking’ guna orang. Reverse, hon kuat2 dan reverse perlahan-lahan. Ingat, kotak parkir yang besar itu untuk kereta, bukan orang. Sebarkan seluasnya.
    @adzman86
  • @videosvecagando
  • Dr @maszlee if u got the chance, pls pls selamatkan pendidikan M’sia. Ini projek pembodohan generasi akan dtg kita ni. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 #lawanpembodohan Ilmu dijadikan bahan jenaka 😮‍💨😮‍💨😮‍💨
    @masnitasha
  • #BLACKPINK ‘Pink Venom’ JISOO Concept Teaser #2 Pre-Release Single ‘Pink Venom’ ✅2022.08.19 12AM (EST) & 1PM (KST) 🎬YouTube: youtu.be/FQkI9RtkmrI 📺NOW: tv.naver.com/v/28548130 #블랙핑크 #JISOO #지수 #PreReleaseSingle #PinkVenom #20220819_12amEST #20220819_1pmKST #YG
    @ygent_official
  • @CraigWeekend
  • @nameisAm_
    @Jackalicious97
  • Newest Average Salary Malaysia!
    @haikerja
  • Caught on CCTV & dashcam. Lelaki berkelakuan pelik di parking lot Tamarind Square. Kejadian pada 11 Ogos 2022.
    @Twt_Cyberjaya
  • The Recording Academy names BLACKPINK the biggest girl group in the world.
    @PopBase
  • Pencuri kalau nak pecah masuk rumah orang dia akan hintai dulu ada cctv ke tak. Sebab tu penting sangat pasang cctv kat luar rumah. At least boleh takutkan sesiapa yg nak buat kegiatan jenayah Ni i listkan 6 cctv harga mampu milik tapi berbaloi! Thread.
    @zharfanamr
  • Hari ini @MINDEFMalaysia bawa lebih 20 agensi media ke Lumut utk lihat kapal-kapal LCS yg sudah di peringkat pembinaan, dibawa ke gudang peralatan LCS & diberi taklimat rekabentuk. Lawatan baru bermula. Ini selari dgn ketegasan saya - saya & MINDEF tiada apa hendak disembunyikan.
    @HishammuddinH2O
  • TW : Bully Kes di MRSM Kuantan lain mcm sebb siap iap ambil selipar susun bentuk ular, pg gunting baju orang, gunting rambut orang dn mcm2 lagi namun kes mcm tidak diendahkan. Lain mcm Sgt Sgt.
    @Mulut_Cabai
  • Kesiannya that girl. Kawan2 dia nyanyikan lagu birthday untuk orang lain padahal tu birthday party dia
    @merbab3s
  • Tan Sri Westar hari Sabtu pun pergi office naik helicopter 🥲
    @haaziq_mz
  • The ears.. 😂
    @buitengebieden
  • the inner monologue
    @DontShowYourCat
  • 2501. The same vessel launched in 2017. twitter.com/hishammuddinh2…
    @amerhadiazmi
  • #BLACKPINK ‘Pink Venom’ ROSÉ Concept Teaser #2 Pre-Release Single ‘Pink Venom’ ✅2022.08.19 12AM (EST) & 1PM (KST) 🎬YouTube: youtu.be/7C0TewNgkDM 📺NOW: tv.naver.com/v/28539889 #블랙핑크 #ROSÉ #로제 #PreReleaseSingle #PinkVenom #20220819_12amEST #20220819_1pmKST #YG
    @BLACKPINK
  • #BLACKPINK ‘Pink Venom’ LISA Concept Teaser #2 Pre-Release Single ‘Pink Venom’ ✅2022.08.19 12AM (EST) & 1PM (KST) 🎬YouTube: youtu.be/FvFyKt1KYfU 📺NOW: tv.naver.com/v/28539773 #블랙핑크 #LISA #리사 #PreReleaseSingle #PinkVenom #20220819_12amEST #20220819_1pmKST #YG
    @BLACKPINK
  • Messi not nominated for Ballon d'Or 2022
    @TrollFootball
  • @jnkrated
  • This is so funny😂
    @TansuYegen
  • The power of a green screen.
    @InterestingsAsF
  • Itachi.
    @ulat_bulu_bulu
  • BLACK PINK
    @blckpinkpic
  • Malakat Mall ni yang bayar gaji pekerja guna cash + baucer kena membeli di situ juga kan?
    @jllmisai
  • Habislah penjenayah di Malaysia. Nak lari mana lepas ni.
    @datukhensem