7 day tweet volume :
saje guna shortcut kat iphone buat auto chat kat whatsapp biar gf dapat wish morning setiap hari bila bangun tidur tapi tu lah dah ketahuan 😂 pic.twitter.com/dRWsYFHOe7
+1
"Kalau gaji RM700 tapi kita kerja macam gaji RM3000, Tuhan akan gandakan rezeki kita dalam bentuk lain".
Apakah ‘nasihat tak boleh pakai’ yang pernah anda terima?
Melayu sembang dengan Cina dalam bahasa Tamil. Keunikan Malaysia. pic.twitter.com/kMzVfgfmDk
Selama ni aku tak pernah amik tahu, never commented on any issues with Tudung Itik. But when it happened to my own friend, I cannot ah.

Bila orang complain psl kau copying other brand, you ignored them. Pandai.

But you secretly attacking & reporting on other small businesses. pic.twitter.com/PRXzQPAQSz
+1
  • saje guna shortcut kat iphone buat auto chat kat whatsapp biar gf dapat wish morning setiap hari bila bangun tidur tapi tu lah dah ketahuan 😂
    @nuarroslizi
  • Melayu sembang dengan Cina dalam bahasa Tamil. Keunikan Malaysia.
    @CenPolo
  • Selama ni aku tak pernah amik tahu, never commented on any issues with Tudung Itik. But when it happened to my own friend, I cannot ah. Bila orang complain psl kau copying other brand, you ignored them. Pandai. But you secretly attacking & reporting on other small businesses.
    @zulaikhazubir_
  • Someone used me and others picture to make a fake page for sexual content! im shaking right now sebab ramai gila lagi yang kena selain i. PLEASE SPREAD THIS 😭‼️ THREAD 👇🏻
    @qstiena__
  • Sampaikan kepada dunia, “this is the most coward army in the world”. Semalam tentera @IDF menahan dengan ganas seorang kanak² Palestin di Hebron setelah memukulnya. Saya dah hilang huruf & perkataan untuk gambarkan situasi ini. #IsraeliCrimes #IsraeliTerrorists
    @fakhrifadzli
  • If you prefer blood instead of love... -Stranger from hell -Kingdom -Sweethome -Extracurricular -Taxi driver -Dark Hole -D.P -Mouse -Squid Game
    @adyppp
  • Pity my mom 😭 Selalu kalau buat kelas pun berapa kerat ja masuk not even half. Harini takda terus 😭😭😭
    @shameelsalleh
  • This is sad 😭
    @chairman_GLC
  • Squid game Malay Dub [SPOILER WARNING]
    @mizanpilus_
  • @zahIDGAF2
  • Kristen Lowery, seorang pemikir bebas di AS yang lantang menyuarakan penolakan terhadap vaksin, anti-pelitup muka dan tidak takut terhadap COVID-19. Beliau telah dilaporkan meninggal akibat jangkitan COVID-19 (radang paru-paru). Meninggalkan 4 orang anak.
    @thefaizzainal
  • Chris Martin이 그의 공연 끝나고 선물해준 기타 기타 멋있다하니 쿨하게 준 마이 프렌드 집안 가보로 장식해둬야겠다. 땡큐 마틴!
    @BTS_twt
  • @anthraxxx781
  • Me bila baru lepas menang Squid Game
    @brgsjks
  • Antivaxin kena game 😭😭😭
    @arivinraj_turu
  • sebab ramai sangat yang mintak tutorial, ni video yang aku amik dekat tiktok. harap owner izinkan 🙏🏼
    @nuarroslizi
  • in my eyes: in my phone:
    @_itsreesee
  • Jaw on the floor about this squid game theory.
    @95jngwoo
  • Mesej ini adalah sahih. KKM sedang menghubungi kes COVID-19 melalui panggilan telefon 03-2703 3000 dan melalui SMS untuk mengingatkan mereka supaya mengisi Penilaian Kendiri (HAT) dalam MySejahtera bagi pemantauan CAC Maya. -CPRC Kebangsaan KKM-
    @KKMPutrajaya
  • Pelbagai jenis cecair.
    @ulat_bulu_bulu
  • Ebit lew dan Elewsmart sila baca thread saya.. pls jgn berlakon lg
    @mieyshafa
  • Anak-anak aku mintak pergi hotel nak main swimming pool. Aku cakap pergi cari duit. Then lepas tu dah cukup boleh pergi hotel. So diorang decide nak jual candy depan rumah. Not bad la 3 hari dapat rm100++.
    @hafizazman_co
  • Jin : We are all vaccinated and we sympathize with people who fear vaccines because it's something that didn't exist before. But I believe that if we are afraid of the past, we won't be able to make progress. *And president Moon's smile @BTS_twt
    @choi_bts2
  • Penatnya hari ni.
    @ulat_bulu_bulu
  • Haraplah tak tersalah buat pilihan lalu dibenci oleh komuniti terpaling kopi.
    @NazmiHanafiah
  • My question is, how do you even find out you can do this?
    @ShyonGredley
  • お茶(ちゃ)派(は)ですか?コーヒー派(は)ですか? Awak peminum teh atau kopi? Sila berikan penghargaan kpd meme pertama saya 🥺
    @NoobJepun
  • Jangan diberi. Walaupun yang meminta berpewatakan warak. Kajian menunjukkan menjelang usia anak 5 tahun.. ibu bapa secara puratanya telah berkongsi lebih 1500 gambar anak! Ya, semua ibu bapa memang teruja untuk berkongsi kecomelan anak masing², tetapi tahukah anda.. Thread
    @health_malaysia
  • Hi?
    @ulat_bulu_bulu
  • If Squid Game took place in Malaysia
    @TypicalMsian