7 day tweet volume :
  • Nope, bukan dekat Venice, Itali. Tapi Pulau Pinang, Malaysia 🇲🇾 Memang eyegasm betul 😍😍😍
    @ammeeerrrr
  • Adik : nak air apa? Member : nak air love you😂
    @Fitros__
  • “Air coolant ko tak isi ni ped” “Tayar kereta kau ni botak ni ped haishh”
    @aienaziniee
  • kegunaan penyangkut baju selain jadi alat hukuman sebat.
    @yeenhamzah
  • Nak sampai ada orang mati agaknya baru korang semua nak stop tweet video hantu terkejut ni. 6k yang RT tu pun sama.
    @myjoe_
  • Tengok lapik meja pun dah tau ni Malaysia. Bukan kota London tau.
    @Membawang_
  • OMFG LISA DID THAT TO ME!!!! #BLACKPINKinKL #BlackpinkInMy #BLACKPINKinMalaysia #BLACKPINKinKUALALUMPUR #BLACKPINK #INYOURAREAKualaLumpur
    @XariffX98
  • berkatalah yang baik, jika tidak bisa maka diamlah. kita telah diajarkan untuk berkata yang baik, baik bukan menurut kita, tapi baik bagi yang mendengarkan. karena kata-kata yang telah lepas dari lisanmu, ia bukan lagi milikmu, ia milik yang mendengarkannya.
    @zozo944
  • Bukan takut tapi hormat. takle bla la isteri kuat report ni 🤣
    @makhlokmacho
  • Aku rasa sebak pagi ni😣
    @DuanKrinting
  • Budak-budak ni datang kat kitorang pastu minta seringgit tapi kitorang bagi benda yang lebih berharga dari duit. Kasih sayang❤️
    @khaiiiaql
  • Bapak besar gler! Silap hari bulan kau jadi mknan die.
    @TajolAskat
  • ENEMY MINTA BERDAMAI KAU RASAAAAAA????? 😂😭😂
    @puterinursyifa
  • Gambar ini paling popular utk membezakan kanak-kanak yg kena campak. Kiri: Tidak divaksin Kanan: divaksin Meskipun tetap ada kemungkinan anak kena campak setelah divaksin, tapi campaknya JAUH JAUH JAUH lebih ringan daripada tidak divaksin. Kredit: @ phoerange
    @999Malaysia
  • Guys.... should i?
    @syafizenn
  • LAGU SEDIH WEH !! Terima kasih kepada korang yang naik motor sanggup tolong orang dalam susah! Part last tu tak tahu nak sedih ke nak gelak 😂😭
    @ilysmmummy
  • Salam, ada yg tag saya. Urat hijau itu ialah vein (saluran darah). Ia nampak menyerlah bila kulit semakin nipis (kurang tissue) usually pada yg meningkat usia (ageing) & guna cream yg mengandungi steroid. Bukan maksud kita sakit. Ajal maut? Wallahualam.
    @DrBeniRusani
  • boleh refer sini version version kat setiap wayang untuk filem misteri dilaila
    @abstrakim
  • Realiti anak sulung..
    @Ahmaddikramm
  • Ada yang gilakan cincin tak? I ada jual cincin ni set 2 pcs for RM45 ja! 😘 Metal dia 925 sterling silver tau! RT FOR DROP YOUR HINT GIRLS ✨
    @ezyrlove
  • Menyampah pulak baca story2 macam ni. 🤦🏻‍♂️ Perempuan2 kat luar sana kena hati2. Jangan tersalah pilih pasangan.
    @IzwanHs
  • Help me spread this guys. Kesian syayang ntah makan ke tak laa tu 😭
    @aimansabree96
  • Top 5 MRT Stations that are hotspots for crimes. KAJANG is one of them 😱
    @preeyangka98
  • Aku just tk boleh la bila drg start bbl cina🤣🤣🤣🤣🤣 HAHAHAHAH
    @inchyrah
  • Bf: jap ye baby i nak mandi Gf:
    @Abeyrius