7 day tweet volume :
Haiwan macam lembu, kalau semua mati, spesis dia je pupus.

Tapi haiwan macam ketam, kalau semua mati, ratusan lagi hidupan lain pupus.

Ni cerita betul. Dulu US bunuh semua gray wolf sebab nak jaga populasi bison dan rusa. Sekali ekosistem dia jadi hampir musnah.
WAJIB AMBIL CUTI KALAU ADA TANDA-TANDA NI:
• 6 ke 9 bulan kerja non-stop
• Takde masa bersocial
• Muka nampak pucat & letih
• Tak stop fikir pasal kerja
• Ssh nak tidur malam
• Kurang/susah focus
  • thats the fact
    @sabmeen
  • @amende_sial
  • Ayoo?! Our childhood music is making a comeback!?
    @AdibAlexx
  • Manifesting for a special live concert yang gabungkan semua anak, cucu dan menantu keluarga Pak Zain 😂🤣 Sumpah nyanyi-nyanyi dalam kereta macam ni pun sedap gila dah. Kau rasa?? 😍🥰
    @IniAlalalannn
  • 🐱: "Pliss jangan resign, makanan aku mahal"
    @JobStreetcom
  • Majlis Perbandaran pun buat kerja cincai sambalewa je ke? Asal nampak huruf Jāwi sudahlah, boleh baca ke tidak belakang kira ye dak? Apabendalah.
    @H_Bakkaniy
  • Manicure palinggg murah i pernah pergi. RM25. Pedicure RM35. Service tiptop. The aunty siap kasi kitorang discount lagi sikit. My friends and i had so much fun there 🤍
    @Nurintashaa
  • Untuk yg tengah struggle, i doakan satu hari nanti bila u tengok tiktok ni, u dah tertawa bukan lagi terasa 💪🏻
    @dalluna17
  • simple and easy breakfast sandwich :
    @khairulaming
  • bila lalu kat sini belum pernah lagi lah kena reverse forward. lancar je, free pulak tu
    @MydinMalaysia
  • 😫
    @MatthewShanmu10
  • Kerajaan memutuskan penggabungan SC dan MACC. “Nama baru diberikan adalah SCAM,” kata PM.
    @bawangmana
  • @twitkocheng
  • @twitkocheng
  • Before toll, problem. After toll, another problem. Country full of problems. twitter.com/bharianmy/stat…
    @SyedAkramin
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more