7 day tweet volume :
Status Terkini COVID-19 Di Malaysia,
28 Okt 2020
Kes sembuh=573
Jumlah kes sembuh=19,072 kes
Kes baharu positif=801
(kes import=2, kes tempatan=799)
Jumlah positif=29,441 kes
Kes kematian=8
Jumlah kes kematian=246 kes
Kes dirawat di ICU=94 kes
Bantuan Alat Pernafasan=25 kes pic.twitter.com/0o8uh3xVJ4
Signal dah on, kereta dah slow any slower and the car would need to stop n thats not the place to even pause. Whats stopping the bike from duduk betul betul belakang kereta is beyond me. Motor suka bawak macam tah pape pastu buat cerita sedih i hate it!
water drinkers only 💦 pic.twitter.com/PG00p2iPXC
+1
This guy needs recognition. Something @maya_karin would applaud because he's recycling plastic bottles into something nice. I've already informed my reporter friend about him. Hope he gets famous for his creativity (He's super polite too. Read his caption). pic.twitter.com/CTqu7WMb1n
+2
  • Status Terkini COVID-19 Di Malaysia, 28 Okt 2020 Kes sembuh=573 Jumlah kes sembuh=19,072 kes Kes baharu positif=801 (kes import=2, kes tempatan=799) Jumlah positif=29,441 kes Kes kematian=8 Jumlah kes kematian=246 kes Kes dirawat di ICU=94 kes Bantuan Alat Pernafasan=25 kes
    @KKMPutrajaya
  • water drinkers only 💦
    @glo4vr
  • This guy needs recognition. Something @maya_karin would applaud because he's recycling plastic bottles into something nice. I've already informed my reporter friend about him. Hope he gets famous for his creativity (He's super polite too. Read his caption).
    @callmefye
  • Tiba2 aku teringat time birthday bapak aku. Kitorang adik beradik buat prank buat2 lupa beday dia. Then kitorang suprisekan dia dengan kek birthday. Then tiba2 menagalir air mata yg tak ternilai harganya dari seorang ayah. Please hargai dorang gais.
    @muimisa
  • Nak kahwin kan? Ni dah tau belum?
    @Awantona
  • Dukacita dimaklumkan 8 kes kematian dilaporkan melibatkan 2 bukan warganegara dan baki 6 warganegara. Daripada jumlah ini, 1 kes dilaporkan di Selangor manakala 7 lagi dilaporkan di Sabah. KKM mengucapkan takziah kepada ahli keluarga mereka.
    @KKMPutrajaya
  • 아들아.. 😚
    @BTS_twt
  • Minggu lepas, tengah packing stock untuk postage. Ada customer yang nak guna J&T and ada yang pilih Ninja. Entah macam mana, tiba-tiba tergerak hati nak label Parcel ni ke J&T, parcel ni ke Ninja. Selalunya tak label sebab dah asing sesiap. Ni postage on hari kejadian.
    @shopwithnisah
  • Patient bila 3-4 doktor datang tengok x ray dia 😫
    @HausofHilton
  • Sad to announce that Ali has passed away last night. Was just informed by his owners that he fell down from the stairs to the water tank (he was naughty, hence the cone). Hope this thread continues to bring memories and happiness he had brought into our lives. 💔💐
    @frdsh_
  • Giant Oyens roaming the street
    @anthraxxxx
  • Dalam kita tak sedar. Bunyi saja azan maghrib ni dah nak maulidur rasul. Cantik sangat kalau boleh banyakkan berselawat dan berpuasa sunat sempena hari khamis dan kelahiran Rasulullah SAW🥺❤️
    @fiihazmii
  • Tempoh rawatan kes positif di hospital adalah 14 hari. Namun, jika pesakit itu tidak bergejala, mereka boleh discaj selepas 10 hari dirawat. Ini menepati standard ditetapkan WHO iaitu selepas10 hari, kadar kebolehjangkitan adalah rendah kerana viral load rendah. - @DGHisham
    @KKMPutrajaya
  • Assalamualaikum hai guys🙋🏻‍♂️,Bantu saya jual untuk dapatkan modal untuk permulaan kerja dan sewa rumah/bilik bulan 11 ni🙏🏻Tak beli pon tak apa minta jasa baik untuk doa&RT.(Motor Ex5&Beg Karrimor 45+10)untuk dilepaskan Sesiapa berminat sila DM.Saya start kerja awal bulan 11 ni🥺🙇🏻‍♂️
    @bocah_ajaib94
  • Baca 3 kali Aku redha Allah sebagai Tuhan, Islam sebagai agama dan Muhamad Sebagai Nabi (yang diutus oleh Allah).
    @SantapanMinda
  • 573 573 kes sembuh dilaporkan hari ini. Jumlah keseluruhan sembuh adalah 19,072 kes. Terima kasih petugas kesihatan!
    @KKMPutrajaya
  • hahahhahahahahahhahahahahahahaha
    @anthraxxxx
  • Rt if you like fruits
    @chlriedes
  • Makin gila dengan antivacc ni.
    @NadJsmi
  • Petua untuk anda yang sering mengalami migrain.
    @KKMPutrajaya
  • Ya Allah puasnya muka dia Geram tengok
    @SalemTheCats
  • Gambaran rupa Marikh (kiri) ketika 3.5 bilion tahun lalu. Marikh berkeadaan seperti Bumi, ada lautan & iklim yang boleh didiami. Sebab tiada perlindungan medan magnet global, lapisan ozonnya lenyap akibat radiasi Matahari, lalu ia menjadi kering kontang & amat sejuk. #TriviaZM
    @zamirmohyedin
  • Jenaka petang.
    @youngajib
  • Kalau kamu datang ambil dia cara begini , Sekiranya kamu tidak dapat melaksanakan amanah kamu , Kamu kembalikanlah kepada kami .
    @ajayituhaziyah
  • Youtube video bersama @Azfarheri dah keluarrrrrrr. Dipersilakan tengok dalam resolution 4K. Click here : youtu.be/Zj5AE1iyW_s
    @khairulaming