7 day tweet volume :
Dalam fiqh Islam, perogol tetap dihukum sebagai pesalah. Perempuan seksi bukan alasan untuk "halalkan" jenayah rogol. Tapi perempuan seksi memang wajib tutup aurat. Bukan semata-mata nak elak dirogol, tetapi itu adalah perintah Allah.
Nak menangis tengok dia giveup 😞 kakak ipar saya, ibu tunggal kepada 6 orang anak, satu masih dalam kandungan, berpenat lelah dia cari duit sebab lagi dua bulan nak bersalin dah 😭🙏 Tolong rt sahaja untuk warga sekitar Rawang dapat tengok tweet ni 🙌 Terima kasih ❤ pic.twitter.com/cjvEKx0Lpp
+3
Man recreated his grandfather's kampung in miniature form (Credit: Eddie Putera) pic.twitter.com/84473vVMtR
+3
  • Dear ex, kau nak apa eh?
    @imranmohdbali
  • Nak menangis tengok dia giveup 😞 kakak ipar saya, ibu tunggal kepada 6 orang anak, satu masih dalam kandungan, berpenat lelah dia cari duit sebab lagi dua bulan nak bersalin dah 😭🙏 Tolong rt sahaja untuk warga sekitar Rawang dapat tengok tweet ni 🙌 Terima kasih ❤
    @thebulanist
  • Man recreated his grandfather's kampung in miniature form (Credit: Eddie Putera)
    @anthraxxxx
  • Ni lah exercise paling mantap korang bole cuba untuk kurangkan sakit pinggang, serius tak tipu. Amalkan pasti korang rasa muda 10 tahun!
    @facktura
  • Presenting, the beauty that is Muar! Datang Muar boleh roger ❤️☀️
    @SyedSaddiq
  • Let’s spread this
    @GeraldineHannaa
  • now let's start the war.
    @mijancactusjack
  • Weihhh bahahhaahahha. We have no choice but to stan sis cleo!!! 😭☝️ @lxcleopatraxl
    @Kessmaess
  • Are we going to let Al Jazeera disrespect our gov like this ? Our frontliners who did their best to contain the virus ? Our PM, Defense Minister and DG ? This is unacceptable to me. Malaysia did her absolute best for its citizens and yet -
    @SabrinaBabana
  • marah tipu tipu:. marah bebetul:
    @NNausyad
  • Korang tengok ni😂😭So basically kiterang nak suprise cake untuk member. But something unexpected happen😂
    @syhmrza
  • Tiap kali aku gi kedai makan 😂
    @wawamaneh
  • me everyday but i don’t even wake up 😀
    @qistina2aty
  • "Oh tengok camera, k salah, saya tengok you, hensem sangat berdiri sane"
    @thesemut
  • Daripada conteng dinding, suruh play around dengan cat acrylic. 95% hasil kerja budak umur 2 tahun 6 bulan.
    @1syamsulariff
  • Pekaa dong anjng!!! lol
    @ieuurrr
  • Covid-19 risk index; know your risk before you engage in any activity. Managing the risk levels of exposure is part of self enpowerment and self regulation.
    @DGHisham
  • @rajasa
  • Korang tak tahu eh yg Victoria Secret dah filed bankruptcy? Tahun ni rasanya Zara nak tutup lebih 1000 stores worldwide. Dua hari lepas pun Apple umumkan nak tutup beberapa store buat sementara waktu. Gap, Forever21, Guess, banyak retails company dah mula tutup/downsizing.
    @magmalaya
  • [🔊] Dying in your dream be like
    @9GAG
  • Aku pun terkejutt weh HAHAHHAAHAH @syedewa sorry tergelakkk 🤣🤣🤣
    @jihakharudin
  • Me being loyal to someone even without a relationship 🤡
    @Joycemlcy
  • Aku rasa ni sebab perempuan kene ada bestfriend lelaki:
    @caden_harriss
  • Ni benda-benda sangat berguna untuk mulut korang terutama time emergency nak pergi meeting ke dating ke. Kadang kita tak perasan mulut kita berbau. 1) Breath strips (letak atas lidah dan dia cair) 2) Mouth Spray 3) Floss Muka tak elok takpe tapi janji mulut dan badan wangi.
    @JatIkhwan
  • Ya allah husband i ni. Berhenti kereta sb nk alihkan tayar i punya la berdebar dah la kereta laju2...allahu
    @Miera_zainuddin
  • Kalau kau penat, belajarlah berehat. Tenangkan fikiran. Bukan terus give up. Aku tahu kau tengah sakit, kecewa dengan apa yang jadi. Tapi jangan give up dalam hidup. Tuhan uji sebab kau mampu. Cuma kau kena kuat untuk hadap. Kau kena percaya pada kekuatan diri kau.
    @dairijoker
  • 20 rt saya cerita pasal dorm isolasi ni 😬😣😣
    @farrazulka
  • Kucing's stare be like "jalan jalan cari lawan"
    @anthraxxxx
  • Gambar paling berkuasa kerana minda² saintifik terhebat pada zaman itu berkumpul dalam satu persidangan di Brussels. Daripada 29 orang ini, 17 orang menerima Hadiah Nobel. Selebihnya, walaupun tiada Hadiah Nobel, nama² mereka terpahat dalam istilah² saintifik. #TriviaZM
    @zamirmohyedin
  • Skin care routine update!!! twitter.com/dahliarizal/st…
    @DahliaRizal
  • RT if you need clear skin more than makeup
    @itsme_njwa
  • Only in Terengganu. Pawagam asing tempat duduk lelaki & perempuan. Berkuatkuasa harini .😊
    @syattty
  • hukum orang yang suka meminta minta. jangan la ikut trend rt untuk minta barang tu. sekadar peringatan untuk semua 😊
    @syafiraHamidi
  • twitter.com/daiyantrisha/s…
    @tenoq