7 day tweet volume :
sebab tu kau kena bersyukur bila kau tgh ada kerja sekarang. semua orang tgh struggle. Environment, kawan, bos dkt tempat kerja, tak semua kita boleh dpt perfect. jd bersyukur dan buat saja yg terbaik. 🙌🏼
Walk in interview di IKM Manjung. Goshh seriously many are unemployed nowadays.... huhuhu

#jagakejekalotaknaknganggur pic.twitter.com/1JOt7eXImG
KKM merayu semua yang terlibat dalam Pilihan Raya Negeri #Sabah tanpa mengira status dan kedudukan dalam masyarakat supaya mematuhi SOP berkempen dan mengundi.

Bantulah negara dalam mengawal penularan #COVID19
#KitaJagaKita
Kongsi kuliah tadi. Ustaz bagitau, kadangkala dalam ramai-ramai adik beradik, ada sorang yang Allah uji untuk seluruh ahli keluarga tersebut.

Kadangkala ada yang 'istimewa', ada yang tak pandai belajar, ada yang degil, ada pula yang diuji kesihatannya dsb.
Finally some good news
People with chunky thighs and big hips live LONGER, study suggests trib.al/ewIHmvQ pic.twitter.com/wfhBzNGq6E
  • Rich kids don't know this.
    @Syazwina0501
  • Delivery boy Muar menjalankan tugas! Kebajikan rakyat Muar tanggungjawab saya ❤️ #Muar
    @SyedSaddiq
  • Finally someonse said it, thank you.
    @syazwandva
  • setiap kali aku lalu sini masa balik kerja tak pernah sekali pun tengok ada customer yang beli limau bali pakcik ni so tadi aku beli & terbayang papa dekat kampung. taknak beli takpa, tolong rt je 🥺🙏🏻 @AshrafAriff @ketengahketepi @4M30W @hanifjamals @Ashril_92 @NabilHussein
    @adilewls
  • ONLINE CLASS FT. ANXIETY
    @lourdmontenegro
  • tips kalau sangkut VECTOR PAPER II guna ni! ☝🏻 (jari) with SIR MINGMING @khairulaming 🤣🤣
    @mathsanova
  • Aku dah hadap benda ni dah 2 3 kali dalam life aku bila ada kematian ahli keluarga terdekat. So aku share dekat sini supaya hampa tak termakan dengan makcik/pakcik palatau.
    @farishkimy
  • 10 Kata-kata Indah Bahasa Melayu yang Jarang Didengari /1
    @jejaktarbiah
  • @Abeyrius
  • Ip Chun, Ip Man's eldest son. He is 96 years old.
    @anthraxxxx
  • So true 😂
    @Neelofa
  • @mynocontext
  • Baru tahu boleh hilangkan youtube ads 😭 👍🏻 cuba follow simple steps ni. “Untuk iphone user”
    @aushabdul_
  • Im planning to sell this, DM me if you’re interested to own this 😊 👌🏻
    @NurulAnatii
  • Sekali sekala scammer kena bagi insaf sikit
    @afikproduction
  • Tak cukup tanah lari
    @brotherjambang
  • Wehh kenapa lah dulu tak jumpa video macam ni ! 😂 Patutlah dulu beli Hada Labo punya cleanser macam tak ngam, pakai salah jeniss rupanyaaa 😭 Korang boleh tengok video ni ! Like super helpful nak pilih ikut skin concern korang 🌟🌟🌟
    @skinfairydiary