7 day tweet volume :
Kita semua ada kawan yang akan gelak time kita jatuh. Tapi korang ada ke kawan yang sampai sanggup patah balik semata nak gelak depan muka..... pic.twitter.com/YTLUJCY5Rf
Kita perlu perbaiki adab perbahasan di Parlimen. Parliamentary debate has always been robust but we must distinguish between witty and acerbic repartee with racist/sexist/ageist statements. BN will be having internal discussions on how we can do better.
Ya Allah, tak sangka ada kisah para sahabat nabi yang kelakar. korang nak tahu tak cerita seorang sahabat yang bernama Nu'Aiman?

35rt Ibnu open Thread
  • Kita semua ada kawan yang akan gelak time kita jatuh. Tapi korang ada ke kawan yang sampai sanggup patah balik semata nak gelak depan muka.....
    @AsyknAzmi_
  • Zayn Malik Malaysia??????
    @XXXbyefelicia
  • Hanya 4 sahaja kes baharu dilaporkan hari ini melibatkan kes import. Ini bermakna, kes tempatan melaporkan sifar kes.
    @KKMPutrajaya
  • Korang ubah ubah la perangai jangan jadi toxic kesian dekat orang lain sama. Kita hidup ni bermsyarakat jadi kena ada toleransi. Adab tu jaga mulut tu jaga haih orang lain merana.
    @ShaffiPotter
  • Mana oyenn???!!! Saya otw🐈❤️ Dia boleh naik motorsikal sekali. twitter.com/qillyusof/stat…
    @SyedSaddiq
  • Kau tengok lah bila orang muda nak berbahas betul-betul. @SyedSaddiq kena ejek, buat lawak bodo, kena perli dengan orang-orang tua yang jadi ahli Dewan. Apa masalah orang-orang tua ni tak boleh bahas betul-betul ni? Gaji mahal rakyat bayar ni. Bagi orang muda jaga negara la.
    @luqmanlong
  • Inna Lillahi wa inna ilayhi raji'un Di kesempatan ini kami mengucapkan takziah kepada keluarga Allahyarhamah Nurhasanah Iskandar, pemilik suara latar Doaremon versi Bahasa Melayu yang telah dijemput Ilahi pada pagi tadi.
    @penang_kini
  • real reason why syed saddiq baca buku ni 😭☝️ twitter.com/luqmanlong/sta…
    @deneiii
  • Peringatan untuk semua termasuk diri sendri. 😊
    @e_pull
  • what if my emotions just cake??
    @DxnnyBoo_
  • Minta kerjasama semua untuk share mengenai "Buli Mental"🙏
    @aimanhnsem
  • Habis sahaja sidang parlimen, saya terus turun ke Muar untuk membantu mangsa banjir. Ya Allah, lindungilah mereka semua.
    @SyedSaddiq
  • if you've ever wondered exactly what cats do with their paws and limbs when they loaf here you go
    @chisakanon
  • @MHaffizJ
  • Nak belajar Dropshipping di Shopee cara mudah? Hanya beberapa klik sahaja dah boleh fulfilled order customer anda. [ THREAD PANJANG STEP BY STEP ]
    @Pelabur_Bijak
  • Bila dah merasa seksa kubur, tapi rakan-rakan di atas dunia masih terus buat perkara lagha
    @InjangNation
  • Cake: The Movie
    @danbanbam
  • ShahRukh Khan versi Temerloh 😅
    @AdlanShahjehan
  • suka suka datang, suka suka pergi 🙂
    @batturflyy_
  • GUYS I FOUND THE PHOTOS I TOOK OF HIM AT THE SAME PLACE. HIS NAME IS GLI twitter.com/notabaki/statu…
    @gggnaaarly
  • Starbucks Choco-choco nutty frap RM11-12 je guys 🤭
    @myjoe_
  • Terkini #covid19malaysia, 14 Julai Kes sembuh= 4 Jumlah kes sembuh= 8,524 Kes positif= 4 (kes import= 4, kes tempatan= 0) Jumlah positif= 8,729 Kes kematian=0 Jumlah kes kematian= 122 Kes dirawat di ICU= 6 Bantuan Alat Pernafasan= 2
    @KKMPutrajaya