Korang ingat tak kes pakcik guard yg kena tendang dengan Lan pet pet? X kesah sesiapa yg lalu kt Nilai terutama Acacia Park tu blh hulur2 kan sumbangan untuk urusan fail mahkamah pakcik ni. RM5K bukan gampang beb. Kesian pakcik ni. Masih lagi bekerja walaupun status warga emas. pic.twitter.com/wIVJEifR7g
i’ve been applying my face sheet mask wrong this whole damn time 🙃🤦🏽‍♀️ pic.twitter.com/VfdkGdQuR1
Di sosial media, orang berlumba nak tunjuk kelebihan diri supaya dikenali kaya, sangat cantik atau alim padahal realitinya dia tak begitu. Kata Nabi:

المتشبع بما لم يعط كلابس ثوبي زور
Orang yang berhias dengan apa yang tidak dimiliki seakan memakai dua pakaian dusta (Al-Bukhari)
  • Korang ingat tak kes pakcik guard yg kena tendang dengan Lan pet pet? X kesah sesiapa yg lalu kt Nilai terutama Acacia Park tu blh hulur2 kan sumbangan untuk urusan fail mahkamah pakcik ni. RM5K bukan gampang beb. Kesian pakcik ni. Masih lagi bekerja walaupun status warga emas.
    @nadianadianne1
  • i’ve been applying my face sheet mask wrong this whole damn time 🙃🤦🏽‍♀️
    @ruhilashikin
  • #BLACKPINKINYOURAREA 🙌🏻
    @aimanzzss
  • Paling rare. Hilang penat kerja sial
    @IzztAimn
  • KALAU TAK DENGKI BUKAN “MELAYU” NAMANYA ☺️
    @sishantiksalmah
  • Kalau lapar sgt dan trdesak kena masak. Siapa rasa masak mcm gini paling sedap kdg² sampai bertambah nasi?? Fight me, anyone?? 😋
    @sepatahdua
  • Assalamualaikum warga twitter semua , tolong doakan adik sy Nur Aishah Balqis sedang bertarung nyawa di ICU , dia dalam keadaan koma tk sedarkan diri , doc ckp peluang hidup dia amat tepis , mintak tolong doakan dia cepat sembuh dan sedarkan diri 😭 #PrayForAishah
    @fithri_bazlan
  • me bila cakap "gigit kang"
    @ainaalisha_
  • Tengoklah kitten aku ni tidur macam bende dah. Elok sangatlah tu tidur macam tu 😒
    @syfdnalias_
  • me solving my friend’s problems vs my own
    @keaganaintshit
  • Me
    @WahyuYordan
  • Mother's instinct, watching her baby eyes wide open
    @AwwwwCats
  • When parents want to see your grades.
    @9GAG
  • I am not perfect. Do you still love me?
    @Farselyn1
  • @brgsjks
  • exactly.
    @emeer_tw
  • Sexual Harassment case in Kota Tinggi, Johor, on 18/4/2019 A men wearing helmet came barging into an office where a women was all alone, and start flashing and masturbating infront of her Report has been made, Police are investigating this case
    @HilmiAdi
  • GOOGLE PIXEL 😍 Pixel 1 32gb RM890 Pixel 1 128gb RM990 Pixel 1 XL 32gb RM990 Pixel 1 XL 128gb RM1090 Pixel 2 64gb RM1650 Pixel 2 128gb RM1800 Pixel 2 XL 64gb RM1900 Pixel 2 XL 128gb RM2000 Pixel 3 64gb RM3050 Pixel 3 128gb RM3350 Pixel 3 XL 64gb RM3250 Pixel 3 XL 128gb RM4090
    @abenhezryl_