7 day tweet volume :
  • Aku tanak terhibur sesorang šŸ˜‚
    @hazifflatiff
  • Anda pernah duduk/baring lama then bila tiba2 bangun anda rasa dizzy & nak tumbang. That's Postural hypotension! @ your blood pressure still low & tak sempat nak catch up your new standing position. Solution: bangun slow-mo, dah clear baru jalan.
    @DrBeniRusani
  • Tolong beri anak kita vaccine. šŸ‡²šŸ‡¾ bangkit!
    @DrBeniRusani
  • Salam rakyat twitter semua. Rumah nenek saya di felda air tawar 3 telah 60% musnah akibat kebakaran. Saya minta bantuan sedikit sebanyak bagi membantu nenek saya. Jika ada yang ingin menyumbang boleh bank in kepada saya. Nama: Emirul Luqman No akaun: 155171-205093
    @emirulluqman
  • guys harini aku pergi curi tanah šŸ¤£šŸ¤¦šŸ»ā€ā™‚ļø
    @adibnuqmann
  • Tahukah anda ada seekor buaya sesat di Tasik Shah Alam
    @MsiaInvasion_my
  • @KugiranMasdo - Dinda versi Dikir Barat by Lantera Daksina KMJ #citrabudaya1819 #onlyinKMJ
    @muhdfhmyy_
  • Highlight instagram story. Thread ehe šŸŒøā¤
    @iamsumayyah_
  • See driver akan safe bila ade rollcage but kenapa jpj tak approve bila orang nak pasang rollcage. Atas alasan for track use only. Apa salahnya kalau guna untuk kereta harian.
    @sholihinroselan
  • adam ni takut tapi nak main šŸ˜‚šŸ˜‚
    @nurulzulkefli__
  • Talent macam ni kita nak kat malaysia.tapi sayangnya most of us pilih rupa daripada bakat.all da best for next stage in Asiaā€™s got talent Ronnie.
    @kroolnizam
  • Kes culik organ kanak kanak di JB. Dapat dari whatsapp group katanya semua suspek tengah sembunyi dekat Taman Nusa Damai, Pasir Gudang. Area rumah aku wehhh. Hati hati semua.
    @haiqalnazhar_
  • Panggil tak menyahut , rupanya kt sini dak 3 org ni
    @SaifulJcksn
  • Lepas SPM ft berapa hari je lagi nak kena jadi bini kau @ammar_azlannn šŸ˜±šŸ”«
    @zatizaini__
  • my new goal in life is to be as happy as this cat
    @catsu
  • Get ready bts , all off you will be sink
    @HarizHaiyyan
  • Nah pickupline. šŸ˜‚
    @thesemut
  • Period2 guna benda ni sumpah kurang sikit periodpain. Selalu buat stock banyak terus. Senang, agak2 mcm nk periodpain, tampal terus tido. Serius lega. Ada yg tersama tak? Atau benda ni takbg kesan pun?
    @twt_kecantikann
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now