7 day tweet volume :
RT untuk Duit Like untuk Ipad pic.twitter.com/0veDrFl4UJ
+1
nak tahu tak sebab apa ramai orang takut nak speak up pasal problem dorang? because we live in a judgemental society. we more to judge them rather than try to listen / understand them.
Jangan cakap orang Bujang takde komitmen ya. Ingat gaji masuk terus buat enjoy sampai habis ke? families tak payah bagi duit, belanja and tambah apa yg patut dalam rumah. Kau yang time Bujang tak reti menyimpan ingat semua mcm kau. Pastu kahwin awal jealous dengan orang bujang.
1GB ni lecturer baru bagi salam dah disconnect
  • RT untuk Duit Like untuk Ipad
    @syuraibrhm
  • Me outside : Me inside :
    @kid67_
  • At first, tak faham video ni pasal apa , baca komen baru faham. Kawan baik dia buta, kawan dia yang lagi satu explain apa yang berlaku time bola match 馃ゲ
    @IBCIG
  • Malaysians 馃 Indonesians
    @TheFunSizeGuy
  • Begpacker in Vietnam last year
    @anthraxxxx
  • Korang nak tahu tak apa itu maksud sistem yahudi kapitalis bangsat ni. Jom spill the tea sikit satu contoh aku bagi. Ini cerita extension moratorium oleh @MyMaybank bagi golongan terjejas. Ini adalah bebenang..
    @fazrulazreen
  • Do'a Nabi yang Wajib Kamu Hafal 馃
    @owlsblxck_
  • Elder siblings:
    @Acapoooo
  • Bila tukar channel tv time abah tertidur. Abah :
    @ulat_bulu_bulu
  • Bila dapat makan Seoul Garden lepas habis pkp 馃槶 be like:
    @Amrlamnnn
  • #SiBodohKauDengarSini iSinar bukan bantuan!
    @youngajib
  • Ini baru setahun tak pi sekolah, lagi lama tak tau la jadi apa?.
    @DenciShahrizal
  • Untuk kalian semua 馃
    @itsrianarose
  • Pakar ramalkan hujung tahun 2021 baru surut kesan wabak...
    @fedtriyahya
  • bila orang cakap kau "la pendiam rupanya" 馃槍鈽濓笍
    @syedaaliff
  • Americans : Indonesia, Malaysia and Thailand is so cheap to travel we can exploit and live like kings. Also Americans :
    @HolyCannoli98
  • Penjarakan sosial.
    @ulat_bulu_bulu
  • How it started. How it is going I stan with akak #SiBodohKauDengarSini
    @Cartaz_