7 day tweet volume :
according to Jabatan Meteorologi Malaysia, we will face more extreme weather bc of climate change which includes stronger storms & rainfall.

our infrastructures cannot withstand the challenges of a warming world without serious climate adaptation, mitigation & action.
Ramadan pertama.

Saya ditemukan dgn adik Mohamad, orang Kelantan ke PP utk kerja. Gaji takat RM500, jd dia buat food panda.

Tak ada motor, dia pinjam basikal kawan2, seat & banyak bahagian serba rosak. Lepas kerja dia rehat 1 jam, kemudian kayuh cari makan sampai 11pm.

1/4 pic.twitter.com/hVjhMJfc96
+1
kalau ada siapa tahu contact details peniaga dalam video ni share la ya

sebak aku tengok barang & makanan untuk dia niaga tu jatuh terendam dalam lopak hujan
Ujian di bulan Ramadan…

Hujan lebat dan angin kencang mengakibatkan beberapa gerai mengalami kerosakan di Wangsa Maju, petang ini.

Video: Orang awam pic.twitter.com/4npr5DtQ7d
9-5, because flexible working hours = 24/7. Trust me
Which one would you prefer?

RT for 9-5 job. Fav for flexible hours pic.twitter.com/nIZOL7x7hX
  • Ramadan pertama. Saya ditemukan dgn adik Mohamad, orang Kelantan ke PP utk kerja. Gaji takat RM500, jd dia buat food panda. Tak ada motor, dia pinjam basikal kawan2, seat & banyak bahagian serba rosak. Lepas kerja dia rehat 1 jam, kemudian kayuh cari makan sampai 11pm. 1/4
    @scheekeong
  • Tolong pantau anak anda disurau atau masjid
    @manglaksa
  • Ujian di bulan Ramadan… Hujan lebat dan angin kencang mengakibatkan beberapa gerai mengalami kerosakan di Wangsa Maju, petang ini. Video: Orang awam
    @bernamadotcom
  • Terbaik Ustaz Azhar 👍
    @ohtweet
  • Puasa Day 1 : Air Cha Bang Ang, Mangga Susu, Kelapa Gula Melaka & Sirap Bandung Float
    @khairulaming
  • Betul ke syaitan kena ikat masa bulan Ramadan?
    @cheajibsayang
  • kotak hati cover fr you to vibe
    @nurshafiyyahh
  • Bangunan etiqa masjid jamek
    @jayyidkhairir
  • i want what they have
    @vestenet
  • Ni baru betul.
    @LilyZali
  • Tadi Anem tengok dkt tiktok, petua dlm islam utk mengurangkan rasa dahaga masa puasa. Lepas sahur, minum air seteguk & berhenti, lps tu baca surah al-kautsar. Sambung minum lagi 3 teguk & jgn mkn or minum pape dah lps tu. Korg boleh try okay! Selamat berpuasa semuaaa 🌸
    @Nkhaaanim
  • The way I screamed after watching the end of this video! 😩😩😩😂
    @cheembeam
  • Takut sebenarnya tapi doa doa kan ye geng moga business hamba bejalan lancar
    @khairu1azri
  • Terinspirasi dengan Khairul Aming, aku pun nak buat la siri 30 Hari 30 Resipi sempena bulan puasa ni. Cuma aku fokus dengan resipi yang simple dan mudah jela. Kalau ada sambutan baru aku sambung hari seterusnya Day 1: Air Jus Angkasa Segar
    @ijaicool
  • Salam Ramadhan, Korang, lagi 2 hari je adik nak kena operate dekat IJN😞 Tapi tabung bantuan adik ni baru 12% je nii😢😭💔 Boleh tak kalau kita sama-sama bantu adik ni cukupkan dana untuk tampung rawatan dia semua tu. Kalau kita try sebar and RT tweet ni pon okay dah 🥺🙏 twitter.com/zumairaaa/stat…
    @zumairaaa
  • Jika anda meluat dok ngadap isu politician yg tak habis2 berebut kuasa serta tak reti buat kerja, maka syukurlah kini muncul seorang YB yang benar-benar membantu rakyatnya. Inilah dia kisah YB Steven Sim Chee Keong, MP Bukit Mertajam. Berkaca-kaca mata baca kisah beliau ni.
    @akhifairuz_
  • @bernamadotcom Ada number peniaga di banner. Boleh cuba hubungi kalau nak membantu. 012-3458955
    @sueannajoe_
  • Ujian 1st day bulan puasa, baru sejam buka gerai. Gerai dah kena tiup dengan ribut. Khemah patah, makanan terbalik semua. Total lost. Tapi takpa. Kitorang akan niaga online sepanjang bulan puasa ni.✌🏻
    @anwar_baharin
  • Laa mcm tu rupanya taknak isi ikan/ayam melekat kat dapur grill 😅 Awesome grilling hack! Follow me for more tips diet
    @siswanisenan
  • Buang kotak lama, masukkan dalam kotak PN. Kah kah kah..
    @rzmnrm
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more