7 day tweet volume :
  • Aku nak belanja seorang tak kira laki ke perempuan (sebab laki mana tahu boleh bagi kat mak) blusher dengan brush ni. Rt dan aku akan pilih.
    @onlyirfanhamzah
  • Wait babe. You look single babe.
    @ikhlasothman
  • Nampak sama tapi bukan dia. Aku baru tahu prawn and shrimp ni beza ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
    @itsnurulaisyah
  • Ini kisah dekat site aku, Semalam bangla minta staging dan plywood lebih katanya nak buat tempat 'rehat'. Mulanya aku x bagi sebab nanti diaorng mengular bila aku x ada. Harini datang site baru aku nampak tempat 'rehat' diorang.
    @ammar_yg_baru
  • Dia kalau dah beli pokok mangga pon kat shopee maka aku dah mula faham la kenapa bapak aku sikit demi sikit menunjukkan rasa marah pada aku sebab ajar ibu pakai shopee.
    @nilatip
  • Aku serious tak boleh bayang kalau aku kat tempat kau jiha. Dah rancang dan nak kawin dah patutnya bulan ni. Tapi Allah lagi sayangkan adib. Al-fatihah. Semoga kau kuat ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
    @wahida_abu
  • Adik aku cuti sekolah ni kurang kerja agaknya buat surat beranak kucing dia๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
    @_AqilahAli_
  • Korang dapat bayangkan tak, minggu ni sepatutnya majlis pernikahan Allahyarham Adib dengan Najihah tapi di ganti dengan majlis tahlil Adib
    @MALAYSIAVIRALL
  • Bila ada awek cun depan rumah berwajah exotic dan internasional. Tapi kau hanyalah jejaka tempatan yang dikutip di tepi jalan.
    @frdsh_
  • bila tengok video jiwang wechat
    @aimansalim_
  • Exam meme ๐Ÿ˜‚
    @MaisarahMahmud
  • Caryn Yean, anda seorang binatang. Jangan mempermainkan mana-mana Tuhan dari mana-mana agama.
    @ladydarshankaur
  • HELP RT THIS PLEASEEE I REALLY NEED THIS๐Ÿ™๐Ÿ˜ญ
    @nrenrdn
  • Dari sekadar pemandu pelancong, sekarang dah SAH suami isteri. Bila tengok ni. Tak semua perempuan memilih paras rupa. Yang lelaki boleh ingat ni dan jangan memilih sangat. โœŒ๐Ÿผ๐Ÿ˜Š
    @IzwanHs
  • Student UiTM tengah study week kan ? Okay meh sis share sikit tips untuk study ๐Ÿ˜‰ gdluck ! Study smart okay not study hard ๐Ÿ˜๐Ÿ“š
    @ntsya2299
  • Tahan abah dari pergi kerja ๐Ÿคญ๐Ÿ’•
    @ulat_bulu_bulu
  • Perfect married couple ๐Ÿ˜ขโ™ฅ๏ธ
    @liyasurayaa
  • Sesiapa yang ada plan nak beli rumah tahun 2019? Ni #thread ni untuk PEMBELI RUMAH PERTAMA. First time nak beli rumah ni mesti korang macam blur2 sikit kan. Jadi lepas baca thread ni, harapnya korang dapat la idea sikit flow beli rumah dari niat sampai la dapat kunci.
    @AfiqShamnazri
  • Tunang arwah, Nurul Najihah Mohd Radzi menahan airmata disisi keranda arwah tunangnya ketika jenazah dibawa pulang ke kampung halaman menaiki Helikopter Pasukan Bomba & Penyelamat sebentar tadi. #Justice4Adib #Alfatihah ๐Ÿ˜“
    @Zarul_AlBakri
  • Pagi-pagi lagi duk melepak ! Apa nak jadi ?!
    @ZakwanZaid
  • Husband nak pergi kerja, bini mesti tengok. Selagi husband tak jalan, selagi tulah bini stay.
    @KucingBertweet
  • Mendengarkan dengan khusyuk segala omong kosongmu
    @andihiyat
  • Thank you please stay ๐Ÿ’—
    @bujibu_chempel
  • Makan time sejuk sedap wehh! . ๐Ÿฝ Shikinlicious Oatmeal ๐Ÿ“1-1A Jalan C Off Jalan Masjid KG Melayu Majidee,81100, Johor Bahru โฐย  10:00 AM - 6:00 PM ๐Ÿ“ž 0194000142 . #maQanJohor
    @maqanmy
  • Arwah Muhammad Adib dlm kenangan. Moga Allah tempatkan kamu dikalangan orang yg beriman Adib. Tenang dan berehat lah. Terimakasih utk pengorbanan. Al-Fatihah #prayforadib #MuhammadAdib
    @Shilaafendi
  • #Justice4Adib Pertama. pecat wartya moorthy (menteri perpaduan JPM) Kedua. siasat tulisan Fb Ganabatirau Veraman ( exco selangor ) yang telah dipadam, tercetus rusuhan akibat kenyataannya. lokap dan dakwa exco ini. Ketiga. 4 lelaki belasah arwah Adib, tahan dan dakwa semula.
    @AheriAnuar