7 day tweet volume :
Sebut betul betul sis, serkop.
Sebelum wujudnya inner moden, dulu kami pakai inner ni🙈 pic.twitter.com/OJMF9QpwnA
Resignation letter.

24 hours notice
2 weeks notice
1 month notice
Example in bahasa. pic.twitter.com/r2RI6ApIyC
+3
Dekat whatsapp tu letak la nama betul, mana la aku tahu siapa Pendosa Tanpa Noktah ~
  • @ulat_bulu_bulu
  • Resignation letter. 24 hours notice 2 weeks notice 1 month notice Example in bahasa.
    @empayarkerjaya
  • Mulianya kematian dia❤️seorang insan yang terpilih..
    @slurrppyy
  • @BicaraDanKata
  • Ya wehhh. Siapa je berani ambik muka muka macam ni jadi main cast? twitter.com/pipiyapong/sta…
    @lANZAlNAL
  • First contact has been made between Manchester United and Antonio Conte, per @DiMarzio. Conte is convinced he can do well with United's current squad.
    @brfootball
  • Mengalir air mata tengok. Hari ini Rejim Zionis meratakan Perkuburan Yusufiyyah di Al-Quds. Seorang wanita Palestin cuba melindungi kubur anaknya daripada digali & dibongkarkan oleh Zionis. Beliau merayu agar kubur anaknya tidak diganggu & enggan melepaskannya. 💔 #IsraeliCrimes
    @fakhrifadzli
  • Boleh bagi video ni kat member yang selalu buat buat lupa tu. 😂
    @SyafaatNasir
  • Weh korang cuba app MAE ni bagus betul. Serius tak sedar tetiba aku dah menabung RM9k dalam masa 10 bulan ya. Terpaksa gais sebab aku ni jenis boros. Asal nampak ada baki je, spend.
    @hazemanhuzir
  • Eya jumpa product yang boleh hilang kan watermark untuk cermin kereta!!! Before After
    @RareKabus
  • Hidden spot dekat SHAH ALAM Khas untuk peminat dessert!! You gais wajib datang, ada pelbagai menu dessert antaranya, waffle ,bingsu,crepe, brownies,smores,popia pisang dan macam-macam lagi!🧇🥞🍫🥧🍨 Yang menariknya ada Ayam korea ala2 kfry😍
    @MalaysianFoods
  • Ramai yang tanya - jika vaksinasi betul-betul berkesan, mengapa hampir 50% drpd kematian dlm 2 minggu terkini sudah lengkap divaksinasi? Biar saya jelaskan - supaya perkara ini tidak diputarbelit utk menyokong naratif palsu pihak tertentu.
    @maheshappannan
  • why is that?
    @PoemHeaven
  • padan muka
    @aimansalim_
  • 5 benefits of ice cubes for skin 1)It increases the absorption of other products 2) Calms inflammation 3) Eliminates dark circles 4)instant glow for skin 5)Flawless makeup Adah nak share sekali ice cube recipe that good for your skin!
    @ShuhadahAzman
  • Yeah lepas ni tak payah asyik kena minta beg plastic kat kaunter. Dah lah kena bayar 20 sen 😤😳 Bawa ni lagi senang ‼️
    @BeliApaTu
  • Macamlah dia saja reti penat.. 🤨
    @JalalMisai_2
  • Alhamdulillah, tahun 2021 lebih bertambah kuantiti filem yg berkualiti berbanding 2020. Saingan sengit utk Top 10 Filem Gempak 2021!
    @zhafvlog
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.