7 day tweet volume :
Believe it or not, the world doesnt revolve around you 🙃 pic.twitter.com/ZYCTuIaQMC
+1
Jangan bersedih. Hitam pun boleh putih,gemok boleh kurus.jerawat boleh hilang. Sebelum tu kita sendiri kene mencintai diri kita sendiri. Kalau kita selesa tak apa,kalau kita ok ,kita xheran org nak kata apa kat kita. Yg paling penting kita syg diri kita dulu pic.twitter.com/rzyq6AjB2p
RT kalau nama awak bermula dengan huruf Q, S, H, A, M, N, E, Z dan J #ANASkongsirezeki
Kalau partner kita dah ajak kahwin maknanya kita dah jadi tunang orang kan kalau ikut islam??
  • Believe it or not, the world doesnt revolve around you 🙃
    @mimihanifa
  • Jangan bersedih. Hitam pun boleh putih,gemok boleh kurus.jerawat boleh hilang. Sebelum tu kita sendiri kene mencintai diri kita sendiri. Kalau kita selesa tak apa,kalau kita ok ,kita xheran org nak kata apa kat kita. Yg paling penting kita syg diri kita dulu
    @iamzulinaziz
  • I NAK LETGO SEMUA KUCING I ASAP, AREA JB boleh whatsapp +60187808328 sebab jiran tak suka & ugut i. I bagi free makan, dah sunat & vaccine. Minta RT ya semua tolong sangat 😭😔
    @niniexnie
  • budak budak sekarang mana tahu cerita legend ni "Bio-Nik"
    @beenuuuu
  • Bayar Rm56 boleh makan unlimited Dim Sum 🥺❤️
    @Ashril_92
  • Assalamualaikum, semalam 1st time saya nampak ada gelandangan di area saya. uncle yg mualaf, dibuang dan dihalau oleh keluarganya setelah mengetahui uncle ni dah masuk islam. Uncle ni menangis sebab saya satu orang sahaja yang bertanya tentang dia. (INI ADALAH THREAD)
    @ohconnieee
  • @pedoqpop
  • Happening every day in occupied Palestine!
    @ShehabAgencyEn
  • Here’s me trying to guess Dato Siti Nurhaliza’s songs that I learned in these two years of being her fan. Tokti, I love you💓
    @kesavan_49
  • Terkini #covid19malaysia, 30 Mei Kes sembuh = 95 Jumlah kes sembuh = 6,330 Kes baharu positif = 30 Jumlah positif = 7,762 Kes kematian = 0 Jumlah Kes kematian = 115 Sebanyak 9 kes dirawat di ICU dan 2 daripadanya memerlukan bantuan alat pernafasan.
    @KKMPutrajaya
  • yelah okay okayyyy fahammm kau paling benci rokok yeeeeeeeee okayyyyy dahlahhhhhh
    @isyrafrzl
  • Hi korang 👋🏻 pernah tak ada problem tak menang tangan nak reply ws customer? So harini syira nak share about whatsapp business, sangat best untuk seller mcm kita u guys should try!! lagi lagi waktu sales mmg perform gila ok 👍
    @nrinsyira
  • meniaga di shopee tak tipu. alhamdulillah .tak payah leceh letak no acc kau skarang ptg skit aku transfer in sya allah ha ni aku nak bagi aku kira aku mampu bgi 23 orang je HAHAHAHHAHAHHA
    @_hilmikarim
  • SEDIH LIATNYA 😭😭😭
    @KancutMeleduk
  • Daerah warna hijau: tidak ada kes dlm 14hari yg lepas Daerah warna kuning: ada 1-40 kes dlm 14hari yg lepas Daerah warna merah: ada 41 kes atau lebih dlm 14hari yg lepas Kekalkan daerah anda berwarna hijau. Kita jaga kita, kita keluarga kita, kita jaga komuniti dan daerah kita.
    @DGHisham
  • even aku insecure nak post ni kat twitter tapi aku tetap cuba, so jangan bitter if tak sedap okay ;)))
    @rotigardeniaa
  • COVID-19: Malaysia dalam fasa pemulihan terakhir - Noor Hisham astroawani.com/berita-malaysi… #AWANInews #HapusCOVID19 #KekalTenang
    @501Awani
  • I’m this old
    @imalraz
  • "what if" spek Adan tak jatuh, tapi......
    @mizanpilus_