7 day tweet volume :
tadi pi lah giant batu caves nak beli groceries. lepastu time nak masukkan barang dalam kereta tetiba makcik ni macam sesak nafas tapi bang** yang dok susun trolley ni dok marah marah makcik ni. bila aku pergi dekat makcik ni tanya lah makcik sakit ke. pic.twitter.com/Tnf4Y79d3q
+1
Tell me, how hard your life is? pic.twitter.com/2qkicakwVh
private relationship ft. true feelings
no-bake blueberry lemon cheesecake

cheese again? yes, again 😆💜 pic.twitter.com/hEIr6gpyOz
  • tadi pi lah giant batu caves nak beli groceries. lepastu time nak masukkan barang dalam kereta tetiba makcik ni macam sesak nafas tapi bang** yang dok susun trolley ni dok marah marah makcik ni. bila aku pergi dekat makcik ni tanya lah makcik sakit ke.
    @awanisrasdii
  • Tell me, how hard your life is?
    @rizorawang
  • no-bake blueberry lemon cheesecake cheese again? yes, again 😆💜
    @nahlahrsl
  • Tadi ada customer order foodpanda, lepas saya hantar order, customer ada bagi Rm5 tip. Ada nota betulis, sama² kita sedekah doa ya.. Kredit : Mohammad Fadly Sum
    @twtfkrl_
  • Wife aku selalu beli benda yang function dekat Shopee Ni dia beli Tayar Pressure punya monitoring system pulak. Just letak penutup dia dekat lubang isi angin, and then, dia akan bluetooth (kot) ke device dia ni untuk kita dapat bacaan selalu Device charge pakai solar atau cable
    @azrulazwarsam
  • 1000! 1000 kes sembuh dilaporkan pada hari ini menjadikan jumlah keseluruhan kes sembuh meningkat kepada 21,248. Terima kasih petugas kesihatan!!
    @KKMPutrajaya
  • Namakan pekerjaan bini aku. Wrong answer only. #pkpb #suamidarisyurga
    @fazrulazreen
  • Untuk perempuan yang ada masalah blood stain dekat panties during period or lepas bersalin boleh try beli ni dekat Daiso. Very useful. Biasa blood stain susah nak hilang walaupun dah guna sabun basuh baju. Tapi guna ni memang cepat gila hilang!
    @AmiraAnorah
  • Tolong bah kawan kasi viral 1 kali
    @faizulkaman
  • Mommy pakai tudung, nak pakai jugak. Alang alang beli 3 helai tudung bawal Lalia from Naelofar Hijab, mommy pakai kan skali kt Twincess mommy ni. Twincess mommy ni cantik macam aunty @Neelofa tak? Hehee 🥰😘❤️
    @Ashue_
  • Tahun ni je 3 kali aku upload video ni
    @pedoqpop
  • Morning pencinta vintage
    @kebi___
  • #BTS #방탄소년단 #BTS_BE Concept Clip (Reflection ver.)
    @BigHitEnt
  • Hargai orang yang sayangkan kau, yang setia dengan kau, yang sanggup memaafkan kau berkali kali, sanggup mengalah dan membuang egonya demi mempertahankan hubungan kau dan dia. Sebab orang yang macam ni, once bila dia dah giveup and tawar hati, dia takkan peduli lagi tentang kau.
    @sulphuricacids
  • "Saya akan mengadap Tuanku malam ni.." 🤔 Harap dapat perhatian pihak berwajib.
    @jalalmisai68
  • What do you want for 2021?
    @edyyfufu
  • Semperna Halloween, try tengok movie HAUNT (2019), group of friends pergi pergi rumah hantu ala-ala macam Nights Of Fright kat Sunway tu sekali stunt dalam tu semua psycho. Ni bukan movie hantu, movie thriller so elemen seksaan tu biasa lah disamping darah terpercik.
    @IBCIG
  • Top 4 kdrama genre jenayah paling padu meletop kebabom. Confirm melekat depan skrin layan ni. 1) Partner for Justice 1 2) Voice 1 3) Lawless Lawyer 4) Innocent Defendant
    @kamarul14
  • Tengah buat live tetiba orang main mercun 🤣 kesian dia separuh mati melatah macam kena tembak
    @IniAlannn
  • Punca kenapa perlu boikot produk dari Perancis.
    @jalalmisai68
  • The power of Al- Quran 🤍
    @kid67_
  • Elakkan Ditipu Semasa Servis Kereta Baca 15 tips dibawah supaya korang tak jadi mangsa “pow” pusat servis kereta.
    @worknco
  • Today’s the last day of mamat working here. I couldn’t afford to pay him anymore. Life’s hard since Covid-19 existed. I held on to him this long bcs he has a wife and a kid. But I had to take this measure eventually. If anyone wanna help mamat in any way, DM me for his contact.
    @laa1a
  • Kehidupan seorang pekerja di Shopee Singapura. Bestnya kalau dapat office macam ni. Semua ada!
    @pmbrutiketmurah
  • Sumpah, terkejut aku. Akhirnya
    @Asyrafverymalay
  • #BTS #방탄소년단 #BTS_BE Concept Clip (Mirror ver.)
    @BigHitEnt