7 day tweet volume :
Rakyat Malaysia hilang di Korea Selatan.
Semoga dipermudahkan segala urusan nya, semoga keluarga mangsa di malaysia terus kuat. pic.twitter.com/WsJovCAXwK
Perfect day to work from home pic.twitter.com/YyvyZu3Zfz
‘rumah singgah’ hit differents when you just broke up actually :)
Anyone ada tips nak improve memory? My memory is getting worse.
  • Rakyat Malaysia hilang di Korea Selatan. Semoga dipermudahkan segala urusan nya, semoga keluarga mangsa di malaysia terus kuat.
    @sayaeykin_
  • Perfect day to work from home
    @My_MGAG
  • Senseless loss of life.
    @KucingKuncitara
  • 8 das tembakan jarak dekat oleh 4 hitman. Hitman yang agak baik sebab sanggup tunggu mangsa tidak bersama keluarga dalam kereta. Mangsa disyaki wanted PDRM sabit kes SOSMA. *Cermin & body kereta tak nampak kesan peluru. Hitman yang pro.
    @projekhitam
  • 😭😂
    @_ik4hafizie
  • Korang tak menyesal ke hidup kat KL ni sebenarnya
    @FazreenIdham
  • Realll dah macam BBQ Kemensah 👍🏻
    @m_hafifi
  • Sehingga 24 Mei 2022 jam 5.00 petang, KKM tidak menerima sebarang notifikasi berkenaan kes yang dijangkiti virus monkeypox atau kes kanak-kanak yang dikatakan dijangkiti virus monkeypox seperti dalam mesej beserta gambar yang ditularkan dalam media sosial.
    @KKMPutrajaya
  • Premier League Manager of the Season ✅ LMA Manager of the Year ✅ So glad he’s a Red ❤
    @LFC
  • Bila hidup tak perlu kerja, tiada hutang dan makin gemuk makin disayang.
    @ulat_bulu_bulu
  • Parts of the Klang Valley have been hit by flash floods, following heavy rain this morning. Flooding was reported at Jalan Ipoh, Jalan Sultan Azlan Shah, Jalan Imbi, Jalan Ampang, Jalan Kampar off Jalan Sentul, Dato roundabout, Kg Periuk, Jalan Duta Mas and Jalan Dang Wangi.
    @NewsBFM
  • laugh in SGD some more ah @SGAG_SG
    @My_MGAG
  • Masjid jamek dah naik air gais. Jaga jaga eh kalau sesiapa nak pergi kawasan tu.
    @brgsjks
  • anne hathaway and zendaya… collapse of the century
    @fiImgal
  • Wait for it.. 😊
    @buitengebieden
  • @weirdlilguys
  • This is for you.
    @bckupacc99
  • Best Beach Resorts in Malaysia for the Ultimate Romantic Getaway ❤️ Thread 🏖️
    @ngidamMY
  • JUST IN The Vibes has received reports of waters rising near Masjid Jamek in Kuala Lumpur. Let us know if it's flooding near you! 📸: @masyrafr
    @thevibesnews
  • Open this at your own risk ⚠️ — VANS THREAD (ON SALE)
    @ndyshopdotcom
  • Siti Khadijah buat SALE telekung as low as RM 148 for one day only 🫠✨ 🤌🏻 1 DAY SALE with SK 🤌🏻 Thread design telekung ada sale.
    @_frrazrn
  • hey bawal cotton promo now 10pcs RM55 je ( n/p RM100 ) jimat kawkaw 🥹🫰🏻 you boleh pilih nak colour apa + add box rm5 je free wishcard 🦋 wa.me/message/5SOBSG…
    @aalyaathrhh
  • It's a vials perfumes 🎈 Range price: Rm55 - Rm70 linktr.ee/Nfhrz
    @nfhrrz
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.