7 day tweet volume :
Period (datang bulan) perempuan ni, waktu kau belum kahwin bolehlah dibuat gurau.

Bila kau dah tengok isteri sendiri susah tidur tahan sakit sebab period, kau dah tak rasa benda tu suatu perkara yg remeh.
come back hujan...we miss you 😔 pic.twitter.com/F3EjubMsxS
TERKINI

Perdana Menteri Lebanon dan KESEMUA ahli kabinet kerajaan Lebanon umum letak jawatan.
Sebelum tidur, minta doa. Ya Allah matikan aku dlm keadaan Husnul Khotimah. Jauhkanlah drpd kematian yg terlalu menyakitkan
  • come back hujan...we miss you 😔
    @khairulaming
  • takde orang boleh kacau
    @bhqahmad
  • Kesultanan Johor merupakan antara Kesultanan paling kaya, Dan keluarga ini pernah jadi Antara orang paling kaya di dunia hasil empayar perniagaan sejak tahun 1800’an So x pelik kaum kerabat kaya sampai sekarang Yg pelik, macam mana kaum kerabat @chedetofficial boleh kaya raya?
    @JazlieDawani
  • Gunakan kuasa twitter anda please
    @matpida_
  • Simpan video ni siap2. In case korang ada social distancing pun kena saman jugak sebab tak pakai mask. Ni @IsmailSabri60 yang cakap k.
    @farahkhairuddin
  • JAUH di selatan, Ketua Polis Johor, Datuk Ayob Khan dan anak-anak buahnya terus jalankan tugas dari pagi sampai ke tengah malam. Taiko dan samseng apa dia peduli. Dapat maklumat, dia turun. Ini yang rakyat mahu, rakyat tak minta lebih.
    @Marchfoward
  • Memandangkan sekarang musim orang beli emas, jadi nak bagi info ringkas CARA KIRA ZAKAT EMAS. - Semua emas dipakai, tak pakai, jongkong, syiling dikenakan zakat (jika cukup syarat). - Bagi emas dipakai, >uruf baru kena zakat. - URUF : Kadar kebiasaan orang pakai emas. Thread.
    @acaiijawe
  • Macam2 berlaku hari ini, terasa macam lain2 auranya
    @Nyl0307
  • Sobahul khair.
    @jalalmisai68
  • Alhamdulillah, berkat berniaga since 1885, we’re blessed by good fortune. Even hadiahkan Brit Govt aeroplanes before yr grandfather was born. Now may i knw how yr fam became so rich? Just a ? because I dream of being as rich as yr Fam. I hope they wld be so kind to teach me. twitter.com/serenamukh/sta…
    @HRHJohorII
  • member aku hampir kena compound sebab pakai mask kat dagu, dia buang kejap sebab nak bernafas properly.tapi dia terlepas dari kena compound lepas dia tunjuk Inhaler. Orang yg ada Asthma ni better tunjuk Inhaler. Orang biasa yang pakai mask pon sesak apa lagi orang yang ada Asthma
    @IBCIG
  • Harini belum ada rezeki lagi 🥺 InsyaAllah hari akan datang, sesiapa yg teringin nak makan nasi kukus tu. Bolehlah support bussiness kecik kecik saya ni ya 🥺🥺 Based on Bandar Tun Hussien Onn
    @ftqtqaa
  • Puas hati betul dapat ambik gambar Masjid Sri Sendayan ni.
    @zahiruliman
  • This scene really cracks me up HAHAHA helmi really passing the stone to khuzairi #7harimencintaiku2
    @lolitssarah_
  • Who remembers this guy?
    @Tee_London1
  • Letak pelitup muka di bawah dagu, lengan (😮) atau sangkut di telinga ketika makan adalah SALAH. Cara BETUL ialah simpan pelitup muka dalam beg kertas atau plastik. Pelitup muka perlu sentiasa bersih bagi melindungi saluran pernafasan kita. #COVID19 #WearAMask
    @KKMPutrajaya
  • @mynocontext