7 day tweet volume :
Aku dah hadap benda ni dah 2 3 kali dalam life aku bila ada kematian ahli keluarga terdekat. So aku share dekat sini supaya hampa tak termakan dengan makcik/pakcik palatau. pic.twitter.com/lEm4XU05bf
+1
You can see how snobbish someone really is when they thought kids cannot throw them some advice. Wrong is wrong no matter how young the kid is.
Ada masanya budak kecik lagi bijak dari yang dewasa. pic.twitter.com/9lOLEVfvAZ
Lately ni ramai yang pergi menghadap Allah. If next my turn, please forgive all my mistake 😔
respect your sibling privacy please, what kind of sister are you???
  • Aku dah hadap benda ni dah 2 3 kali dalam life aku bila ada kematian ahli keluarga terdekat. So aku share dekat sini supaya hampa tak termakan dengan makcik/pakcik palatau.
    @farishkimy
  • Tips simpan cili biar tahan lama featuring Fathi Hussein @mathsanova
    @khairulaming
  • Kepada mereka yang selalu pergi bekerja mahupun pagi ataupun malam, pasangkanlah niat yang baik agar segala urusan dipermudahkan dan semoga tercapai niat kita.
    @zafranmustafa
  • 10 Kata-kata Indah Bahasa Melayu yang Jarang Didengari /1
    @jejaktarbiah
  • Hahaha steadyyy Uncle
    @NoreenHadzim
  • @liljimbit
  • i met this pakcik at RNR Sg. Buloh last night and i love they way he speaks about his wife who bakes all the breads he is selling :’)
    @aisyaj
  • Jangan tinggalkan Al-Qur'an lebih tiga hari. Hati akan jadi layu lebih cepat daripada pokok dalam pasu. -TITM
    @IzzatiElya
  • Our baby girl is here, healthy & beautiful🙏🏽❤️to try put into words how i am feeling right now would be an impossible task. The love i feel for this tiny human is beyond my understanding.Grateful to know her, proud to call her mine, & thankful for the life we will have together x
    @zaynmalik
  • Im planning to sell this, DM me if you’re interested to own this 😊 👌🏻
    @NurulAnatii
  • No Internet. Just Calmness. ❤️
    @TravelJimat
  • USA 🇺🇸 VS INDIA 🇮🇳
    @ohnatacha
  • Tak cukup tanah lari
    @brotherjambang
  • Ada masanya budak kecik lagi bijak dari yang dewasa.
    @iffgone
  • We are witnessing the Jesus of the Moose world
    @rahm3sh
  • Myvi's main competitor
    @anthraxxxx
  • Kenyataan Media 24 September 2020
    @chedetofficial
  • How my girlfriend thinks she looks when she's mad VS how she actually looks.
    @cattitudescrvs
  • Me falling in life and acting like I’m okay 😂💀 @bretmanrock
    @MelanyParraC
  • Sorry Netflix, I love Watched now. iPhone user kalau nak pakai boleh tengok video bawah.
    @naimazharrr