7 day tweet volume :
Aku dah hadap benda ni dah 2 3 kali dalam life aku bila ada kematian ahli keluarga terdekat. So aku share dekat sini supaya hampa tak termakan dengan makcik/pakcik palatau. pic.twitter.com/lEm4XU05bf
+1
Kita ni sebenarnya ada banyak watak. Kat rumah lain, kat tempat belajar lain, kat luar lain. Bukannya nak hipokrit, tapi kita memang lain.
Jangan tinggalkan Al-Qur'an lebih tiga hari. Hati akan jadi layu lebih cepat daripada pokok dalam pasu.
-TITM pic.twitter.com/tGtTjtvHRb
Siapa pun jadi kerajaan, kalau gaji minimun masih RM1200, tiada sebarang tindakan undang undang yang keras terhadap pemandu mabuk, and rakyat masih perlu 2-3 kerja untuk hidup, sama je. Tak guna pun tukar 50 kerajaan..
  • Aku dah hadap benda ni dah 2 3 kali dalam life aku bila ada kematian ahli keluarga terdekat. So aku share dekat sini supaya hampa tak termakan dengan makcik/pakcik palatau.
    @farishkimy
  • Jangan tinggalkan Al-Qur'an lebih tiga hari. Hati akan jadi layu lebih cepat daripada pokok dalam pasu. -TITM
    @IzzatiElya
  • here’s a part 2 since u all asked 🙈
    @applekwumble
  • Mana orang yang kecam perempuan ni? Dia dah halal.
    @zuliananjwa
  • Our baby girl is here, healthy & beautiful🙏🏽❤️to try put into words how i am feeling right now would be an impossible task. The love i feel for this tiny human is beyond my understanding.Grateful to know her, proud to call her mine, & thankful for the life we will have together x
    @zaynmalik
  • Kepada mereka yang selalu pergi bekerja mahupun pagi ataupun malam, pasangkanlah niat yang baik agar segala urusan dipermudahkan dan semoga tercapai niat kita.
    @zafranmustafa
  • Tips simpan cili biar tahan lama featuring Fathi Hussein @mathsanova
    @khairulaming
  • 🥰
    @IniAlannn
  • Hahaha steadyyy Uncle
    @NoreenHadzim
  • Kenyataan Media YAB Perdana Menteri
    @MuhyiddinYassin
  • Ok aku tergelak yg ni.
    @faizfadzil
  • Saya dikejutkan dengan pemergian seorang tokoh ulama’ dan ahli hadith terkenal pada masa kini iaitu Syeikh Prof. Dr. Nuruddin ‘Itr.
    @drzul_albakri
  • Ayah atau mak siapa macam ni angkat tangan🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻
    @pierrefirdaus
  • Jarang majlis tunang buat belah laki 😂😅
    @nqmnfkrii_
  • i met this pakcik at RNR Sg. Buloh last night and i love they way he speaks about his wife who bakes all the breads he is selling :’)
    @aisyaj
  • Ada masanya budak kecik lagi bijak dari yang dewasa.
    @iffgone
  • Malaysian Politics 2020:
    @icedtehtarik
  • Ingat
    @hanifjamals
  • Powerpuff girls
    @theonlyizzah
  • Betul la orang kata. Dalam ramai-ramai, mesti ada sorang kawan kita yang perangai macam bodo 😂
    @ohtweet
  • TAPESTRY❤️ 📌 Kuala Lumpur Antara Cafe yang menarik boleh pergi bila jalan-jalan KL. Tempat yang cantik dan makanan yang sedap.
    @ctjamil92