7 day tweet volume :
Bila member rapat dah kawen, n menunjuk dekat member2 lain sbb dah dapat pegang tangan isteri😂😂.. pic.twitter.com/kjlILDRn4X
Aku baru sampai UNIMAS, ada talk

Dalam kereta tadi, wife call. Ingat nak tanya khabar, rupanya,

"Bang, sotong kalau potong 2 jadi apa?"

Aku yang kenal kehambaran dia,

"Jadi 2?"

Salah

"Jadi Sot?"

Salah

"Dah tu?"

"Jadi sotongah."

Lepas tu terus bye.
Sanggup call wei! 😂😂
Kalau korang beli kereta, ambik auto life insurance. Bayar one time fee, pastu in case meninggal, kereta tu jadi free untuk waris. Takdelah waris kena fikir mana nak cekau duit bayar bulan2.

Untuk rumah pun ada insurance yang sama, dulu dipanggil MRTA/MLTA.
Basah member tengah in character 🤣 pic.twitter.com/LFCHaCjH3T
  • Bila member rapat dah kawen, n menunjuk dekat member2 lain sbb dah dapat pegang tangan isteri😂😂..
    @syazhamzh
  • Basah member tengah in character 🤣
    @thesemut
  • Apa benda lah pukul 2 pagi aku ngekek sorang sorang HAHAHAHAHAHAHAHAHHA 😂
    @amadasan_
  • aiman’s height about 186cm and ira 173.. ok now imagine their minis,, tall asfuk😳😳
    @adilaheiisha
  • Kenapa tak laku mochi yang lain ni? Yang kotak kuning je habis?? Tak sedap ke flavor lain? Mari kita dengar penjelasan dari pihak kami.
    @fazley13
  • Rt for yang. Like for crispy. Lembut
    @n0isyb0i
  • tak payah gi oversea, jb dah ada dah 😚
    @muhdnajib103
  • The world class Stadium. Sultan Ibrahim Stadium, Johor.. JDT !
    @Zir80s
  • Kita berada di akhir zaman.. Kalau boleh janganlah tinggalkan amalan ini..
    @TweetIslamik
  • Aiman hakim ridza is the sweetest one, he even wrote a love letter to zahirah on their wedding day ❤️🥰
    @themeaahh
  • Gambar kahwin apa yg aku tengok niii. Allahhuuuu 🤦🏻‍♀️ Pasaipa adik yg di tengah...
    @syahbinar
  • Cause tonight, Im TALKING TO THE MOON 🌙 Ye la. Takde siapa nak ckp dgn aku :(
    @Amir_Masdi
  • Wow... upside down wedding cake. Power! Credit: project2pi
    @FLjasmy
  • Too beautiful not to share. This photo speaks too loud, even in quietness. Of love. Of respect. Of legacy. May Allah place Almarhum Ashraf Sinclair among the righteous. Allahummaghfirlahu warhamhu wa'afihii wa'fu anhu ❤️
    @ellspiration
  • bila jumpa mak kat highway ya guys sejuk perut mak aku 😇
    @haiqalaydiel_
  • Baked marshmallow in the making
    @CatzoniaMY
  • 12 tempat menarik di Melaka: •Pirate Adventure •The Shore Sky Tower •Toy Museum •Taman Rama-Rama & Reptilia •Muzium Kapal Selam •Taman Mini Malaysia •Freeport A’Famosa Outlet •Melaka River Cruise •Skytrex Adventure •Melaka Wonderland •Jonker Walk •Masjid Selat
    @worknco
  • dear boys, we need this
    @kaemylia
  • Aku dah ada isteri dan anak comming soon. Ni ada hadiah harijadi untuk Abalong.. 2 tahun dia takde hp. susah nak contact. baru dapat kerja..kena bagi semangat. Harini kita baik2 esok kita gaduh balik. Camtu la adik beradik lumrah kehidupan.. love you brother n happy birthday ❤️
    @makhlokmacho
  • Rabbit or panda? 📽 : KANGIRENIEL
    @ulat_bulu_bulu
  • Omg, Zahirah & Aiman’s cake = Chandelier Wedding Cake! What? At first I was like cake dia terbalik ke ni, like wow 😍
    @yiyieeen
  • Oooooo macam tu keeeee cara buatnyaaaa....
    @LelakiOnTheGo
  • Guys tolong rt untuk rezeki orang melayu kita ☺ kedainya dekat JALAN SENAI UTAMA 2 TAMAN SENAI UTAMA,JOHOR . nama kedai GEROBOK PISANG CAFE. semua menu sangat berpatutan dengan harga . Rasa pun sangat sedap dan puas hati. Dia ada buat cod jugak. Tengok hari ye. Selasa je cuti .
    @alifizzuddin10