7 day tweet volume :
  • Selow betul otak budak ni
    @nurrafidahhh
  • Tadi nonton Spiderman: Into the Spider-Verse. Waktu nunggu post credit scene ngeliat satu keluarga pake kostum Spiderman. Bokapnya juga pake AJ1 🔥🔥🔥
    @ariefr
  • Guys, please i really need your recommendations. Aku tak sanggup tengok ayah aku sedih.😢😢😢
    @Aniq_Miharja
  • Abang lagi prefer Maybank daripada CIMB. Korang? Rt for maybank Fav for CIMB
    @faizwahab
  • Guess what korang mesti ingat ni lighter kan ? No this is spycam 😱
    @sopieahmd
  • Itu loki bangsatt
    @andjasss
  • nama sama. tapi bapak lain2
    @hasif258
  • When the hacker sees the balance in my CIMB account
    @ijaicool
  • Dukacita dimaklumkan pelumba negara, Mohd Hafiz Nor Azman disahkan meninggal dunia selepas mengalami kemalangan ketika beraksi dlm pusingan 10 Kejuaraan Cub Prix AAM Malaysia PETRONAS 2018. Salam takziah & moga roh Allahyarham ditempatkan dlm kalangan orang beriman. Al-Fatihah
    @KBSMalaysia
  • Let's do this 💪🏻 RT for Nasi Kerabu LIKE for Nasi Lemak
    @Ashril_92
  • CIMB bank security be like :
    @bujibu_chempel
  • berkali-2 aku tengok video pakcik nih, kate-2 pakcik nih memang makan dalam
    @Crptpsta
  • Main seronok seronok ja. Tapi tak sangka seronok jadi seram.. Bunyi pelik pelik kat belakang and dekat hujung hujung video akan nampak lembaga hitam lalu depan pintu
    @arulkedahan
  • Punyaa malas nk bg gambar passport....
    @WanMuhdNizar
  • She's so lucky !!!! The guy that she likes, crush on her back 😍 DIA GUNA LIRIK LAGU JEE WEHHH 💕
    @WanaMaarof
  • "Rosaknya rakyat kerana rosaknya pemimipin, rosaknya pemimpin kerana rosaknya Orang Alim, rosaknya Orang Alim kerana cintakan dunia" -Imam Al-Ghazali
    @kamalrizuan_
  • Spectacular. The round of 16 draw 😍 Most exciting tie? #UCLdraw
    @ChampionsLeague
  • this cat is really on another level
    @_ayosworldd
  • Apabila orang sekampung bekerjasama
    @IshamJalil
  • betul ke isu ini? @CIMB_Assists @CIMBMalaysia siapa click & isi captcha tu akan kena hack pembelian melalui paypal? website cimbclick..
    @_aMiHS
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now