7 day tweet volume :
Kalau kau dah kahwin nnti, kelemahan pasangan jgn dijaja depan org awam, kau pakaian dia, dia pakaian kau. Saling menjaga malu. Dia cerewet makan, kau simpan sorang; dia ada bau badan, kau simpan sorang; dia tak pandai masak, kau simpan sorang.
Vaksin tak percaya, pil kurus percaya. Bagus.
Bangkai 😂😂😂 pic.twitter.com/uC9R5K0fD3
Terkini. Kes baharu hari ini 4,008 kes dengan 11 lagi kematian. Kes tertinggi Selangor, KL, Johor, Sabah dan Sarawak. 16 kluster baharu dikesan.

#COVID19
#JagaNegaraKita
  • Bangkai 😂😂😂
    @etnafst
  • @brgsjks
  • 😔
    @mutalibuthman
  • Kes baharu hari ini adalah 4,008. Jumlah tertinggi pernah dilaporkan adalah pada 16 Januari 2021 iaitu sebanyak 4,029. #JagaNegaraKita
    @KKMPutrajaya
  • Dalam video ini, doktor pakar mata ini menyuruh semua orang yang ada anxiety supaya “berhenti makan ubat dan jangan ikut cakap doktor.” Kemudian dia promosi positiviti toksik pula. Kita semua kena tahu limitasi kepakaran kita. Janganlah pukul rata & jadi “pakar semua bidang.” twitter.com/drrozanizam/st…
    @akif_basri
  • Tahniah Selangor. Ini baru betul bantuan! #SelangorGempurCovid19
    @fahmi_fadzil
  • Kau hado? Non hadooooooooooooooo
    @InjangNation
  • Kau bayang kan aku baru keluar dari kereta nk pergi ambil anak aku kat seat sebelah,BUKAN TEMPAT SESAK.cafe aku pun tak buka lagi. DIA SAMAN AKUUU WEYH DIA SAMAN!Sebab aku bukan politician.Kedai keliling cafe aku semua tutup!doakan aku nak fight esok
    @kakti64
  • I want a halal relationship with you someday ♥
    @kid67_
  • Okay so now gloves is mandatory?
    @fundoelous
  • Well said Diva AA!! yang penting dislike dislike dislike!!!
    @IniAlannn
  • the set up vs the result
    @KalebJohnstonNZ
  • Status Terkini #COVID19, 20 Januari 2021 Kes sembuh=2,374 Jumlah kes sembuh=127,662 kes Kes baharu positif=4,008 kes (4,003 tempatan, 5 import) Jumlah positif=169,379 Kes kematian=11 Jumlah kes kematian=630 kes Kes dirawat di ICU=246 kes Bantuan Alat Pernafasan=96 kes
    @KKMPutrajaya
  • i unprivate my twitter just for this! pls dont let it flop🥺 ibu just opened kedai at Jeti Tanjung Sepat, Selangor early this year but unfortunately she opened her kedai for only 2weeks, tiba2 MCO :( RT to let everyone knows about kedai ibu please!
    @stnrdalilah_
  • Pecahan kes baharu (4,008) #JagaNegaraKita
    @KKMPutrajaya
  • Surah Al Mulk adalah surah ke 67 dalam Al-Qur’an. Surah ini mengandungi 30 ayat. Surah Al Mulk adalah surah keamanan dan keselamatan, kerana ia akan menjadi penyelamat dan pendinding dari seksa kubur kepada pembacanya🤲🏻.Jadikan amalan harian kita selagi kita masih hidup😊
    @bocah_ajaib94
  • same energy 😳
    @mizanpilus_
  • sampai berdiri eh 😂
    @matpida_
  • Stress betul la aku buat assignment kat rumah. Lecturer please understand the struggle😩
    @khadijahlatfy
  • Ada yang memerhati, tapi bukan cctv.
    @ulat_bulu_bulu
  • Bila benda yang study semua tak masuk dalam exam
    @TweetAtok
  • Aku tak faham tapi aku minta maaf kalau ada buat kau marah 🙏🥲
    @ulat_bulu_bulu
  • So petang ni Todak (Malaysia) akan bertembung dengan DreamMax (Brazil) around 4 petang mcmtu. Harap menang la sebab lawan lepas pukui 12. Boleh lunch makan dulu cukup-cukup supaya tak “blur” and tak dak isu kalah sbb bangun awai apa semua. Jangan lupa support!
    @InjangNation
  • Bayangan 2025? Menakut khan.
    @JalalMisai_2
  • Govt Kelantan ada bajet utk tukar kereta ADUNs but for hospital facilities govt kena "minta sedekah" dekat Buddha Tzu Chi? Malu ajer
    @FiqhTabayyun
  • Internet fights
    @anthraxxxx
  • Bagi orang awam belajar bahasa isyarat yg basic. Ucapan: Assalamualaikum, Waalaikumussalam , Terima Kasih dan Sama-sama. Semoga bermanfaat!
    @anissajailani_
  • First day school VS hari-hari seterusnya 🤣 #Kakya #3y9m
    @FieqaRoslan
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now