7 day tweet volume :
Kalau pergi mana-mana kena check in apps MySejahtera. Tapi, kita check in sorang-sorang je. Macam mana nak masukkan sekali nama anak kalau kita bawak sekali. Kang polis check, nama anak kita takde check in, harulaa tak pasal langgar SOP.

Camni caranya :
Saja Bagitau Awal , Start 17hb Sampai 31hb ni untuk 6pcs Cookies ni 6.70 je ๐Ÿ˜
Cute gila packaging cookies subway sekarang. Senang nak bawa pi mana mana lepas ni. Nak bagi gift dekat orang pun cute jugak hihi. 6 pcs ni RM11 jeee โ˜๐Ÿป pic.twitter.com/YRjXNGmDaW
Siapa2 yang ada terjumpa lori yang ada bola kat belakang tu, boleh dm tepi ๐Ÿ˜ข pic.twitter.com/S9xGHbVrpO
Banyak sangat dah Allah kasi.

Tapi tetaaaap nak tengok yang tak dapat.
  • Siapa2 yang ada terjumpa lori yang ada bola kat belakang tu, boleh dm tepi ๐Ÿ˜ข
    @AbangNgahCrew
  • Lepasni ni jangan la segan kalau jumpa eh
    @mshaffuan07
  • ISU PENUNGGANG BASIKAL JALAN GOMBAK Yang terbaru trend berbasikal menimbulkan isu di kawasan Batu 12, Jalan Gombak. Kebanyakkannya mereka ini akan parking dan meninggalkan kereta di Hospital Orang Asli Gombak dan ianya menyukarkan tugas pemandu Bas Rapid KL di situ.
    @AsalGombak
  • Barang jadi
    @romeropicaso
  • Rest in peace 2012-2020 Kissanime died between 10.00 PM and 10;20 PST on 14 August 2020
    @rhime4a
  • For the sake of animation companies animator and those in animation industry, this is a good news. However, rest in peace KissAnime & Kissmanga. Thanks for all the years.
    @zamirmohyedin
  • Cute gila packaging cookies subway sekarang. Senang nak bawa pi mana mana lepas ni. Nak bagi gift dekat orang pun cute jugak hihi. 6 pcs ni RM11 jeee โ˜๐Ÿป
    @theghrack
  • BAHAHHAA CHUI MORT ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
    @Fanilo261
  • Terkini #COVID19Malaysia 15 Ogos Kes sembuh= 3 Jumlah kes sembuh= 8,831 Kes positif= 26 (kes import=3, kes tempatan=23) Jumlah positif= 9,175 Kes kematian=0 Jumlah kes kematian= 125 Kes dirawat di ICU= 6 Bantuan Alat Pernafasan= 1
    @KKMPutrajaya
  • PERINCIAN KES BAHARU (26 KES) KL - 6 1 WN saringan tempat kerja 1 BWN saringan tempat kerja 1 WN saringan kontak rapat 2 kes import WN 1 kes import BWN N.SEMBILAN - 2 2 BWN saringan tahanan imigresen JOHOR - 1 1 WN saringan pra pembedahan
    @KKMPutrajaya
  • Camne nak tahu angin tayar nak isi berapa baru cukup?
    @lawakhangit
  • โค๏ธ
    @jihanabdullah27
  • Today's date:
    @TrollFootball
  • @hanifjamals
  • โ€œomg ur sister is Kasih from senja?? ๐Ÿ˜โ€
    @kasihirisleona
  • To the person i love ๐Ÿ’– Saya sayang awak sangat tapi saya tahu kekadang awak annoying jugak dengan saya. Saya cuma harap awak nampak pengorbanan dan effort saya untuk sayangi awak lebih dari orang lain. Saya tak mintak banyak pun, cuma mintak hargai saya.
    @sulphuricacids
  • Bila semua orang sembang pasal drama 7 hari mencintaiku 2 dan kau takleh join sebab kau dah bertahun tak tengok drama kat tv..
    @zulkiflab
  • Look how happy it is to be a boys until girls come and broke their heart
    @shahrulxr
  • This is not a horse. This is a mythical beast ๐Ÿ˜ณ
    @NaturelsLit
  • @11hr11min
  • Kita jaga elok-elok duit orang kampung nak pergi Haji - @mujahidrawa #BeraniSemukaSinarHarian @SinarOnline
    @501Awani
  • Pergerakan 14 hari Taburan Kes Covid-19 Mengikut Daerah di Malaysia, 15 Ogos Timur Laut (P.Pinang) dan Kota Setar (Kedah) antara daerah baru catat kes positif Covid-19.
    @KKMPutrajaya
  • 3 kluster melaporkan kes baharu termasuk kluster baharu (Sala). Daripada 12 kes baharu kluster Tawar, 2 kes dilaporkan di Pulau Pinang, selebihnya adalah di Kedah.
    @KKMPutrajaya
  • @UnusualVideos
  • mood rn:
    @rymrtlorbes
  • KOPAK OTAK Malam ini pukul 10malam di Youtube uS TV Channel. #MentalitiJuara #SedekadMelanggarTradisi #SedekadMembudayakanSokongan
    @ultraSel_
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now