7 day tweet volume :
Kita terus kepala kesimpulannya. pic.twitter.com/iT2AGtnmi2
Since esok dah puasa so why not 30 hari 30 acc bank utk sedekah subuh. Ayuh! pic.twitter.com/AxqgcL1O1S
Bangun pagi gosok gigi,
Sambil termenung merebus ketupat,
30 Hari 30 Resepi kembali lagi,
Selamat datang ke tahun ke-empat.

Resepi baru setiap hari sepanjang ramadan. Jumpa anda esok 😇 pic.twitter.com/vheFOw2GR5
  • Kita terus kepala kesimpulannya.
    @myjoe_
  • Since esok dah puasa so why not 30 hari 30 acc bank utk sedekah subuh. Ayuh!
    @piahnotdead
  • Train to Busan 3 (official trailer)
    @ulat_bulu_bulu
  • Bangun pagi gosok gigi, Sambil termenung merebus ketupat, 30 Hari 30 Resepi kembali lagi, Selamat datang ke tahun ke-empat. Resepi baru setiap hari sepanjang ramadan. Jumpa anda esok 😇
    @khairulaming
  • Belum puasa dah ada kes budak tangan kena mercun. Jaga-jaga semua.
    @ulat_bulu_bulu
  • Sampai ke Turki bro... Kau apa tahu? 😆👏🏻
    @amer7211
  • @anthraxxxx
  • Allah SWT berfirman dalam Surah An-Nisa’, ayat 103 yang bermaksud: “Sesungguhnya solat itu adalah satu ketetapan yang diwajibkan ke atas orang yang beriman dan ditentukan waktunya.”
    @fedtriyahya
  • Before After
    @Uniquepixs
  • Terpaksa beli semua shawarma dekat UIA sebab dorg cakap terpaling sedap😐
    @IsaacosmanTV
  • Assalam guys. Minta RT, Double Storey Terrace for sale at Sri Andalas, Klang. 20x70, 4rooms 3 baths. Move in ready ya. Monthly from RM1.7k. Full loan can be adjusted ya.
    @Texasify
  • Haritu Uwais paksa beli tutu skirt ni dengan alasan 「ママいつも可愛くして欲しいから」(Nak mama selalu cantik2 comel2) 😅😅 Semalam pakai pastu dia cakap 「わ!プリンセスありがとう!」(tq sebab pakai mcm princess) sambil peluk 🤣 Gambar 2nd tu pon dia yg tangkapkan haha
    @pja_chan
  • me waking up with the seo yeji and kim jung hyun issue:
    @twicesus09
  • Berseloroh dengan rakan media untuk pastikan visual sidang media saya benar-benar berkualiti dan jelas.
    @anwaribrahim
  • Jom ulangkaji. Moga bermanfaat untuk semua sepanjang Bulan Ramadan. 🤲🏻 #Ramadan
    @SantapanMinda
  • That’s a wrap! 🎬 Could we BE anymore excited!? Friends: The Reunion is coming to @hbomax. #friendsreunion
    @FriendsTV
  • Selamat tinggal #HariGigKebangsaan 2021. Jemput baca artikel aku ni secara percuma. Tak boleh buat selalu, nanti bos marah. Yang screenshot Facebook tu sebab malas nak tulis balik. Nak baca aku tulis panjang-panjang kena follow Facebook aku kahkah.
    @rondivuutusan
  • The nominees of 57th Baeksang Art Awards (Film & Television Category) revealed. The awards ceremony will be held on May 13th at 9PM.
    @kdrama_news
  • ホントはアップしたかった写真📸 ウォームアップ走行開始の時の。 (え)#fightgsr #SUPERGT
    @goodsmileracing
  • @nraienamstfa_
    @Akram_Haruka1
  • Tahun ni aku teka dia pakai warna merah. Bagaimana dengan anda?
    @brgsjks
  • Korang🥺, I terharu tengok Pn. Nuratikah yg dah berkahwin but still sacrifice untuk jaga abang kandung dia yg terlantar sakit angin ahmar pd bahagian kanan badan since Feb haritu💔😢 Esok dah puasa, jom kita doakan semoga everything dipermudahkan utk dorang. RT kan please🙏🥺
    @ndiraaziz
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.