7 day tweet volume :
Baik beli tv, semua channel ada.
Beli Mazda, dapat free Chanel 🥺😭 pic.twitter.com/VuuLf37oaA
Rt jika anda amik ujian JPJ hanya sekali saja
Drunk drivers should be beaten as hard as they deserved. Plus, the government is not doing anything.
Pemandu mabuk Langgar orang dua dah mati pic.twitter.com/8r5azGT1fP
antara permainan yang mengundang dosa dan mencacatkan aqidah walaupun anda tak percaya @ main secara suka-suka.

Ini termasuk dalam larangan mendatangi tukang ramal dan Nabi tegaskan bahawa siapa yang terlibat (walaupun suka-suka) maka solatnya tak diterima selama 40 hari.
Seronok gak main picture husband ni pic.twitter.com/pJROHc3GpM
  • This little boy gave up his seat to a lady who entered the train w/ a stroller & baby Then as he is standing, his mom falls asleep w/ her head on the bare railing. He takes her bags & carries them. Then, puts his hand in between her head & railing so she can use it as a pillow😭
    @_SJPeace_
  • Ada juga orang hargai hasil kerja aku hahaha kena banyak belajar lagi ni 😂😂🤧🥰📸
    @AqilRizal1
  • Si putih hilangkan cincin tunang hamba, Si hitam yang berjaya jumpa Tak sia sia sepanjang hari pesan; “Tolong cari cincin kngah please. Tunjuk kat mana johny sorok”
    @fahnaaa
  • twitter.com/fahmi_fadzil/s…
    @ijaicool
  • rt to save life #coronavirus
    @siwuol_
  • "Gimme back my baby!"
    @ulat_bulu_bulu
  • UP 2020 movie
    @theydeadinside
  • From this to this and the end🙂
    @efanx_
  • my uncle’s car kena pecah at AEON Shah Alam & all of his luggage hilang kereta sebelah pun kena pecah pencuri even ambil the botol susu.. apparently the cops said it’s the season now pecah kereta in shah alam - be careful & pls help my cousins out eventho it’s lowkey susah but ya
    @thatcutemaryam
  • Special video for Zachking Challenge. Video ni boleh dapat 1000rt tak? Kalau dapat, saya post terus final video🙋🏻‍♂️
    @sofyank96
  • I wasn’t expecting that
    @cctvidiots
  • Aku terjumpa makcik ni dia mintak tumpangkan dia balik rumah. Apa yang aku nak cerita bukan nak tunjuk aku baik tpi nak share biar jadi pengajaran untuk semua.
    @AizatAzroy
  • "Perjanjian Anglo-Dutch: Perjanjian Yang Memisahkan Alam Melayu" Si Bodoh yang dok ratip Melayu asal Indonesia kena baca thread ni. Biar celik sikit dan tak panggil Melayu ni pendatang. Oleh: Ayman Rashdan Wong
    @thepatriotsasia
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login