7 day tweet volume :
'Sorry cik, hati italian dah habis' pic.twitter.com/oM5nEmQnuQ
What? Whistleblower dan juga mangsa gangguan seksual di sekolah dituntut bayar ganti rugi RM1juta?

Malaysia sudah gila agaknya. Patutlah setiap kali berlakunya kes rogol, yang selalu disalahkan ialah mangsa. Gila.
Student activist Ain Husniza, who earlier this year spoke out against rape culture in public schools, reveals she has received a letter of demand for defamatory statements.

She says she has been ordered to pay RM1,000,000 in compensation. pic.twitter.com/wkqKG9VyRE
Pilihan saya mudah. Parti mana yang bersama Azmin Ali, you can go to hell.
  • 'Sorry cik, hati italian dah habis'
    @syvzwvn
  • Malaysians right now
    @IzzRaifHarz
  • Ni la akibat tak menyabar nak bukak hadiah birthday 😂😂 Penuh satu seat jadinya
    @iNerd__
  • 257 kes kematian yang dilaporkan hari ini adalah tertinggi pernah dilaporkan. KKM mengucapkan takziah kepada ahli keluarga mereka.
    @KKMPutrajaya
  • #CyclingTrack | 4 Ogos 1/32 Finals Repechages Men's Sprint Heat 1 Ethan Mitchell 🇳🇿 Dato' Azizulhasni Awang 🇲🇾 ✅ Kevin Santiago 🇨🇴 Satu pecutan yang baik oleh Dato’ Azizul sebelum menamatkan perlumbaan tadi. Steady! #Tokyo2020 #unifiedMalaysians #DemiMalaysia
    @TeamMsia
  • 19,819 cases today!
    @RaymondNewsMPB
  • Siapa sezaman dengan Min? RT sikit Min nak tengok.
    @KotaBukuKL
  • I found you on “I found you on instagram” twitter”
    @rexvibing
  • Yall can be on the world ranking but not on world map where it's even sadder 😭😭😭 twitter.com/emilykschrader…
    @zahIDGAF2
  • @gigirhmn
  • “Maaf dik dari kami, mesin aiskrim kami rosak harini”
    @zahIDGAF2
  • Ringkasan Perutusan Khas tadi.
    @Pelabur_Bijak
  • Kedudukan anda sebagai PM sekarang sedang di persoalkan maka dgn itu kedudukan anda mesti di uji. Kita tidak mahu "Con man" yang mentadbir negara. Maybe Pagoh ingat those senator masuk dlm bilangan MP yang sokong dia....#KerajaanPengecut
    @azisjms
  • Anyone yang duduk area Selangor/KL still tak dapat appointment date dekat mysejahtera korang boleh walk in terus kat PPV Dewan PKNS Kelana Jaya guys! Kosong weh kat sini tak ramai orang datang. Before datang download & register account siap siap dekat app SELANGKAH.
    @AmarShzwn
  • Siapa area PJ yang belum ambik vaccine, mari datang. Walk in kosong ni. Aku masuk terus dapat. Cepat2! Parking pun banyak lagii ayuhh ni baru 3PM ada masa lagi!
    @awr94
  • Open for Walk in today @ Tropicana Gardens Mall for 18 y/o & above. Readykan IC, Mysejahtera & Selangkah. Vaccine : Sinovac. Datang before 4pm.
    @nqdnabilah
  • @kuasasiswa
  • 정국씨 사랑해~~~~~~~~
    @Golden_kku
  • taekook playing together and seokjin watching them ☹️
    @taetogukkk
  • Rashid durian Timbalan Speaker masih tak kena dakwa, Setiausaha Sulit dia pulak buat hal naik kereta lebih 2 orang langgar PKP. Dan Mahiaddin masih Perdana Menteri. Apalah nasib jadi rakyat negara ni.
    @LagaCawan
  • ok post balik
    @amir_zakry
  • Hi guys, Sesiapa yang tahu please help me out 😔 Thank you in advance 🙏🏻
    @anneazman18
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.