7 day tweet volume :
Gaduh dengan isteri lepas tu tembak guna senapang angin masa isteri tengah tidur. Mayat disorok dalam tong air dan lapor ke polis kata isteri hilang konon lari daripada rumah. Lebih malang, sekarang anak dua orang dah tak ada ibu. Ni bukan di luar negara tapi di Johor kelmarin.
Nak menghadap Tuhan pun ada kasta.
Rakyat terkejar kejar nak Solat Jumaat. Menteri Ekonomi steady, datang lambat pun dapat saf paling depan. Double standard. pic.twitter.com/SZLw4p8sRC
Kau dah kaya nnt, jgn beli rumah banyak- banyak dan buat sewa dan dijadikan pasif income. Ramai org tak mampu beli rumah skrg. Cari duit cara lain.
Nak pi jumpa tuhan pun boleh potong rakyat apatah lagi takat nak vaksin
Rakyat terkejar kejar nak Solat Jumaat. Menteri Ekonomi steady, datang lambat pun dapat saf paling depan. Double standard. pic.twitter.com/SZLw4p8sRC
  • Don't mess with oyen.
    @ulat_bulu_bulu
  • Berdasarkan cerita sebenar! Serious bapak dia jahat gila. Kurung anak dia almost 20years. Rogol anak sendiri sampai ada anak. Kesian gila. 😭
    @shsyzhn
  • "Apa? Nak cakap dengan oyen? Oyen, mak nak cakap."
    @ulat_bulu_bulu
  • @kuasasiswa
  • Rt kalau nampak team korang
    @arivinraj_turu
  • I’m Muhd Ariff. 23 y/o and this is my factory ☺️🤲🏻
    @kingarep_
  • Godzilla spitting some FACTS
    @My_MGAG
  • 😅
    @ulat_bulu_bulu
  • dibunuh kejam dengan mayatnya dibalut dan disumbat ke dalam tong berwarna biru. Tong tersebut kemudian ditanam di dalam sebuah ladang kelapa sawit di daerah sama (Kota Tinggi) bagi melupuskan bukti. Pembunuh adalah SUAMI sendiri 😭😭 inalillahiwainalillahirojiun
    @MALAYSIAVIRALL
  • Mengumumkan senarai penuh skuad utama Selangor FC 2021. Tinggalkan kata-kata semangat anda kepada Gergasi Merah di ruangan komen! ❤️💛 #RedGiants #85Years #CreatingALegacy
    @selangorfc
  • Hari ini 4 Mac 1193, pengasas Empayar Ayubbiah, pembebas Kota Baitul Maqdis, Sultan pertama Mesir dan Syria dan penunduk Tentera Salib, Sultan Salahuddin Al-Ayyubi telah mangkat dalam keadaan serba sederhana, membelanjakan kesemua harta miliknya kepada jalan Allah. 1/5
    @AshrafMhd
  • Boyband after retirement
    @anthraxxxx
  • So guys, tadi my friend update dekat I keadaan suami dia yg menderita cancer otak. Seronok bcs suami dia ada perubahan positive lps buat rawatan baru2 ni, but still sedih sebab dia decide nk amik pinjaman bank untuk rawatan suami yg tinggi. Lg RM17,500 diperlukan💔Tolong RT🙏
    @hyyatii
  • Retired Ultraman
    @anthraxxxx
  • How to use a roundabout
    @anthraxxxx
  • [BERITA SEDIH: KEMATIAN AWANG RASAU] Dukacita dimaklumkan Awang Rasau telah tiada. Kematian Harimau Malaya jantan dilaporkan pada pukul 12.00 tengahari tadi 5 Mac 2021 di Hospital Veterinar, Fakulti Perubatan Veterinar, Universiti Putra Malaysia (UPM).
    @PERHILITAN
  • Budak skolah lg berani.. Bab vaksin, dia nk dulu..
    @xxDonJxx
  • Kalau datang sorang atau dengan kawan, beli seat warna putih. Kalau dengan ahli keluarga dari kediaman yang sama, boleh beli seat warna pink. 2 seat kena dibeli sekali, tak boleh beli asing2. Sekian, terima kasih :) #BacktoGSC
    @GSCinemas
  • Kita perlu 90mg vitamin c je sehari
    @HausofHilton
  • Perjalanan ini tidak mudah. Perjalanan ini banyak ranjaunya. Perjalanan ini memerlukan kecekalan. Perjalanan Gergasi Merah untuk kembali ke pentas bola sepak Asia akhirnya kembali. Ayuh Gergasi Merahku! #RedGiants #85Years #CreatingALegacy Dikuasakan oleh @digitelco
    @selangorfc
  • Rakyat terkejar kejar nak Solat Jumaat. Menteri Ekonomi steady, datang lambat pun dapat saf paling depan. Double standard.
    @yusof_haq
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.