7 day tweet volume :
  • Feel you mate.
    @ssahaaraa
  • bro........
    @syahm_ii
  • This deaf baby hears mothers voice for the first time with the help of hearing aid look at the smile 🥰😭
    @Iovelyliar
  • @aimansalim_
  • Well fought, Harimau Malaya! What matters most is you did your best and left it all on the pitch. We're very proud of you. For now, marilah pulang ke tanah air.
    @MAS
  • Kes rogol di Kelantan agak membimbangkan - Polis bernama.com/bm/am/news.php…
    @bernamadotcom
  • Couch purrito 📸 philokalia
    @9GAG
  • Calm down people hahaha. Local folks in Hanoi literally joined the @ultrasmalaya07 chants and enjoyed the flare show. It was a party. No one was offended. Everyone loved it! #Passion
    @KeeshSundaresan
  • Me : Heyy. Crush : Hi sayang! Me :
    @ulat_bulu_bulu
  • Ramai yang tahu pandu kereta..tapi rasanya ramai yang tidak tahu apakah maksud sebenar yang telah dicetak pada tayar kenderaan kita.. Lepas nie kalau nak beli tayar takde la main hentam je.. bahaya! Share dan tag pasangan korg!
    @tikahbahar_
  • LEGEND!!
    @TrollFootball
  • So what do you like to do for fun? Me:
    @autocorrects
  • Benar. Sayang abang pada Harimau Malaya itu tinggi sekali. Bukan rezeki kita pada hari ini :,) jangan harap sebab kekalahan ini akan buat perjuangan abang terhenti disini
    @ultraSel_SA
  • Sambutan Menghargai Skuad Harimau Malaya Skuad Naib Juara Piala Suzuki AFF 2018 dijangka tiba di tanah air, petang Ahad. Semua dijemput ke Dataran Merdeka bagi meraikan kepulangan pasukan & sebagai tanda penghargaan FAM buat para penyokong. #FAM #HarimauMalaya #AFFSuzukiCup18
    @FAM_Malaysia
  • Friends ♡
    @catsfolder
  • Terima kasih Harimau Malaya kerana mengajar erti menjadi Ekor Harimau Sejati. #TerimaKasihHarimauMalaya
    @NizamArchibald
  • Rekod Malaysia untuk #AFFSuzukiCup18 3⃣ Menang 3⃣ Seri 2⃣ Kalah 1⃣1⃣ Gol 8⃣ Bolos Walaupun ramai yang tak yakin dengan TCH, tapi dia berjaya bawa Malaysia🇲🇾 ke Final! Terima kasih TCH! 👏👏👏
    @BBST15
  • siapa buat mirul marah ni?
    @aimansalim_
  • Ya jelas sekali. Gol pertama Vietnam tadi adalah offside #AFFSuzukiCup18
    @mysoccerleague
  • Injustice for 🇲🇾 Malaysia? 🤔 🇻🇳 Vietnam lead 1-0 on the night and 3-2 on aggregate but was the Anh Duc's goal offside? 😬 #AFFSuzukiCup18 #WearYourPride #VIEvMAS
    @FSAsiaLive
  • #AWANInews #AWANI745 Piala AFF: Pesta menonton #WeBelangTogether ribuan banjiri Dataran Merdeka astroawani.com/berita-sukan/p…
    @501Awani
  • Penyu ditemui mati dengan perut penuh sampah Berita penuh di sinarharian.com.my #penyu #plastik
    @SinarOnline
  • Jose Mourinho 🔥🔥
    @TrollFootball
  • Comel bodoh kembar ni hahahaha dah kahwin tapi still boleh rapat macam ni, pula kerja dalam kerjaya yang sama. But!no worries me and my siblings in future also still rapat amin✨💛
    @liyasurayaa
  • Tak sangka phone sekarang sampai ada dual skrin. Vivo NEX 😱😱😱
    @MohdJamie
  • GUINNESS WORLD RECORDS! Most skips over a single rope in one minute by Japanese kids!! I only saw a straight line 😑
    @emyrul_i
  • Snow map baru “VIKENDI” untuk #PUBGMOBILE dilaporkan akan boleh diupdate bermula 20 Dec 2018.
    @myjoe_
  • Satukan jiwa mu!
    @HermyRahim
  • Dik, tertinggal makanannya tu 🤣🤣🤣
    @ulat_bulu_bulu
  • Almost three years through thick and thin. Achievement unlocked. Forever love, @tnobandd 😚😚😚
    @ysfaziz909
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now