7 day tweet volume :
Kat Malaysia kena pakai camo warna tanah sebab tadak hutan :(
Camouflage baru Kopassus. Memang sesuai dengan hutan Indonesia & susah untuk di kesan. pic.twitter.com/NVv9c0BYdc
Menurut anggaran Bloomberg, dengan kadar vaksinasi 26,523 dos sehari, Malaysia hanya akan dapat melengkapkan vaksinasi kepada 75% populasi selepas 4.9 TAHUN. #KerajaanGagal pic.twitter.com/ngSXgK66nJ
Oyen sebenarnya bukan kucing. 😱🤯 pic.twitter.com/RpKnEbHx9V
  • Menurut anggaran Bloomberg, dengan kadar vaksinasi 26,523 dos sehari, Malaysia hanya akan dapat melengkapkan vaksinasi kepada 75% populasi selepas 4.9 TAHUN. #KerajaanGagal
    @nizambakeri
  • Prank gome wrong.
    @ulat_bulu_bulu
  • Oyen sebenarnya bukan kucing. 😱🤯
    @AdDien90
  • This guy drew Zhongli with a freaking mathematical equation
    @afiqir__
  • Bagaimana untuk rapatkan jurang gaji di negara ini? Ini cadangan yang dipersetujui ketiga-tiga ahli panel. #ICYMI #DialogTigaPenjuru
    @501Awani
  • Helen McCrory as Polly Gray All our love and thoughts are with Helen’s family. Rest in peace.
    @ThePeakyBlinder
  • Omg.. teh tumpah kartel D7 Bukit aman. Jangan terkejut anak perempuan chef wan, Si Serina dan artis Ezlynn sangkut jugakk
    @asmaradalamhati
  • TV3 drama akasia samarinda is shaking
    @mabitxch
  • "Ni yang dok menega tu orang dok order apa pulut sekaya ampa dok kata seri muka jangan la dok key el sangat. Kita belah kedah pulut sekaya, pulut sekaya la, ni dok menega kat sp pun dok pangei seri muka dok watpa".. Grand livina pun kena bahan 🤣🤣🤣
    @EncikYone
  • First time jumpa semperit red velvet cheese! Ada cream cheese kat tengah sedapnya 🥺
    @__natashaanuar
  • @WholesomeMeme
  • Dia pegang nyawa mama paling banyak. Jatuh sikit macam nak hilang teruih nyawa mama Dia buat 😂 Happy 1st birthday anak mama sayang Irisa Alaia.
    @IzaraAishah
  • Mengaku pun salah lu.
    @cheajibsayang
  • A guy’s 5’7 A girl’s 5’7
    @Bellaboy23
  • how it started vs. how it's going
    @womenpostingws
  • How it started How it ended
    @wtf1official
  • wkwkwkwk
    @figoorans
  • 68 kluster merekodkan kes baharu hari ini daripada 346 kluster dalam pantauan. Kluster Jalan Puncak Borneo dan Kluster Jalan Bambangan merupakan kluster dengan kes baharu tertinggi hari ini yang menyumbang kepada jumlah kes harian tertinggi di Sarawak. #COVID19
    @KKMPutrajaya
  • Instagram vs Reality
    @duriankimchi
  • The damage to Ocon’s Alpine
    @wbuxtonofficial
  • #KerajaanGagal
    @kuasasiswa
  • Kronologi sebuah #KerajaanGagal (Ini adalah bebenang)
    @hadesmelayu
  • Kabinet #KerajaanGagal
    @kuasasiswa
  • We need more, and more this kind of headlines. Tak kisahlah PM ke, Menteri ke, Timbalan Menteri ke. #KerajaanGagal #KerajaanSampah
    @wolveriffverine
  • 8 Julai 2020 satu Malaysia pernah dapat telur ni. But, everything change when PN government held PRN Sabah when the cases were increasing. And now here we are with 4 digits cases everyday without any action from the gov to reduce the cases. How pathetic! This show #KerajaanGagal twitter.com/kkmputrajaya/s…
    @alsfarhan
  • Marhaen uses Android
    @adibhazlami
  • @asmaradalamhati
  • Endora and dayflower seelie would get along well 🥰🥰
    @FishTwigs
  • My New Year Message Zaid Ibrahim (5 Jan 2020) Malays say they are falling behind other ethnic groups in many fields. They seem to think that it is all because the non-Malays are in control of the economy and the country.
    @SiriuslyCold
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.