7 day tweet volume :
Mph Subang Parade akan last operasi pada 6/6/2020. Kami ada buat clearance stok. Boleh datang okay di MPH Subang Parade.
Terima kasih 😊💚💪 pic.twitter.com/CUKu6fWOaQ
welcome... wahh duit ada 26.94 terus jadi 3026.94.. tahniah rezeki awak.. min minta maaf sangat2 mana yang tak dapat duit raya lagi.. maybe korang menang duit raya RM5000.. YES!!! RM5000 untuk next duit raya untuk korang ❤️. min syg korang! PLS RT UTK KONGSI REZEKI 🙏🏻
Alhamdulillah 😭😭 thank you @medusaK14 pilih saya sebagai pemenang😭duit raya ni sangat bermakna untuk saya kongsi kan bersama mak dan juga untuk family bisness sy. Semoga rezeki yg dtg lebih berganda kpd medusa dan juga kpd semua yg sama cuba berusaha utk dptkan duit raya ni💕 pic.twitter.com/mOr9yrMStB
Burung hantu masuk kolam rumah aku weh hahahaha pic.twitter.com/hVHNnk7VZV
+2
  • Mph Subang Parade akan last operasi pada 6/6/2020. Kami ada buat clearance stok. Boleh datang okay di MPH Subang Parade. Terima kasih 😊💚💪
    @k4aaa_
  • pro addmath
    @aimansalim_
  • Burung hantu masuk kolam rumah aku weh hahahaha
    @muhdalifakml
  • look at this pure soul spreading love
    @jeonsbxby
  • I have faith this meme will do well. Fly away and go to the RT heaven
    @AbudiAlsagoff
  • Attack on Titan: The Final Season - Trailer
    @AoTWiki
  • @mynocontext
  • While me... twitter.com/arhammunirr/st…
    @Azfarheri
  • @sadfeeltexts
  • Ya allah insecure nya aku😭😭 aku nak baca soalan pun tak sempat eishh
    @arhammunirr
  • 2020 Toyota Yaris 😍 Merecik 😘
    @FoodViralMY
  • I’m glad she brought it up. His silence resulted in a innocent mans death. And anyone else who is a bystander is just as equally responsible as the actual attacker #BlackLivesMater
    @KorixKpop
  • Rakyat vs VIP
    @SyedAkramin
  • sebelum tumpahkan tea anda , hadam dulu ini :)
    @Deearequeen
  • billie eilish punya pasal no problem :')
    @Imokseriously
  • Sounds of jelly being shredded is freaky.
    @ErpowAbdullah
  • Bende ni kalau kt dalam kelas selalu hilang, tau tau je kt kelas sebelah hm
    @dnialxshh
  • Untuk Perempuan yang Qadha' Puasa Ramadan, kena anggap ia PUASA WAJIB. Maksudnya? Tak boleh suka-suka hati BUKA PUASA pada waktu tengahari sebab benda remeh. HARAM jika tanpa keuzuran. Ia BERBEZA dari puasa sunat yang boleh batalkan puasa walau takde apa-apa uzur.
    @acaiijawe
  • Kata kata semangat daripada frontliners Malaysia kepada frontliners Indonesia
    @anthraxxxx
  • Satu lagi penularan viral berita palsu
    @DGHisham
  • cara² utk tipu babi
    @Kel4paran
  • look at em now
    @yeagertodie
  • Sexual harassment by tounge? This is far too jargon for me.
    @SyedAkramin
  • Malaysians. We are complicit. We are part of the problem. Own up.
    @_alextbh
  • @iskandarfareez @chedetofficial @NajibRazak to the people who think eating super-rings at home is more "boss", I posit that you do not judge with justice on this issue, and extrapolate that you will not be judging with justice on any issue, and therefore not to be trusted. If you are Muslim, please review this verse
    @SiriuslyCold
  • Basically:
    @Riffska
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now