7 day tweet volume :
finallyyy Team Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป #Tokyo2020 pic.twitter.com/0LokGKtwoG
+3
Olimpik Tokyo 2020 membuka tirai malam ini. Penonton tak dibenarkan hadir, menjadikan Olimpik ini Olimpik paling sendu dalam sejarah.

Semasa Tokyo diumumkan sebagai penganjur Olimpik 2020, satu Jepun excited. Hari ini, lebih 80% orang Jepun tak sokong Olimpik diteruskan. pic.twitter.com/IMrFSqrwe5
You love to see it ๐Ÿ˜

#MUFC @Sanchooo10 pic.twitter.com/QvQ1ibfRGv
+1
Sumpah solat dengan member terasa solat dengan setan, dia nafas saja buat aku tergelak.
  • finallyyy Team Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป #Tokyo2020
    @khairulaming
  • Olimpik Tokyo 2020 membuka tirai malam ini. Penonton tak dibenarkan hadir, menjadikan Olimpik ini Olimpik paling sendu dalam sejarah. Semasa Tokyo diumumkan sebagai penganjur Olimpik 2020, satu Jepun excited. Hari ini, lebih 80% orang Jepun tak sokong Olimpik diteruskan.
    @AymanRashdanW
  • You love to see it ๐Ÿ˜ #MUFC @Sanchooo10
    @ManUtd
  • Support Malaysia Guys #TokyoOlympics2021 #tokyo2020
    @Ilmanyusri
  • This is his home. This is where he belongs. Jadon Sancho is ๐—จ๐—ก๐—œ๐—ง๐—˜๐——. #MUFC x @Sanchooo10
    @ManUtd
  • Free Palestine!!! *tiada dalam perarakan - Ebit Liew, Caprice dan Nadhir.
    @modsya
  • The old days, beautiful. ๐Ÿ˜
    @noctextfootball
  • I owe my life to Malaysia. 24jam. RM715,573.77. 9836 penyumbang. Thank you. Thank you. Thank you. I am forever indebted. I will never stop until we succeed to build a Malaysia for all Malaysians. Our HOME. Dana untuk bayaran bail/wang jaminan sudah lebih mencukupi. 1/3
    @SyedSaddiq
  • @AdwinWidanta
  • I want what they have
    @CAPYBARA_MAN
  • @WholesomeMeme
  • ๐ŸŒน Roses are red ๐Ÿ”ด Jadon is too... #MUFC @Sanchooo10
    @ManUtd
    GIF
  • @Catshealdeprsn
  • @ulat_bulu_bulu
  • OFFICIAL: Jadon Sancho is announced as a Manchester United player ๐Ÿ”ด
    @brfootball
  • OFFICIAL: Man Utd have confirmed the signing of Jadon Sancho from Borussia Dortmund! ๐Ÿ“
    @goal
  • Saya benar-benar maafkan dari hati semua yg memfitnah & menjatuhkan saya. Saya maafkan sesiapa sahaja yang telah menyakiti arwah ayah saya,bidadari saya, dan anak-anak saya. Saya maafkan semua. Kita semua sebuah keluarga sampai bila-bila. Saya maafkan kerana Allah.
    @ustazebitlew
  • @areareceh
  • @pedoqpop
  • Young king ๐Ÿ‘‘ #MUFC @Sanchooo10
    @ManUtd
  • Jadon Sancho is ๐—จ๐—ก๐—œ๐—ง๐—˜๐——. #MUFC x @Sanchooo10
    @MUFC_Malaysia
  • Official. Confirmed. Here-we-go. Jadon Sancho joins Manchester United until June 2026 + option until 2027. โ€œThe chance to join Manchester United is a dream come true and I just cannot wait to perform in the Premier League. This is a young and exciting squadโ€. ๐Ÿ”ด #MUFC
    @FabrizioRomano
  • @tsunami643
  • RT this tweet โ€ผ๏ธ Mana tahu sempena hari jumaat yang mulia ni ada yang baik hati nak belanja korang lokal munchies ๐Ÿ’œ
    @__nrfabs
  • Kalau tak kacau gua satu hari tak boleh eh? Suka buat hal @dianafauzi ๐Ÿ˜‚
    @luqmanmkamari
  • Kita tidak boleh mengawal masa hadapan, namun kita tetap boleh merancang dan bersedia untuk masa hadapan. Contohnya dengan menyediakan tabung kematian, tabung hilang upaya kekal, tabung 56 jenis sakit kritikal dan tabung kad perubatan Diri kita aset yang paling berharga.
    @azim__a
  • @pedoqpop Mana lagi berbaloi ni? ๐Ÿ˜‚
    @EeyowH
  • Siapa yang sudah beli tudung banyak2 tapi masih tiada tudung untuk dipakai? (๐Ÿ™‹) Boleh la beli lagi ๐Ÿคญ๐Ÿคญ๐Ÿคญ
    @Bawalyukihq
  • @cazzrah
  • Intro price & free exclusive headband ni only available 23/7 - 25/7 je tau! So jom kita spray2 dgn HyaluMelon! ๐Ÿ‰ Self pickup: ukay perdana Cod area: ๐Ÿ“ukay ๐Ÿ“melawati ๐Ÿ“keramat ๐Ÿ“wmaju ๐Ÿ“Sri rampai ๐Ÿ“setiawangsa ๐Ÿ“jelatek ๐Ÿ“setapak & any nearby area wa.me/60192164798
    @Skin_Maniac
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.