Hi guys my mom ada jual donut bomboloni untuk sara duit sekolah adik i. Taknak beli takpa but help me to RT pls.
Area kota bharu. 4pcs rm5 je.

Rt for rezeki my mom. Thank you ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜Š pic.twitter.com/dzuNswxzXO
Couple dengan panadol ke
At the end of the day kita semua cari pasangan yang tak buat kita pening kepala
Sometimes I get sad but then I remember this video exists pic.twitter.com/Jnnhj3zd8P
  • Hi guys my mom ada jual donut bomboloni untuk sara duit sekolah adik i. Taknak beli takpa but help me to RT pls. Area kota bharu. 4pcs rm5 je. Rt for rezeki my mom. Thank you ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜Š
    @Syamizashah
  • Sometimes I get sad but then I remember this video exists
    @RidiculousDak
  • Weh takodddd ksksksksjjsjd
    @atykahhhhh
  • Weh terus terkena heart attack lepas dengar suara sajat ๐Ÿคช
    @faraahanipp
  • Tim and I decided to set Umi free....things escalated quickly... ๐Ÿ˜ญ
    @josieenguyen
  • beberapa tahun lepas, anjing ni (Johnny) ada kt kwsn depan rumah, mula2 kasi makan sebab dia kurus sgt waktu tu, lama2 tu dia asyik duduk dpn rmh, jaga rumah, tapi tak pernah lebih dari gate rumah..
    @innn__
  • Nobody is gonna see this at this hour but I freestyled this and idk if its good but I'm happy lmao
    @uu1iu
  • Joging jelah, marah pulak. ๐Ÿ“ฝ : dididodo_
    @ulat_bulu_bulu
  • weh acap ni dah teruk doh, tolonglah mengaku siapa yang buat dia ni
    @aimansalim_
  • When you need attention but bae busy gaming.
    @ulat_bulu_bulu
  • Masa mula2 aku dengar lagu Crumbs oleh Disagree aku ingat orang Malaysia mana lah tertelan kaset Pearl Jam, suara dh macam Eddie Vedder. Ini lagu popular lain Disagree iaitu Suicide Note.
    @twt_muzik
  • Meroyan apa lagi tu? Piala FA 2019 dah habis. Liga Super 2019 masih berbaki 13 perlawanan. FOKUS! ALL OUT! Kita #TerusGerak . Dengan berbekalkan Mentaliti Juara, semangat dan tak dilupakan kalimah Bismillah. Hentikan semua merapu meraban tentang kekalahan Selangor tempoh hari.
    @ultraSel_
  • Sebelum maya karin, dia ni dulu yang jadi aktivis alam sekitar
    @puneirubyjane
  • ONE WEEK UNTIL AVENGERS ENDGAME
    @peterquillsI
  • i tried my best
    @pugposts
  • Sumpah ingatkan siren lagu Kill this love, itu yang tak perasan hahah bila kau ngn member sama sama naik bodo ๐Ÿ˜‚
    @Firxdaus_
  • [#์˜ค๋Š˜์˜๋ฐฉํƒ„] ๋ชฉ์š”์ผ ๋ฐค ๋ผ์ด๋ธŒ(TNL๐Ÿคฃ) ์— ์นด์šดํŠธ๋‹ค์šด์—์„œ ์ปด๋ฐฑํ•œ #๋ฐฉํƒ„์†Œ๋…„๋‹จ(#BTS) ์ข‹์•„์š”๐Ÿฅบ ์งœ๋ฆฟํ•ด๐Ÿ˜˜ ๋Š˜ ์ƒˆ๋กœ์›Œ๐Ÿคญ ๋ฌด๋Œ€ ์ž˜ํ•˜๋Š” ๊ฑฐ ์ตœ๊ณ ์•ผ๐Ÿ•บ๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป #์ž‘์€๊ฒƒ๋“ค์„์œ„ํ•œ์‹œ #๋‹จ์ง ์†Œ๋…„๋‹จ
    @bts_bighit
  • Morning guys ๐Ÿ˜Ž
    @FakhriSir
  • ๐ŸŽˆ 29 years old today - have a very happy birthday, @13Szczesny13 ๐ŸŽ‚
    @Arsenal
  • @rozimho_70
  • Dengarkan Sejarah Melayu yang dibacakan oleh Datuk M.Nasir. #ceritaseminit Sejarah Melayu ditulis di Melaka dan dibawa bersama semasa Sultan Mahmud Syah berundur dari Melaka pada tahun 1511.
    @NAudiobooks
  • PANGGILAN TERAKHIR #TABUNGLEGENDAAAB Untuk perlawanan menentang pasukan PKNP Sabtu ini, kutipan sumbangan akan diteruskan dengan RM1 daripada setiap penjualan tiket akan disalurkan terus ke tabung ini. #RedGiants #KitaAdalahSatu #TabungLegendaAAB
    @FASelangorMy
  • Whoโ€™s ready for iKON TV Season 2? Letโ€™s all pray that this will happen! ๐Ÿ™๐Ÿป
    @jinanithefairy
  • ๐Ÿ—ฃ โ€œUnfortunately, we are talking about a commercial club, not a football club. The structure of Manchester United isn't bad but the right hand has to be a technical director with a football view, not somebody with a banker's role." - Louis Van Gaal
    @PurelyFootball
  • AHHHH @!@!
    @Veeknesh04_
  • Motivic Melody in a chord progression. ๐Ÿ˜Ž What Type of Chords? ๐Ÿค”๐ŸŽธ , . . . #jazzguitar #jazzguitarist #jazzchords
    @JensLJazz
  • KANTIN SETOR GOMBAK @KantinSG_MY adalah Medan selera baharu di Gombak khas untuk keluarga! Macam-macam ada antaranya, ๐ŸŒถ Tiga Budak Gemok ๐Ÿ– OtakKing ๐Ÿฆ€ Mafioso shellout ๐Ÿฆž House of Nasi Kerabu ๐Ÿฅฉ Western & Grill ๐Ÿฒ DNorza Village ๐Ÿ— Mama Nia Ent. ๐Ÿœ Sup Che Ton ๐Ÿก JOHN SATAY
    @AsalGombak
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now