7 day tweet volume :
  • RT jika anda masih bangga menjadi ekor Harimau Malaya. #SemuanyaBOLA
    @mysemuanyabola
  • someone: you use autotune๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค๐Ÿ˜ค me:
    @rachelzegler
  • Pengantin traditional mcm ni aku sukaaaaaaa ๐Ÿ’• Request dia nak makeup soft manis je. Tak nak bulu mata palsu. Lipstick nude โค๏ธ Aku harap makcik dia tak bising la awat lipstick bukan kaler merah ๐Ÿ˜‚
    @KaharuddinIntan
  • @aimansalim_
  • My cat needs to chill a bit
    @annjfr
  • Me : Heyy. Crush : Hi sayang! Me :
    @ulat_bulu_bulu
  • GUINNESS WORLD RECORDS! Most skips over a single rope in one minute by Japanese kids!! I only saw a straight line ๐Ÿ˜‘
    @emyrul_i
  • Ya jelas sekali. Gol pertama Vietnam tadi adalah offside #AFFSuzukiCup18
    @mysoccerleague
  • LETS FUCKING MENTAL! #TaklukHanoi
    @HermyRahim
  • Kalau nak tahu ni lah nugget McD - First Pride Tempura Chicken. Tp yg home spiced tu lagi sedap ๐Ÿ˜‹
    @myjoe_
  • Ramai yang tahu pandu kereta..tapi rasanya ramai yang tidak tahu apakah maksud sebenar yang telah dicetak pada tayar kenderaan kita.. Lepas nie kalau nak beli tayar takde la main hentam je.. bahaya! Share dan tag pasangan korg!
    @tikahbahar_
  • Snow map baru โ€œVIKENDIโ€ untuk #PUBGMOBILE dilaporkan akan boleh diupdate bermula 20 Dec 2018.
    @myjoe_
  • If u ever feel stupid, just know that I woke up a little late today, packed my bag in a rush, drove all the way to uni, & just as I was about to take out my calculator for my final exam, I realised I didn't bring my calculator... ... I brought my air-cond remote instead ๐Ÿ™ƒ
    @roshennn
  • Bismillah semoga malam ini rezeki kepada kita malaysia Sama2 kita doakan amin
    @fahmiapexs
  • SURAT BUAT MALAYSIA Buat pasukan Malaysia yang telah bertanding dalam Piala AFF 2018 kali ini, saya wakil penyokong mengucapkan terima kasih di atas usaha kalian sepanjang kejohanan ini. Kalian telah berusaha yang terbaik namun perlawanan akhir tidak berpihak buat kita.
    @twt_bola
  • Injustice for ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Malaysia? ๐Ÿค” ๐Ÿ‡ป๐Ÿ‡ณ Vietnam lead 1-0 on the night and 3-2 on aggregate but was the Anh Duc's goal offside? ๐Ÿ˜ฌ #AFFSuzukiCup18 #WearYourPride #VIEvMAS
    @FSAsiaLive
  • Comel bodoh kembar ni hahahaha dah kahwin tapi still boleh rapat macam ni, pula kerja dalam kerjaya yang sama. But!no worries me and my siblings in future also still rapat aminโœจ๐Ÿ’›
    @liyasurayaa
  • @ulat_bulu_bulu savage sejak lahir.
    @manusialabilan
  • Doakan kami rakyat malaysia!! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    @AkramMahinan
  • Nukilan daripada Tuanku Presiden, DYTM Tengku Amir Shah, Raja Muda Selangor semasa Kongres Tahunan Ke-67 Persatuan Bolasepak Selangor sebentar tadi.
    @FASelangorMy
  • Satukan jiwa mu!
    @HermyRahim
  • We have invaded your street. #EkorOnTour
    @ultrasmalaya07
  • This deaf baby hears mothers voice for the first time with the help of hearing aid look at the smile ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜ญ
    @Iovelyliar
  • Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
    @chloecoyles
  • Hi!! Please come to my brother's stall at dapur berasap senawang ๐Ÿ’– murah je RM10. Sedap pun sedap hehe
    @mxfrh_
  • Ousmane Dembรฉlรฉ has been banned from turning off his phone by Barcelona after once again turning up two hours late to training on Sunday. ๐Ÿ“ฑ According to reports, he stays up into the early hours of every morning playing video games and watching TV series. ๐ŸŽฎ
    @Football__Tweet
  • #AFFSuzuki2018 Semoga berjaya buat skuad #HarimauMalaya! ๐Ÿฏ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Go Ale Ale Malaysiaku! Go Ale Ale Malaysiaku! Ayuh Ayuh Ayuh Ayuh Malaysiaku! Hari ini kita mesti menang! #VIEvMAS #FinalPialaAFF2018 #MalaysiaBoleh #PialaSuzukiAFF2018 โœŠ๐Ÿ†๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    @myTeamMAS
  • Hari ini merupakan hari ke-50 kami berkumpul bersama sebagai satu pasukan sejak hujung Oktober lalu.. Malam ini tiba detik kemuncak perjuangan skuad #HarimauMalaya dalam misi untuk membawa pulang trofi kejuaraan #AFFSuzukiCup18 ke tanah air.. All the best MALAYSIA! ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿฏโšฝ๏ธ๐Ÿ’ช
    @wanfakhrul23
  • This is how a koala mom carry her babies ๐Ÿจ
    @AMAZlNGNATURE
  • Apa yang anda boleh lihat di gambar ini. ๐Ÿ˜‚
    @twtmarathon
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now