7 day tweet volume :
  • It’s OFFICIAL! I’m truly happy and excited to be sharing with everyone that I’m retiring in June. I’d like to thank everyone for supporting me and all your love in the last 20 years and it’s time for new and exciting opportunities to come. #thedreamremains
    @NicolDavid
  • So here i cuma nak ckp siapa yg bf dia jenis soft spoken bila marah tak pernah sebut mcmni you r so lucky girl. Tak semua perempuan dapat mcm apa yg you dapat. Then if you dah ada yg terbaik pls hargai tak semua lelaki mampu kawal marah kecuali lelaki yg takda perasaan mcmni☺️
    @eriesyaemyr_
  • 2015 - 2019 farewell friend, until we meet again someday, somewhere.
    @SBRPNK
  • 999Malaysia: Suspek samun dan belasah dalam lif ditahan polis.. LELAKI yang diburu polis kerana membelasah seorang wanita di dalam lif dekat Stesen Transit Aliran Massa (MRT) Taman Mutiara, Cheras, akhirnya ditahan, 8.10 malam ini. 999malaysia.com/2019/02/suspek…
    @999Malaysia
  • Me and my friends bite our lower lip
    @normanemir_
  • Hello tengok nie ada orang bodoh
    @Akmalvenger
  • Goodnight, #MUFC fans! 👋
    @ManUtd
  • Hek eleh Prince of Damansara ni, lupa ke dulu dia buat lagu Cikaro. Dlm byk-byk benda dlm MV Dramaband, isu awek-awek clubbing jugak dia nak usik. Hero gadis-gadis in the house!
    @NabilHussein
  • Mempersiapkan jantung beberapa saat sebelum operasi transplantasi jantung. Science is Amazing. Selamat pagi dan jaga selalu kesehatan.
    @semestasains
  • Benda wajib ada dekat lukisan dulu dulu : 1) pokok kelapa 2) kereta sportrim 5 batang 3) matahari separuh dkt tgah-ii bukit 4) bukit blkng rumah 5) burung tengah terbang
    @amxrrrrrr
  • Remember when namjoon helped hoseok with his "let's get married" mission and proposed to him? I love how he picked the green card just cuz hobi likes it & how they cutely fed each other, THIS is the only video that truly matters #SunshineHobiDay #HAPPYJHOPEDAY #MY_HOPE_JHOPE
    @JiminInPics
  • Completely missed Mbappe’s switch to Swansea in the window
    @Rupert_Fryer
  • When Marcelo sees Cristiano with Dybala
    @TrollFootball
  • Every volleyball player’s dream kids😍🤣 Best pepper partners I’ve seen in awhile! These two stole the show.
    @Aerielleedwards
  • FA Cup Quarter-Final Draw: Wolves will face Man United 🔥
    @ESPNFC
  • Great night for #mufc. The team were nearly as good as the supporters. Herrera superb
    @samuelluckhurst
  • Meanwhile, in Italy... 🍺😂😂
    @DrunkFootbaIIer
  • The moment @AnderHerrera put us ahead in the #EmiratesFACup! 👊 #MUFC
    @ManUtd
  • 🔥 | @paulpogba makes it 2️⃣!
    @EmiratesFACup
  • Mengkungken dikungkek dan terkungkek.
    @newbiiieee
  • Hello from Stamford Bridge! 👋 #MUFC #EmiratesFACup
    @ManUtd
  • open wide ♡
    @swtchnamu
  • #AWANInews #AWANI745 Polis tahan suspek samun lif MRT astroawani.com/berita-malaysi…
    @501Awani
  • #SELANGOR SATURDAY February23 @herrihamid & @Fizan from @bittersweetbeat as UNDERCOVER DREAM CLUB 830pm @cartelcoffees #BandarBaruBangi with supporting acts @loko_band @coraband #JayAndTheDudes
    @Jenn_Thompson
  • Bila badar nampak couple :
    @SyazanaSukirin
  • Harimau Kumbang Bunuh Biri-Biri Ditangkap Seekor harimau kumbang yang dipercayai membunuh 15 ekor biri-biri ditangkap Jabatan Perlindungan Hidupan Liar dan Taman Negara (PERHILITAN) Kejadian berlaku di Kampung Geylang, simpang pertang, Jelebu, Negeri Sembilan.
    @999Malaysia
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now