7 day tweet volume :
Vaksin tak percaya, pil kurus percaya. Bagus.
Bangkai 😂😂😂 pic.twitter.com/uC9R5K0fD3
Govt Kelantan ada bajet utk tukar kereta ADUNs but for hospital facilities govt kena "minta sedekah" dekat Buddha Tzu Chi?

Malu ajer pic.twitter.com/QQrOijcFqv
Kalau kau dah kahwin nnti, kelemahan pasangan jgn dijaja depan org awam, kau pakaian dia, dia pakaian kau. Saling menjaga malu. Dia cerewet makan, kau simpan sorang; dia ada bau badan, kau simpan sorang; dia tak pandai masak, kau simpan sorang.
  • Bangkai 😂😂😂
    @etnafst
  • Govt Kelantan ada bajet utk tukar kereta ADUNs but for hospital facilities govt kena "minta sedekah" dekat Buddha Tzu Chi? Malu ajer
    @FiqhTabayyun
  • i unprivate my twitter just for this! pls dont let it flop🥺 ibu just opened kedai at Jeti Tanjung Sepat, Selangor early this year but unfortunately she opened her kedai for only 2weeks, tiba2 MCO :( RT to let everyone knows about kedai ibu please!
    @stnrdalilah_
  • Bayangan 2025? Menakut khan.
    @JalalMisai_2
  • Dari tujuh orang dekat rumah skrng tinggal tiga orang, kakak dengan adik perempuan aku dekat maeps, kakak aku lagi sorang dekat hospital sungai buloh , satu lagi arwah abang ipar aku yang telah meninggal dunia awal pagi tadi di hospital sungai buloh kerana covid.
    @Zyxyo
  • Surah Al Mulk adalah surah ke 67 dalam Al-Qur’an. Surah ini mengandungi 30 ayat. Surah Al Mulk adalah surah keamanan dan keselamatan, kerana ia akan menjadi penyelamat dan pendinding dari seksa kubur kepada pembacanya🤲🏻.Jadikan amalan harian kita selagi kita masih hidup😊
    @bocah_ajaib94
  • Well said Diva AA!! yang penting dislike dislike dislike!!!
    @IniAlannn
  • Stress betul la aku buat assignment kat rumah. Lecturer please understand the struggle😩
    @khadijahlatfy
  • Saya ingin mengucapkan takziah kepada keluarga Wira Negara almarhum Dr. Ali Noor Hassan yang meninggal dunia disebabkan pendarahan dalam otak.
    @drzul_albakri
  • Bila benda yang study semua tak masuk dalam exam
    @TweetAtok
  • Kau bayang kan aku baru keluar dari kereta nk pergi ambil anak aku kat seat sebelah,BUKAN TEMPAT SESAK.cafe aku pun tak buka lagi. DIA SAMAN AKUUU WEYH DIA SAMAN!Sebab aku bukan politician.Kedai keliling cafe aku semua tutup!doakan aku nak fight esok
    @kakti64
  • Since ramai yg hilang kerja, aku pun cuba senaraikan jenis gig jobs untuk cari side income kat sini. Ramai fikir yg ada cuma Grab atau Foodpanda je. So, kalau useful, pls share/ simpan for future reference. 📌 Mari doakan semua murah rezeki.
    @JustAkifff
  • Going for a stupid walk in the stupid outside to get some stupid fresh air because everything’s stupid
    @paulanthjones
    GIF
  • I want a halal relationship with you someday ♥
    @kid67_
  • Harga rumah tahun 1996 vs 2020? Harga makan minum? Minyak? Bil api/air etc.? Boomer bodoh.
    @tenoq
  • sampai berdiri eh 😂
    @matpida_
  • Manisfesto paling unggul gais! Hidup Waibi!
    @thawab_johor
  • the set up vs the result
    @KalebJohnstonNZ
  • twitter.com/tenoq/status/1…
    @DZyL4r
  • Ada yang memerhati, tapi bukan cctv.
    @ulat_bulu_bulu
  • @brgsjks
  • Terimakasih frontliners..bertugas siang malam jaga keselamatan dan kepatuhan org ramai dlm tempoh PKP..mlm ni saya singgah di SJR Sentul sapa mesra mereka yg sedang bertugas. Tahniah semua..Kita Jaga Kita.. @KDNPUTRAJAYA @PDRMsia @MyTentera @KKMPutrajaya
    @IsmailSaid087
  • 😔
    @mutalibuthman
  • Salam. Update berkenaan sahabt aku Luqmanul Hakeem. Dia menghidap cancer colon tahap 4. Now keadaan dia sangat tak stabil sebab liver dia 70% dah damage. Doakan kesembuhan utk sahabat saya. Sapa ada rezeki lebih tu boleh bantu ringakan. Hanya Allah blh balas jasa semua❤️
    @mohdfadzilahgha
  • Terimakasih Dato Dr Musa Mohd Nordin. Sila kongsi ramai-ramai ilmu pengetahuan ini. I will wait for my COVID-19 vaccine.
    @BalchinImelda
  • Kalau dengar bunyi macam ni tengah-tengah malam, macam2 surah ni tibai baca. Cuak oi!
    @iRaesmee
  • Pecahan kes baharu (4,008) #JagaNegaraKita
    @KKMPutrajaya
  • Kau hado? Non hadooooooooooooooo
    @InjangNation
  • Kami di Seafood Supplies ada delivery ikan dan seafood. Order dan delivery dalam masa 1 jam. Ikan, udang dan sotong kami hasil dari perairan Mersing dan Kuala Selangor. Ada juga diimport macam Lala Jepun dan Salmon Fillet. ▶️ wa.me/601156452540 @BangiKita @BangiCommunity
    @seafoodsupplies
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now