7 day tweet volume :
Dulu pernah terdetik annoyed dengan family hari hari bagi stray cats makan depan rumah. Kotor, berterabur pellet dia.

One day tgh pakai kasut these cats meow meow and fights a cobra beside me. Saved me and my son 😭

Cats are a blessing. Dont see them as a nuisance 🐈
Wow feeling-feeling anda je berhak hidup dalam dunia ke camna? pic.twitter.com/RMXwXrmykj
Tikus ada satu je tapi yang kecoh 10 orang, nasib baik ada Tom 😂 pic.twitter.com/MacL4ZXlbz
Harini aku nak share my first ever experience tengok benda-benda mistik IN REAL LIFE! Biasa tengok dalam movie je gais!Harini diizinkan Allah tengok benda2 ni depan mata sendiri.AND!!
Benda ni jadi kat my mom sendiri!
korang nak aku story tak? Give me 10 rts n i'll story from A-Z pic.twitter.com/Hf1DGtbMdR
+1
Dulu pernah ada kes budak 14 bulan datang ketuk pintu rumah jirannya nak mintak tolong. Datang bersama bapa tirinya. Mulut budak tu berbuih, gigi terkancing dan mata separuh terbukak. Budak tu kemudian mati. Rasa-rasanya siapa yang bunuh?

Malam ni sambung..
  • Tikus ada satu je tapi yang kecoh 10 orang, nasib baik ada Tom 😂
    @syfqtominay_
  • Harini aku nak share my first ever experience tengok benda-benda mistik IN REAL LIFE! Biasa tengok dalam movie je gais!Harini diizinkan Allah tengok benda2 ni depan mata sendiri.AND!! Benda ni jadi kat my mom sendiri! korang nak aku story tak? Give me 10 rts n i'll story from A-Z
    @xxxoshAuni
  • Which Avenger am I? You won’t believe the SHOCKING result 🤣
    @MarkRuffalo
  • Solat jumaat kat tv tadi, terperasan brader ni gendong ank die semasa solat jumaat. Alhamdulillah.. terbaik la brader ni. Semoga berjaya dunia dan akhirat. Dia patut dijadikan contoh weiiiii . Tahniah brader 🎉🎉
    @cuti_makan
  • Taman Warisan Pertanian 1 Feb 2020
    @Twt_PutrajayaWP
  • 3 days ago, a bully stabbed my little cousin in the eye at their school with a green coloured pencil. The bully has been bullying my cousin since they were in the kindergarten. I don't think there's no reason for my aunt to not to sue the bully's family.
    @mingheyo
  • Adik gusion
    @WenTakumi_
  • 1 am tingz at asrama
    @kalerboi
  • prom :-)
    @imanopie
  • Power Mira Filzah nyanyi lagu SOAD. Patutlah wake up terus 😂😂
    @sidchan
  • Rt kalau dalam almari korang tak cukup lagi tudung 🙊🙊🙊 #heeladina
    @dewirosliiiiiii
  • Perisa baru Pau Pak Ngah, GOLDEN SALTED EGG dah launch guys! Nasihat aku satu je, hati2 time makan pau ni kalau tak bawak baju/tudung lebih. #paupakngah
    @muhammadafique
  • Semalam buat Burnt Cheesecake guna air fryer. Betul lah bak kata @Danish_Harraz, resepi Burnt Cheesecake ni memang fool proof. Tetiba aku jadi macam mahir gila mem-baking padahalnya sebelum ni setiap kali baking mesti adaaaa jer tak jadikkk
    @hajardiyana
  • Dua kali saya menangis dengan asbab yang berlaku. Luluh hati. Sekitar waktu maghrib semalam, tengah laju bawa motor dekat Highway Guthrie, perasan ada satu motor ni menunggang macam tak stabil. Dalam hati apa ke halnya ni. Bahaya betul.
    @twitervirall
  • If sloths were fast they’d be absolutely terrifying . Imagine this coming at you 20 mph lmaoooo
    @Kinglrg_
  • Pelik sangat ke kalau bilik student lelaki macam ni ? 🤔
    @syahrezaamir3
  • Sesiapa ternampak budak 2orang ni tolong dm aku! Dorang bawa lari adik akuuu wehhh! Tolong lahhhh mak aku dahh risauuu nii haihhh, rt guyss sampaii jumpaaa!!!! 😭😭😭😭 Location: Kajang/Semenyih/Bangi/Rinching
    @Farwhuut
  • Forcing our cat to be Muslim after he stepped on the Quran n made direct eye contact while doing it.
    @90dayrefill
  • Kemain kedai ni 😂 📍Jiwa & Kopi Bingsu, Kota Bharu
    @lillheavenn
  • Power Kedah. Inspirasi dari teknologi Jepun.
    @_Khuzrin_
  • Mengapa kemiskinan menyebabkan sesiapa saja tak dapat membuat keputusan dengan baik telah lama dijawab oleh Maslow dalam hierarki keperluan. Keperluan kognitif (kesederan, pengetahuan, etc) dapat dipenuhi setelah keperluan asas di tingkat bawah dipenuhi. #ZM
    @zamirmohyedin
  • Harini shooting with Lofa. Tema makeup adalah “Lofa baru lepas mandi” so here you go .
    @syedewa
  • Sedapnya lagu ni. Sapa tau tajuk lagu ni?
    @ajibtoo
  • Pelajar UMP hasilkan inovasi straw pokok kercut #BHwilayah #straw bharian.com.my/berita/wilayah…
    @bharianmy
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login