7 day tweet volume :
i dont like the fact that malaysian instafamous are being called influencers. do they influence people? all they do is wear pretty clothes and show their pretty face but they never talk about important issues that could really influence people 🤔
Believe it or not, the world doesnt revolve around you 🙃 pic.twitter.com/ZYCTuIaQMC
+1
Happening every day in occupied Palestine! pic.twitter.com/TDVAQnkrec
+3
Bayar Rm56 boleh makan unlimited Dim Sum 🥺❤️ pic.twitter.com/VqDQkD7c2W
+2
  • Believe it or not, the world doesnt revolve around you 🙃
    @mimihanifa
  • Happening every day in occupied Palestine!
    @ShehabAgencyEn
  • Bayar Rm56 boleh makan unlimited Dim Sum 🥺❤️
    @Ashril_92
  • Kalau ada yang terlalu ‘obses’ dengan pasangan, perkongsian wanita ini harapnya membantu anda. Ingat, terlalu memuja akan membawa ‘bencana’ kepada perasaan. Banyak memuja makhluk, Pencipta akan ‘murka’
    @fedtriyahya
  • Terkini #covid19malaysia, 30 Mei Kes sembuh = 95 Jumlah kes sembuh = 6,330 Kes baharu positif = 30 Jumlah positif = 7,762 Kes kematian = 0 Jumlah Kes kematian = 115 Sebanyak 9 kes dirawat di ICU dan 2 daripadanya memerlukan bantuan alat pernafasan.
    @KKMPutrajaya
  • Terdapat satu kes positif #COVID19 dikesan semalam di @MalaysiaMFA menerusi satu saringan kesihatan yang dijalankan @KKMPutrajaya. Semua kontak rapat dari beberapa bahagian termasuk Pejabat Menteri telah dikesan & telah diarah jalani saringan kesihatan & kuarantin wajib 14 hari.
    @HishammuddinH2O
  • meniaga di shopee tak tipu. alhamdulillah .tak payah leceh letak no acc kau skarang ptg skit aku transfer in sya allah ha ni aku nak bagi aku kira aku mampu bgi 23 orang je HAHAHAHHAHAHHA
    @_hilmikarim
  • SEDIH LIATNYA 😭😭😭
    @KancutMeleduk
  • 오늘은 쮜민과 함께! #0613FM_0530
    @BTS_twt
  • Dah habis raya ke korang?
    @Dimadimana
  • Depan mak. Belakang mak.
    @alepkaze
  • konten tiktok paling anjinggg wkwkwk
    @tegxr
  • Depan ibu aku vs belakang dia plus dalam bilik.
    @blackddcat
  • kalaula ada perempuan yang iras2 macam ejen iman ni sumpah aku try
    @harisaaco
  • COVID-19: Malaysia dalam fasa pemulihan terakhir - Noor Hisham astroawani.com/berita-malaysi… #AWANInews #HapusCOVID19 #KekalTenang
    @501Awani
  • "Jangan Bandingkan Santun Melayu Dengan Whites Supremasis." Saya tak setuju dengan kenyataan ini sebab ianya penuh dengan falasi. Jauh sekali Melayu ialah orang kulit Putih di Malaysia. Ini hujah-hujah saya kenapa Melayu bukan bangsa kulit putih yang rasis. Oleh: Helmi Effendy
    @thepatriotsasia
  • Kerajaan tegas dlm menangani isu kemalangan maut akibat pemandu mabuk, namun hak rakyat Bukan Islam untuk meminum arak tetap dijamin dan dihormati selagi mereka tidak melanggar peruntukan undang2 berkaitan. Sayangi nyawa kita dan nyawa orang lain juga..
    @takiyuddin61
  • YE DO HAHAHAHAHAH igtkan aku sorng je tacod bethol 💀 @Azfarheri
    @adeynaa
  • Korg tau x? Pemuda Al kahfi yg ada 7 org tidur 309 tahun. Bersama mereka ada seekor anjing. Surah Al-kahf ayat 17 Korg tau x? Allah membolak balikan badan mereka utk tidak berkulat, Allah hentikan segala mcm bulu di tubuh mereka,Allah kukuhkan pakai mereka supaya tidak reput
    @twitervirall
  • OMG I NAK GORENG TELUR TADI!!! LEPASTU ADA ANAK AYAM WEH!!!!!! KORANG PERNAH TAK JUMPA TELUR MACAM NI!!
    @flackitsman
  • Perbandingan agak malas copy paste habis analisis dinamik kaum di US tanpa mengambil kira konteks legasi kolonial, pelucutan hak dan penindasan di persimpangan kelas/kaum, jurang kaum, dan diskriminasi yang dialami oleh org Melayu Malay liberals please do better. #Thread:
    @NazhrinFS
  • Kat US ni issue dia bukan White benci Black semata-mata. Tapi akhirnya balik ke political and economic inequality. Dulu aku kerja dgn institute yg 90% White. Bila bincang ngn co-workers, kenapa ya mcm tu? Jawapan akhir ialah sebab tak ramai Blacks ada master's degree.
    @itsyusri
  • Taknak beli takpe, tapi pls RT untuk my friend’s rezeki. Dia tak ada twitter. Penduduk N9 especially Rembau, Seremban, Senawang, Tampin. Siapa yang berminat nak makan aiskrim time panas2 & nak buat aiskrim goreng: RM7 / pcs RM18 / 3 pcs 🛵 Runner blh htr dpn rumah 😚
    @adilahamran
  • I NAK LETGO SEMUA KUCING I ASAP, AREA JB boleh whatsapp +60187808328 sebab jiran tak suka & ugut i. I bagi free makan, dah sunat & vaccine. Minta RT ya semua tolong sangat 😭😔
    @niniexnie
  • @tieerax
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now