Bawak my mom p Seoul Garden for the very first time

Mak: Aku datang nak makan, suruh aku masak buat apa.
Bringing my parents out for dinner at a Mexican place

Dad: what’s this?
Me: Nachos
D: Oh so like pappadom la. What about this?
M: Tacos
D: Ceh like capati with meat inside
M: I’m never bringing you out

Does anyone else’s parents do this?
If you’re using your student loan to buy this,you're stupid.
Tengok ni semalm anak buah aku menggatal dengan tunang aku. Pantang tinggal hp sekejap. Laju buat kerja. And she’s only 5 wei 😒 pic.twitter.com/6w2MTdyKZL
My daughter and I doing our part to blow the haze back to Indonesia pic.twitter.com/ZvN1BrbNPp
  • Tengok ni semalm anak buah aku menggatal dengan tunang aku. Pantang tinggal hp sekejap. Laju buat kerja. And she’s only 5 wei 😒
    @nratikh7
  • My daughter and I doing our part to blow the haze back to Indonesia
    @ijaicool
  • pergi sungai nk makan ayam, ayam berenang HAHAHAHA
    @aimnhkmi_
  • Semasa melihat gambar ini, apa yang terlintas di kepala korang? Gambar adik beradik? Namun, gambar ni kalau tengok lama lama, korang akan nampak benda pelik. Seolah olah salah seorang daripada mereka ni macam patung. Ini sebenarnya adalah gambar adik/kakak dengan si mati.
    @ammardathinker
  • That’s it enough internet for today. 🙂
    @zhantafa
  • indonesia's flying fox @OnlyInINDONESIA
    @ahongpleong
  • Walau apa jua cabaran 🤟🏻
    @bujibu_chempel
  • More #smkfastfood (1/9)
    @ernestngBRO
  • Assalamualaikum semua. Anak kawan sy memerlukan dana RM720000 bg rawatan penyakit HUS, penyakit rare di dunia. Sy menyeru kpd semua utk memberi sumbangan serta doa untuk adik Adel. Mohon RT utk memudahkan lg urusan dana adik Adel. Terima kasih semua 😊 #prayforAdel #HUS
    @fazita_tarmizi
  • Sia sia je kena pijak
    @cringemalaysian
  • RT : Mangga Susu paling top kat Putrajaya. Mohon share dengan kawan2 yang mana craving boleh singgah pekena mangga panas2 ni memang naleerrkkkk! #viralkan #VideoViral #Viral
    @kacipteruk
  • Wisma Putra wishes all Malaysians a Happy Malaysia Day. #SayangiMalaysiaku #MalaysiaBersih @saifuddinabd @MarzukiYahyaFC @IkramShahrul @amran_zin @JPenerangan
    @MalaysiaMFA
  • i put falsies on my belly and then laughed about it for 3 minutes straight my tummy said UwU lmfao
    @keeksdasneeaks
  • This is how my wife flirt me. From this To this
    @zafidos
  • SAPA YANG PLAN KE KOTA KINABALU DAN KUNDASANG ELAKAN UNTUK STAY DI CRYSTAL HILL R. KRONOLOGI KECURIAN DI CRYSTAL HILL R KUNDASANG, SABAH. 11.9.19 (jam lebih kurg 5.15pm)- cek in di try to Crystal hill RESORT . Sy diberi bilik yg bnmbor 106.
    @TravelJimat
  • Avengers 😂
    @cctv_idiots
  • NEW VIDEO - Samsung Galaxy Fold Re-do: Everything New! youtu.be/-5BsYYtyENw - RT!
    @MKBHD
  • Spider-Man over the years 🕸 (🎨 via ianconquireyes | IG)
    @CultureCrave
  • Rupa laman web teknologi semasa awal perkenalannya. Facebook : 2004 Netflix : 1999 Amazon : 1995 Google : 1997 Oleh : Jon Erlichman
    @thefaizzainal
  • One of the stars to watch for @JRFUMedia at #RWC2019, winger @kenki11 has a unique rugby background and a dream of becoming a doctor once his playing days are over...
    @rugbyworldcup
  • 258/1460 "Perkara paling penting dalam pengetahuan adalah penyelesaian masalah, kita nk masuk syurga bukan seorang tapi bersama ii, kerja kita bukan menghukum masalah tetapi selesaikannya, zaman sekarang musuh paling besar ialah kejahilan" 😊 -SS Dr Zulkifli Al-Bakri-
    @aimanchips
  • Current mood: twitter.com/rugbyworldcup/…
    @WorldRugby
    GIF
  • away from the hustle and enjoying the nature 🍃Lupa nak selfie dalam sungai @maya_karin 😂
    @Feeryna
  • Selamat Hari Malaysia. Semoga kita terus memelihara perpaduan dan keharmonian agar Malaysia terus aman dan makmur.
    @alwi_ibrahim59
  • Kiraan petisyen terkini (sehingga jam 9:00 malam, 15/9/2019) berkenaan bantahan penggabungan UMT dan UniSZA. Terima kasih di atas sokongan anda semua. Sebarkan kepada yang lain juga. change.org/p/pm-malaysia-… #KekalUMT #UMTSelamanya #TolakUMTUnisza #GenerasikuUMT
    @AlumniMppUMT
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now