7 day tweet volume :
Ramai beratur dekat KFC sampai jalan pun sesak dgn kereta. Nak marah, tapi itu la realiti kehidupan. Ada yg tunggu promo baru boleh beli KFC. Bawa anak2 makan, bawa adik beradik merasa.

Kadang kita marah2 sampai lupa, ada lagi yang susah dari kita. Jadi, sambung bersyukur.
Ya, kalau dapat free.
In reply to @drzul_albakri
Salam syeikh , maaf bertanya betul ke roti gardenia enak dimakan begitu sahaja ?
Kalau nanti ada family korang baru meninggal dunia:

- Tanggalkan baju dia. Sebab susah nak buka kalau sendi dah keras.

- Urut tulang sendi jenazah guna minyak kalau simpan mayat semalaman. Elak keras.

- Kalau terus nak mandikn, tak payah urut/minyak. Susah nak bilas (minyak).
Tell me some interesting facts or knowledge. I wanna know something new. Thank you.☺️ pic.twitter.com/RuWGbv4sOK
  • So nice.. patut dicontohi
    @shahfizan
  • Jadi dayana la insan yang naim daniel ceritakan, tengoklah betapa matangnya naim, menjaga nama baik dayana, dan tengoklah betapa dia agak terkesan dengan dayana kahwin. Naim, kita dah ada jawapan dah dengan soalan kau, dia nampak gaya tak happy dengan lagu sumpah..
    @KanaRizki13
  • Point Dari Live Penerangan Ali Puteh 1. Isu htr anak naik Grab, Ali nafikan dan mengatakan mereka htr hamzah menaiki myvi ke klinik. 2. Fon Arwah ali amik utk selesaikan kerja2 dan hutg2 yg masih ada.Sbb slama ni mmg ali yg PA dan uruskan kerja arwah.[cont]
    @AfiqMahadhir
  • Kun fayakun, Allahuakbar! nasib baik kawan abang aku tunduk nak ambil sticker. ya Allah.
    @nrtniax
  • IPhone 11 mint green giveaway! I already have purple one so I don't need this. Giving away to someone who really needs a phone. I will randomly. Won this from a draw. Hahah RT and a follow back ❤️ 1000rt maybe?
    @joannemmyyy
  • orang dah cakap jangan main lebah degil jugak, kan dah mendapat 😂
    @coc00nutz
  • Aiman hakim and zahirah macwilson dah kahwin. Sorang cantik sorang handsome mesti anak comel 😍❤️they are such a beautiful couple!!
    @Theorkidz
  • Effort budak ni untuk menjana income patut dihargai & dipuji. Dia tak guna belas kasihan pun untuk orang beli barang dia. Bukan mintak sedekah k. Muda lagi 🥺 Kreatif sebab buat gift bag macam ni. Selamat berjaya adik! Korang kalau ada duit lebih, beli lah💚
    @AinulNunanaa
  • mochi puff ni sumpah sedapppp gilaaaaaa 😭 Beli satu sebab nak try lepas gigitan pertama i pusing balik order lagi 10 untuk takeaway
    @joxxanna
  • If you’re bored watch this
    @30SECVlDEOS
  • Jadi gua punya bakat dari kecil dimana gua bisa menentukan nada dari lagu yang gua denger, suara orang nyanyi, dan hampir semua bunyi2an yang gua denger. Itu semua bisa gua tiru (biasanya) dalam sekali dengar. Hal ini biasa disebut dengan 'perfect pitch'. -c-
    @_geraldgerald_
  • (ARAS 3 - BILIK 42) "Wani, kau perasan tak ? Mawar kan bila tiap malam pukul 2:00 pagi je dia tak ada dekat bilik ?" Tanya Alia "Aku perasan, tapi aku tak syak apa apa. Aku rasa dia mesti pergi ke bilik kawan dia." Jawab Wani "Aku tak rasa macam tu...." Bisik Alia
    @MisteriJam830
  • 9 year old wanting to commit suicide due to being bullied. 💔💔💔🥺
    @S11E11B11A
  • Tercyduk kau dik main lagi basikal lajak. Bagus sangat abang ni buat macam ni
    @Qisbee
  • Kau rakam dia , dia rakam kau, aku rakam korang
    @roypudar
  • Arrogance level: Cristiano Ronaldo Ability level: Jesse Lingard
    @FootyHumour
  • Risau mama..ingatkan kenapa la tadi.. Rupanya dah menyusu,kekenyangan dia terbungkang macam ni..😆😆 comel tak?
    @twitervirall
  • @UnusualVideos
  • This is too funny NOT to be shared. Disclaimer: Got this in WA group and I don't know what series.
    @rejaie
  • Bodo la sia dia punya hadiah birthday. 😂😂😂
    @Kaliobeattt
  • HARI GINI MASIH GEBUKIN WARGA SIPIL??? WAH PARAH SIH
    @dwikiaprinaldi
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now