7 day tweet volume :
watermelon sugar HIGH
Si en Colombia 🇨🇴 utilizaran ese ingenio para otras cosas, seríamos potencia mundial. pic.twitter.com/zBe3Qadzxc
How can people watch vids like this and STILL NOT BELIEVE there is life elsewhere?? pic.twitter.com/hdyw1TCcCU
Saya jual sambal je 😭😭😭 pic.twitter.com/gbWodSHTtF
Pilots, engineers atau professionals kena buang kerja lalu menganggur tetapi kemudian bekerja semula sebagai food rider tak boleh dikira sebagai kadar pengangguran dah turun.
Kadar pengangguran turun bukti hasil positif inisiatif kerajaan, kata menteri themalaysianinsight.com/bahasa/s/26623…
  • How can people watch vids like this and STILL NOT BELIEVE there is life elsewhere??
    @zoyaarazaa
  • Saya jual sambal je 😭😭😭
    @haizel90
  • They say use proper channel, but if the girl from Sabah didn’t make a video of her climbing the tree for internet and goes viral. For sure she’s still climbing the tree now.
    @syafiqunzir
  • Keadaan sekarang sekitar sungai buloh 12/08/2020
    @MalayFoodHunter
  • The first pengkhianat
    @khalids
  • Aku berani cakap korang takkan menyesal makan set meat dia 😋 @Ashril_92 dah pernah try ke ?
    @miorirfann
  • Hai assalammualaikum saya baru mula kan bisnes produk saya sendiri yang saya jual adalah minuman berperisa susu pisang 200ml hanya rm4.00 saya berniaga setiap hari ahad di taman titiwangsa tak beli tapi tolong RT pun cukup I need your help thank gais
    @hrithsyhmi
  • Dengarlah nasihat walaupun dari anak ye 😂😂😂 Aku tak boleh dohhh
    @DaniealIrfan_
  • my favourite place to eat in Shah Alam 🥩 Wagyu & rice. Perfecto & that’s it. That’s how you eat your meat. 📍FIREPLACE by FOODSBURY Seksyen 13
    @joxxanna
  • Hina sumber rezeki org, mengata course orang lain...how do you sleep at night having this much negativity inside of you....
    @IzzChubb
  • Mana geng flat earth?
    @BamGadgets
  • take me to New Zealand 🥺
    @ItsSlyGuy
  • @mynocontext
  • Korang, aku perlukan bantuan korang utk viralkan video ni ! Kucing sepupu aku kena culik area Nong Chik Heights, Johor Bahru. Mintak tolong semua utk bantu cari org yg curi kucing and kucing sepupu aku balik ! Please 🙏
    @Qahshahhh
  • Aku Bidadari Syurgamu - Siti Nurhaliza Live @ Virtual Concert #7HariMecintaiku2
    @BADAesthete
  • Anda seorang muslim? Sudah berkahwin dan masih melanggan pelacur atau ada skandal? Ini hukuman untuk anda. Jika bukan di dunia, ia akan dijalankan di akhirat.
    @Pelabur_Bijak
  • Ketawanya buat aku ketawa jugak 🤣 📽 : alyssa_0918
    @cattitudescrvs
  • Im bringing this back. Jozan in their prime. Penat @adibahnoor tahan gelak
    @EdenIzzat
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now