7 day tweet volume :
  • bro........
    @syahm_ii
  • Comel bodoh kembar ni hahahaha dah kahwin tapi still boleh rapat macam ni, pula kerja dalam kerjaya yang sama. But!no worries me and my siblings in future also still rapat aminโœจ๐Ÿ’›
    @liyasurayaa
  • Tak sangka phone sekarang sampai ada dual skrin. Vivo NEX ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
    @MohdJamie
  • @aimansalim_
  • Ekor jangan tak ekor! Very efficient ticketing system from vietnam. I went through it myself. We have a lot to learn. P/s Congrats to Vietnam and Malaysia, we will come back stronger!!!
    @SyedSaddiq
  • Ramai yang tahu pandu kereta..tapi rasanya ramai yang tidak tahu apakah maksud sebenar yang telah dicetak pada tayar kenderaan kita.. Lepas nie kalau nak beli tayar takde la main hentam je.. bahaya! Share dan tag pasangan korg!
    @tikahbahar_
  • My 12 years old brother bought ps4 today using his savings. And theyโ€™re all RM1 notes ๐Ÿ˜‚
    @farhanailiasa
  • GUINNESS WORLD RECORDS! Most skips over a single rope in one minute by Japanese kids!! I only saw a straight line ๐Ÿ˜‘
    @emyrul_i
  • Me : Heyy. Crush : Hi sayang! Me :
    @ulat_bulu_bulu
  • How I look in public until I see my people ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚
    @Avryyyy
  • My cat needs to chill a bit
    @annjfr
  • Biarlah kalah, janji kita kerja overtime penyamuuuuun!
    @TifoArena
  • Aku respect game THAILAND haritu, tapi lepas tengok baju kuning malaysia tu kena friendzone bab nak salam ni terus aduhhh hilang wey respect. I feel you bro ๐Ÿ˜ช
    @_muhammad_azri
  • @brgsjks
    @fakhrikre
  • FT: VIE 1-0 MAS (Agg: 3-2) Kita bermain dengan sepenuh jiwa, menyingkirkan juara bertahan, melakar kejutan demi kejutan & digelar King of Comeback namun kejayaan kita masih tertangguh. Terima kasih kepada semua ekor Harimau Malaya. Jangan sedih, tapi mendongaklah dengan bangga.
    @mysemuanyabola
  • Tengok sampai habis !! Sumpah dekak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
    @alhakimmadsaid
  • Datang Melaka tapi taktau nak pergi mana? Ni dia, kami nak kongsikan โ€œ15 Tempat Menarik Di Melakaโ€ ๐Ÿ˜Š 1. The Pirate Adventure
    @worknco
  • Satukan jiwa mu!
    @HermyRahim
  • RT jika anda masih bangga menjadi ekor Harimau Malaya. #SemuanyaBOLA
    @mysemuanyabola
  • @ulat_bulu_bulu savage sejak lahir.
    @manusialabilan
  • Guys my heart... once again thank you HM!!!
    @andytelasai
  • Funky, Palm Mall Seremban. Sumpah banyak gila barang barang yang boleh dibuat gift ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    @shewasokay
  • Lumrah dalam bola sepak ketika menang dipuji ketika kalah dikritik. Inilah realiti sebenar penyokong bola sepak, kejam. Kegagalan malam ini pastinya memunculkan kembali penyokong 'lalang' yang sebelum ini melaungkan mereka adalah penyokong setia.
    @myzonbola
  • Sumber Vitamin C yang terbaik adalah daripada sumber asli iaitu makanan. Jika anda mahu mengambil suplemen Vit C, rujuklah kepada doktor atau ahli farmasi. Pengambilan suplemen tidak perlu/sesuai boleh merosakkan tubuh anda.
    @KKMPutrajaya
  • @brgsjks
    @iamAmirulHakim
  • Aquaman Sebuah filem penuh dengan aksi dan terdapat 4 penceritaan termasuklah: 1- Perebutan Tahta 2- Pencarian Trisula 3- Pembalasan akibat kematian 4- Percintaan Manusia daratan dan laut Bagi Admin filem ini menarik untuk sebuah filem DC yang selalu suram. Rate: 7.5/10
    @XavierNaxa
  • SURAT BUAT MALAYSIA Buat pasukan Malaysia yang telah bertanding dalam Piala AFF 2018 kali ini, saya wakil penyokong mengucapkan terima kasih di atas usaha kalian sepanjang kejohanan ini. Kalian telah berusaha yang terbaik namun perlawanan akhir tidak berpihak buat kita.
    @twt_bola
  • siapa buat mirul marah ni?
    @aimansalim_
  • Kalau nak tahu ni lah nugget McD - First Pride Tempura Chicken. Tp yg home spiced tu lagi sedap ๐Ÿ˜‹
    @myjoe_
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now