7 day tweet volume :
I actually think โ€œorang rumahโ€ is a beautiful name for your wife. Itโ€™s like calling her your home. The one that warms your heart and keeps you coming back.
Expectations. Reality pic.twitter.com/LKmJx0W1YL
+1
Guys, jangan lepaskan 4 benda ni hanya sebab kau dah kahwin

1) Fitness kau
2) Persahabatan kau
3) Self-improvement kau
4) Lifeโ€™s mission kau
You wanna get a slip on sandal? Get a Bata, Adidas or Nike

You want susu kurma? Farm Fresh is the best

You want susu pisang, melon, mango? Get a Pokka Milk

You want to buy tudung and muslimah attire? Heeladina, Senjalawa, Calaqisya

Prayer & Islamic app? Check out Qalby App
  • Expectations. Reality
    @AdibahOj
  • Pandai dia atoq kita noh,Duit Yaya banyak dalam bank ๐Ÿ™„
    @fyaireez
  • @arivinraj_turu
  • To the one whos reading this:
    @lowkeyalbert
  • Mintak tolong sesiapa kenal hamba allah ni mintak DM. Tersalah transfer duit
    @Aizffir
  • Mini getaway before Puasa! This airbnb is ๐Ÿ’ฏ.
    @pineabul
  • At the parliament demanding to end child marriage ๐Ÿ˜ twitter.com/hazwanu/statusโ€ฆ
    @ieralee
  • Anak babi betul jantan ni?! bapak kandung liwat anak lelaki yang umur 5 tahun?! Ye bila org cakap โ€˜Man a trashโ€™ lelaki macam ni org maksudkan. Babi.
    @_Seriouslyika
  • FT. A ๐™จ๐™š๐™ฃ๐™จ๐™–๐™ฉ๐™ž๐™ค๐™ฃ๐™–๐™ก ๐™ฌ๐™ž๐™ฃ in South London! ๐Ÿ™Œ #CRYCHE
    @ChelseaFC
  • damn /:
    @slumbersadness
  • Aokme dah ready ke nak puasa tu ? Rasanya tahun ni tak dapat lagi merasa berbuka puasa dekat Padang. Satu sebab ada SOP, dua sebab Kuantan kan dah Bandoraya. Sape ada pengalaman berbuka kat padang MPK ๐Ÿค— ? Share gambor kenangan aokme di bawah.
    @twt_pahang
  • Bertubi-tubi patient covid deteriorate ni. Restoran, kedai makin penuh, indoor areas makin sesak, travel macam tak ada apa-apa, orang ada yang dah tak kisah. Umum tahu kan COVID-19 ni merebak melalui udara. Kes makin naik ni. Kita ni nak apa sebenarnya?
    @azmanrocks
  • Assalamualaikum
    @NurAfifah
  • Apa masalah warga Facebook romanticise gaji RM1200? Kita mahu semua pekerja dibayar gaji yang munasabah, bermaruah dan liveable. Yang jadi parah, bila ada yang bersuara mereka ini lah yang kuat kecam. Kononnya tak bersyukur. Memang sampai kiamatlah dibuli kapitalis.
    @SyedAkramin
  • Isn't this what is happening in most countriesโ“ Credit to the unknown artist
    @imfsea_aruna
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.