7 day tweet volume :
  • Hello tengok nie ada orang bodoh
    @Akmalvenger
  • So here i cuma nak ckp siapa yg bf dia jenis soft spoken bila marah tak pernah sebut mcmni you r so lucky girl. Tak semua perempuan dapat mcm apa yg you dapat. Then if you dah ada yg terbaik pls hargai tak semua lelaki mampu kawal marah kecuali lelaki yg takda perasaan mcmni☺️
    @eriesyaemyr_
  • It’s OFFICIAL! I’m truly happy and excited to be sharing with everyone that I’m retiring in June. I’d like to thank everyone for supporting me and all your love in the last 20 years and it’s time for new and exciting opportunities to come. #thedreamremains
    @NicolDavid
  • Lukaku and Higuain posing for a pic before the game
    @TrollFootball
  • 🔥 | @paulpogba makes it 2️⃣!
    @EmiratesFACup
  • Chelsea paid €80m for Kepa Arrizabalaga
    @TrollFootball
  • Hahahah kesian member. Melutut 😂
    @EhMuhdafif
  • Cantiknya sanding macam ni, asyik putih je kan, tukar arah pula ala ala autumn gituuuu 😍😍
    @faefauzi
  • 999Malaysia: Suspek samun dan belasah dalam lif ditahan polis.. LELAKI yang diburu polis kerana membelasah seorang wanita di dalam lif dekat Stesen Transit Aliran Massa (MRT) Taman Mutiara, Cheras, akhirnya ditahan, 8.10 malam ini. 999malaysia.com/2019/02/suspek…
    @999Malaysia
  • 2015 - 2019 farewell friend, until we meet again someday, somewhere.
    @SBRPNK
  • Good to bounce back with a win... Liverpool next... , big games coming thick and fast now, that’s what this football club relishes.
    @Mike_Phelan_1
    GIF
  • Hi, little one...
    @semestasains
  • Sliding into the #EmiratesFACup quarter-finals like... 😏 #MUFC
    @ManUtd
  • A memorable #EmiratesFACup win for #MUFC! 😃
    @ManUtd
  • @chighbi Done sis!
    @afqidrs
  • Takyah gelabah geng, berterima kasih pada mrsm pasir salak
    @firasamsyar7
  • 4 perempuan dalam hidup lelaki
    @nakbebel
  • HAHAHAHAHAHA DEKAH LA HANAT 😂😂😂
    @emeer_tw
  • Kalau gambar ni jadi cover poster filem, korang rasa tajuk dia apa?
    @chighbi
  • masih bebas diluar sana,masih mampu update Fb 3 jam yang lepas,belum diambil apa² tindakan,jangan kata Fb kena Hack,Melayu Racist,kalau di thailand kau hina raja on the same day kau kena kutip !
    @najman17
  • Humans: we need to do better. 😰 🐟 💔
    @jmcappiello
  • Hello from Stamford Bridge! 👋 #MUFC #EmiratesFACup
    @ManUtd
  • Team news is in at the Bridge! 👊 Here's how the Blues line up... #CHEMUN
    @ChelseaFC
  • Yall..
    @theizzah_
  • Meanwhile in Italy..
    @footbalIfights
  • Venice, Italy
    @WorIdpic
  • oh tandas, berkualiti, oh hidup, berkualiti ~~ . Haaaa sambung
    @Generasi1990an
  • rts are appreciated. thank you guys! :D
    @morsmode
  • Waterfalls of Gods, Iceland.
    @BestEarthPix
  • Jom kita VOTE . Nasi lemak lebih enak di makan denga RT telur goreng LIKE for telur rebus Geng geng nasilemak semua mana!!!
    @AtulMimpimika
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now