7 day tweet volume :
Believe it or not, the world doesnt revolve around you 🙃 pic.twitter.com/ZYCTuIaQMC
+1
Donga cito Pizza Kuala Pilah dah Viral. Bakar guno kayu api yoo. Memang rare lah, mana nak jumpa kan. 😍❤️

📍Jemapoh Pizza, Kuala Pilah

#HariRayaAidilFitri
#StayAtHome
#KitaJagaKita
#COVID19 pic.twitter.com/9SgauWXNfe
+3
kami kaum perempuan pandang attitude bukan rupa
i dont like the fact that malaysian instafamous are being called influencers. do they influence people? all they do is wear pretty clothes and show their pretty face but they never talk about important issues that could really influence people 🤔
  • Believe it or not, the world doesnt revolve around you 🙃
    @mimihanifa
  • Donga cito Pizza Kuala Pilah dah Viral. Bakar guno kayu api yoo. Memang rare lah, mana nak jumpa kan. 😍❤️ 📍Jemapoh Pizza, Kuala Pilah #HariRayaAidilFitri #StayAtHome #KitaJagaKita #COVID19
    @SenawangTV
  • Jangan bersedih. Hitam pun boleh putih,gemok boleh kurus.jerawat boleh hilang. Sebelum tu kita sendiri kene mencintai diri kita sendiri. Kalau kita selesa tak apa,kalau kita ok ,kita xheran org nak kata apa kat kita. Yg paling penting kita syg diri kita dulu
    @iamzulinaziz
  • I NAK LETGO SEMUA KUCING I ASAP, AREA JB boleh whatsapp +60187808328 sebab jiran tak suka & ugut i. I bagi free makan, dah sunat & vaccine. Minta RT ya semua tolong sangat 😭😔
    @niniexnie
  • Happening every day in occupied Palestine!
    @ShehabAgencyEn
  • Terkini #covid19malaysia, 30 Mei Kes sembuh = 95 Jumlah kes sembuh = 6,330 Kes baharu positif = 30 Jumlah positif = 7,762 Kes kematian = 0 Jumlah Kes kematian = 115 Sebanyak 9 kes dirawat di ICU dan 2 daripadanya memerlukan bantuan alat pernafasan.
    @KKMPutrajaya
  • Bayar Rm56 boleh makan unlimited Dim Sum 🥺❤️
    @Ashril_92
  • "Jangan Bandingkan Santun Melayu Dengan Whites Supremasis." Saya tak setuju dengan kenyataan ini sebab ianya penuh dengan falasi. Jauh sekali Melayu ialah orang kulit Putih di Malaysia. Ini hujah-hujah saya kenapa Melayu bukan bangsa kulit putih yang rasis. Oleh: Helmi Effendy
    @thepatriotsasia
  • I’m this old
    @imalraz
  • Menangis fresh grad gaji 1.8k
    @pitrimalik
  • @pedoqpop
  • konten tiktok paling anjinggg wkwkwk
    @tegxr
  • OMG I NAK GORENG TELUR TADI!!! LEPASTU ADA ANAK AYAM WEH!!!!!! KORANG PERNAH TAK JUMPA TELUR MACAM NI!!
    @flackitsman
  • SEDIH LIATNYA 😭😭😭
    @KancutMeleduk
  • RT Starbucks Lovers ❤️
    @cuti_makan
  • Assalamualaikum, semalam 1st time saya nampak ada gelandangan di area saya. uncle yg mualaf, dibuang dan dihalau oleh keluarganya setelah mengetahui uncle ni dah masuk islam. Uncle ni menangis sebab saya satu orang sahaja yang bertanya tentang dia. (INI ADALAH THREAD)
    @ohconnieee
  • kau punya edit pun macam pantekkk gambar first ni warna kulit dah sama dengan warna batu dah😹😹😹 twitter.com/faiznucklez/st…
    @IbuPeri__
  • COVID-19: Malaysia dalam fasa pemulihan terakhir - Noor Hisham astroawani.com/berita-malaysi… #AWANInews #HapusCOVID19 #KekalTenang
    @501Awani
  • me to my mutuals :
    @xxwlrf
  • yelah okay okayyyy fahammm kau paling benci rokok yeeeeeeeee okayyyyy dahlahhhhhh
    @isyrafrzl
  • even aku insecure nak post ni kat twitter tapi aku tetap cuba, so jangan bitter if tak sedap okay ;)))
    @rotigardeniaa
  • Taknak beli takpe, tapi pls RT untuk my friend’s rezeki. Dia tak ada twitter. Penduduk N9 especially Rembau, Seremban, Senawang, Tampin. Siapa yang berminat nak makan aiskrim time panas2 & nak buat aiskrim goreng: RM7 / pcs RM18 / 3 pcs 🛵 Runner blh htr dpn rumah 😚
    @adilahamran
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now