7 day tweet volume :
Tikus ada satu je tapi yang kecoh 10 orang, nasib baik ada Tom 😂 pic.twitter.com/MacL4ZXlbz
Dulu pernah terdetik annoyed dengan family hari hari bagi stray cats makan depan rumah. Kotor, berterabur pellet dia.

One day tgh pakai kasut these cats meow meow and fights a cobra beside me. Saved me and my son 😭

Cats are a blessing. Dont see them as a nuisance 🐈
Wow feeling-feeling anda je berhak hidup dalam dunia ke camna? pic.twitter.com/RMXwXrmykj
After 900+ episode of Detective Conan

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pic.twitter.com/nrBabX5P46
  • Tikus ada satu je tapi yang kecoh 10 orang, nasib baik ada Tom 😂
    @syfqtominay_
  • @mynocontext
  • After 900+ episode of Detective Conan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    @UvuvwevwevOssas
  • Kemain kedai ni 😂 📍Jiwa & Kopi Bingsu, Kota Bharu
    @lillheavenn
  • 3 days ago, a bully stabbed my little cousin in the eye at their school with a green coloured pencil. The bully has been bullying my cousin since they were in the kindergarten. I don't think there's no reason for my aunt to not to sue the bully's family.
    @mingheyo
  • Alhamdulillah my boutique in Wangsa Maju now dah 6 tahun bertahan but business have been slow lately. InsyaAllah dengan kuasa twitter boleh selamatkan my hard work all these years. Help RT and spread around! Concept boutique is all Unicorn! 🦄
    @Deenaaaaaaa93
  • Power Mira Filzah nyanyi lagu SOAD. Patutlah wake up terus 😂😂
    @sidchan
  • Solat jumaat kat tv tadi, terperasan brader ni gendong ank die semasa solat jumaat. Alhamdulillah.. terbaik la brader ni. Semoga berjaya dunia dan akhirat. Dia patut dijadikan contoh weiiiii . Tahniah brader 🎉🎉
    @cuti_makan
  • Adik gusion
    @WenTakumi_
  • Harini aku nak share my first ever experience tengok benda-benda mistik IN REAL LIFE! Biasa tengok dalam movie je gais!Harini diizinkan Allah tengok benda2 ni depan mata sendiri.AND!! Benda ni jadi kat my mom sendiri! korang nak aku story tak? Give me 10 rts n i'll story from A-Z
    @xxxoshAuni
  • which mf.......... 😐
    @kasihirisleona
  • That cat said this is not a mf drill 😩😂
    @rahm3sh
  • Apabila giliran suami/isteri nak cium, dia mencium dahi isterinya/suaminya ,air mata mengalir kepipi jenazah.. di peluk isteri/suami agak lama...Kalau secara fitrah nya akan mengalir air matanya terkena kain kafan jenazah...
    @Pierrefirdaus
  • Salam jumaat! Boleh kongsikan.
    @AkeemSharyzal
  • honey barbecue wings 😤🔥🍗🍯
    @milktpapi
  • Ignoring level : Insane
    @ulat_bulu_bulu
  • THIS. IS. SPARTA!
    @ulat_bulu_bulu
  • Tanggal 20 Januari 2020, Seremban secara rasminya akan diisytihar sebagai sebuah bandaraya. Pengisytiharan tersebut akan dirasmikan oleh DYMM Yang Di Pertuan Besar Negeri Sembilan, Tuanku Muhriz ibni Almarhum Tuanku Munawir.
    @MenteriBesarNS
  • If sloths were fast they’d be absolutely terrifying . Imagine this coming at you 20 mph lmaoooo
    @Kinglrg_
  • Comel betul cara dia explain tentang HIV dengan HAART. Macam baymax dah.
    @AbdulHa31707258
  • Buat bunyi motorboat 😤
    @bujibu_chempel
  • Forcing our cat to be Muslim after he stepped on the Quran n made direct eye contact while doing it.
    @90dayrefill
  • Hai, sekian tiktok saya bersama chenta hati
    @AdelineAisyah
  • @ulat_bulu_bulu
  • Mengapa kemiskinan menyebabkan sesiapa saja tak dapat membuat keputusan dengan baik telah lama dijawab oleh Maslow dalam hierarki keperluan. Keperluan kognitif (kesederan, pengetahuan, etc) dapat dipenuhi setelah keperluan asas di tingkat bawah dipenuhi. #ZM
    @zamirmohyedin
  • Bayangkan anak perempuan korang kena rogol dengan kejam? Itulah yang Nabila Huda rasa dalam filem ni. Anak dia kene rogol pada hari lahir dia sendiri. Sedang dia menunggu kepulangan anak dia balik sekolah dgn sebuah kek, anak dia tiba dalam keadaan yang sangat mengerikan.
    @FaruqAzmnn
  • FREE ❗️FREE ❗️FREE ‼️ Macam biasa hari jumaat Giveaway Hoodie ! siapa takde hoodie cepat rt n komen ‘NAK’ . pastikan cukup 1.8k rt sahaja leps tu aku pilih pemenang . Goodluck 😘
    @amiruldauh
  • Semalam buat Burnt Cheesecake guna air fryer. Betul lah bak kata @Danish_Harraz, resepi Burnt Cheesecake ni memang fool proof. Tetiba aku jadi macam mahir gila mem-baking padahalnya sebelum ni setiap kali baking mesti adaaaa jer tak jadikkk
    @hajardiyana
  • OMG A BOUQUET OF TUDUNG & FLOWERS NAKKKKKKKKK!!!! 😭❤️
    @_natashaanuar
  • Entah abang aku ni seharian dia menyiapkan benda ni untuk girlfriend dia ? 💐
    @RichieRuzhan
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login