7 day tweet volume :
siti nurhaliza je dibenarkan edit terabur gini
Comelnya Tokti dengan Aafiyah buat #MirrorChallenge 🥰🥰🥰🥰 Awwhhhh pic.twitter.com/taXH07xyTh
Comelnya Tokti dengan Aafiyah buat #MirrorChallenge 🥰🥰🥰🥰 Awwhhhh pic.twitter.com/taXH07xyTh
Pembukaan Masjid Nabawi secara berperingkat bermula Solat Subuh tadi.
#المسجد_النبوي يشهد عودة المصلين تدريجيا وسط أجواء مفعمة بالإيمان
#عكاظ
#ان_تكون_اولا
#عكاظ_60عاما
#عكاظ_60_عاما
okaz.com.sa/news/local/202… pic.twitter.com/xNqg8iRYgv
Aduhh berdekah sial aku part ni 😂😂. Bodo la dua ekor ni 🤣🤣 pic.twitter.com/560nCT5FKf
  • Comelnya Tokti dengan Aafiyah buat #MirrorChallenge 🥰🥰🥰🥰 Awwhhhh
    @IniAlannn
  • Aduhh berdekah sial aku part ni 😂😂. Bodo la dua ekor ni 🤣🤣
    @WanAdlyHakim
  • Member nak photoshoot, sekali kene tegur, seram siot 🤣🤣🤣👍🏻
    @azwnznl94
  • Respecting other religions is one of the keys to happiness in the world🌎
    @Sharkawihafizah
  • Taknak cerita panjang cuma admin nak kongsi pengalaman menjadi pesakit covid-19. Tiada kena mengena dengan kluster kayangan, klauster tabligh, kluster travelling mahupun kluster pengawal keselamatan. Detected bila balik study dari University Madinah, Arab Saudi
    @TravelJimat
  • Mas nya lupa klo Shalat Ied takbir ke 2 kok udah rukuk :(
    @autisssssss
  • Tadi aku baru terbaca dekat bloomberg yang jabatan statistik negara akan menjangkakan yang kita akan menghadapi recession dalam masa 6 bulan daripada sekarang. Bila news ni keluar, ini bermakna kita kena bersedia daripada sekarang dan apa perlu kita buat. Ini adalah thread
    @fadzlinasirrr
  • 5 tahun berkawan. susah senang semua sama sama. harini 30/5/2020 diorang buang aku tanpa aku tahu apa salah aku. dioranglah punca aku masih hidup sampai sekarang diorang bagi aku semangat haha. tapi mulai harini aku dah takde siapa siapa dah.
    @melianiell
  • Jangan bersedih. Hitam pun boleh putih,gemok boleh kurus.jerawat boleh hilang. Sebelum tu kita sendiri kene mencintai diri kita sendiri. Kalau kita selesa tak apa,kalau kita ok ,kita xheran org nak kata apa kat kita. Yg paling penting kita syg diri kita dulu
    @iamzulinaziz
  • be my best friend in public but lover in private
    @Joycemlcy
  • others : me :
    @sahkilaaaaa
  • “Orang lain order barang hari yang sama je dengan aku. Tapi kenapa barang aku tak sampai-sampai lagi ni?” 😔😔😔 Barang kau :
    @umairaharis
  • HATI MANUSIA TUHAN PEGANG 😭
    @aca_pyka
  • my one and only girl bestfriend since sekolah. 8 years bestfriend and still counting 🥺 dari dia tunang, kawin, tengah pregnant and dah ada Noah now we are still best friend and in shaa Allah bestfriend till jannah aamiin ✨
    @arilfazrie
  • wipe it down challenge by the hammingtons hihi
    @hammingtons_
  • Alhamdulillah 😍💯
    @jentikhati
  • He’s living in 2050
    @crab_smoking
  • @aimanfy
  • Reminder from the Quran when you are feeling 😊❤.
    @jentikhati
  • Assalammualaikum hye semua. Memandangkan sekarang tinggal ibu je yang perlu menyara kami adik beradik yang tengah membesar (University). Fatin nak bantu ibu sikit dengan menjual apa yang mampu. Takpe kalau tak dapat beli, tapi dapat tolong RT pon okayy. Terima kasih 🥺
    @ftnzrahhanapi
  • Alhamdulilahhh tak sabar nak back to normal!
    @SabrinaShuhaim1
  • Aku tahan diri drpd nak tegur, tapi kalau mcm ni dah too much. Sbb sengaja combine video Siti Nurhaliza & Nabila Razali then upload kat Youtube, ditambah ayat sindiran. Motif? Lapangkan dada, sabar, and positive please.. Jangan sebarkan kebencian & merendahkan org lain ✌️❤️
    @Adeliaimann
  • Penat nak mampos que semata-mata Air Baru ⭐️bucks. Ikan laga mana lah duk dalam tu. 🥤#FantasyTailFrappuccino 📍⭐️bucks, Seremban 2
    @SenawangTV
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now