7 day tweet volume :
Wahhh hebatlah @MuhyiddinYassin. Kebal daripada undang-undang dan penyakit rupanya. Rakyat stuck 8 jam tunggu swab dekat airport, lepas tu kena kuarantin 14 hari kat rumah. Dia rilek je pergi wedding 🥰 pic.twitter.com/Rya1R1dbsy
"biar menyesal beli, jgn menyesal tak beli"
whats your fav excuse to spend money?
I swear just a few more days lagi nak masuk uni. KALAU TETIBA PKP BALIK AKU BUNUH SORANG2 YG PUNCA SPIKE
  • Wahhh hebatlah @MuhyiddinYassin. Kebal daripada undang-undang dan penyakit rupanya. Rakyat stuck 8 jam tunggu swab dekat airport, lepas tu kena kuarantin 14 hari kat rumah. Dia rilek je pergi wedding 🥰
    @aizadfahmy
  • Deep 😔 Kredit: Nazry Salam
    @iamajayrahman
  • Walk the Talk! twitter.com/ichbinsyafiq/s…
    @drmusanordin
  • THIS IS TOO WILD😭😭😭😭😭
    @Mufaa6
  • Suami korang macam mana pula ? 🥰
    @EyraHazali21
  • GIRLSSS SIAPA NAK PRINTED COTTON SHAWL FREE? RT & I'LL CHOOSE 2 LUCKY WINNERS ON WEDNESDAY 💖
    @nrlnadjwa
  • Baik suruh tidur kat sekolah je senang. Memang cikgu banyak masa free pun. Takpayah peduli anak bini, makan minum apa semua☺️☺️
    @k_izzuddin
  • Motorcycle license test
    @anthraxxxx
  • When you're at your friend's house and his mom start yelling at him. 📽 : mariajimenzz
    @cattitudescrvs
  • Ini situasi di KLIA. Mereka ini rakan2 media, ahli politik, jentera parti, pengundi & pelancong bercuti dari Sabah & pulang untuk wajib #COVID19. Menunggu 5-8 sebelum selesai proses. Dari mengutuk @KKMPutrajaya, @MAS @MY_Airports, sila beri cadangan / cari jalan penyelesaian.
    @f4izalhassan
  • Thiago Silva on Instagram. A true leader.
    @TheLampardView
  • Cristiano. Ronaldo. Isn’t. Serious.
    @XavsFutbol
  • Kadang kala orang mungkin nampak kita tenang dan gembira, tetapi sebenarnya kita bagai air mata jatuh ke perut.
    @akif_basri
  • Is this real? 😳
    @30SECVlDEOS
  • Sotong, kambing bergabung, meletup
    @pedoqpop
  • Malu malu kucing pulak Bella ni 😾
    @harith_zazman
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now