7 day tweet volume :
Masa ni dorg bersongkok berbaju kurung. Masa berkuasa dlu, hak malayu yg nak dicabutnya.

Duit kerajaan bg kat sekolah swasta cina
Pengganas dilepaskan
Komunis di agungkan
Raja malayu di hina2.
Agama islam diinjak2
Sejarah malayu hendak di ubah.
adik, kakak, abang,

kalau bertanyakan soalan menggunakan "do" (utk ramai) atau "does" (utk sorang) atau "did" (utk perbuatan lalu).. kata perbuatan selepas itu mesti perkataan asal.

contoh:

do they KNOW the truth?
does he KNOW the truth?
did she KNOW the truth?

sekian..
what if cucur adabi gone wrong? #jujurlahnikahiaku pic.twitter.com/Hdr8LhK5LG
Kalau hang kenai logo ni
hang dah tua... pic.twitter.com/8MpMQGgOE7
  • what if cucur adabi gone wrong? #jujurlahnikahiaku
    @mizanpilus_
  • Kalau hang kenai logo ni hang dah tua...
    @Rusydi_official
  • Salah faham 🥴
    @ulat_bulu_bulu
  • Anak officemate tiada lubanh dubur sejak lahir. Telah melalui 4x operation sejak baby kerana terdapat pelbagai komplikasi. Ibunya tidak berkerja dan ayahnya kerap mengambil unpaid leave untuk ulang alik ke hospital. Mohon sumbangan 151100001631 (Mohd Norizam-Ayah)
    @adylahmad
  • On the way menghantar ke ppd setiap daerah, and all you can do is pray to tenangkan your minda CHAW!! #SPM2019
    @meesupmamak
  • AMPANGAN - Kemalangan maut berlaku di SMK Seri Ampangan melibatkan motor & lori. Mangsa seorang wanita Melayu maut di lokasi akibat digilis lori. Salam takziah & Al fatihah.
    @SenawangTV
  • bodolah member aku game budak ni 😭😭😭🤣👆🏼
    @seketulakasah
  • Bestnya kalau suami isteri dapat bersama mengaji ilmu agama. Balik mengaji singgah warong ngeteh bersama. Isteri kena bagi semangat kepada suami untuk mengaji. Suami jangan lupakan isteri bila mengaji.
    @brotherjambang
  • I found this on Facebook, I hate Facebook
    @anomalous966
  • Sebab aku taknak emosi sorang2, korang kena emosi jugak!
    @azrarahman
  • I got married to my Twitter crush of 6 years! I made the best decision to create a Twitter account🤭
    @Pooteri
  • Doakan anggota Rabbani, Nazrul Azhar 😌
    @fedtriyahya
  • a must
    @azrenfarhan
  • [Video] Isteri PM interim, Tun Dr Siti Hasmah mengagihkan coklat kepada petugas media yang membuat liputan kemelut politik negara, ketika tiba di bangunan Perdana Putra, Putrajaya pagi tadi
    @bernamadotcom
  • twitter.com/hanifjamals/st…
    @hanifjamals
  • Hahahahhahhahhhahahahahahhhahhahahahahahahahhahahahahhhahhahahaha
    @anthraxxxx
  • Kaw kaw Bunkface! Berani mati oiiiii! Korang kene dengar full songgg
    @yusrizainal