7 day tweet volume :
Aku dah hadap benda ni dah 2 3 kali dalam life aku bila ada kematian ahli keluarga terdekat. So aku share dekat sini supaya hampa tak termakan dengan makcik/pakcik palatau. pic.twitter.com/lEm4XU05bf
+1
Kita ni sebenarnya ada banyak watak. Kat rumah lain, kat tempat belajar lain, kat luar lain. Bukannya nak hipokrit, tapi kita memang lain.
Korang pi lah rebut kuasa sana takpe rakyat okay je hidup dengan gaji 1200 sebulan, sehari bayar dekat 3-4 tol nak pergi kerja, matawang dah takde nilai, kuasa membeli dah takde, harga rumah tak masuk akal, peluang pekerjaan tipis, kos sara hidup tinggi serious takpe okay je.
Jangan tinggalkan Al-Qur'an lebih tiga hari. Hati akan jadi layu lebih cepat daripada pokok dalam pasu.
-TITM pic.twitter.com/tGtTjtvHRb
  • Aku dah hadap benda ni dah 2 3 kali dalam life aku bila ada kematian ahli keluarga terdekat. So aku share dekat sini supaya hampa tak termakan dengan makcik/pakcik palatau.
    @farishkimy
  • Jangan tinggalkan Al-Qur'an lebih tiga hari. Hati akan jadi layu lebih cepat daripada pokok dalam pasu. -TITM
    @IzzatiElya
  • Kenyataan Media YAB Perdana Menteri
    @MuhyiddinYassin
  • Hahaha steadyyy Uncle
    @NoreenHadzim
  • Terkini #COVID19Malaysia 23 Sept 2020 Kes sembuh= 39 Jumlah kes sembuh= 9,602 Kes positif= 147 (kes import=4, kes tempatan=143) Jumlah positif= 10,505 Kes kematian= 3 Jumlah kes kematian= 133 Kes dirawat di ICU= 8 Bantuan Alat Pernafasan= 2
    @KKMPutrajaya
  • Our baby girl is here, healthy & beautiful🙏🏽❤️to try put into words how i am feeling right now would be an impossible task. The love i feel for this tiny human is beyond my understanding.Grateful to know her, proud to call her mine, & thankful for the life we will have together x
    @zaynmalik
  • 🥰
    @IniAlannn
  • here’s a part 2 since u all asked 🙈
    @applekwumble
  • Ok aku tergelak yg ni.
    @faizfadzil
  • Mana orang yang kecam perempuan ni? Dia dah halal.
    @zuliananjwa
  • Jarang majlis tunang buat belah laki 😂😅
    @nqmnfkrii_
  • Habis tu Ikea bukak tempat makan tu untuk apa?
    @NabilHussein
  • Ini Kabinet di rumah Pengarah Jabatan Air Sabah RM112 Juta kesemuanya. Kenapa Sabah masih mundur seperti negeri Miskin tiada jalan raya yang baik? Sebab wujud orang seperti ini. Duit Projek masuk poket mereka. Projek tak jalan atau disiapkan 100% tetapi kos berganda-ganda.
    @Pelabur_Bijak
  • Kepada mereka yang selalu pergi bekerja mahupun pagi ataupun malam, pasangkanlah niat yang baik agar segala urusan dipermudahkan dan semoga tercapai niat kita.
    @zafranmustafa
  • Tips simpan cili biar tahan lama featuring Fathi Hussein @mathsanova
    @khairulaming
  • 10 Kata-kata Indah Bahasa Melayu yang Jarang Didengari /1
    @jejaktarbiah
  • Mengapa melabel orang Sabah "Munafik"hanya kerana memohon peruntukkan pembangunan? Petrol, Gas, Balak, Kelapa Sawit, Cukai, Semua Khazanah Sabah, semua ini membantu pembangunan negara,tetapi bila Sabah mohon dana pembangunan, terus dilabel "Munafik"?! Nak Sabah mengemis ke?
    @SyedSaddiq
  • Nak minta jasa baik semua pengguna twitter, untuk carikan lelaki dalam video ni. Jika benar beliau tidak berkereta dan memerlukan, ada hamba Allah nak hadiahkan kereta kepada beliau. Do your magic, twitter. @JalalMisai_2 @asrulNewsMPB @ImranAjmain @ErnieZakri @akhifairuz_
    @Earl_of_Loqstaq
  • Kalau girlfriend korang tahu siapa pemilik topi ini maka kahwinilah dia
    @Anyieljr
  • @mynocontext
  • Late night dinner will be like.....
    @Ashril_92
  • i met this pakcik at RNR Sg. Buloh last night and i love they way he speaks about his wife who bakes all the breads he is selling :’)
    @aisyaj
  • Ayah atau mak siapa macam ni angkat tangan🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻🙋🏻
    @pierrefirdaus
  • Powerpuff girls
    @theonlyizzah
  • TAPESTRY❤️ 📌 Kuala Lumpur Antara Cafe yang menarik boleh pergi bila jalan-jalan KL. Tempat yang cantik dan makanan yang sedap.
    @ctjamil92
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now