7 day tweet volume :
Today is my 30th birthday. finally dah masuk 3-series

I buat video ni untuk compile my life journey dari umur 20 ke umur 30. Sepuluh tahun yang penuh dgn macam-macam memori. Thanks to everyone for being part of the journey 🥺 pic.twitter.com/spumbo7SyQ
Patut tukar tajuk jadi “Aku Adik Ipar dari Neraka”😐 pic.twitter.com/Xmc5zGLgtO
+3
Kesebelasan Utama & Pemain Simpanan Harimau Malaya

Final 48th King's Cup 2022 | Ahad, 25 September 2022

⚽ MALAYSIA 🇲🇾 🆚️ 🇹🇯 TAJIKISTAN
🕣 8:30pm (TH) 🕤 9:30pm (MY)

🏟 Stadium 700th Anniversary of Chiang Mai, Thailand

#FAM #HarimauMalaya #KingsCup48 #KC2022 pic.twitter.com/rRGS6ZhNgo
i never thought of this before pic.twitter.com/DYrV2xWrEF
  • Today is my 30th birthday. finally dah masuk 3-series I buat video ni untuk compile my life journey dari umur 20 ke umur 30. Sepuluh tahun yang penuh dgn macam-macam memori. Thanks to everyone for being part of the journey 🥺
    @khairulaming
  • Patut tukar tajuk jadi “Aku Adik Ipar dari Neraka”😐
    @tufairies
  • Kesebelasan Utama & Pemain Simpanan Harimau Malaya Final 48th King's Cup 2022 | Ahad, 25 September 2022 ⚽ MALAYSIA 🇲🇾 🆚️ 🇹🇯 TAJIKISTAN 🕣 8:30pm (TH) 🕤 9:30pm (MY) 🏟 Stadium 700th Anniversary of Chiang Mai, Thailand #FAM #HarimauMalaya #KingsCup48 #KC2022
    @FAM_Malaysia
  • i never thought of this before
    @Y2SHAF
  • My result. UPU vs UCAS. i don’t get it what’s wrong with upu. not even one?
    @thefirdauslee
  • Macam ni baru betul2 meniaga.. Jaga customer baik, jaga rider baik, ordering system pantas dan teratur siap ada order screen, jadi kalau take away efisyen Nak kuah boleh layan diri Rating Food Panda beribu2 5star.. Request kuah lebih dapat, bahagia ayam dapat.. Servis A
    @SallehFahmi
  • Please say ‘i do’ for this whimsical wedding shoes from @ShopeeMY 🤍. A thread —— #mighaashop
    @MighaaYeap
  • Hello there, Professor Jonathan Moore.
    @YouNetflix
  • No one can call people out right to their faces quite like Anthony Bourdain.
    @TheMcKenziest
  • Padu terok...
    @MrNiceG36859427
  • WORLD RECORD ‼️ 2:01:09 🤯 KING-CHOGE 👑 #BerlinMarathon
    @WorldAthletics
  • Cina bukak kedai baru orang hantar bunga. Melayu bukak kedai baru orang hantar santau.
    @doqtahu
  • Bapa ku punya wish dari dulu mau rasa jadi backpacker. Jadi aku belikan flight SDK - KUL, 25 Sept. Sekarang ini, bapaku jalan kaki dari Klia pergi KL sendiri. Ndakla aku tau apa kejadiannya ni. Aku pun ndatau dia di mana suda. Semoga dipermudahkan urusan bapaku. Amin. Day 1.
    @psycopathics
  • Appear elegantly in NAVY Blue on any occasions.💙 You will definitely look gorgeous! #mommyshopshopee
    @alyaarasif
  • plan nak pergi camping ke tu? meh aku share basic camping necessities for beginners 🫶🏻 a @ShopeeMY thread✨
    @piargh
  • Elephant gives birth in the Masai Mara reserve in Kenya
    @Gabriele_Corno
  • Speed highlights against Sideman FC
    @TrollFootball
  • Something to brighten your day.. 😊
    @buitengebieden
  • One more international game each before the World Cup squads are announced ⏳
    @brfootball
  • Anak Ketua Polis KL pon nak kena bagi sumbangan? Apa cer mat? 🤣 twitter.com/abunawas379/st…
    @FarisSyed
  • In denial nak pilih yang ✨𝒸𝒶𝓃𝓉𝒾𝓀✨ atau yang ✨𝗺𝘂𝗿𝗮𝗵✨ Run and get both dear?! Telekung SK now ada yg serendah 150 je for sharing 🌸✨
    @QueenTelekungSK
  • Can you believe this pasta costs rm50. From Roberto’s at BSC. What an absolute joke to be honest 🤣🤣
    @harinsekhonn
  • Akhirnya dapat juga kita tengok wajah Bilal. Putih gebu macam emaknya. 😍
    @_AmranFans
  • Gorgeous gorgeous girl will buy this for her family and partner 🤩☝🏻 Yang penting this giftbox tengah promo 🫶
    @FyraAfira
  • @SantapanMinda
  • #TREASURE ‘HELLO’ TITLE POSTER <DOYOUNG> 2nd MINI ALBUM ‘THE SECOND STEP : CHAPTER TWO’ ✅2022.10.04 6PM #트레저 #DOYOUNG #도영 #2ndMINIALBUM #THESECONDSTEP_CHAPTERTWO #TITLE #HELLO #RELEASE #20221004_6PM #HELLOeverywhere #YG
    @ygent_official
  • Temu Anwar Bersama Masyarakat Pendang Bertemu masyarakat Pendang petang ini di Pendang Lake Resort, Kedah dalam program Temu Anwar.
    @anwaribrahim
  • Every girl need a black dress in her closet ✨ 🛍️ shope.ee/2VGMs9GSeG #ShopeeWithSyiqin
    @icedmatchalattx
  • First time i jumpa hanger bag. Tali bag i pun tak rosak kalau guna ni.
    @lilaoutfit
  • My childhood memories unlocked !! 🥹🥹 Dulu time kecik² kalau balik sekolah mesti singgah kedai runcit beli ceklat² ni semuaa.. aaa sedapnyaa 🤤. Senang je sekarang kalau teringin nak makan, boleh carik dekat @ShopeeMY terus . To 90s kids, this is a thread for you✨
    @mahhmahh_
  • "Gambar mmg lawaaa🌸♥️" "Tak kabur pun💯" Puas hati kan hehe so nak kumpul gmbr banyak2 pun takpe sbb boleh print as polaroid🤪 Syok betul baca feedback cust ni👀 korang taknak cuci jugak ke? 📌wasap.my/601172778428/n…
    @shopwithqyla
  • Beberapa lepas, ada seorang pesakit datang klinik untuk cabut gigi. Macam biasa, aku sembang dulu tanya-tanya sebelum buat. Dia kata nak cabut sebab goyang. Bila aku minta dia buka mulut saja, pap! Aku nampak satu benda pelik. BRACES PALSU! 1/13
    @ArepJawa
  • I don't mind spending all of my money on this effortless beautiful abaya, but the price is surprisingly affordable?! Dapat free matching scallop shawl pulak tu😍
    @lyaaunnie
  • High waist casual pants untuk pakai pegi office!! Tak la bosan asyik asyik pakai hitam je kan 😝
    @haniabellaz
  • Jam tangan Tommy Hilfiger ni memang lawa lahhhh! Aku tengok story kawan bagi hadiah utk partner dia, terjebak😆 dapat idea nk bagi apaaa Harga pon nice ni !
    @wanieysa
  • Hujan lebat sejak Subuh tadi, beberapa tempat di Kg Melayu Majidee, Kg Hajah Hasnah dilanda banjir kilat. Walaupun kwsn tersebut hotspot di JB, monsoon is real & coming!
    @akmalnasir
  • Dewan kosong
    @armanamin330
  • Sebagai rakyat yg menggunakan public transport untuk mencari rezeki yang halal, balik berpusu-pusu tolonglah pasang kipas di ktm senawang ni. Jagalah hati rakyat ni sikit kasi happy. Minta tolong sangat sangat ya @ktm_berhad @AskRapidKL @jpmgov_ @SenawangTV (tlg share)
    @anifaresailema
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.