7 day tweet volume :
ada yang masih terasa hati dengan min lagi ke ? 🥺. min nak bagi duit raya lagi ni.Duit raya kali ni min nak bagi RM5000 je.. Insyaallah ada rezeki korang.. Pls rt n tag kawan2 korang untuk min kongsi rezeki 🙏🏻..
Kucing I buat hal dekat customers 😩 pic.twitter.com/sKbR6G36Z0
+1
sebelum tumpahkan tea anda , hadam dulu ini :) pic.twitter.com/VoRtyZFJFa
Dia ni kalau tak sial mmg bukan dia la 🤣 pic.twitter.com/0PaUCSId4O
  • Kucing I buat hal dekat customers 😩
    @najihahshahrel
  • sebelum tumpahkan tea anda , hadam dulu ini :)
    @Deearequeen
  • Dia ni kalau tak sial mmg bukan dia la 🤣
    @dewidfghjkl
  • Rakyat vs VIP
    @SyedAkramin
  • Burung hantu masuk kolam rumah aku weh hahahaha
    @muhdalifakml
  • pro addmath
    @aimansalim_
  • Mph Subang Parade akan last operasi pada 6/6/2020. Kami ada buat clearance stok. Boleh datang okay di MPH Subang Parade. Terima kasih 😊💚💪
    @k4aaa_
  • @mynocontext
  • Ya allah insecure nya aku😭😭 aku nak baca soalan pun tak sempat eishh
    @arhammunirr
  • 2020 Toyota Yaris 😍 Merecik 😘
    @FoodViralMY
  • Cantik jugak eh i ni without makeup
    @DaniahNiksen
  • This picture never lies.
    @alifmegat
  • just want them back 😩
    @owlsblxck_
  • billie eilish punya pasal no problem :')
    @Imokseriously
  • @sadfeeltexts
  • Attack on Titan: The Final Season - Trailer
    @AoTWiki
  • Depan mak. Belakang mak.
    @alepkaze
  • This is good. Work smart, be like rich guys.
    @twthartanah
  • Sounds of jelly being shredded is freaky.
    @ErpowAbdullah
  • Untuk Perempuan yang Qadha' Puasa Ramadan, kena anggap ia PUASA WAJIB. Maksudnya? Tak boleh suka-suka hati BUKA PUASA pada waktu tengahari sebab benda remeh. HARAM jika tanpa keuzuran. Ia BERBEZA dari puasa sunat yang boleh batalkan puasa walau takde apa-apa uzur.
    @acaiijawe
  • Mengingati hari pemergian pada 29 mei 1973 Allahyarham Tan Sri P. Ramlee. Al Fatihah 🙏
    @LagendaRock
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now