7 day tweet volume :
  • Ramai yang tahu pandu kereta..tapi rasanya ramai yang tidak tahu apakah maksud sebenar yang telah dicetak pada tayar kenderaan kita.. Lepas nie kalau nak beli tayar takde la main hentam je.. bahaya! Share dan tag pasangan korg!
    @tikahbahar_
  • RT jika anda masih bangga menjadi ekor Harimau Malaya. #SemuanyaBOLA
    @mysemuanyabola
  • This deaf baby hears mothers voice for the first time with the help of hearing aid look at the smile 🥰😭
    @Iovelyliar
  • Satukan jiwa mu!
    @HermyRahim
  • Siapa yang dekat area msu and aeon shah alam, pls hati hati. Bcs i dah kena and i dont want you guys kena jugak. Penyamun ni ada kat mana mana je. So heres a thread of what happened to me and my bf!
    @srhnawil
  • FT: VIE 1-0 MAS (Agg: 3-2) Kita bermain dengan sepenuh jiwa, menyingkirkan juara bertahan, melakar kejutan demi kejutan & digelar King of Comeback namun kejayaan kita masih tertangguh. Terima kasih kepada semua ekor Harimau Malaya. Jangan sedih, tapi mendongaklah dengan bangga.
    @mysemuanyabola
  • Ya jelas sekali. Gol pertama Vietnam tadi adalah offside #AFFSuzukiCup18
    @mysoccerleague
  • Call of Duty Mobile iOS gameplay. Goodbye PUBG.
    @ianzainaI
  • @aimansalim_
  • bro........
    @syahm_ii
  • My cat needs to chill a bit
    @annjfr
  • Ekor jangan tak ekor! Very efficient ticketing system from vietnam. I went through it myself. We have a lot to learn. P/s Congrats to Vietnam and Malaysia, we will come back stronger!!!
    @SyedSaddiq
  • TERIMA KASIH MALAYSIA Baca ucapan penghargaan daripada Presiden FAM, Dato' Haji Hamidin Haji Mohd Amin di bit.ly/2PEGxTx #FAM #HarimauMalaya #AFFSuzukiCup18
    @FAM_Malaysia
  • Rekod Malaysia untuk #AFFSuzukiCup18 3⃣ Menang 3⃣ Seri 2⃣ Kalah 1⃣1⃣ Gol 8⃣ Bolos Walaupun ramai yang tak yakin dengan TCH, tapi dia berjaya bawa Malaysia🇲🇾 ke Final! Terima kasih TCH! 👏👏👏
    @BBST15
  • Injustice for 🇲🇾 Malaysia? 🤔 🇻🇳 Vietnam lead 1-0 on the night and 3-2 on aggregate but was the Anh Duc's goal offside? 😬 #AFFSuzukiCup18 #WearYourPride #VIEvMAS
    @FSAsiaLive
  • Malaysia bila lagi? @KKMPutrajaya @DrDzul
    @DrAmalinaBakri
  • 😭😭😭
    @bujibu_chempel
  • Comel bodoh kembar ni hahahaha dah kahwin tapi still boleh rapat macam ni, pula kerja dalam kerjaya yang sama. But!no worries me and my siblings in future also still rapat amin✨💛
    @liyasurayaa
  • We have invaded your street. #EkorOnTour
    @ultrasmalaya07
  • Jika tidak mampu menyokong ketika kalah, jangan bersorak ketika menang.. #SterkProduction #AFFSuzukiCup18
    @SterkProduction
  • Dik, tertinggal makanannya tu 🤣🤣🤣
    @ulat_bulu_bulu
  • Me : Heyy. Crush : Hi sayang! Me :
    @ulat_bulu_bulu
  • Kalau nak tahu ni lah nugget McD - First Pride Tempura Chicken. Tp yg home spiced tu lagi sedap 😋
    @myjoe_
  • Tak sangka phone sekarang sampai ada dual skrin. Vivo NEX 😱😱😱
    @MohdJamie
  • GUINNESS WORLD RECORDS! Most skips over a single rope in one minute by Japanese kids!! I only saw a straight line 😑
    @emyrul_i
  • Taking over Hanoi at 3pm. ğŸŽ¶HARIMAU MALAYA KAMI SELALU ADA WALAU DI MANA BERADAğŸŽ¶
    @KeeshSundaresan
  • Pengantin traditional mcm ni aku sukaaaaaaa 💕 Request dia nak makeup soft manis je. Tak nak bulu mata palsu. Lipstick nude ❤️ Aku harap makcik dia tak bising la awat lipstick bukan kaler merah 😂
    @KaharuddinIntan
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now