Tim and I decided to set Umi free....things escalated quickly... ๐Ÿ˜ญ pic.twitter.com/g1kZXdXzkP
Sumpah ingatkan siren lagu Kill this love, itu yang tak perasan hahah bila kau ngn member sama sama naik bodo ๐Ÿ˜‚ pic.twitter.com/7Gm7nO0pET
Couple dengan panadol ke
At the end of the day kita semua cari pasangan yang tak buat kita pening kepala
  • Tim and I decided to set Umi free....things escalated quickly... ๐Ÿ˜ญ
    @josieenguyen
  • Sumpah ingatkan siren lagu Kill this love, itu yang tak perasan hahah bila kau ngn member sama sama naik bodo ๐Ÿ˜‚
    @Firxdaus_
  • The Man City disallowed VAR goal with Titanic music (๐ŸŽฅ: @DrawtyDevil )
    @TroIISports
  • Weh terus terkena heart attack lepas dengar suara sajat ๐Ÿคช
    @faraahanipp
  • Kata nak murah jangan magal mahal ๐Ÿ’
    @itsbangjat
  • Weh takodddd ksksksksjjsjd
    @atykahhhhh
  • Ini yg di namakan plot twist?
    @Gini2ajaa
  • Watch these circus animals taste freedom for the very first time ๐Ÿ™๐Ÿ‘
    @dodo
  • #oldcomicattack no. 61
    @tahilalats
  • Hi guys my mom ada jual donut bomboloni untuk sara duit sekolah adik i. Taknak beli takpa but help me to RT pls. Area kota bharu. 4pcs rm5 je. Rt for rezeki my mom. Thank you ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜Š
    @Syamizashah
  • @nrizzahismail_
  • ๐Ÿ“– SELAMAT ULANGTAHUN PERSATUAN BOLASEPAK PERAK KE-68 โšฝ Pasukan keramat yang pernah diwakili pemain-pemain spt Roefandi Yusof, Chee Wan Hoe, K. Nanthakumar, Azizol Abu Haniffah, Jang Jung, dan A. Shahrul Azhar. Namakan pemain-pemain lain yang sebaris dengan mereka!โšซ๐Ÿ’›โšซ๐Ÿ’›
    @peraktbgmy
  • Since twitter is full of hatred towards Dahlia Rizal ๐ŸฅบโœŠ๐Ÿป im just gonna post this and go
    @asykinamrn
  • Siapa bela kucing tu, jangan lah pilih kasih. Nanti ada yang makan hati ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿฅบ "Kenapa asyik dia je yang dimanja" Kredit: Dunia Kucing Malaysia
    @IzwanHs
  • Kena marah dengan pakwe Me:
    @padgielee
  • When you over think 24/7
    @9GAG
  • Bila i sedar i clingy, merajuk tak kena dengan masa pastu i sedar boyfriend i rimas. SORRRRRRYYYYYYY tak buat lagi pwomis ๐Ÿ˜ญ :<
    @hiimamera
  • ๐Ÿ’•
    @ulat_bulu_bulu
  • beberapa tahun lepas, anjing ni (Johnny) ada kt kwsn depan rumah, mula2 kasi makan sebab dia kurus sgt waktu tu, lama2 tu dia asyik duduk dpn rmh, jaga rumah, tapi tak pernah lebih dari gate rumah..
    @innn__
  • Love this drama because of its meaningful messages #Nur2
    @marinayui
  • just a normal day on the shift
    @shibe
  • Beberapa spesifikasi PlayStation 5 telah pun diumumkan. PS5 akan menggunakan CPU Ryzen 7nm, 8-teras milik AMD serta GPU AMD Radeon Navi yang akan menyokong teknologi 'ray tracing'. PS5 juga akan mempunyai sistem audio 3D dan menyokong resolusi 8K. Nantikannya pada tahun 2020.
    @tech_lagi
  • When you need attention but bae busy gaming.
    @ulat_bulu_bulu
  • ELE ESTร DE VOLTA! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ™Œ Depois do sucesso do ano passado, @Alex_OxChambo retorna para mais uma cobertura dos bastidores do lanรงamento do novo uniforme. Imperdรญvel!
    @LFCBrasil
  • Kesihan basah pun tetap nikmati hidangan...itulah rezeki sikucing...
    @BBazria
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now