7 day tweet volume :
Puasa Day 2 : Siakap Stim Limau pic.twitter.com/9rZYlejWxi
according to Jabatan Meteorologi Malaysia, we will face more extreme weather bc of climate change which includes stronger storms & rainfall.

our infrastructures cannot withstand the challenges of a warming world without serious climate adaptation, mitigation & action.
Players from Turkish football team Ankara opening their fast midway through their match 😍 mashaAllah pic.twitter.com/zoafQYvCv9
Brilliant marketing from @KFCmalaysia. Siap ada guide macam mana nak panaskan balik ayam goreng untuk sahur. pic.twitter.com/i2iXVUaGJv
+1
  • Puasa Day 2 : Siakap Stim Limau
    @khairulaming
  • Players from Turkish football team Ankara opening their fast midway through their match 😍 mashaAllah
    @HussainAnwarr
  • Brilliant marketing from @KFCmalaysia. Siap ada guide macam mana nak panaskan balik ayam goreng untuk sahur.
    @nizambakeri
  • This sejadah is soooo pretty and guess what...... IT’S ONLY RM20 MURAHNYA 😭
    @__natashaanuar
  • it’s a lifestyle
    @gabbyhaine
  • When you focus on the solution instead of the problem. This is how other people manage their market. Instead of closings it or canceling it down last minute, or a day or two before. They think and use their brain on how to operate within a confined SOP.
    @OrangGajiDokter
  • morning guysss. untuk sahur hari ni aku masak sup ayam, ayam goreng berempah, bok choy masak tiram & telur mata kicap 🥰 twitter.com/khairulaming/s…
    @khairulaming
  • would you participate in this?😂
    @jaayo_
  • Terbaik Ustaz Azhar 👍
    @ohtweet
  • sometimes being skinny is useful, lol🤣
    @miszdim
  • Mood:
    @lovelypotatoph
  • Jika anda meluat dok ngadap isu politician yg tak habis2 berebut kuasa serta tak reti buat kerja, maka syukurlah kini muncul seorang YB yang benar-benar membantu rakyatnya. Inilah dia kisah YB Steven Sim Chee Keong, MP Bukit Mertajam. Berkaca-kaca mata baca kisah beliau ni.
    @akhifairuz_
  • @WholesomeMeme
  • Terinspirasi dengan Khairul Aming, aku pun nak buat la siri 30 Hari 30 Resipi sempena bulan puasa ni. Cuma aku fokus dengan resipi yang simple dan mudah jela. Kalau ada sambutan baru aku sambung hari seterusnya Day 1: Air Jus Angkasa Segar
    @ijaicool
  • Maka bermulalah gelombang ke-4 ini Ada beberapa persiapan yang kena buat: 1. Proses vaksinasi mungkin akan terganggu (sebab PKP/B/D) mungkin akan diumumkan 2. Pemulihan ekonomi mungkin terganggu 3. Staff KKM akan dikerahkan sehingga sistem kesihatan negara kritikal Elakkan 3S.
    @ibrahimsaninet
  • @contextkittens
  • Orang last sekali tengah beratur tu mesti malam raya baru dapat masuk bazaar.
    @brgsjks
  • Bermulalah 30 ramadhan giveaway dari Heeladina! 1 hari = 1 voucher rm50 akan diberikan kepada sesiapa yang bertuah! Nanti You guys boleh guna di website heeladina untuk beli apa2 yang anda nak 🥰🥰🥰 Syarat dia RT sahaja this tweet! ❤️
    @dewirosliiiiiii
  • TWICE TikTok update with Jihyo “When you accidently tear an important document in the office 😱” #TWICE #트와이스 @JYPETWICE
    @misayeon
  • Bila VIP dan personaliti langgar SOP, polis 'cadang'. Bila rakyat marhaen, 'polis boleh keluarkan kompaun serta merta', 'kalau tak boleh lolos, bayar kompaun'.
    @bawangst
  • Ujian di bulan Ramadan… Hujan lebat dan angin kencang mengakibatkan beberapa gerai mengalami kerosakan di Wangsa Maju, petang ini. Video: Orang awam
    @bernamadotcom
  • Harga sebuah perjuangan demi mencari rezeki. Naik basikal meredah hujan dan panas sehingga sunburn teruk. Bulan puasa pun terpaksa kayuh.
    @scheekeong
  • Ramadan pertama. Saya ditemukan dgn adik Mohamad, orang Kelantan ke PP utk kerja. Gaji takat RM500, jd dia buat food panda. Tak ada motor, dia pinjam basikal kawan2, seat & banyak bahagian serba rosak. Lepas kerja dia rehat 1 jam, kemudian kayuh cari makan sampai 11pm. 1/4
    @scheekeong
  • Rt if you like My Chemical Romance
    @Rt_YourFavBands
  • Tolong pantau anak anda disurau atau masjid
    @manglaksa
  • “Saya di dunia saya maafkan semua. Sebab dekat akhirat saya nak masuk direct je syurga. Kalau orang lain nak cari pasal nak tunggu lama dekat padang masyhar, silakan”
    @haziqaiman_
  • MAKLUMAN PEMBUKAAN PUSAT AKUATIK TUANKU ZARA
    @mbi_citycouncil
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.