7 day tweet volume :
Was in a que at @Dior KLCC!!! No entry for no mask!!! This lady resisted and said those with masks are communist!! Applying “white entitlement” in Malaysia!! Kudos to the @Dior KLCC and @SuriaKLCCMall staff @Khairykj @KKMPutrajaya please find and fine her!!! pic.twitter.com/hXzi9difRg
Laptop ni macam boleh bau je bilamana orang tu urgent nak buat kerja, masa tu lah dia automatik update, Google Chrome hang, Microsoft Words not responding 🥲
Cerita ni patutnya cerita sedih tau, tapi renggah gelak ja masa tengok tadi. Harey betui. Nice la disaster comedy. pic.twitter.com/JDWcfjOXcr
I grew up in a household where consent is really important. Nak jumpa kawan? Ask for consent from my parents first. Nak join lawatan sekolah? Ask for consent first. Nak masuk bilik parents? Ask for consent first. So idk how this concept of consent considered as wrong for malay 😐
  • Was in a que at @Dior KLCC!!! No entry for no mask!!! This lady resisted and said those with masks are communist!! Applying “white entitlement” in Malaysia!! Kudos to the @Dior KLCC and @SuriaKLCCMall staff @Khairykj @KKMPutrajaya please find and fine her!!!
    @DFEfiercefun
  • Cerita ni patutnya cerita sedih tau, tapi renggah gelak ja masa tengok tadi. Harey betui. Nice la disaster comedy.
    @InjangNation
  • 🐐
    @380kmh
  • Kami buat PC di kawasan "open air" selama ~10minit dengan kehadiran x5 orang sahaja (social distancing), Tetap kena kompaun. PN/UMNO buat Majlis dengan ratusan orang di dewan tertutup, tak pakai mask, no social distancing, Tak kena kompaun. Ridiculous. #DuaDarjat twitter.com/msianinsight/s…
    @SyedSaddiq
  • Orang ipoh ada plan nak pergi picnic tak minggu ni? Kalau korang ada plan nak pergi picnic Jangan lupa order cake dekat @stbakeshopp ya 😉 @MohKeIpoh For order dm me🌸
    @sabrinatarmizi
  • Bro ridhuan tu cakap betul tapi applicable dekat geng geng pointer tinggi jela. Yang geng geng pointer jantan, bro hizwani tu betul and range gaji dia sebut tak berubah dari 2010 kot. Hm.
    @meinmokhtar
  • Youtuber yang patut kita support. Video dia pun quality best best jalan cerita.
    @hazimhalimmmm
  • Bayangkan bangun tidur, tiba-tiba anda jadi seekor kucing. Apa perkara pertama anda akan buat?
    @ulat_bulu_bulu
  • After reading this I realised one thing. Kita wajib selamatkan Malaysia dari dak-dak UTP.
    @lcsmxms
  • Bicara malam…. 🤍
    @fedtriyahya
  • Weverse Magazine | @BTS_twt’s catalog of international collaborations.
    @BTSChartDailyx
  • رؤءع ♕•ﻜٕوِدٓ•♕ قؤؤءيئ حجدييذءحباااار $ﺧٕٓصٍٓم$ ؟؟؟ نمشي KC35 سِـيِّفُـيِّ P10 فوغا كلوسيت FVG Ah! happy years! once more who would not be a boy!
    @Joyow13
  • Thanks for all of the hugs I hope that I can give you one for your birthday Happy B Day to the most stylish girl I know ♕•ﻜٕوِدٓ•♕ $ﺧٕٓصٍٓم$ نمشي //LOL50\\
    @spcphelp2
  • $ﺧٕٓصٍٓم$ ♕•ﻜٕوِدٓ•♕ <KC33> <LOVE90> نِمَشٍيِّ سِـيِّفُـيِّ مَفَارِش الْحَبِيب رِيفِي Someone should have warned me
    @HimBoody15
  • Punya lah bodo. Sanggup ikat reben dekat kerusi plastik semata-mata nak rasmi Coway. Memalukan UMS je.
    @ashraffnazrin
  • "Sensual pleasures have the fleeting bril_ 🌙🌙 ♕• ﻜٕوِدٓ •♕ ﷼ ﺧٕٓصٍٓمٍٰ ﷼ ستايلي EWS 🌙 🌙
    @Ayokunlefestus2
  • She felt happy these days, yet there was always an undercurrent of sadness just below the surface ♕•ﻜٕوِدٓ•♕ $ﺧٕٓصٍٓم$ نمشي //LOL50\\
    @seatravler203
  • @kuasasiswa
  • $ﺧٕٓصٍٓم$ ♕•ﻜٕوِدٓ•♕ <KC33> <LOVE90> نِمَشٍيِّ سِـيِّفُـيِّ مَفَارِش الْحَبِيب رِيفِي I cannot wait to stare into th
    @tapan_setia
  • Yes, I am scared of prison. It's the last thing if you are after building up a business over 38 years and you are approa ♕•ﻜٕوِدٓ•♕ $ﺧٕٓصٍٓم$ نمشي //LOL50\\
    @rezawilianda
  • كـٍـٍـؤٍـٍـﺩ̲ خـّـصْــﻣ̝ ٌ̚ ستايلي EWS “جراح الضمير لا تلتئم أبدا ، . .”. كـٍـٍـؤٍـٍـﺩ̲ خـّـصْــﻣ̝ ٌ̚ نِمَشٍيِّ LOL50
    @yogicandra19
  • There is only one happiness in this life, to love and be loved ♕•ﻜٕوِدٓ•♕ $ﺧٕٓصٍٓم$ سيفي ستايلي OMG
    @corine_mheako
  • كـٍـٍـؤٍـٍـﺩ̲ خـّـصْــﻣ̝ ٌ̚ ستايلي OMG .”. كـٍـٍـؤٍـٍـﺩ̲ خـّـصْــﻣ̝ ٌ̚ نِمَشٍيِّ KC35 “التفكير سيف ذو حدين. ، .
    @iffahparalyzed
  • Happiness was useless to me. It was heartache that filled my purse. What happy man has need of Shakespeare? ♕•ﻜٕوِدٓ•♕ $ﺧٕٓصٍٓم$ سيفي ستايلي OMG
    @EvaCrisanta
  • In Tripura India, for the past SIX days, masjids, shops and homes of Muslims are being burnt down and destroyed. Innocent Muslims are being attacked. Yet there’s shamefully no action by the State to protect Muslims and no media coverage! #SaveTripuraMuslims
    @aminah4prez1
  • I may not be happy with you right now, but I still. My day is not complete if I dont tell you I love y. كٍوْدً خْصَمً نٰمِشٌيٰ KM90:KM90
    @strainmartin1
  • But I don't know, in the end, what deserts, chasms, achievements, virtues, and beauties have to do with love. We can lov ♕•ﻜٕوِدٓ•♕ $ﺧٕٓصٍٓم$ سيفي ستايلي OMG
    @damarisgarcia68
  • "Dear Max - You looked so beautiful today_ 🌙🌙 ♕• ﻜٕوِدٓ •♕ ﷼ ﺧٕٓصٍٓمٍٰ ﷼ ستايلي EWS 🌙 🌙
    @TeejayAfees
  • When hope is gone, life is done.Keep hope alive to have a happy life. ♕•ﻜٕوِدٓ•♕ $ﺧٕٓصٍٓم$ نمشي //LOL50\\
    @drmaryamarain
  • Berita baik kepada yang sedang merancang untuk bercuti. BUKIT MERAH LAKETOWN WATERPARK AKAN KEMBALI DI BUKA PADA 3 NOVEMBER 2021 ini dengan harga pembukaan semula dari hanya RM20 seorang! 😍😍😍
    @PerakPress
  • You can forget everything else, but not these babies ☝️😤 Hi, incase some of you dont know me, my name is kek laypeace 👻 🛒: invol.co/cl6y51l
    @cutethingsheree
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.