7 day tweet volume :
  • Hello tengok nie ada orang bodoh
    @Akmalvenger
  • 999Malaysia: Suspek samun dan belasah dalam lif ditahan polis.. LELAKI yang diburu polis kerana membelasah seorang wanita di dalam lif dekat Stesen Transit Aliran Massa (MRT) Taman Mutiara, Cheras, akhirnya ditahan, 8.10 malam ini. 999malaysia.com/2019/02/suspek…
    @999Malaysia
  • It’s OFFICIAL! I’m truly happy and excited to be sharing with everyone that I’m retiring in June. I’d like to thank everyone for supporting me and all your love in the last 20 years and it’s time for new and exciting opportunities to come. #thedreamremains
    @NicolDavid
  • A memorable #EmiratesFACup win for #MUFC! 😃
    @ManUtd
  • So here i cuma nak ckp siapa yg bf dia jenis soft spoken bila marah tak pernah sebut mcmni you r so lucky girl. Tak semua perempuan dapat mcm apa yg you dapat. Then if you dah ada yg terbaik pls hargai tak semua lelaki mampu kawal marah kecuali lelaki yg takda perasaan mcmni☺️
    @eriesyaemyr_
  • Lukaku and Higuain posing for a pic before the game
    @TrollFootball
  • Chelsea can’t escape their nightmare.
    @brfootball
  • Watching #CFC like
    @MoSalahFacts
  • 📸 Well, look who joined the party earlier today at the 'Big Crown Stadium'. We are less than 24 hours away from our @TheAFCCL playoff round match against Ulsan Hyundai FC. It's now or never, lads! ⚫💛⚫💛 #ULSPRK #KejorrYobKejorr #KejorrYobSkorr
    @peraktbgmy
  • Me and my friends bite our lower lip
    @normanemir_
  • Hahahah kesian member. Melutut 😂
    @EhMuhdafif
  • IPhone X 256gb Reason nak bagi sebab aku bosan pakai iphone ni. aku nak korang RT and Follow secepat mungkin and aku akan bagi terus iphone ni kat korang ❤️🙏🏼😊 make sure rt and follow dulu lah yang penting🤪
    @abangkyo
  • Admin share dengan korang bagaimana cara nak "Introduce Yourself" depan temuduga besertakan contoh 😎 Semoga bermanfaat . Like & Share Page >> Job Malaysia Kredit: MauKerja
    @resume_kreatif
  • Cantiknya sanding macam ni, asyik putih je kan, tukar arah pula ala ala autumn gituuuu 😍😍
    @faefauzi
  • My sister accidentally locked me out of the house so I went to check if the back door was unlocked and this happened
    @gabbytropea
  • 📸🤣
    @brfootball
  • RT jika anda suka makan Udang! 😍😍
    @cuti_makan
  • Still tak boleh move on dgn harga nasi ayam ni. RM1.50 je tolong la faham!! Siap boleh pilih nak nasi ayam ke nasi tomato. Semoga abg ni dimurahkan rezeki la. Orang Ipoh yg tengah sesak nak hujung bulan tu boleh la dtg sini dekat Medan Gopeng. Kalau tak cukup beli dua baru RM3 😌
    @dyrahaiyi
  • Sudahkah anda melihat aksi keeper bodoh dari chelsea? Konon konon pasukan terbaik lah ni? Otak fans dia dengan team dia sama sama naik bodoh nya.
    @HermyRahim
  • Different sizes, same attitude.
    @ulat_bulu_bulu
  • 2015 - 2019 farewell friend, until we meet again someday, somewhere.
    @SBRPNK
  • This is too pure for my heart to handle.
    @9GAG
  • Tottenham (a) ✅ Arsenal (a) ✅ Chelsea (a) ✅ Ole’s at the wheel! 🇾🇪 #mufc
    @utdxtra
  • Good morning, South Korea #ACL2019 #PerakTBG #Awaydays
    @KeeshSundaresan
  • "Kenapa bapak kesini? Kangen sama aku?" Lah maemunah dasar wkwk😂😂😂
    @baekpao
  • Team news is in at the Bridge! 👊 Here's how the Blues line up... #CHEMUN
    @ChelseaFC
  • Malayan Leaf Frogs 🐸
    @EarnKnowledge
  • Eight FA Cups. This one is ours to defend! 🏆 #MondayMotivation
    @ChelseaFC
  • @K_OI9 @transUiTM @VCUiTM @MPPUiTM_SA Harap membantu
    @pakjabit97
  • Kalau girls merajuk kau letak je benda ni depan dia confirm happy !
    @syhrafzairy
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now