7 day tweet volume :
Untung lah ada saka pandai ambilkan gambar.
Drive sorg2 , makan sorg2. Bila la nak ada partner... pic.twitter.com/WuHTB6g10a
"tolong saya, nanti mak saya marah lah" 😂😂😂 pic.twitter.com/lO0J4K2uap
Saw James corden and Justin Bieber filming carpool karaoke and this is why I have trust issues — he isn't even driving! pic.twitter.com/bkP9moGJmu
Imagine a thief stealing your iPhone and getting AirPods free😂
Never lose your airpods ever again. pic.twitter.com/TgBXszefEB
  • "tolong saya, nanti mak saya marah lah" 😂😂😂
    @YanaNasuha
  • Saw James corden and Justin Bieber filming carpool karaoke and this is why I have trust issues — he isn't even driving!
    @zolihonig
  • What type of engine did this fella was using ?
    @kawainora_neko
  • "You curang dibelakang i!" 📽 : Yudana | DY
    @ulat_bulu_bulu
  • Jalan Kebun 1 org meninggal dua cedera..cina mabuk langgar 3biji moto sekali musim cny hati2 banyak orang mabuk..harap kerajaan kenakan hukuman berat pada pesalah. Sumber: Fauzi Aziz #InfoKualaLangat
    @InfoKuala
  • thinking how burger ayam special is actually anak ayam salut mak ayam 🥺
    @cookieizlan
  • Introvert.
    @ulat_bulu_bulu
  • Dear Lara Jean, It's official - the final #ToAlltheBoys2 trailer is here! Watch To All the Boys: P.S. I Still Love You on Feb 12.
    @toalltheboys
  • Husky siapa yang sesat area seksyen 6 kota damansara. Rasanya dia tk nak keluar ni dah tidur depan rumah. BUT THIS HUSKY SUMPAH COMELL
    @kxmxlia
  • Kepala sekolah.....
    @priskabeau
  • thread seram kali ni agak meremang, stay cool okay. kisah ini berlaku pada 2018 di sebuah daerah dalam victoria iaitu shepparton. kami semua dalam 6 orang, 2 dari france sorang dari german dan taiwan dan lagi 2 aku dan sahabat ak. Rumah yg kami tinggal sekarng tuan rumah
    @muhammadfittr
  • KHAMIS...23/01/2020.. BENGKEL SBN ya Allah siapa la yang kejam sangat pergi potong tangan ngan kaki kucing yg tk bersalah ni ...tak puas hati pon agak lahh..kalau geram ponn agak lahh ..klw teringin sangat nak belah" potong" ni pergi lah beli ayam pastu kau potong lah puas"
    @pikahbainn
  • Aku baru belajar something so beautiful about the Quran. Tak pernah lah aku tengok/gunakan tafsir Quran aku dalam bentuk sebegini rupa. Teman-teman yg sama jahil mcm saya tolong lah baca sampai habis. Semuanya bermula dengan satu IG story yang aku upload berbulan lepas lamanya
    @hazemanhuzir
  • Mahkamah kecoh apabila suspek kes bunuh terlempar penukul ke arah leher hakim. Hakim cuma nak pastikan samada suspek yang tiada jari boleh atau tidak hayunkan penukul. Adakah suspek betul-betul pembunuh? Kes diadili 8 orang juri awam. Pening dibuatnya. Boleh layan 'Juror 8'.
    @kamarul14
  • IT manager suruh test mike kat Masjid, then this happened..
    @rifdi_syabill
  • what if Loghat Translate existed?
    @mizanpilus_
  • look who i bumped into at rehearsal :)
    @ArianaGrande
  • Me looking at my food baby
    @9GAG
  • Roti Paung.
    @Ashril_92
  • Bila crush sukakan kita balik 🥺
    @itsrianarose
  • NOT@IT CRYING AND STILL LICKING KSJSKSKKSKS
    @MedinaMUAYE
  • #coronaviruses China mengenakan perintah kuarantin di Wuhan dan semua 11 juta penduduk tidak dibenarkan keluar. Semua pengangkutan awam spt bas, subway, feri dihentikan sementara bermula 10 pagi, 23 Jan. Lapangan terbang ditutup & semua penerbangan dari Wuhan dibatalkan.
    @KKMPutrajaya
  • Chinese city Vuhan is blocked by army, nobody is allowed to leave the city. It is the city where the first coronavirus victims were registered. There are rumors of more than 100 casualties already. This is a big city, 12 million people live there, more than in New York
    @coolstuffcheap
  • Eel feeding New Ireland Province.
    @EricaKaumi
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login