7 day tweet volume :
tadi pi lah giant batu caves nak beli groceries. lepastu time nak masukkan barang dalam kereta tetiba makcik ni macam sesak nafas tapi bang** yang dok susun trolley ni dok marah marah makcik ni. bila aku pergi dekat makcik ni tanya lah makcik sakit ke. pic.twitter.com/Tnf4Y79d3q
+1
1000!

1000 kes sembuh dilaporkan pada hari ini menjadikan jumlah keseluruhan kes sembuh meningkat kepada 21,248.

Terima kasih petugas kesihatan!! pic.twitter.com/ppVOdYeJ6o
private relationship ft. true feelings
Sejenis babi yg pikir diri dia kebal tak perlu kuarantin. pic.twitter.com/SsHTNAYCgU
  • tadi pi lah giant batu caves nak beli groceries. lepastu time nak masukkan barang dalam kereta tetiba makcik ni macam sesak nafas tapi bang** yang dok susun trolley ni dok marah marah makcik ni. bila aku pergi dekat makcik ni tanya lah makcik sakit ke.
    @awanisrasdii
  • 1000! 1000 kes sembuh dilaporkan pada hari ini menjadikan jumlah keseluruhan kes sembuh meningkat kepada 21,248. Terima kasih petugas kesihatan!!
    @KKMPutrajaya
  • Sejenis babi yg pikir diri dia kebal tak perlu kuarantin.
    @arivinraj_turu
  • Tell me, how hard your life is?
    @rizorawang
  • They got themselves a team of excellent tour guides
    @anthraxxxx
  • Happy birthday to best girl Jeongyeon ๐ŸŽ‚ I hope you spend your birthday surrounded by family & friends and people who love you. I hope you'll feel the whole world's love. ๐Ÿ’š #HappyJEONGYEONDay #OurDearestJeongyeon @JYPETWICE #๊ฒจ์šธ๊ณผ_ํ•จ๊ป˜์˜จ_๋”ฐ๋œปํ•œ_์œ ์ •์—ฐ
    @misayeon
  • TWICE ranks #1 on Choeaedol today for AAA Popularity Award votes (12th win) and Tzuyu ranks #1 among individual members ๐ŸŽ‰ #MAMAVOTE #twice @JYPETWICE
    @misayeon
  • Seungyeon's IG update with Jeongyeon "Happy birthday to our maknae ๐Ÿ’š Let's be happy ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š" instagram.com/p/CHAxzXdDnAC #HappyJEONGYEONDay #OurDearestJeongyeon
    @misayeon
  • Sana said when Onces saw the selca she took with Nayeon & Mina, they gave this unit the nickname "NaNaNa" ๐ŸŒ
    @misayeon
  • Happy Birthday to Jeongyeon ๐Ÿฅณ Wish nothing but for you to be all healthy and happy ๐Ÿ˜Œ Enjoy your time with your family and the members โค @JYPETWICE #OurDearestJeongyeon #๊ฒจ์šธ๊ณผ_ํ•จ๊ป˜์˜จ_๋”ฐ๋œปํ•œ_์œ ์ •์—ฐ #HappyJeongyeonDay
    @SubjectKpop
  • Rest in peace, Sir Sean Connery
    @9GAG
  • Tengah buat live tetiba orang main mercun ๐Ÿคฃ kesian dia separuh mati melatah macam kena tembak
    @IniAlannn
  • Dont sleep on Huawei P40 Pro guys
    @tkdnxv
  • Update brader ni: twitter.com/hanifjamals/stโ€ฆ
    @hanifjamals
  • @kuasasiswa
  • me attempting to get away from my kidnappers
    @ashforhello
  • Todayโ€™s the last day of mamat working here. I couldnโ€™t afford to pay him anymore. Lifeโ€™s hard since Covid-19 existed. I held on to him this long bcs he has a wife and a kid. But I had to take this measure eventually. If anyone wanna help mamat in any way, DM me for his contact.
    @laa1a
  • A video clip of a woman pleading and crying to fellow Malaysians and leaders to stop rampant logging has viralled. The unidentified woman believed to be an activist of an environmental NGO says the logging in Lentang, Bentong in Pahang has destroyed the river to a catchment area
    @KL_Reporter
  • Tahun ni je 3 kali aku upload video ni
    @pedoqpop
  • Ini puncanya ya. Baru pakcik tahu. (pura-pura terkejut).
    @JalalMisai_2
  • Like I said, bangang and cute at the same time
    @anthraxxxx
  • Burger Ramly tepi jalan juga sedap๐Ÿ˜
    @cuti_makan
  • Morning pencinta vintage
    @kebi___
  • MENCARI PILOT DRONE SEKITAR KEDAH. BUJANG DAN MEMPUNYAI KENDERAAN SENDIRI MOTOR/KERETA. RT PLEASE.
    @tanimo182
  • Punca kenapa perlu boikot produk dari Perancis.
    @jalalmisai68
  • Nearly 1 in 5 parents have reported that their children have lost interest in school. A study on residents of 500 low-cost housing flats in the Klang Valley found 79% of households don't have access to computers for online learning. The study was commissioned by UNICEF & UNFPA.
    @NewsBFM
  • Kehidupan seorang pekerja di Shopee Singapura. Bestnya kalau dapat office macam ni. Semua ada!
    @pmbrutiketmurah
  • Antara korean movie/drama genre jenayah paling sedih pernah dilayan. Memang boleh mengalir air mata bai. 1) Hope 2) Miracle in Cell No 7 3) Remember:War of the Son 4) Silenced Ada lagi yang lebih padu?
    @kamarul14
  • Ya boi is ready for Halloween as chomkinawa milmk tea ๐Ÿ˜Œ
    @smolshiberino
  • If anyone need transfer/transport your large items. Can contact my dad. Heโ€™s happy doing part time transfer with his vito van. Affordable & whole semenanjung coverage. Please support & RT this as he had to close down his hotel business due to the pandemic. Thank you all ๐Ÿ™๐Ÿปโค๏ธ
    @sabbybolivar
  • Lawa betul Casuarina @ Kuala Kangsar ni.
    @PerakTourism
  • Tadi ada customer order foodpanda, lepas saya hantar order, customer ada bagi Rm5 tip. Ada nota betulis, samaยฒ kita sedekah doa ya.. Kredit : Mohammad Fadly Sum
    @twtfkrl_
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now