7 day tweet volume :
“Boleh Tok rasa sikit?”
“Coronavirus”
“Tapi Tok nak rasa sikit”
“Kena beli la. Nanti next time dia ada, Tok beli” pic.twitter.com/nhuMmWIeP9
Nampak takut betul muka kucing tu 😅 pic.twitter.com/rG1ykiTUCJ
Mungkin ada Kawan2 yang tertanya-tanya atau nak tahu dengan pantang larang Chinese(beragama Buddha). Ya, betul, bagi Chinese, kami mempunyai banyak pantang larang juga. Antaranya :

1. Tak suka nombor 4
2. Tak boleh buang sampah atau sapu lantai pd hari Pertama CNY

👇👇 pic.twitter.com/y7t2KbsV1T
no one literally no one.
me masak nasi without any reason ; pic.twitter.com/a5fTjhnil8
+1
  • “Boleh Tok rasa sikit?” “Coronavirus” “Tapi Tok nak rasa sikit” “Kena beli la. Nanti next time dia ada, Tok beli”
    @alyaaoreo
  • Nampak takut betul muka kucing tu 😅
    @raziqmdarif
  • Mungkin ada Kawan2 yang tertanya-tanya atau nak tahu dengan pantang larang Chinese(beragama Buddha). Ya, betul, bagi Chinese, kami mempunyai banyak pantang larang juga. Antaranya : 1. Tak suka nombor 4 2. Tak boleh buang sampah atau sapu lantai pd hari Pertama CNY 👇👇
    @JiunErLiu
  • no one literally no one. me masak nasi without any reason ;
    @dxvej
  • Jangan kata abang2 kakak2 cina malaysia tak sayang bahasa malaysia ya
    @terrynuriman
  • "Analisis Hubungan Politik Antara Puak Uciha Dan Hashirama." Siapa yang cakap Naruto ni kartun untuk budak-budak kena baca artikel ini. Analisis bagaimana politik identiti memisahkan dua puak pengasas Konoha. Oleh: Sophia Liebe
    @thepatriotsasia
  • Kecerdasan anak dapat terlihat sejak dini. 🤣
    @bintangwirayasa
  • hapus aku - nidji
    @nabraktiangbesi
  • ni lah perangai mak pak zaman sekarang. syok pi shoping sana sini lepastu tinggai anak merata... kesian la kawan tu dok tunggu 😂😂
    @Dowhatt_
  • @ridoarbain
  • Tips cili tu farah dh tryyy..yg lain tu nk try la nnti😍
    @sicantikfarah
  • I don't know why
    @Syazwina0501
  • alhamdulillah allah selamatkan nyawa kami sekeluarga 🤲🏻
    @nadzrhhhh
  • Aku yang patut ❤️
    @NjwaLatif
  • @RespectfulMemes
  • @CowboyBenjo
  • Terkini #COVID19Malaysia 8 Ogos Kes sembuh= 47 Jumlah kes sembuh= 8,775 Kes positif= 7 (kes import=6, kes tempatan=1) Jumlah positif= 9,070 Kes kematian=0 Jumlah kes kematian= 125 Kes dirawat di ICU= 2 Bantuan Alat Pernafasan= 1
    @KKMPutrajaya
  • Seramai 47 pesakit #COVID19 telah sembuh dan discaj. Kadar kesembuhan 96.7% di Malaysia adalah antara yang tertinggi di dunia.
    @KKMPutrajaya
  • Korang pernah tahu tak pasal ni? Remove background easily guna powerpoint je!!! credit to @/inisyafiqazman on tiktok :D
    @totallyfreaks
  • Pernah tengok tak cerita ni? Bayangkan tengah terbang setinggi 30,000 kaki, tetiba anak dia hilang dalam flight. Habis satu kapal geledah, tapi tetap tak jumpa. Macam tak logik. Sampaikan orang ingat dia delusional. Rupa-rupanya..... 👀
    @madbexer
  • there was a bombing in gaza and no one is talking about it. #GazaUnderAttack
    @batoolelg
  • benda camni pun aku boleh terhibur
    @IzzRaifHarz
  • Bila line internet takde, kita upload video cara manual ✨ #ROGmystyle #9forstvid
    @sofyank96
  • Kalau kau tengah rasa down, bisnes kau takde profit, emosi kau tak stabil, kau tengah takde kerja atau duit; Tengoklah klip ni, 12 tahun punya struggle, dapat hasil.
    @magmalaya
  • The hat throw 😂❤️
    @30SECVlDEOS
  • loving the sunset today ❤️
    @ffrannyarleyne
  • Awak boleh cakap awak faham pengorbanan kami. Tapi awak tak rasa macam mana peritnya untuk berkorban.
    @ShahwalAdli_
  • Pernah dak jadi compiler masa buat assignment? Selalu nk compile mesti hampa buka doc satu satu pastu copy n paste kan? ni ada cra lebih mudah nk compile semua doc. alang alang baru tau masa buat thesis ni, nah aku share .. .
    @nbiells
  • So ironi, cakap pasal rakyat susah tapi tayang bawak kereta berjuta
    @adammukhrizmy
  • Yang suka drive sorang sorang, sila baca. Lagi lagi kalau perempuan.
    @iNerd__
  • Habis rosak satu Perlis! 😭
    @zaczahari
  • Patut le al ikhsan tak laku 2 3 menjak ni. Tgk la masuk2 jumpa apa
    @arivinraj_turu
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now