7 day tweet volume :
She taught us step 1 then literally skipped everything to step 100.
Okay harini saya nak ajar buat beatbox 😂 pic.twitter.com/fXUUybPqBw
ni full dia..dia tulis lagu ni lps perempuan yang dia sayang and dh buat mcm mcm end up..ex perempuan tu datang balik and tinggal kan kawan aku mcm tu je.. make him famous and until his ex gf notice it pic.twitter.com/BcLSBmMCDh
mak : balik cepat sikit, ayah dah mengamuk

ayah :
Dengan iOS 13, anda boleh muat turun video di YouTube melalui Safari sahaja tanpa sebarang aplikasi lain. Boleh ikut langkah mudah di dalam video. pic.twitter.com/zW8OvwUksl
  • ni full dia..dia tulis lagu ni lps perempuan yang dia sayang and dh buat mcm mcm end up..ex perempuan tu datang balik and tinggal kan kawan aku mcm tu je.. make him famous and until his ex gf notice it
    @aqiem_amany
  • Dengan iOS 13, anda boleh muat turun video di YouTube melalui Safari sahaja tanpa sebarang aplikasi lain. Boleh ikut langkah mudah di dalam video.
    @thefaizzainal
  • Kau tgok member aku sorang ni. BEBAL 😭😂
    @Affiq_Raziman
  • Tahukah anda individu pertama yang membeli iPhone 11 dan iPhone 11 Pro di Apple Store Singapura adalah warga Malaysia berumur 17 tahun. Hebat orang Malaysia, Apple masih tidak sedar kuasa beli rakyat Malaysia juga tinggi. Adakah beliau dalam Twitter saya? Ihsan: @michaeljosh
    @XavierNaxa
  • If you’re having a bad day, watch this
    @chandlarschmidt
  • "Mom, can i play outside?" Mom : No, jerebu! "Okay..."
    @ulat_bulu_bulu
  • Check dulu kasut sebelum sarung. Takut ada 'stokin' lain yg bergulung dalam tu.
    @ulat_bulu_bulu
  • How smoking affects your lungs. We’ve known about the dangers of smoking for decades. But how exactly do cigarettes harm us?
    @aushabdul_
  • Tipu la korang tak pernah lagu ni dulu time zaman sekolah😂
    @mieyhdyh
  • Budak excited naik flight. Dia tak tahu sampai je oversea nanti nak kena tidur tepi jalan.
    @fidonasir
  • I got you, girl!
    @9GAG
  • Tak mengamuk pulak Rapunzelilah tu baru lepas iron tudung?
    @hazemanhuzir
  • Kids 👧🏼👦🏼 part 1
    @nisakabdrashid
  • Aku masuk bilik member lepastu aku jumpa benda ni... 😱😱 ( Lemah semangat jangan tengok )
    @kingarep_
  • warning to young girls/students who frequent MYTOWN CHERAS. there was a middle aged indian man who followed me and cornered me and repeatedly asked me questions. when i kept saying i was uncomfortable he wouldnt leave me alone and insisted. Be careful.
    @shasxraya
  • bringing this video back bcs look at how good this baby is
    @kisumilki
  • sabar betul awak update ios13 ea 🤪
    @mathsanova
  • Mohon jasa baik korang kalau nampak kereta myvi WYH 6351 sekitar bangi/kajang, mohon call sahabat saya 011-1232 5855 (Acap). Baru kena curi 4am tadi! 😠 Lokasi: Seksyen 1, Bdr. Baru Bangi
    @yanazaimi
  • A thicc alpaca . Enjoy.
    @DoingJobs
  • Solat Taubat Cara ke 2: Tak bnyk beza, cuma lps Al Fatihah baca ayat Kursi 11 x (rakaat 1) dan baca Al Ikhlas 11 x (rakaat ke 2). Masa sujud akhir baca 40x: لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنّى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمينَ Kemudian lps salam bc doa solat taubat. Buatlah😊
    @Just_Bella22
  • Black cat invading a Rugby league field
    @41Strange
  • Tak kenal maka tak cinta
    @khairulaming
  • You think this is funny?🐽
    @9GAG
  • tolong guys support bisnes kecil kecilan saya guys . sebarkan untuk rezeki saya . location sentul taman dato senu.
    @ezallafrizall
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now