7 day tweet volume :
Scariest thing when you somewhere you not supposed to be. pic.twitter.com/3UhbIoxKoy
Korang, if you have RM10 or less to spare, jenguk la kedai abang ni kat Shopee tau 🥺 He’s a cancer stage 4 fighter. Dia jual keychain, Bliese, pelapik cawan, penunjuk Al-Quran, etc.

Sedih takde orang beli kat live dia. At least dia usaha.
Link kedai dia: shp.ee/9cvut63 pic.twitter.com/BPMIAVLwe6
+2
Ingat ye anak-anak B40, geng T20 ni akan guna apa juga alasan untuk rampas tempat kamu di SBP, rampas biasiswa kamu, dan pandang rendah kepada kamu, golongan B40 yang pada mereka, B40 ni mulut bisu, telinga pekak dan tak boleh nak melawan.
I'm really proud of my sister for making @RadziJidin accountable for the mess that is SBP Seri Puteri COVID19 pandemic management atm.

This is also why I maintain half of SBP must always have T20 well connected parents. Those wealthy folks raise hell in situations liddis.
Malaysia has the 3/5 tallest building in SEA but :

🔴 poor households increased to 639.8 thousand households in 2020 compared to 405.4 in 2019

🔴 Absolute poverty also increased from 5.6% to 8.4%

🔴Hardcore poverty is estimated to increase from 0.4% to 1.0%

#KeluargaMalaysia pic.twitter.com/EuURo2lrzx
+1
  • Scariest thing when you somewhere you not supposed to be.
    @chlriedes
  • Korang, if you have RM10 or less to spare, jenguk la kedai abang ni kat Shopee tau 🥺 He’s a cancer stage 4 fighter. Dia jual keychain, Bliese, pelapik cawan, penunjuk Al-Quran, etc. Sedih takde orang beli kat live dia. At least dia usaha. Link kedai dia: shp.ee/9cvut63
    @Nuyenggg
  • Malaysia has the 3/5 tallest building in SEA but : 🔴 poor households increased to 639.8 thousand households in 2020 compared to 405.4 in 2019 🔴 Absolute poverty also increased from 5.6% to 8.4% 🔴Hardcore poverty is estimated to increase from 0.4% to 1.0% #KeluargaMalaysia
    @Elill_E
  • @pedoqpop
  • kakak aku send dalam group, site company dia semalam kecoh dengan video ni. lokasi KL, site mana tu rahsia. korang dengar la sendiri 👻
    @miladyliaa_
  • Semua boyfriend WAJIB belikan girlfriend korang ni. Mana tau emergency happens, tayar bocor, pancit dekat kawasan terpencil. Korang pulak jauh. Buat naya je 🥺
    @shopeecheckk
  • Ni resepi perap ayam bakar yang aku selalu guna untuk picnic:
    @khairulaming
  • Pagi ini jika ada pergi ke kedai untuk sarapan pagi, lihatlah produk ini masih berleluasa digantung di belakang kaunter bayaran. Akuilah bahawa penguatkuasaan terlalu lemah sehingga produk yang telah di haramkan sekian lama masih dijual dengan mudah. Thread.
    @health_malaysia
  • Surat terakhir seorang ibu ❤ Mohon Sedekahkan Doa kepada Arwah yg telah meninggal dunia dlm rumah yg ditemani anaknya yg OKU. Allahuakbar. Moga Arwah berada dikalangan hamba yang disayangai Allah SWT
    @TikTokBerguna
  • Normalisasikanlah penyusuan di tempat awam. Tak perlulah pandang hina wanita yang bergelar ibu ni untuk beri 'makan' bayi mereka di mana-mana. Mereka cuma menyusu, bukan buat perkara tak senonoh.
    @nadmasrom
  • I am never teaching my wh*te friend any malay words ever again.
    @Irsydd
  • gais aku terjumpa ni. 😭😭 Surat terakhir seorang ibu, arwah meninggal dalam rumah sambil ditemani oleh anak dia yang oku tu. fuhh berabuk mattt mata aku 🥺 Alfatihah.
    @Afirhuls
  • How to order kfc
    @AkeemSharyzal
  • Terkini - Maklumat awal Kejadian tanah runtuh berlaku sebentar tadi di laluan dari Simpang Pulai ke Cameron Highland. Hati-hati memandu. 📷 Mohd Basri
    @PerakPress
  • every time spotify wrapped drops
    @avantnard
  • Guys, abang aku baru berhenti kerja. Sekarang dia berniaga buat kek dari rumah je. Macam-macam jenis kek dia jual. Kalau tak beli takpe, nak mintak tolong RT boleh kalau ada yang nak beli 🤗☺️🧁🎂
    @Zaidi_Aziz
  • Semoga kita semua dikurniakan hati yang tenang. Aamiin .. ❤️🤲
    @jentikhati
  • Welcome !!! @halsey
    @BTS_twt
  • Kami tidak pernah upgrade tren kami untuk dijadikan tempat membasuh tangan. Harapan kami, jangan tiru aksi/perbuatan ini dan semoga semua penumpang lebih bertanggungjawab dan beretika ketika menaiki tren.
    @AskRapidKL
  • The flex The reality
    @SyedAkramin
  • Come with me, and you’ll see, a world of OSHA violations..
    @ChrisJacksonSC
  • I am Optimus Prime and I'm here to play with your cats. @MeowedOfficial
    @9GAG
  • Hari ini genap setahun Wife saya menabung hanya ditepi mesin Bash sahaja. Tadi saya pecahkan tabung dengan arahan wife. Setelah dkira Jumlah duit terkumpul adalah sebanyak RM1424. (Tidak termasuk duit syiling).
    @WZullnaidi
  • Pengasuh taska baling barang pada budak merangkak
    @ViralMalaysia7
  • @kuasasiswa
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.