7 day tweet volume :
#Ipoh Seorang pemandu ambulans di Ipoh tumbang selepas menghantar pesakit Covid-19. Punca kematian dikatakan akibat terlalu letih 😭

Takziah kepada seisi keluarga. Semoga roh Allahyarham dicucuri rahmat syurga indah untukmu.

(Cont) pic.twitter.com/BMO7oJjJpk
+2
#COVID19 Terkini. 23 Nov. Kes baharu tertinggi pernah dilaporkan iaitu 1,884.

Selangor tertinggi (1,203) yang mana 1,060 kes daripada Kluster Teratai.

Negeri lain, Sabah (289), KL (196), Kedah (36), N.Sembilan (41).

🔴2 lagi kematian 🔴4 kluster baharu🔵3 kluster tamat.
Abah i selalu curi my flask sebab dia cakap best so i got him his own for his birthday 😭

his face at the end - worth it 🥺✨ pic.twitter.com/lpHglXOZXE
Status Terkini COVID19, 23 Nov 2020

Kes sembuh=883
Jumlah kes sembuh=42,480 kes
Kes baharu positif=1,884 kes
(kes import=2 kes tempatan=1,882)
Jumlah positif=56,659 kes
Kes kematian=2
Jumlah kes kematian=337 kes
Kes dirawat di ICU=115 kes
Bantuan Alat Pernafasan=48 kes pic.twitter.com/C3xcfFeHNb
  • #Ipoh Seorang pemandu ambulans di Ipoh tumbang selepas menghantar pesakit Covid-19. Punca kematian dikatakan akibat terlalu letih 😭 Takziah kepada seisi keluarga. Semoga roh Allahyarham dicucuri rahmat syurga indah untukmu. (Cont)
    @viralperak
  • Abah i selalu curi my flask sebab dia cakap best so i got him his own for his birthday 😭 his face at the end - worth it 🥺✨
    @omgilirawaidaa
  • Status Terkini COVID19, 23 Nov 2020 Kes sembuh=883 Jumlah kes sembuh=42,480 kes Kes baharu positif=1,884 kes (kes import=2 kes tempatan=1,882) Jumlah positif=56,659 kes Kes kematian=2 Jumlah kes kematian=337 kes Kes dirawat di ICU=115 kes Bantuan Alat Pernafasan=48 kes
    @KKMPutrajaya
  • Memang tinggi kes positif keseluruhan, 1884 kes. Di Perak, 81 kes baru positif Covid-19 dicatatkan pada hari ini. ☹️☹️☹️
    @MohKeIpoh
  • .
    @imiskandaridris
  • Aku sorang je ke yang baru tau yg instagram boleh face time sambil tengok movie 👁👄👁
    @msrhshah
  • Juara Shopee 🤣🤣
    @hannabunnyb
  • I know not everyone will be with me on this. I don’t mind if there are people who won’t believe me. This is just me sharing my story, hoping this won’t happen to anyone in the future. Stay safe and stay vigilant.
    @hygrandea
  • Woww diorg pacak kt Polo da.Mai cpt sebelum licin.
    @al__izwan
  • Harap dia ini segera ditangkap @PDRMsia
    @SanjeevanSS
  • Ada netizen hantar video ini tadi, anggota Trafik @PDRMsia "salam” dengan pemandu lori. Adakah ini seperti "salam” TS Isa Samad? Ingat, polis dan masyarakat berpisah tiada!
    @SanjeevanSS
  • Untimely death! This is what happened when someone did not do his duty. Or sans culture of maintenance on the part of the authorities? A motorcyclist believed killed after hitting a pothole - picpub
    @KL_Reporter
  • WEI tengok ni HAHAHAH TAKOED
    @nickasyrf
  • Aktiviti perniagaan di kawasan PKPB dibenarkan untuk beroperasi sehingga 12 tengah malam bermula 24 Nov 2020. Sumber @MKNJPM
    @KKMPutrajaya
  • Pecahan kes baharu (1,884) Selangor 1,099 kluster sedia ada 77 kontak rapat 27 lain-lain saringan Sabah 52 kluster sedia ada 164 saringan kontak rapat 73 lain-lain saringan KL 107 kluster sedia ada 80 kluster baharu (Bintang dan Indah Mas) 8 lain-lain saringan 1 import
    @KKMPutrajaya
  • Gov: dont go out for unnecessary purposes Also gov:
    @ulyahusamudin
  • The girlfriend. The boyfriend.
    @HavocCikb
  • Macam kat oversea, tapi dalam Malaysia je. Tak perlu bawa passport pun sebab dah ada cendawan kat passport tu. sebelah Perak jer ni. 😊😊 The Lakehouse, Cameron Highland
    @afeezvanilla
  • thank me later
    @shastatic
  • Perbandingan antara vaksin Covid-19 💉
    @zamirmohyedin
  • Alhamdulillah, dari semalam tak berhenti masuk order poket doremon 😭 Thankyou for the endless support 😘 6 box left and masih tak bertuan, so korang cepat2 booking wa.me/60179665388 🔥 RM16 per box / 6 flavours, promo free delivery area Ipoh 🥰 @MohKeIpoh @iloveyouIPOH
    @tiqahh177
  • Alif Satar mintak maaf kat kawan2 artis dia. Dia tak mintak pun nak kena, dah mungkin untuk takdir dia. Kita ni sentiasa lah bagi semangat and doakan yang baik baik untuk semua. Gws Alif Satar.❤️
    @dxjttt_
  • He is waiting for him ❤️
    @ShouldHaveCat
  • Unstill jannah
    @rempitlogic
  • TERKINI: Hari ini sahaja sebanyak 1067 kes positif di Kilang Top Glove Sidang khas bersetuju 28 kilang Top Glove di Klang, ditutup secara berperingkat. @IsmailSabri60
    @mysumber
  • salam guys, tolong aku anyone yang kenal dia ? dia bagi receipt dan bukti pembayaran palsu. aku dah check still belum masuk walaupun dia kata instant. untuk dipendekkan cerita, aku percaya sebab dia rushing so dia balik bawak phone then block aku. AREA BATU PAHAT (cod subway)
    @syaherufikry
  • Suami yang sayangkan keluarga dia akan beli bermacam jenis penapis udara demi keselesaan keluarganya! Hebat kan lelaki?
    @rinmansor
  • I almost left my whole family in this house 🤣 naked & all 😭😭
    @august_reigns
  • PERAGUT BERKERETA DI KL TRADERS Satu kejadian meragut telah berlaku di KL Traders Square Jalan Gombak sabtu lepas. Kejadian yang berlaku di dalam sebuah Farmasi itu berjaya dirakam oleh CCTV. Semoga warga sekitar lebih berhati-hati, sekarang musim orang terdesak.
    @AsalGombak
  • CARA BERTAUBAT DARI MENGUMPAT Kalau kita pernah mengumpat orang @ maki hamun seseorang di media sosial, cara bertaubat darinya adalah seperti berikut : 1- Jika orang itu tahu akan hal tersebut, maka keutamaannya kita berjumpa @ maklumkan sendiri kepada dia untuk meminta maaf.
    @fahmirusliMFR
  • 883 kes sembuh hari ini. Jumlah sembuh kini adalah 42,480 kes. Terima kasih frontliners! ❤️
    @KKMPutrajaya
  • Makwe control ayu, sekali.....
    @youngajib
  • Ini terbaik. Pusat rawatan pesakit Covid-19 berisiko rendah bakal dibuka di Dewan Arena Badminton Perak, Ipoh. Bertujuan untuk membantu mengurangkan kesesakan di hospital awam. Semoga dipermudahkan segala urusan. Kita boleh menang 💪🏼 Sumber : @PerakToday
    @MohKeIpoh
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now