7 day tweet volume :
  • Nope, bukan dekat Venice, Itali. Tapi Pulau Pinang, Malaysia ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Memang eyegasm betul ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    @ammeeerrrr
  • Adik : nak air apa? Member : nak air love you๐Ÿ˜‚
    @Fitros__
  • โ€œAir coolant ko tak isi ni pedโ€ โ€œTayar kereta kau ni botak ni ped haishhโ€
    @aienaziniee
  • kegunaan penyangkut baju selain jadi alat hukuman sebat.
    @yeenhamzah
  • ENEMY MINTA BERDAMAI KAU RASAAAAAA????? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚
    @puterinursyifa
  • OMFG LISA DID THAT TO ME!!!! #BLACKPINKinKL #BlackpinkInMy #BLACKPINKinMalaysia #BLACKPINKinKUALALUMPUR #BLACKPINK #INYOURAREAKualaLumpur
    @XariffX98
  • Menyampah pulak baca story2 macam ni. ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ Perempuan2 kat luar sana kena hati2. Jangan tersalah pilih pasangan.
    @IzwanHs
  • Study tip: learn or revise s'thing, even if it's only ONE point - before you go to bed. (Not liking a tweet)
    @DrBeniRusani
  • Aku rasa sebak pagi ni๐Ÿ˜ฃ
    @DuanKrinting
  • Salam, ada yg tag saya. Urat hijau itu ialah vein (saluran darah). Ia nampak menyerlah bila kulit semakin nipis (kurang tissue) usually pada yg meningkat usia (ageing) & guna cream yg mengandungi steroid. Bukan maksud kita sakit. Ajal maut? Wallahualam.
    @DrBeniRusani
  • "Ujian paling besar kita di dunia ini ialah apabila kita lupa perjanjian kita dengan Allah." โ€” Guru Mulia, Ustaz Iqbal Zain Al Jauhari
    @_ashrull
  • Nak sampai ada orang mati agaknya baru korang semua nak stop tweet video hantu terkejut ni. 6k yang RT tu pun sama.
    @myjoe_
  • kalau badut macamni yang datang rumah korang masa hari jadi korang,apa korang buat? jom Rt guys..aku nak cerita ni ini adalah thread
    @abstrakim
  • Huawei diragui dunia Siapa yang follow news tech pasti tahu yang Huawei sekarang tengah rancak nak implement teknologi 5G. Tapi tindakan ini mendapat tentang ramai pihak terutamanya US dan negara barat. Kenapa semua beria nak ban teknologi 5G Huawei?
    @mohdkautharr
  • Insyaallah amin, moga Allah makbulkan.
    @Amin_Nuestt
  • Tolong beri anak kita vaccine. ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ bangkit!
    @DrBeniRusani
  • @ijaicool Poster dah siap
    @amirsyafiqalias
  • FT: @WelshRugbyUnion beat @EnglandRugby 21-13 in Cardiff #SixNations
    @WorldRugby
  • @pmbrutiketmurah ada sapa yang nak? Tak dpt pergi pada tarikh tu, ada hal, nak tuka dgn tarikh 23/3 kalau boleh ๐Ÿค—
    @ZulFxzwxn
  • rewrite the starsโœจ
    @harriszul
  • Bila tengok bf/gf orang lain bagi hadiah mahal mahal rasa kesian pulak dekat makwe sendiri sebab tak berapa kaya lagi
    @bujibu_chempel
  • Perangai mengalahkan budak budak ๐Ÿ˜ก
    @nakbebel
  • That is sexy but i wanna see the whoke thing filled. Lets vote
    @ChaeHyungwonBB
  • Allahu
    @BudokMetoh
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now