7 day tweet volume :
Ya الله, remove all arrogance and selfishness from my heart, and teach me to be humble, to always remember You in everything that i do.
Terkini. 16 April. Kes baharu hari ini 2,551. Kes tertinggi Sarawak (960), Selangor (590), KL (245) dan Kelantan (164).

#COVID19
untung la main balas-balas kereta. aku ni orang nak balas whatsapp pun payah.
Wahai Pak Menteri yang lanjut umur;

Sudahlah kalian menjadi pisau cukur.
Rakyat pula disuruh bersyukur.
  • I still remember the days I prayed for the things I have now 🤍
    @Neelofa
  • Honest car owner.
    @anthraxxxx
  • @WholesomeMeme
  • Puasa Day 4 : Ayam Tiram Thai
    @khairulaming
  • kepada makcik yang potong queue kat bazaar tadi
    @shahshihshuh
  • When Chelsea visits Real Madrid
    @TrollFootball
  • Menurut anggaran Bloomberg, dengan kadar vaksinasi 26,523 dos sehari, Malaysia hanya akan dapat melengkapkan vaksinasi kepada 75% populasi selepas 4.9 TAHUN. #KerajaanGagal
    @nizambakeri
  • Bagaimana untuk rapatkan jurang gaji di negara ini? Ini cadangan yang dipersetujui ketiga-tiga ahli panel. #ICYMI #DialogTigaPenjuru
    @501Awani
  • Wajib ke atas seorang Kelantan makan Colek di bulan ramadan.
    @_emint_
  • Darurat dah umum. Parlimen dah tutup. Tapi hari ini sahaja ada 2,148 kes baru. Apa lagi alasan yang kerajaan PN nak guna? Adakah Menteri-Menteri akan mengambil tanggungjawab dengan prestasi lemah mereka melawan pandemik?
    @SyedSaddiq
  • RT for Like for serunding daging Serunding ayam
    @ketengahketepi
  • ati ati beli es cincau, teliti setelah membeli.setelah di sedot sampai habis ternyata cincaunya cuma gambar
    @Agus0381A
  • 2016 idols experienced a bumpy journey in their early days but look at them getting booked and busy in music, entertainment, and acting fields these days. To astro, sf9, pentagon, and victon, thank you for not giving up and giving us a chance to see how great artists you are ♡
    @bouncywooniya
  • Explosive stuff from Tan Sri Abdul Hamid Bador. Kesian him.
    @FreeMsian
  • Instagram vs Reality
    @duriankimchi
  • Kes positif mengikut negeri (setakat 16/04/2021, 12 pm) Confirmed cases by state (as of 16/04/2021, 12 pm) #COVID19 #KitaMestiMenang #sihatmilikku
    @MyHEALTHKKM
  • Anda Kini Boleh Bermain Red Alert 2 Di Pelayar Web Anda amanz.my/2021281354/
    @amanz
  • Hakikatnya kurma ini baik untuk diamalkan setiap hari dan bukan hanya di bulan Ramadan sahaja. Malah, air rendaman kurma atau dikenali sebagai air nabeez juga baik untuk kesihatan dan boleh dijadikan amalan harian. #ramadanmubarak
    @RadioRTM_Rasmi
  • @Hi_EduMARA
  • Situasi terkini Covid-19 setakat 16 April 2021. Kes baharu: 2,551 Kes aktif: 18,600 Sembuh: 350,563 (1,524 sembuh baharu) Keseluruhan kes: 370,528 Kematian: 1,365 (2 kes kematian baharu) @KKMPutrajaya #PKPB #KitaTeguhKitaMenang #KomunikasiKita #PsaCOVID19RTM
    @RTM_Malaysia
  • @xxnothzmerasfea Thank you 😍 Hai ada yang mencari kudapan lepas moreh? 🤗 Boleh try Aductive Spicy Salted Egg Cornflakes padu 🔥 Confirm tak cukup sebalang 🤤 ✅ Cod : Wakaf Bharu/Tendong/Kg Laut wasap.my/601116127961/n…
    @ndhirh_sbri
  • Hari ini aku nak cerita macam mana aku boleh TERcipta Cheesebomb semasa baru mula mula dulu. Ini adalah cerita hustle aku semasa mula nak berniaga dulu. Thread.
    @HaridzRosli
  • 🍫Flash sedekah, 1 winner will get RM10 from me!🍫 All you have to do is RT & doakan saya dapat kerja & diberikan rezeki yang melimpah agar boleh bantu diri & orang sekeliling :) ✨ENDS ANYTIME!✨
    @furrrrytale
    GIF
  • @xxnothzmerasfea Thankyou so much! Moga murah rezeki ye🤲 saya jual skinbae deep cleansing soap, kita new local skincare tau! Formulation lain drpd yg lain! Memang berkesan! Kita dah restock harini, sesiapa nak healthy skin bfr raya boleh usya! 👇🙆
    @jnnhmhmd
  • That’s a rare breed 😂😂😂
    @cctv_idiots
  • Dah beli kuih raya ke tu? Kalau belum bolehla risik tanya kuih raya mamasab ni sebab satu bekas tu banyakk betul kuih dia! Tak rugi beli tau🙈 Boleh dm @Ayusyah1Tasnim untuk order okie
    @rarasells
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.