7 day tweet volume :
trust me, perempuan susah nak ada circle yang ramai macam ni. Idk why
Ini barulah namanya open table pic.twitter.com/UmD8nVG0kv
Rt jika anda amik ujian JPJ hanya sekali saja
Hebatnya perempuan, even berapa kali pun kau sakitkan hati dia, dia tetap treat kau as well. Sampai satu tahap, if dia dah tawar hati, you're no longer the person she's looking for
Ada juga orang hargai hasil kerja aku hahaha kena banyak belajar lagi ni 😂😂🤧🥰📸 pic.twitter.com/z0xpePovFa
+1
  • Ada juga orang hargai hasil kerja aku hahaha kena banyak belajar lagi ni 😂😂🤧🥰📸
    @AqilRizal1
  • Hello everyone my roomate minta viralkan. Kereta kena pecah and beg dia hilang area Aeon Shah Alam, flight malam ni ke Japan. Dia takde gambar luggage but please in case nampak pencuri tahi tu buang mana2 because dalam tu semua winter clothes. Please rt
    @FfzwnDiana
  • Tadi masuk bilik arwah ayah sebab nak kemas², tiba² jumpa buku nota ayah bawah laci meja dan terjumpa 1 nota yang ayah tulis😭❤️
    @uyaina_hazman
  • Gaji penghantar pizza lagi tinggi dari engineer, macam mana nak beritahu murid sekolah supaya belajar sains dan matematik?
    @SyedAkramin
  • Gais. Read this. My father said to me, lelaki ni kutip satu satu cebisan daging mayat isteri dia 😭
    @Eeliya_
  • This little boy gave up his seat to a lady who entered the train w/ a stroller & baby Then as he is standing, his mom falls asleep w/ her head on the bare railing. He takes her bags & carries them. Then, puts his hand in between her head & railing so she can use it as a pillow😭
    @_SJPeace_
  • Ini barulah namanya open table
    @alepkujur
  • Si putih hilangkan cincin tunang hamba, Si hitam yang berjaya jumpa Tak sia sia sepanjang hari pesan; “Tolong cari cincin kngah please. Tunjuk kat mana johny sorok”
    @fahnaaa
  • The poet The poem
    @uhlishbaa
  • McD Keluarkan Menu Baru, SPICY McNuggets Gais 🔥 & Cheesecake Ice Cream Nyumss!!! 🍦 Mana Penggemar Dessert Salted Caramel, Kini Juga Kembali!!!
    @cuti_makan
  • “What if I told I you that I love you” OUT NOW ON ALL PLATFORMS 🦋🦋
    @aligatie
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login