7 day tweet volume :
Kalau pergi mana-mana kena check in apps MySejahtera. Tapi, kita check in sorang-sorang je. Macam mana nak masukkan sekali nama anak kalau kita bawak sekali. Kang polis check, nama anak kita takde check in, harulaa tak pasal langgar SOP.

Camni caranya :
Siapa2 yang ada terjumpa lori yang ada bola kat belakang tu, boleh dm tepi 😢 pic.twitter.com/S9xGHbVrpO
Banyak sangat dah Allah kasi.

Tapi tetaaaap nak tengok yang tak dapat.
Saja Bagitau Awal , Start 17hb Sampai 31hb ni untuk 6pcs Cookies ni 6.70 je 😍
Cute gila packaging cookies subway sekarang. Senang nak bawa pi mana mana lepas ni. Nak bagi gift dekat orang pun cute jugak hihi. 6 pcs ni RM11 jeee ☝🏻 pic.twitter.com/YRjXNGmDaW
  • Siapa2 yang ada terjumpa lori yang ada bola kat belakang tu, boleh dm tepi 😢
    @AbangNgahCrew
  • Lepasni ni jangan la segan kalau jumpa eh
    @mshaffuan07
  • ❤️
    @jihanabdullah27
  • Amaran! Voice note yang mendakwa 63 kes positif COVID-19 di Guar Chempedak, Kedah, adalah PALSU.!Jangan sebarkan!
    @KKMPutrajaya
  • [ JomKitaKongsi ] - Promosi Makanan Sempena Bulan Kemerdekaan!!! 😋🇲🇾 #JomKita
    @Jomkitamy
  • Terkini #COVID19Malaysia 15 Ogos Kes sembuh= 3 Jumlah kes sembuh= 8,831 Kes positif= 26 (kes import=3, kes tempatan=23) Jumlah positif= 9,175 Kes kematian=0 Jumlah kes kematian= 125 Kes dirawat di ICU= 6 Bantuan Alat Pernafasan= 1
    @KKMPutrajaya
  • Petronas paling grand sekali aku rasa, Petronas Ara Damansara. Ada 4Fingers, Dunkin Donuts, Tealive, Subway and McDonalds. Next level betul👍🏻
    @cringemalaysian
  • PERINCIAN KES BAHARU (26 KES) KL - 6 1 WN saringan tempat kerja 1 BWN saringan tempat kerja 1 WN saringan kontak rapat 2 kes import WN 1 kes import BWN N.SEMBILAN - 2 2 BWN saringan tahanan imigresen JOHOR - 1 1 WN saringan pra pembedahan
    @KKMPutrajaya
  • Twitter saw it first
    @twt_alia
  • Rest in peace 2012-2020 Kissanime died between 10.00 PM and 10;20 PST on 14 August 2020
    @rhime4a
  • ...
    @zairinazrii
  • Ramai ke peminat kerang 😋❤️
    @FoodViralMY
  • City and Lyon tomorrow when they realise the winner will face Bayern in semis.
    @TrollFootball
  • matcha burnt cheesecake! rich & so creamy 🤤🌱
    @nahlahrsl
  • Wow..!!!
    @jalalmisai68
  • Hi gais! Sapa sapa tinggal area Terengganu n Kelantan yang ada niat nak deco rumah dengan pokok indoor cantik tapi tak tahu nak beli kat mana. Boleh beli dengan saya. Harga sgt berbaloi RM20 je semua pokok. Tlg rt ye mana tahu ada yang berkenan. Boleh ws. wasap.my/60148185426/HA…
    @izzizzat1
  • ISU PENUNGGANG BASIKAL JALAN GOMBAK Yang terbaru trend berbasikal menimbulkan isu di kawasan Batu 12, Jalan Gombak. Kebanyakkannya mereka ini akan parking dan meninggalkan kereta di Hospital Orang Asli Gombak dan ianya menyukarkan tugas pemandu Bas Rapid KL di situ.
    @AsalGombak
  • toddlers when they found a pen and a wall
    @bartbhrdn
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now