7 day tweet volume :
Boleh simpan ni, nanti pegi Starbuck senang nak order 😁😁 pic.twitter.com/erwjvYeBmt
+3
Sayang, Kalau sebelum kahwin awak tak ada semua ni, takpe. Kita sama-sama kumpul duit & galas tanggungjawab utk beli kelengkapan our future okay? Trust me, selagi awak sanggup susah dgn saya, saya sentiasa di sisi awak.
Orang lelaki kene cuba siapkan semua ini sebelum berkahwin..Ini adalah thread.. pic.twitter.com/7KnwyAjvv6
pukimaklah selfish betul keluar pi mall semata mata nak dating. Do yall ever care abt our RMO? Lancau lah aku duduk rumah berbulan bulan bukan nak tengok korang sesenang je kuar sebab benda bodoh
  • Boleh simpan ni, nanti pegi Starbuck senang nak order 😁😁
    @cuti_makan
  • #PemanduMabukMembunuh
    @akhifairuz_
  • Memang pepagi buta kena dm aku gambar macamni ke
    @hanifjamals
  • Kerusi gaming untuk dijual. One seated only. Brand Transnasional. Kelebihan: Sejam main game, terus sampai kampung
    @ediengg
  • Jangan minum arak sebelum memandu. Allahu
    @sidchan
  • Guys. Musim PKP ni dah 3 bulan lebih aku tak kerja. Ni aku ada jual mask adapter ni. Sesuai untuk girl yang pakai tudung. Tolong support aku ya. Tak beli takpa, tolong RT pun dah syukur sangat dah 😭
    @fahmi_apiht
  • @PlayStation
  • this gave me chills oh my god
    @Icvetapes
  • Amboi lepak rooftop tak ajak.
    @hanifjamals
  • ‘Kalau salah pilih habis Jahanam keluarga’ Teguran yang baik alif teega 🙏🏼
    @iamajayrahman
  • Liar. twitter.com/realdonaldtrum…
    @YourAnonOne
  • QUOTES OF DILAN AND MILEA [THREAD] in Indonesia
    @tiresthyl
  • Musim Covid19 ni, apa kerja pun jalan asal halal + rezeki berkat. 1 rumah rm30 1 unit 100 rumah 1 bulan gaji rm3000 Yang utama, tau cari masalah (orang malas buang) dan selesaikan (buang sampah) Semoga Allah merahmati Prengki.
    @shameerulakif
  • Graphic designer pon perlu bilik kemas utk dapat ilham. From this To this
    @thefikboy
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now