7 day tweet volume :
Ini sore bukan malam. Ini bumi bukan planet mars. Ini jambi bukan di luar angkasa. Ini kami yang bernafas dengan paru-paru, bukannya dengan insang. Kami ini manusia butuh udara yang bersih, bukan penuh asap.
Lokasi : Kumpeh, Muaro Jambi #KabutAsap #KebakaranHutanMakinMenggila pic.twitter.com/ZwGMVhItwi
Nothing that happens in your life is by accident. The Almighty plans everything to the finest detail. There’s a reason behind every incident. Sooner or later, the reason will become apparent. Spend time understanding His Plan. You’ll feel a lot better about your life.
Seriously, ada juga jenis yang still pura pura happy, act like nothing happen, smile all day even though they're sad, stress or in pain. Pretending happy on outside and sad inside. It really hurts you know.
bila dah lama kenal, you'll start noticing their flaws and imperfections. inside & out. kalau sayang, you'll be able to accept every of it. kalau dah kenal dia punya perangai macam mana or ada if problem, fix together & communicate. bukannya buat decision untuk leave him/her.
  • Ini sore bukan malam. Ini bumi bukan planet mars. Ini jambi bukan di luar angkasa. Ini kami yang bernafas dengan paru-paru, bukannya dengan insang. Kami ini manusia butuh udara yang bersih, bukan penuh asap. Lokasi : Kumpeh, Muaro Jambi #KabutAsap #KebakaranHutanMakinMenggila
    @zunishofiyn
  • Kotak hati
    @sambdkbaik
  • AirAsia Free Seats KL - Penang - KL RM24 KL - Kuantan - KL RM24 KL - K.Terengganu - KL RM24 KL - Alor Setar - KL RM24 KL - Kota Bharu - KL RM24 KL - Langkawi - KL RM38 KL - Krabi - KL RM111 Tempah : Sekarang - 26 Sept 2019 Terbang : 10 Feb - 15 Dec 2020 Happy hunting!
    @MALAYSIAVIRALL
  • Ini real merah semua bukan filter:( minta doanya ya moots, semoga titik api bisa semakin berkurang🙏
    @Nunedetected_
  • Nak bawak air mineral naik penerbangan murahan Air Asia? buat macam ni masa lalu airport security. Langsung mudah lepas. Security nak check pun segan. 😂
    @Daddylishes
  • Tak pernah. Zaman sekolah layan lagu ni je. twitter.com/mieyhdyh/statu…
    @AmirHannnnnnnn
  • Kenapa dkt Malaysia xda mcm ni!!!! 😫😫😫
    @Iamsyieddy
  • Kelebihan Apple Watch. Pengguna ni jatuh dan automatik Apple Watch mengesan beliau jatuh dan telah memberi mesej amaran kepada anak beliau, membuat panggilan 911 terus dan kongsi lokasi kejadian. Sangat membantu!
    @thefaizzainal
  • Ketika bertemu pocong : Dibacain ayat kursi ❌ Langsung kabur ❌ Serang pake kembang api ✅✅✅
    @PenjahatGunung
  • 440 pairs of women's shoes were hung on one of the city walls in Istanbul this week to draw attention to male domestic violence in the country. This is the number of women murdered by their husbands in Turkey in 2019.
    @diorchild
  • What would we do without dogs 🤣
    @rahmxsh
  • Aku punya lagi style🥴😎
    @panggiljesultan
  • @basicsmood
  • esok guys
    @naddyirruh
  • @thedanialfikri
  • - The video below is a traditional dowry rite being performed in Cameroon, the ladies are sisters to the bride, while the man down is the groom to be, if his manhood rises while the ladies twerk on him, the bride will not be given to him as he has failed.
    @SubDeliveryZone
  • Damn, @WatfordFC, y’all need me back? 😐
    @miakhalifa
  • Kepada pengguna iPhone yang masih belum mengemaskini iOS 13. Saya nasihatkan agar menangguh seketika kerana Apple akan melepaskan iOS 13.1 pada 25 September 2019 jam 1.00 pagi. iOS 13.1 menumpukan kepada kestabilan dan meminimakan masalah pepijat pada iPhone dan iPod anda.
    @XavierNaxa
  • Promise me okay sayang? :))
    @aeiisyaaa
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now