7 day tweet volume :
Kau tengok lah bila orang muda nak berbahas betul-betul. @SyedSaddiq kena ejek, buat lawak bodo, kena perli dengan orang-orang tua yang jadi ahli Dewan.

Apa masalah orang-orang tua ni tak boleh bahas betul-betul ni? Gaji mahal rakyat bayar ni.

Bagi orang muda jaga negara la. pic.twitter.com/lAv8NDqf1P
Sosej bukan daging sebenar tapi makanan terproses yang tinggi bahan pengawet.

Jika kerap di makan, boleh meningkatkan risiko obesiti.

Kepada ibu bapa, elak berikan anak-anak kecil makan sosej. pic.twitter.com/Db8LENTsyB
PRU15 is the time for young candidates to be the voice in Parliament. Boomers menjerit, emosi, ejek with argument tin kosong bila orang muda bercakap. No productive discussion. Masa untuk #OrangMudaBinaNegara
Kau tengok lah bila orang muda nak berbahas betul-betul. @SyedSaddiq kena ejek, buat lawak bodo, kena perli dengan orang-orang tua yang jadi ahli Dewan.

Apa masalah orang-orang tua ni tak boleh bahas betul-betul ni? Gaji mahal rakyat bayar ni.

Bagi orang muda jaga negara la. pic.twitter.com/lAv8NDqf1P
Tak nak sedih sorg2.. bacalah sampai habis 😞

-Dalila Zolkofli pic.twitter.com/IkwQ4V4KAe
+3
  • Kau tengok lah bila orang muda nak berbahas betul-betul. @SyedSaddiq kena ejek, buat lawak bodo, kena perli dengan orang-orang tua yang jadi ahli Dewan. Apa masalah orang-orang tua ni tak boleh bahas betul-betul ni? Gaji mahal rakyat bayar ni. Bagi orang muda jaga negara la.
    @luqmanlong
  • Sosej bukan daging sebenar tapi makanan terproses yang tinggi bahan pengawet. Jika kerap di makan, boleh meningkatkan risiko obesiti. Kepada ibu bapa, elak berikan anak-anak kecil makan sosej.
    @KKMPutrajaya
  • Tak nak sedih sorg2.. bacalah sampai habis 😞 -Dalila Zolkofli
    @aushabdul_
  • Korang tahu tak, kat Korea selatan, Song Hye Kyo adalah ikon natural beauty di kalangan rakyat Korea. Xde siapa boleh sangkal betapa semulajadinya wajah dia sbb gambar2 dia dari kecil hingga dewasa xde apa yg berubah langsung. Tanya lah mana2 Korean sekalipun. Semua akan setuju.
    @callmefye
  • Tips rumahtangga buat para suami.
    @jalalmisai68
  • real reason why syed saddiq baca buku ni 😭☝️ twitter.com/luqmanlong/sta…
    @deneiii
  • Me: mama nak dengar lagu apa? Mama:
    @HavocCikb
  • Terkini #covid19malaysia, 13 Julai Kes sembuh= 1 Jumlah kes sembuh= 8,520 Kes positif= 7 (kes import= 6, kes tempatan= 1) Jumlah positif= 8,725 Kes kematian=0 Jumlah kes kematian= 122 Kes dirawat di ICU= 4 Bantuan Alat Pernafasan= 3
    @KKMPutrajaya
  • Inilah 10 minit yang hangat dibincangkan di #DewanRakyat hari ini. Ia membabitkan kata kunci 'gelap' dan 'bedak' .... Sidang #DewanRakyat ditangguhkan sehingga Selasa. #NormalBaharu #HapusCOVID19
    @501Awani
  • Syed Saddiq dipersenda di Dewan Rakyat: Adakah belia dilayan sebegitu dalam politik? #AWANInews #AWANIviral astroawani.com/berita-politik…
    @501Awani
  • Korang ubah ubah la perangai jangan jadi toxic kesian dekat orang lain sama. Kita hidup ni bermsyarakat jadi kena ada toleransi. Adab tu jaga mulut tu jaga haih orang lain merana.
    @ShaffiPotter
  • onion rings 🧅😌🔥
    @milktpapi
  • I love you until when when 💖
    @sulphuricacids
  • Mesejnya jelas walaupun agak kasar di penghujung karangan.
    @mkhairulazri
  • Which one do you prefer 😍 📸fooduz
    @FoodViralMY
  • Tugas kerajaan adalah menentukan rakyat mesti dibela - Perdana Menteri, Tan Sri @MuhyiddinYassin #NormalBaharu #DisiplinMalaysia #HapusCOVID19
    @501Awani
  • I'm helping my boyfriend to start out his small business. This is his first time so we need all the support possible. Dia cakap if achieve target, dia masuk minang 🥺If making a purchase isn't possible, your RT would be enough.
    @jajaalovesyou
  • one of my friend ada jual this chocolate from langkawi and i really want to help her cuz anak dia tengah sakit :( so can you guys rt this untuk rezeki family dia 🥺 i hope you guys dpt membantu :)
    @flynnnnn_
  • Belanja sikit. Sejak jadi gang surau ni, aku dah boleh melawak sikit.
    @haziq_fadhullah
  • Orang nak mengemas dia sibuk main gelongsor 😂
    @MyNegara
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now