7 day tweet volume :
Tak habis habis nak sekat creativity anak muda.

Instead of "killing" the creativity of others, why don't you & friends, just get better?

Negara lain okay ja.

tiba tiba di Malaysia nak desak "melesenkan" Youtubers.

Pelik bin ajaib 😅
Ellie desak kerajaan kenakan lesen untuk pemilik saluran YouTube malaysiakini.com/news/537692 pic.twitter.com/GX61a9HTUC
Simple, mudah difahami dan sebagaimana anak-anak muda di Twitter kata, “terciduk”.
Pengimbas suhu yang 'ditembak' di dahi kita sebelum dibenarkan memasuki premis tidak menyebabkan kanser tetapi merokok punca utama kanser. pic.twitter.com/xnN6OgLhyS
Bekalan darah jenis A dan B semakin berkurang. Jika berterusan, keselamatan pesakit boleh terancam.

Bantu kami menstabilkan bekalan darah demi menyelamatkan nyawa.

Lawati pdn.gov.my untuk lokasi menderma darah.

Setitik darah, sejuta harapan.

@PDNKKM pic.twitter.com/1XoALuBrz6
  • Mr. an jay
    @Hanadahliaaaa
  • Bekalan darah jenis A dan B semakin berkurang. Jika berterusan, keselamatan pesakit boleh terancam. Bantu kami menstabilkan bekalan darah demi menyelamatkan nyawa. Lawati pdn.gov.my untuk lokasi menderma darah. Setitik darah, sejuta harapan. @PDNKKM
    @KKMPutrajaya
  • "Excuse me sir? "
    @shamrashiddz
  • Video ni jauh lagi seram dr filem hantu. Time askar dia lari tu pun da meremang wei huhuh
    @MALAYSIAVIRALL
  • Suhu tepat hanya boleh diambil di dahi bukan di tangan, telinga, hidung atau anggota badan lain. Suhu normal bagi manusia ialah antara 36 hingga 37.5 darjah celcius dan lebih dari itu dikira demam.
    @KKMPutrajaya
  • kalau ceni memang tak keluar rumah la aku sampai bila bila HAHAHAHAHAH
    @whoisqeena
  • nak cari gaduh ke 😤
    @jpbrinx
  • I dont want to feel this anymore pls :(
    @ikashafarey7
  • this is what cinematic perfection looks like
    @miovies
  • Jangan cari attention dekat lelaki lain boleh? Aku bukan jenis melayan awek orang, sorrylah.
    @ImranMohdBali
  • Khuzairi & helmi sebelum mencintai wanita 🤩☝️
    @hanifjamals
  • 16 kes jangkitan tempatan dilaporkan membabitkan Perlis (10), Perak (2), Kedah (1) Pulau Pinang (1), WP Kuala Lumpur (1) dan Johor (1) daripada 25 kes baharu hari ini.
    @KKMPutrajaya
  • He died...masa kat tangan aku..baru je td...ramai sedih tengok ig mika tadi...apatah lagi mummy...only memories left... mummy will always love you syg instagram.com/mika.puteh/
    @bellakhann
  • COSTING A PRODUCT Ini antara cara mudah untuk kira costing product. Remeber costing kena masuk raw materials and overhead cost. Lepas dah tahu total cost baru boleh boleh letak harga selling price. Peniaga peniaga baru all the best 🌻
    @omarfaayiz
  • Alhamdulillah🤰🏻 Semoga diri ini menjadi ibu yg baik, @mhazalif menjadi ayah yg baik & melahirkan zuriat umat Nabi yg bermanfaat utk masyarakat 💕
    @AisyahHijanah
  • Pulau Pinang bukan lagi zon hijau, catat satu kes baharu COVID-19 #AWANInews #AWANI745 #HapusCOVID19 #DisiplinMalaysia astroawani.com/berita-malaysi…
    @501Awani
  • Gangguan Syaitan Ketika Dalam Solat :
    @jentikhati
  • @rempitlogic
  • Pembukaan yang cukup bermakna, tajam dan menusuk kepada penderhaka-penderhaka bahasa. Kerancuan bahasa semakin menjadi-jadi kerana jati diri yang hilang. twitter.com/UBMalaysia/sta…
    @muzaffaryazid
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now