7 day tweet volume :
Lain daerah lain accent
Dulu pernah terdetik annoyed dengan family hari hari bagi stray cats makan depan rumah. Kotor, berterabur pellet dia.

One day tgh pakai kasut these cats meow meow and fights a cobra beside me. Saved me and my son 😭

Cats are a blessing. Dont see them as a nuisance 🐈
Wow feeling-feeling anda je berhak hidup dalam dunia ke camna? pic.twitter.com/RMXwXrmykj
Idea straw serai jadi bahan jenaka artis Malaysia. Straw serai sudah ada di Indonesia sekitar tahun 2010, sekarang mereka usahakan bullet train. Kita stuck dengan kereta terbang. Kalau bab filem, jangan cerita. Jauh tinggal denganThailand.
Tikus ada satu je tapi yang kecoh 10 orang, nasib baik ada Tom 😂 pic.twitter.com/MacL4ZXlbz
  • Tikus ada satu je tapi yang kecoh 10 orang, nasib baik ada Tom 😂
    @syfqtominay_
  • twitter.com/outroncity/sta…
    @richbrian
  • the face / THE BODYYyyYYYyYyy twitter.com/mirellymoura14…
    @ashl8r
  • Bayangkan anak perempuan korang kena rogol dengan kejam? Itulah yang Nabila Huda rasa dalam filem ni. Anak dia kene rogol pada hari lahir dia sendiri. Sedang dia menunggu kepulangan anak dia balik sekolah dgn sebuah kek, anak dia tiba dalam keadaan yang sangat mengerikan.
    @FaruqAzmnn
  • Hello Gais , incase semua kamu x tau, Sabah International Convention Centre (SICC) akan mula beroperasi x lama lagi . Boleh sudah buat AutoShow besar besaran mcm di Thailand , Germany , etc .. kena buat lagi dkt view laut 🤩 Cantik sgt !
    @sabah_netizen
  • which mf.......... 😐
    @kasihirisleona
  • After 900+ episode of Detective Conan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    @UvuvwevwevOssas
  • HAHAHAHA SEMUA PERANGAI JILAKE ! Kesian kena buli KAWAD 🤣 RT kalau korang rasa Bob comel ! Bila member jadi POLIS...
    @ZulyadiyShah
  • Solat jumaat kat tv tadi, terperasan brader ni gendong ank die semasa solat jumaat. Alhamdulillah.. terbaik la brader ni. Semoga berjaya dunia dan akhirat. Dia patut dijadikan contoh weiiiii . Tahniah brader 🎉🎉
    @cuti_makan
  • Naaaaaaaaaaaaaa this has me on the floor 😭😭😭😭
    @shellybirla
  • That cat said this is not a mf drill 😩😂
    @rahm3sh
  • Kemain kedai ni 😂 📍Jiwa & Kopi Bingsu, Kota Bharu
    @lillheavenn
  • Apabila giliran suami/isteri nak cium, dia mencium dahi isterinya/suaminya ,air mata mengalir kepipi jenazah.. di peluk isteri/suami agak lama...Kalau secara fitrah nya akan mengalir air matanya terkena kain kafan jenazah...
    @Pierrefirdaus
  • 3 days ago, a bully stabbed my little cousin in the eye at their school with a green coloured pencil. The bully has been bullying my cousin since they were in the kindergarten. I don't think there's no reason for my aunt to not to sue the bully's family.
    @mingheyo
  • Harini aku nak share my first ever experience tengok benda-benda mistik IN REAL LIFE! Biasa tengok dalam movie je gais!Harini diizinkan Allah tengok benda2 ni depan mata sendiri.AND!! Benda ni jadi kat my mom sendiri! korang nak aku story tak? Give me 10 rts n i'll story from A-Z
    @xxxoshAuni
  • Pura-pura tidur. Ingat orang nak dukung dia naik atas katil?
    @ulat_bulu_bulu
  • @ulat_bulu_bulu
  • If Japanese were to behave like Malaysians when it comes to food. 🍣
    @TheFunSizeGuy
  • Harini shooting with Lofa. Tema makeup adalah “Lofa baru lepas mandi” so here you go .
    @syedewa
  • Semalam buat Burnt Cheesecake guna air fryer. Betul lah bak kata @Danish_Harraz, resepi Burnt Cheesecake ni memang fool proof. Tetiba aku jadi macam mahir gila mem-baking padahalnya sebelum ni setiap kali baking mesti adaaaa jer tak jadikkk
    @hajardiyana
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login