7 day tweet volume :
Believe it or not, the world doesnt revolve around you 🙃 pic.twitter.com/ZYCTuIaQMC
+1
min saja nak bgtau awal2.. min ada duit raya khas untuk orang sabah dan sarawak 😍... tolong muncul orang2 borneo 🙏🏻.. pls rt dan tag orang sabah dan sarawak 🙏🏻🙏🏻
Terkini #covid19malaysia, 30 Mei
Kes sembuh = 95
Jumlah kes sembuh = 6,330
Kes baharu positif = 30
Jumlah positif = 7,762
Kes kematian = 0
Jumlah Kes kematian = 115
Sebanyak 9 kes dirawat di ICU dan 2 daripadanya memerlukan bantuan alat pernafasan. pic.twitter.com/HxgsLN2QFN
min excited juga siapa laa yang akan dapat duit raya RM5000 tu. Malam ni min akan bagitau syarat2 untuk dapat duit raya tu.. Korang jangan risua syarat2 dia senang je 😅. Pls RT n share ramai2 untuk medusa bagi duit raya ❤️.
  • Believe it or not, the world doesnt revolve around you 🙃
    @mimihanifa
  • Terkini #covid19malaysia, 30 Mei Kes sembuh = 95 Jumlah kes sembuh = 6,330 Kes baharu positif = 30 Jumlah positif = 7,762 Kes kematian = 0 Jumlah Kes kematian = 115 Sebanyak 9 kes dirawat di ICU dan 2 daripadanya memerlukan bantuan alat pernafasan.
    @KKMPutrajaya
  • Jangan bersedih. Hitam pun boleh putih,gemok boleh kurus.jerawat boleh hilang. Sebelum tu kita sendiri kene mencintai diri kita sendiri. Kalau kita selesa tak apa,kalau kita ok ,kita xheran org nak kata apa kat kita. Yg paling penting kita syg diri kita dulu
    @iamzulinaziz
  • Bayar Rm56 boleh makan unlimited Dim Sum 🥺❤️
    @Ashril_92
  • Assalamualaikum, semalam 1st time saya nampak ada gelandangan di area saya. uncle yg mualaf, dibuang dan dihalau oleh keluarganya setelah mengetahui uncle ni dah masuk islam. Uncle ni menangis sebab saya satu orang sahaja yang bertanya tentang dia. (INI ADALAH THREAD)
    @ohconnieee
  • I’m this old
    @imalraz
  • Terkini #covid19malaysia STATUS COVID-19, 30 Mei Daripada 30 kes baharu yang dilaporkan, tiga (3) kes adalah kes import. Baki 27 kes adalah penularan tempatan, dimana 17 adalah bukan warganegara Malaysia dan 10 lagi adalah warganegara Malaysia.
    @KKMPutrajaya
  • COVID-19: Malaysia dalam fasa pemulihan terakhir - Noor Hisham astroawani.com/berita-malaysi… #AWANInews #HapusCOVID19 #KekalTenang
    @501Awani
  • !!!!!!!!
    @cupcake_aisyah
  • Daerah warna hijau: tidak ada kes dlm 14hari yg lepas Daerah warna kuning: ada 1-40 kes dlm 14hari yg lepas Daerah warna merah: ada 41 kes atau lebih dlm 14hari yg lepas Kekalkan daerah anda berwarna hijau. Kita jaga kita, kita keluarga kita, kita jaga komuniti dan daerah kita.
    @DGHisham
  • SEDIH LIATNYA 😭😭😭
    @KancutMeleduk
  • Terkini #covid19malaysia STATUS KESEMBUHAN, 30 Mei 95 kes sembuh dan telah discaj direkodkan pada hari ini menjadikan jumlah keseluruhan sembuh adalah sebanyak 6,330 (bersamaan 81.55%). Tahniah kepada petugas barisan hadapan KKM! Kami hargai pengorbanan anda!
    @KKMPutrajaya
  • worst feeling
    @httpsjny_
  • Happening every day in occupied Palestine!
    @ShehabAgencyEn
  • Padu betul reply akak ni tengang adab ziarah yang sebenar.
    @myjoe_
  • Umat Islam menyambut Aidilfitri selama sebulan. Namun, aktiviti rumah terbuka dan berhimpun secara beramai-ramai adalah dilarang sama sekali. Kita masih tertakluk PKPB. - @DGHisham
    @KKMPutrajaya
  • What are u supporting then? His music career? I‘m-
    @biebersgrills
  • Kerajaan ikrar hukuman berat terhadap pemandu mabuk - PM astroawani.com/berita-malaysi… #AWANInews #AWANI745
    @501Awani
  • Hi korang 👋🏻 pernah tak ada problem tak menang tangan nak reply ws customer? So harini syira nak share about whatsapp business, sangat best untuk seller mcm kita u guys should try!! lagi lagi waktu sales mmg perform gila ok 👍
    @nrinsyira
  • meniaga di shopee tak tipu. alhamdulillah .tak payah leceh letak no acc kau skarang ptg skit aku transfer in sya allah ha ni aku nak bagi aku kira aku mampu bgi 23 orang je HAHAHAHHAHAHHA
    @_hilmikarim