7 day tweet volume :
  • [THREAD] Pada 13 Febuari yang lalu, kita telah kehilangan sebuah penjelajah berani bernama Opportunity, sebuah robot penjelajah yang ditugaskan untuk menjelajah planet Marikh. Ini 10 fakta menarik tentang robot ini.
    @tech_lagi
  • ???
    @HaziqIskndr
  • A father gets to serve jailed time for stealing food to feed his hungry kids. But instafamous like this getaway by a STUPID CHALLENGE. Before I screen record this, I read through the comments and they proudly claim they don't pay it back. Stealing is a sin, but they so proud.🙄
    @SherraOng
  • น้องงงงง ไปนอนทำไมตรงนั้น 555555555
    @15O8x93
  • Teacher: Please introduce yourself. Aafiyah: My name is Siti Aafiyah Khalid. My mom is Siti Nurhaliza. My sisters-in-law are Izara Aishah and Tya Arifin. Class: Woooooaaaaa
    @FLjasmy
  • ada yang takut badut ke? Rt meh rapat kan saf semua..aku nak cerita ni.. ini adalah thread..
    @abstrakim
  • @alifraziq1
  • Aku perlukan kepastian , adakah muka kawan aku ni sama dengan Sufian Suhaimi tapi versi perempuan bertudung ?
    @alvssjms
  • Bukan beshe beshe Kancil ni
    @vbolkiah
  • ni lagi perit
    @elmuss_
  • 찐 찐 찐찐찐 찐찐 찐찐찐
    @BTS_twt
  • Guys & girls yang mana lagi penting? Rt untuk kucing, like untuk kerja rumah
    @bujibu_chempel
  • sila sebarkan seperti anda menyebarkan fitnah!
    @EleenaOShea
  • Sunset rider 🚲 📍 Tanjung Lipat Jogging Track, Kota Kinabalu 📸 @lfm999
    @KKCity
  • Smpai ke sini pengaruh 🤣
    @ammarwafiy26
  • Oh my night is booked......thank you Al Gore’s internet😍
    @SirForde
  • "Jika terasa, kami tak boleh buat apa" Perghhh lain macam Drama Band punya sarcasm untuk music video kali ni. Sumpah panas punggung kalau fans Haqiem Rusli, Nabila Razali dengan Haneesya Bukan Dewi Remaja tengok. On point betul depa menganjing 😂🤣😂
    @IniAlannn
  • Be safe girls.
    @sharifahamani
  • 🦢
    @ArianaGrande
  • Wlaupun kmpung2 sya syg jga 😭😭😭 tolong kwn2 trutama area ranau 🙏🙏🙏
    @vnsacaca
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now