7 day tweet volume :
Wife angry! Wife make noise! 😂😂😂 pic.twitter.com/8r72gcU5IV
+3
Terkini: Kes baharu #COVID19 hari ini meningkat kepada 2⃣0⃣ kes termasuk 1⃣1⃣ kes dari Kluster Tawar di Baling, Kedah. Satu lagi kluster baharu dikesan, Kluster Muda, juga di Kedah.
Terkini #COVID19Malaysia 14 Ogos
Kes sembuh= 7
Jumlah kes sembuh= 8,828
Kes positif= 20
(kes import=7, kes tempatan=13)
Jumlah positif= 9,149
Kes kematian=0
Jumlah kes kematian= 125
Kes dirawat di ICU= 4
Bantuan Alat Pernafasan= 1 pic.twitter.com/C77lJ3YjX4
Hi everyone, my favourite nephew Muhd Firman Ramadhan currently in hospital for operation because jantung dia berlubang. Saya dgn merendah diri berharap ada yg dpt menyumbangkan. RM1 seorang pun dah kira bersyukur. Kalau anda dapat rt dan sharekan pun saya dah bersyukur. pic.twitter.com/rltWbcL9Mu
+2
  • Wife angry! Wife make noise! 😂😂😂
    @hvziqyusoff
  • Terkini #COVID19Malaysia 14 Ogos Kes sembuh= 7 Jumlah kes sembuh= 8,828 Kes positif= 20 (kes import=7, kes tempatan=13) Jumlah positif= 9,149 Kes kematian=0 Jumlah kes kematian= 125 Kes dirawat di ICU= 4 Bantuan Alat Pernafasan= 1
    @KKMPutrajaya
  • Hi everyone, my favourite nephew Muhd Firman Ramadhan currently in hospital for operation because jantung dia berlubang. Saya dgn merendah diri berharap ada yg dpt menyumbangkan. RM1 seorang pun dah kira bersyukur. Kalau anda dapat rt dan sharekan pun saya dah bersyukur.
    @iqramtuah
  • She love you so much bro❤️❤️
    @AkuTweetFakta
  • @videoschapados
  • "Bro bilik mandi kat mana" "Dalam almari" "Sumpah tak lawaklah gila"
    @TweetAtok
  • Sabah in a distance. Load it in 4k! 🤩
    @Zulfadhli_787
  • Ada betulnya juga kata-kata hikmah ini 👇🏻 😅
    @fahmirusliMFR
  • 1 malaysia gelabah
    @muhmmdsuhaimi_
  • hai @sharifahrose ade awan lah kat muka u 😳😳😳
    @nizamthebanana
  • Siapa sini yang ade acne sebab pakai mask? You want to know why?
    @mediiskinstudio
  • Another baby dumping case 😔 plss ppl, you can do better. PSA for everyone: Sabah ada Baby Hatch sana KPJ Damai Specialist Hospital untuk membendung masalah pembuangan bayi (BUKAN untuk menggalakan baby abandonments yaa, know the difference) @KKCity
    @edwinaemj
  • Punya lah single sampai kena try dengan budak 8 tahun guys!!!! The best pickupline ever!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHA 😂😂😂😂😂😂😂
    @serahsocool
  • Some people will say it isn’t real...
    @RexChapman
  • Peribahasa seerti dengan ‘masuk bakul angkat sendiri’
    @fedtriyahya
  • This Tealive at bandar mahkota cheras has some unique interior compared to others Tealive i have been to.
    @zhantafa
  • PERINCIAN KES BAHARU (20 kes) KL - 4 3 kes import WN pulang dari Lubnan 1 kes import WN pulang dari Taiwan SELANGOR - 2 1 kes import WN pulang dari Indonesia 1 kes import BWN tiba dari Perancis SARAWAK - 1 1 kes import WN pulang dari Yaman
    @KKMPutrajaya
  • akan ku terima kesannya, agar setiap detik menjadi pengajaran selamanya.
    @mathsanova
  • @hanifjamals
  • Doa tidak putus rezeki.
    @worknco
  • Matahari berumur 4.6 bilion tahun. 5 bilion tahun lagi, Matahari akan membesar jadi Gergasi Merah yang akan menelan planet terdekat termasuk Bumi. 1 bilion tahun kemudian, Matahari akan mengecil jadi Kerdil Putih .1 quadrilion tahun kemudian, ia mati jadi kerdil hitam. #TriviaZM
    @zamirmohyedin
  • Nak vitamin D percuma? Dedahkan diri di bawah cahaya matahari untuk 8-10 minit dah cukup (antara waktu 9 pagi- 2 petang) Jangan over jemur pulak😅
    @HausofHilton
  • Mungkin ramai tak tahu, pengarah filem Roh seorang vfx artist terbaik di negara ini. Ramai orang tak tahu, dia touch up every frame filem dia tu sendiri sampai bergegar komputer dia. Sebab dia nak yang terbaik untuk penonton tengok. Sempat lg ni korang tgk kat cinema weekend ni
    @Razaisyam
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now