7 day tweet volume :
  • Hahshahshhashahs
    @BenzZahid
  • Bila @CTNurhaliza11 sendiri dah chant untuk Harimau Malaya, kami pulak yang rasa dah tak ada job untuk esok. #EkorHarimauMalaya #EkorSitiSejati
    @ultrasmalaya07
  • Member dapat tiket tapi tulah
    @nazmiraliff
  • Aku mintak semua pihak untuk ambil tindakan pasal isu ni. Report polis atau sprm mungkin perlu dibuat. Orang lain jenuh beratur, dia siap dapat dalam sampul @FAM_Malaysia @SyedSaddiq @ultrasmalaya07 @ultraSel_ @harimaumalaya7 @KBSMalaysia @tonyfernandes
    @_kerepek_
  • Every now & then, @Khairykj @n_izzah & I met for lunch. We can be from different parties but we share the same aspiration: to see Msia that draws strength from the differences we have, in full understanding & respect of the differences.
    @rafiziramli
  • Hi Twitter, I need your help to find my BFFs (Chloe, Agnes, Apeksha & Putri). I met them back in 2002 in Conakry, Africa. We went to the International School of Conakry and were in the same grade. They were my first friends growing up 😭 Help me find them!
    @tshzhri
  • Mi Bakso + Meatball RM 2.90 Soto Ayam + Begedil RM 2.90 Chicken Chop Handmade RM 5.00 Sausage + nugget + fries + air RM 5.00 Sekejap ! Kedai ni memang anggap kita semua adik beradik ke sebab murah sangat ! Aku nak expose kenapa murah sangat makanan Kafe Mak Teh, Seremban Jaya ni
    @NaufalAntezem
  • Tak sekarang ni nama dia Zairil, bukan Zahiril. Zahiril tu aku. Bila masa aku kahwin lain pulak ni. Jangan pasal orang lain typo, aku yang kena tidur luar. 😭
    @ZahirilAdzim
  • Hey @Marvel, we heard about Tony Stark. As we know, the first thing you should do is listen in mission control for “@Avengers, we have a problem.” But if he can’t communicate, then we recommend ground teams use all resources to scan the skies for your missing man
    @NASA
  • Kepada yang tak dapat tiket final lagi tu, aku ade plan lain untuk korang untuk masuk stadium. DM untuk join, ade 98 pax lagi.
    @hairibasiran
  • Berdentum dentam pintu bilik aku, aku ingatkan bergaduh. Rupanya perempuan gila ni merembes.
    @OwToTheZie
  • pihak KBS dan @FAM_Malaysia akan membuka Axiata Arena di sebelah Stadium Bukit Jalil untuk 'live screening' buat rakyat Malaysia. Saya ingin mengajak rakyat Malaysia beramai-ramai ke Axiata Arena bagi memberi sokongan kepada Harimau Malaya! #AyuhMalaysiaKu
    @SyedSaddiq
  • That's all *hembus kuku
    @kaluih_
  • Throwback: Di manakah pemain skuad Malaysia yang menjuarai Piala AFF 2010?
    @twt_bola
  • In the summer of 1985, the adventure continues...
    @Stranger_Things
  • Tiket #MASvVIE sold out? Jangan risau, kami kan ada. 😎 Berapa banyak RT anda boleh bagi untuk kami bagitahu cara-cara untuk menang tiket final esok? Kami tunggu! 😆 #AFFSuzukiCup18 #KamiTeamMalaysia
    @TeamMsia
  • Sembunyikan atau hebahkan?
    @drzul_albakri
  • "Tilamm tilamm. Tilam lama tukar baruu 📢📢📢"
    @ulat_bulu_bulu
  • Not all heroes wear capes 😭
    @ulat_bulu_bulu
  • Nah, isi nombor akaun pastu save dalam phone korang. Bila ada yang minta no acc, bagi yang ni je. Look, simple but nice.. Cc: krew mat lester
    @LutfaSM_3012
  • "Mana ada diskriminasi kaum yang ketara dekat negara ni?"
    @kuasasiswa
  • Saya turut bersimpati kepada semua yang tidak dapat membeli tiket untuk perlawanan Akhir. Perkara seperti ini tidak sepatutnya berlaku. Pihak KBS bersedia untuk membantu FAM untuk memastikan insiden seperti ini tidak berulang. 1/2
    @SyedSaddiq
  • Ini medan perang kita besok! 90 ribu insan akan penuhi segenap sudut sebuah arena berkelas dunia! Yang menyokong jangan mula memaki, yang diam diam mari mula menyanyi, yang menyanyi ayuh kita sepenuh hati! Sumber: Google #AFFSuzukiCup2018 #MASvVIE
    @WanFarLee
  • Promo Burger King till 31 Dec 2018. Tunjuk je gambar ni di kaunter. Murah gak ni #PromoJoeMY
    @myjoe_
  • Sedekahkan al-fatihah buat sepupu abang iparku.
    @iamajayrahman
  • Cadangan yg cukup bernas utk @FAM_Malaysia. Tambahan. 1. Satu IC satu tiket 2. Gunakan QRCode, x perlu tiket kertas. Go Green. Nak masuk scan je. 3. Buat no pada kerusi. Dan padankan dgn tiket. Macam ala cinema. 4. Collect point, priority pd yg byk point. Credit Mohd Safrizal
    @fakhrulfbi
  • Assalamualaikum guys. Tolong gunakan kuasa RT kalian please. Security guard dekat Putra Specialist Hospital (Melaka) found this makcik dekat hospital putra ni. Mohon jasa baik korang utk RT this tweet and make it viral.
    @itssyzwni_