Setuju sangat pandangan Ustaz Ebit Lew. Terima kasih atas pencerahan, Ustaz. ๐Ÿ‘๐Ÿพ pic.twitter.com/UKvYaeYPR3
+3
Jagalah isteri & anak sebagai anugerah & amanah yg Allah berikan pada kita sbg seorang khalifah keluarga.
.
Betulkan niat berkahwin kerana Allah. Bkn kerana makhluk & nafsu. jadikan perkahwinan jambatan ke syurga. Redha Allah yg kita minta.
.
#adamcorrie pic.twitter.com/4IA2vyrI87
Abah getting old ,
Ibu getting old .

The clock never stop ticking .

I just pray Allah gives me enough
time to give back and show how
grateful I am for all their sacrifices .

Aamiin .
Open for surrrrserrrsurrprisss.
  • Setuju sangat pandangan Ustaz Ebit Lew. Terima kasih atas pencerahan, Ustaz. ๐Ÿ‘๐Ÿพ
    @HdinHafizuddin
  • Jagalah isteri & anak sebagai anugerah & amanah yg Allah berikan pada kita sbg seorang khalifah keluarga. . Betulkan niat berkahwin kerana Allah. Bkn kerana makhluk & nafsu. jadikan perkahwinan jambatan ke syurga. Redha Allah yg kita minta. . #adamcorrie
    @adam_corrie
  • Tak pernah seumur hidup aku rasa nak maki orang tua. But this pakcik tua deserve it. Aku tgh solat dia tutup lampu, tutup kipas. Bagi salam je, dia terus cakap, cepat sikit saya nak tutup pintu. Eh sabar lah kjap aku telekung pn tak cabut lagi terus dia masuk tarik pintu,
    @knisazakii
  • So.. um. My daughter said she saw a ghost โ€œover thereโ€ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    @SyazaRahizad
  • Kita orang lelaki bukan tak pandai masak tapi.....
    @ikere_sulaiman
  • look what you made me do guys๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
    @Izdnrdn
  • pakai purdah tapi... saya tegur sebab saya sayang
    @naqibahza
  • ilmu yang patut dicontohi dari pepatung.
    @hyeyuji
  • โ€œberi aku 1000 orang tua, niscaya akan kucabut semeru dari akarnya. beri aku 10 pemuda, maka akan kugoncang dunia.โ€ #MYClimateRally ๐ŸŒŽ
    @sunfloweraidil
  • When you give Man Utd and Arsenal a chance to play in Champions League next season
    @TrollFootball
  • This part is hilarious! Best wey @Neelofa & @jihanmuse #AME2019
    @FLjasmy
  • Relationships should not be one-sided and it needs effort from both sides.
    @CeciliaFedorova
  • Siapa kat sini stripes lover? Sebab sis nak bagi free ni! Rt dulu kalau nak ๐Ÿ™ˆ
    @EndedCo
  • Enjoy your favourite Manhattan Fish 'N Chips from RM10 Nett only!
    @MFMMalaysia
  • NEW RAYA SONG FROM SAJAD soon gais! nak raya jangan murung, happy2 saja mcm sis sajad ni haa. #sajadtakeover #sajadraya
    @_nursyafiqqqqq
  • girls, if your boyfriend isnโ€™t treating you right, just let that ....
    @sofi_zai
  • Dai wan dan pu amin punya perangai. Kelasss bukan?
    @KalsomRugayah
  • Suami baru, ajarlah isteri makan dalam talam. Suap sesama sendiri. Kemudian lepas maghrib, buat taklim. Beli satu simpan kat rumah. Bila dah ada anak, sambung tradisi dgn anak. Bila ada majlis ilmu dlm rumah, kasih syg juga bercambah. Barulah ada sakinah mawaddah warahmah
    @mrdcreatives