7 day tweet volume :
Maafkan kami sebab tak aware dengan laluan tactile ni. Next time kalau saya nampak ada halangan dekat laluan tactile saya akan alihkan. Janji ๐Ÿค™๐Ÿป pic.twitter.com/UfOmGQvpUV
Kes Netflix tak bagi share ni, min bagi contoh macam ni la ya. Boleh faham ke?

Artikel penuh di - artikel.wiser.my/wcXtAq pic.twitter.com/l7NjOx4ciU
Mauricio Pochettino has finally signed the contract as new Chelsea head coach after verbal agreement reached 2 weeks ago. ๐Ÿšจ๐Ÿ”ตโœ๐Ÿป #CFC

Official statement ready, heโ€™s starting his job as Chelsea manager next week.

Contract will be valid until June 2026.

Here we go confirmed. pic.twitter.com/7BaBpimsFm
  • Maafkan kami sebab tak aware dengan laluan tactile ni. Next time kalau saya nampak ada halangan dekat laluan tactile saya akan alihkan. Janji ๐Ÿค™๐Ÿป
    @_NazriH
  • ๐Ÿ“Œ
    @alifmegat
  • Kes Netflix tak bagi share ni, min bagi contoh macam ni la ya. Boleh faham ke? Artikel penuh di - artikel.wiser.my/wcXtAq
    @officialwisermy
  • Mauricio Pochettino has finally signed the contract as new Chelsea head coach after verbal agreement reached 2 weeks ago. ๐Ÿšจ๐Ÿ”ตโœ๐Ÿป #CFC Official statement ready, heโ€™s starting his job as Chelsea manager next week. Contract will be valid until June 2026. Here we go confirmed.
    @FabrizioRomano
  • Cry happy tears PearThin! Everyone are proud of you both!๐Ÿซถ๐ŸปYou guys did wellโค๏ธ twitter.com/ba_malaysia/stโ€ฆ
    @BA_Malaysia
  • Melawan hukum amoi. Dia bantai lagu dmasiv ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ‘๐Ÿป
    @atikayazidd
  • twitter.com/alextalktoem/sโ€ฆ
    @dauspozi
  • siot betul orang Hartamas main ski atas jalan raya ๐ŸŽฟโ›ท๐Ÿคฃ๐Ÿ˜ญ twitter.com/i/web/status/1โ€ฆ
    @JamalThaRebel
  • I can't ๐Ÿ˜ญ.. You girls won the match in my heart. Thank you PearThin for giving your all out for Malaysia. Silver medals for MALAYSIA ๐Ÿ”ฅ #PERODUAMalaysiaMasters2023
    @theone_xyz
  • Macam Mana Nvidia Boleh Bangun Mengaum Jadi Gergasi? Nvidia sekarang dah jauh meninggalkan Facebook dan Tesla. Bila-bila masa jer akan masuk โ€˜Syarikat $1 Trilionโ€™. Macam mana syarikat yang start kat kedai makan marhaen boleh berjaya macam ni? Ini kisah perjalanan mereka! twitter.com/i/web/status/1โ€ฆ
    @AhmadFaezal4
  • Filem seram terbaik pernah saya tonton 1. Sinister 2. Incantation 3. The Medium 4. Art of the Devil
    @XavierNaxa
  • Tandem Skydive Date - 17/18 June Location - Tekah, Taiping Price - RM2550 Whats included? โ€ข 25min flight with view of Taiping โ€ข 1 x jump from 10k ft โ€ข video โ€ข e cert โ€ข insurance Requirement- โ€ข 18 above โ€ข below 90kg โ€ข physical n mentally fit Anyone nk book boleh dm.
    @Haziqsky
  • Ramai sebenarnya yang masih runsing dengan function setiap jenis supplement Blackmores ni, kan? Ni haaa, dah tulis sesiap apa fungsi masing-masing! Sebelum beli boleh rujuk dulu, sila save cepat๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ RT dan Sebarkanโค๏ธ
    @MalaysianFoods
  • RESULTS: #PERODUAMalaysiaMasters2023 FINAL #KOR๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ท Kang Min Hyuk-Seo Seung Jae def. #MAS๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Man Wei Chong-Tee Kai Wun 21-15 22-24 21-19 ManTee end their brave S500 campaign with a runner-up finish after a rubber-set war. What a fight. Well done, we go for the next one, bros ๐Ÿซก
    @BA_Malaysia
  • @LeeChongWei calming @PearlyTannn after the game. Truly heartwarming scene๐Ÿฅน
    @BA_Malaysia
  • They might have not won, but they won (literally) the world's hearts ๐Ÿฅนโ™ฅ๏ธ They endured so much pain in this 2 weeks.. -Played 8 matches -Created the 211 shot rally -Played for 573 minutes We'll never forget their fighting spirit. Congrats all 4!! โค๏ธโ€๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ‘ #MalaysiaMasters2023
    @HelloBWJr26
  • BREAKING: ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ Malaysian women's doubles shuttlers Pearly Tan-M. Thinaah have clinched the silver medal at the Malaysia Masters 2023. The pair lost to their South Korean opponents Baek Ha Na-Lee So Hee 20-22, 21-8, 17-21. The longest rally of the 1hr40m match was 143 shots.โ€ฆ twitter.com/i/web/status/1โ€ฆ
    @NewsBFM
  • Senang ni. Balik balik terus tido
    @brgsjks
  • Sekalipun jika menganggap mereka sebagai ulama dan wali, tetap tidak boleh kata begini. Sebagaimana Nabi ๏ทบ menegaskan gerhana yang berlaku adalah kerana kehendak dan bukti kekuasaan Allah, bukan kerana kematian anak baginda. [Musnad Ahmad 14417]
    @yazid_hamka_
  • I simply remove myself
    @wiseconnector
  • @InternetH0F
  • The $LOYAL airdrop is now LIVE! Check eligibility and claim your #LOYAL tokens on: ๐Ÿ”— loyals.claims $PEPE #PEPEARMY $PSYOP $BEN $BOB $RFD #REFUND #bnbย  $ETH $ALPHA #Airdrops #Metamask $MONG #DYOR $ARB $USDT Crypto NFT $NVDA $JESUS #REALIO #DeFi $PSYOP PSYOP
    @cashmachine_eth
  • Hurry and be part of the $LOYAL token airdrop! Witness hamsters transform into whales! ๐Ÿน๐Ÿ”๐Ÿฌ Launching soon! ๐Ÿš€๐Ÿ’ฒ ๐Ÿ”—loyalty.claims $link #binance #refund $shib #nft $eth $jesus $ben $usdt #defi #pepearmy $ben $bob $rfd psyop #10YearsOfGateio $OXBT $WAGMI $APE $ARB $S
    @gentlemancrypro
  • Guys don't ever fall for this trap
    @Warepamorsammy
  • reminds me of one of my favourite videos twitter.com/jayallen_uj/stโ€ฆ
    @pheltronan
  • Why wouldnโ€™t she wear panties?
    @cctvidiots
  • @PicturesFoIder
  • esok dah isnin. Bila nak pencen ni
    @ketengahketepi
  • Cara nak pilih ketam banyak isi: Walau jenis kecil tapi kalau diangkat atau digoncang rasa beratnya, ketam tu banyak isi. Pilih jenis ketam betina. Lagi banyak telurnya, lagi berisi. Jika segitiga belakang ketam tu masih melekap, maknanya ketam segar. Isi pun manis lagi. Sisโ€ฆ twitter.com/i/web/status/1โ€ฆ
    @NurulShima_3
  • Itu makan dia. Puas hati tengok. Atlet Muay Thai Thailand kena KO dengan atlet Malaysia Johan Ghazali ๐Ÿ’ช๐Ÿผ Dia punya provoke menggelabah jelir lidah. Kategori Flyweight siri One Championship, di Bangkok Jumaat lalu.
    @AbudiAlsagoff
  • Toxic Russian Couple Fight! Wait until the end ๐Ÿ’€
    @NoCapFights
  • Ingat tu, beza RM1 pun jadi beza status sosial kau tau ๐Ÿคฃ
    @AbudiAlsagoff
  • Boring interesting conversation conversation
    @rabbaniahmad_
  • @MHaffizJ
  • @bckupacc99
  • Tak da lagi cop-cop parking dekat kawasan Flat TUTA ya. Kita bagi clear semua terus. Termasuk binaan yang halang tempat parking. Terbaik MBIP dan SWM ke arah merejuvenasikan kawasan TUTA.
    @Marina_Ibrahims
  • Itโ€™s him. twitter.com/pinkgyaru/statโ€ฆ
    @nabilfikran10