7 day tweet volume :
Status Terkini #COVID19, 17 Januari 2021
Kes sembuh=2,676
Jumlah kes sembuh=120,051 kes
Kes baharu positif=3,339 kes (3,324 tempatan, 15 import)
Jumlah positif=158,434
Kes kematian=7
Jumlah kes kematian=601 kes
Kes dirawat di ICU=240 kes
Bantuan Alat Pernafasan=93 kes pic.twitter.com/MWAeAml7Mi
Harap tuan ni sabar. Semoga di permudahkan urusan kelak pic.twitter.com/2RlD56kN5u
Poslaju : Your item is out for delivery.

Me : pic.twitter.com/oFpNjfw3Bt
+2
Mama dah panggil (credit: Noor Suhaila Ismail) pic.twitter.com/NZ6eAxpUoG
  • Status Terkini #COVID19, 17 Januari 2021 Kes sembuh=2,676 Jumlah kes sembuh=120,051 kes Kes baharu positif=3,339 kes (3,324 tempatan, 15 import) Jumlah positif=158,434 Kes kematian=7 Jumlah kes kematian=601 kes Kes dirawat di ICU=240 kes Bantuan Alat Pernafasan=93 kes
    @KKMPutrajaya
  • Harap tuan ni sabar. Semoga di permudahkan urusan kelak
    @MOFASAD
  • Poslaju : Your item is out for delivery. Me :
    @ulat_bulu_bulu
  • Mama dah panggil (credit: Noor Suhaila Ismail)
    @anthraxxxx
  • @gliterwrld
  • Whatsapp HQ lepas seller ni berjaya.
    @eyemeroll
  • Burnout
    @anthraxxxx
  • yang oyen tu pun satu !! seghonokk ehh ๐Ÿ˜‚
    @4lekseiii
  • Lockdown ke, darurat ke, PKP ke, emak dan isteri kita masih lagi duk buat kerja rumah terutama memasak untuk keluarga. Hargailah mereka. Bantu mereka, sayangi mereka. Mereka bukan sahaja jantung hati sebuah rumah, malah mereka adalah segala-galanya buat kita. Happy weekend!
    @shahabdkadir
  • Pecahan Kes baharu (3,339) mengikut negeri #JagaNegaraKita
    @KKMPutrajaya
  • Selasa 12 Jan umum sekolah dibuka 20 Jan. Sabtu 16 Jan umum sekolah tutup (kecuali calon peperiksaan umum). Ibu bapa dah beli barangan sekolah, bayar yuran, hantar anak ke asrama, beli baju sekolah, etc. Apa dah jadi?
    @SyedSaddiq
  • White people in Asia things. (BEBENANG)
    @Nandinibundini
  • Kucing di internet vs kucing kat rumah aku.
    @ulat_bulu_bulu
  • ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
    @FiqhTabayyun
  • Ni bangang namanya. Majlis anjuran parti mana ni? Tengok sikit lambang parti siapa tu? Salah rakyat jugak ke macam mana ni? Bodoh.
    @A_HxrrxzThe1st
  • Luahan hati bekas pekerja telco terbesar di Malaysia tapi layan staff macam beruk.
    @naimazharrr
  • JANGAN PANIK Pening kami dibuatnya bila anda panik dan kelam kabut. Call ambulans 999 tapi tak sakit pun. Kerana anda covid positif; dah jadi panik lah pulak aih. Bila ambulans sampai ke rumah, anda tengah bersantai dan minum-minum. Ini bukan kecemasan. Buat ini dulu:
    @rafidah72
  • Khabarnya ada makan-makan di Pengerang? Bukankah PKP rakyat biasa nak makan di kedai pon tak boleh? Adakah sebab Menteri? #KalahKalah #Darurat
    @akmalnasir
  • #COVID19 Pemantauan kendiri kes positif di rumah. Patuhi 12 langkah ini. #JagaNegaraKita๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    @KKMPutrajaya
  • I think you need to speak with Cabinet members, @DGHisham. Not sure if theyโ€™re listening to these daily messages.
    @fahmi_fadzil
  • Tun Razak is usually a jammed car park. But not today:
    @ciwilkie
  • sebab semalam tak kasi dia masuk bilik tidur sama, kisahnya rimas dengan bulu dia yg melekat, berterbangan ๐Ÿ™„ so pagi ni penat pusing satu rumah cari. rupanya... ๐Ÿฅด
    @hatitfi
  • Lebih kurangkan? Ke tak? ๐Ÿ˜…
    @Zuliana_Azira
  • Korang tengok macam mana anak aku tahan sabar ๐Ÿ˜‚ first time aku tengok dia tahan sabar macam ni. Terkejut ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Glad I caught it on camera.
    @ieeko
  • Sorry, but this is the best how it started / how itโ€™s going ever. I love this so much.
    @mythbri
  • From this. To this.
    @frdsh_