7 day tweet volume :
please dont take things for granted pic.twitter.com/5m3WR4QJLs
Sekarang ini musim hujan dengan petir pada waktu petang. Ada juga negeri yang banjir ketika ini. Penting untuk anda mengetahui tips ini.

Sekiranya anda mendengar bunyi dentuman guruh dalam tempoh 30 saat cahaya petir kelihatan, ia bermakna anda begitu..

Thread. pic.twitter.com/IHCmsDHJg0
  • please dont take things for granted
    @jaydeesm
  • @kuasasiswa
  • Sekarang ini musim hujan dengan petir pada waktu petang. Ada juga negeri yang banjir ketika ini. Penting untuk anda mengetahui tips ini. Sekiranya anda mendengar bunyi dentuman guruh dalam tempoh 30 saat cahaya petir kelihatan, ia bermakna anda begitu.. Thread.
    @health_malaysia
  • 💔💔💔 @LisaSurihani
    @sharifahamani
  • Allah knows 🥺🤍
    @Neelofa
  • @hourlymalaytwt
  • Bapak gak salah,yang salah sedotannya Credit tiktok/akbarrbkrii
    @kegblgnunfaedh
  • @WholesomeMeme
  • @hourlymalaytwt
  • Balik balik inilah. Diri sendiri bila bercakap bukan main lagi, bila dia kena attack dia pulak yang tak nak maafkan orang lain. Modalnya merangkak di padang mahsyar as usual. Disgusting
    @XXXbyefelicia
  • Ngl this might be my favorite video
    @modsiwW
  • @WholesomeMeme
  • @twitkocheng
  • Ianya kekal misteri.
    @brgsjks
  • Korang tahu tak ada brands out there yang jual your fav fast foods with exactly/almost similar taste? 😋 So boleh buat kat rumah! Can get from @ShopeeMY if they are deliverable to your place! 😉 A thread! 1. Mcd Twister Fries - McCain Spiral Fries Link: shp.ee/uyq6sk3
    @Nuyenggg
  • @WholesomeMeme
  • “Ada game tak dalam tepon”
    @ketengahketepi
  • Tentera Zionis menyuraikan penduduk Palestin yang berkumpul di Bab Al-Amud, Al-Aqsa untuk menyambut Maulidurrasul dengan semburan air kumbahan. Seluruh kawasan ini berbau sangat busuk. Mereka mana boleh biarkan rakyat Palestin berkumpul dengan aman. #IsraeliCrimes #SavePalestine
    @fakhrifadzli
  • #kltu JALAN SRI HARTAMAS 1: Officials reported of a sinkhole on both lanes near Publika, police officials are on-site to redirect traffic at the moment credit: ITIS DBKL
    @astrotraffic
  • We stan Raja Farah and her husband! Macam ni lah baru betul lelaki! Jaga aib wanita dan hargai wanita. 👏🏻
    @SyarifahLyana
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more