If you’re using your student loan to buy this,you're stupid.
pergi sungai nk makan ayam, ayam berenang HAHAHAHA pic.twitter.com/u0DKTZgWqg
Jika terkena gam asid.. cara melepaskan ialah dgn garam. Moga bermanfaat. pic.twitter.com/5dVBDk1z5V
I was today years old that i learned this is where sunflower seeds come from pic.twitter.com/Xuf2uFOsmC
  • pergi sungai nk makan ayam, ayam berenang HAHAHAHA
    @aimnhkmi_
  • Jika terkena gam asid.. cara melepaskan ialah dgn garam. Moga bermanfaat.
    @brotherjambang
  • I was today years old that i learned this is where sunflower seeds come from
    @JayPaperStaxX
  • * Teknik Mengawal Nyamuk * ~ Tip berguna ~ Dalam Teknik Mengawal Nyamuk ini saya menggunakan cecair pencuci pinggan Lemon Fresh Joy atau Harimau Kuat dengan keharuman Lemon (botol kuning berharga sekitar RM2.80) dan ia berkesan. Terima kasih kpd anak buah perempuan saya.
    @Mohdzulhelmi00
  • Pagi-pagi ayah aku dah tazkirah kat sekor anak derhaka ni. Pandai pulak buat muka kesian 😂😂😂 @bujibu_chempel
    @meerz7557
  • Walau apa jua cabaran 🤟🏻
    @bujibu_chempel
  • "singgah guardian kejap tau nak beli tisu muka" selalunya aku akan ikut, tapi di sebabkan nak beli tisu muka je aku tunggu je lah dalam kereta. tunggu punya tunggu, aku dah rasa tak sedap hati. aku cari lah dia kat dalam guardian. alhamdulillah aku jumpa dia tengah cari tisu.
    @akustikajalanan
  • When bae smells so good. 📽 : giulianomart
    @ulat_bulu_bulu
  • This is how my wife flirt me. From this To this
    @zafidos
  • switching from twitter’s dark mode to day mode
    @malaymango
  • Tengok ni semalm anak buah aku menggatal dengan tunang aku. Pantang tinggal hp sekejap. Laju buat kerja. And she’s only 5 wei 😒
    @nratikh7
  • SAPA YANG PLAN KE KOTA KINABALU DAN KUNDASANG ELAKAN UNTUK STAY DI CRYSTAL HILL R. KRONOLOGI KECURIAN DI CRYSTAL HILL R KUNDASANG, SABAH. 11.9.19 (jam lebih kurg 5.15pm)- cek in di try to Crystal hill RESORT . Sy diberi bilik yg bnmbor 106.
    @TravelJimat
  • If you laugh you go to hell
    @TheAz_R
  • Gila babi collector ni, tengoklah apa yang ada dekat rumah dia.
    @OldskoolJunkiez
  • Semasa melihat gambar ini, apa yang terlintas di kepala korang? Gambar adik beradik? Namun, gambar ni kalau tengok lama lama, korang akan nampak benda pelik. Seolah olah salah seorang daripada mereka ni macam patung. Ini sebenarnya adalah gambar adik/kakak dengan si mati.
    @ammardathinker
  • Officially, Robert Downey Jr. will return as Tony Stark one last time in Black Widow.
    @77MCU
  • So a few months back, I was thinking of what to build / invent, in conjunction with Hari Malaysia (Tomorrow, 16/9), & I kept thinking of what Malaysians love...& then I discovered the ideal project.. So I decided to turn our legendary car, the Myvi, into "somewhat" of a Tesla
    @roshenmaghhan
  • “How overdramatic are you” Me :
    @nabilfikran10
  • Di Malaysia kerajaan menggunakan wang rakyat untuk membantu mempromosikan rumah mewah tidak terjual kepada negara luar. Di Hong Kong kerajaan mengenakan cukai kepada unit kosong tidak terjual atau disewakan bagi menggalakkan pemaju membina rumah mampu milik.
    @mohdkautharr