7 day tweet volume :
  • Kalau ada ibu ayah yang nak mengaji percuma, boleh berhubung dengan saya. Kelas mengaji untuk dewasa secara PERCUMA di Kuala Lumpur.
    @akemahasief23
  • "Usik-mengusik" Hahahaha bodo la Jep
    @thesemut
  • Masih keliru bumi flat atau bulat? Ini jawapan nya:
    @awangmahmudd
  • "Jika terasa, kami tak boleh buat apa" Perghhh lain macam Drama Band punya sarcasm untuk music video kali ni. Sumpah panas punggung kalau fans Haqiem Rusli, Nabila Razali dengan Haneesya Bukan Dewi Remaja tengok. On point betul depa menganjing 😂🤣😂
    @IniAlannn
  • Gais mintak tlg sebarkan benda ni . Budak downsyndrome hilang area johor . Semoga allah lindungi dia dan semoga cepat ditemui
    @akhirulqudri
  • Real man tears comes from the purest love😌 💕
    @dimbadib
  • Bajet nak dinner seafood bagai, tapi tak tahu diri sendiri tu allergic 🤣😂
    @itsannasofia
  • Lagi Si Nopal ni mamat ni boleh bantai jadi lagu sedih guys :')
    @iwananoo
  • 💕
    @Camila_Cabello
  • ada yang takut badut ke? Rt meh rapat kan saf semua..aku nak cerita ni.. ini adalah thread..
    @abstrakim
  • Bumi itu flat.
    @ItsFaaish
  • Nak caci saya “Babi” “Bangsat” “hancing”, saya hormati, kerana itu hak saudara. Tetapi kalau sampai nak guna serangan fizikal, that’s too much! Saya terhutang budi kepada pihak Polis dan Unit Amal yang berdekatan. Tanpa mereka, saya tidak tahu apa akan jadi pada saya sekarang.
    @SyedSaddiq
  • Police are looking for this man who attacked and robbed a 48-year-old woman in a lift at the Taman Mutiara MRT station on February 14 at 6.45am. The victim was not pregnant as has been circulated but has received outpatient treatment for her injuries.
    @sumishanaidu
  • Guys & girls yang mana lagi penting? Rt untuk kucing, like untuk kerja rumah
    @bujibu_chempel
  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    @itzeeellll
  • Be safe girls.
    @sharifahamani
  • These are HS students singing from hotel balconies; I’d have been in my hotel room in cardiac arrest thinking I died and went to heaven .
    @TheKatalyst_
  • Kepada semua wanita...hati2 masuk lift
    @aaizatnizam
  • Abah : Dah malam. Tidur cepat. Mak : Aku ni penat tau. Nak kena rotan ke??!
    @ulat_bulu_bulu
  • This guy is living in 3019 😂
    @memetiddies
  • Friends : Lets hang out together tonight! Me : But i got something to do at home. Me at home :
    @ulat_bulu_bulu
  • 😂
    @memetiddies
  • Dpt vid ni thru Whatsapp. Wehhhh naik darah aku. Kat mana ni. Hope that lady is fine. I need to know that guy is rotting in jail now !!!🤬🤬 babi lah tak berhati perut langsung ! To all women out there tolong hati2 ya pgi memana.
    @NikShariff92
  • 찐 찐 찐찐찐 찐찐 찐찐찐
    @BTS_twt
  • Pemasangan jubin lantai yang baru untuk Masjid Al-Qurtubi Sri Segambut kos hampir RM35,000 daripada peruntukan pejabat Ahli Parlimen untuk keselesaan jemaah Masjid. #Segambut
    @hannahyeoh
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now