7 day tweet volume :
Ada ka yang nak admin potong pizza macam "just for you"? 🤔 Kalau dapat 1k RT baru admin buat.
Tikus ada satu je tapi yang kecoh 10 orang, nasib baik ada Tom 😂 pic.twitter.com/MacL4ZXlbz
Bayangkan anak perempuan korang kena rogol dengan kejam?

Itulah yang Nabila Huda rasa dalam filem ni. Anak dia kene rogol pada hari lahir dia sendiri. Sedang dia menunggu kepulangan anak dia balik sekolah dgn sebuah kek, anak dia tiba dalam keadaan yang sangat mengerikan. pic.twitter.com/rh51am7geA
Solat jumaat kat tv tadi, terperasan brader ni gendong ank die semasa solat jumaat. Alhamdulillah.. terbaik la brader ni.

Semoga berjaya dunia dan akhirat. Dia patut dijadikan contoh weiiiii
.
Tahniah brader 🎉🎉 pic.twitter.com/stVWbIUIBA
+2
  • Tikus ada satu je tapi yang kecoh 10 orang, nasib baik ada Tom 😂
    @syfqtominay_
  • Bayangkan anak perempuan korang kena rogol dengan kejam? Itulah yang Nabila Huda rasa dalam filem ni. Anak dia kene rogol pada hari lahir dia sendiri. Sedang dia menunggu kepulangan anak dia balik sekolah dgn sebuah kek, anak dia tiba dalam keadaan yang sangat mengerikan.
    @FaruqAzmnn
  • Solat jumaat kat tv tadi, terperasan brader ni gendong ank die semasa solat jumaat. Alhamdulillah.. terbaik la brader ni. Semoga berjaya dunia dan akhirat. Dia patut dijadikan contoh weiiiii . Tahniah brader 🎉🎉
    @cuti_makan
  • @mynocontext
  • After 900+ episode of Detective Conan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    @UvuvwevwevOssas
  • I made a Malaysian version for this twitter.com/large_professo…
    @syafiqunzir
  • Guy, siapa ya h guna TROLIGTVIS boleh claim refund walaupun tanpa resit ya. Just bawa item ni pergi ke mana-mana IKEA & CLAIM REFUND. Tolong RT kerana ini melibatkan kesihatan pengguna.
    @naddjane
  • 3 days ago, a bully stabbed my little cousin in the eye at their school with a green coloured pencil. The bully has been bullying my cousin since they were in the kindergarten. I don't think there's no reason for my aunt to not to sue the bully's family.
    @mingheyo
  • Kemain kedai ni 😂 📍Jiwa & Kopi Bingsu, Kota Bharu
    @lillheavenn
  • That cat said this is not a mf drill 😩😂
    @rahm3sh
  • Naaaaaaaaaaaaaa this has me on the floor 😭😭😭😭
    @shellybirla
  • the face / THE BODYYyyYYYyYyy twitter.com/mirellymoura14…
    @ashl8r
  • Semalam buat Burnt Cheesecake guna air fryer. Betul lah bak kata @Danish_Harraz, resepi Burnt Cheesecake ni memang fool proof. Tetiba aku jadi macam mahir gila mem-baking padahalnya sebelum ni setiap kali baking mesti adaaaa jer tak jadikkk
    @hajardiyana
  • HAHAHAHA SEMUA PERANGAI JILAKE ! Kesian kena buli KAWAD 🤣 RT kalau korang rasa Bob comel ! Bila member jadi POLIS...
    @ZulyadiyShah
  • 1 am tingz at asrama
    @kalerboi
  • Entah abang aku ni seharian dia menyiapkan benda ni untuk girlfriend dia ? 💐
    @RichieRuzhan
  • everybody shut up lucky-chan has something to say
    @bwiikd
  • Apabila giliran suami/isteri nak cium, dia mencium dahi isterinya/suaminya ,air mata mengalir kepipi jenazah.. di peluk isteri/suami agak lama...Kalau secara fitrah nya akan mengalir air matanya terkena kain kafan jenazah...
    @Pierrefirdaus
  • Alhamdulillah my boutique in Wangsa Maju now dah 6 tahun bertahan but business have been slow lately. InsyaAllah dengan kuasa twitter boleh selamatkan my hard work all these years. Help RT and spread around! Concept boutique is all Unicorn! 🦄
    @Deenaaaaaaa93
  • If sloths were fast they’d be absolutely terrifying . Imagine this coming at you 20 mph lmaoooo
    @Kinglrg_
  • Adik gusion
    @WenTakumi_
  • Dah kau g mampos. Semak simpan dalam kereta
    @wancapiq
  • Power Mira Filzah nyanyi lagu SOAD. Patutlah wake up terus 😂😂
    @sidchan
  • Perisa baru Pau Pak Ngah, GOLDEN SALTED EGG dah launch guys! Nasihat aku satu je, hati2 time makan pau ni kalau tak bawak baju/tudung lebih. #paupakngah
    @muhammadafique
  • which mf.......... 😐
    @kasihirisleona