7 day tweet volume :
Menteri yg tak kuarantin diri tu taknak pula penjarakan? Oh lupa double standard.
Bekas kontraktor dipenjara 14 hari, denda RM1,000 oleh Mahkamah Majistret Melaka kerana tidak kuarantin diri. pic.twitter.com/6yiK79MyDj
  • DAH 28 BARU AKU TAHU MACAM NIE RUPANYA MAIN DIA!
    @_BeenAzhar
  • "thats mean" is meaningless la ya?
    @adibahnoor
  • Rt Like
    @frsfauzn
  • promo mekdi sampai 31 oct sebarkannnzzz
    @acanul_
  • bila gaji masuk bila gaji habis twitter.com/azfarheri/stat…
    @khairulaming
  • Traffic light lama sangat sampai merajuk abang tu 😂
    @iamshuhaiza1
  • "Lagi sekali kau tekan brek mengejut, aku berak dalam kereta ni."
    @cattitudescrvs
  • PLEASE WATCH THIS
    @D4VEKAT
  • guys. please spend 1 minute for this emergency video. i beg you.
    @aireendesu
  • Kuala Lumpur. Kota yang tak pernah siap.
    @neddokhan
  • IG story yang i post vs IG story yang Bubblebee repost. 🤣🤣
    @zirahersheys
  • #EmilyInSelangor
    @sharifahyasmiin
  • Weh takut bodoh.
    @iamlepp
  • dik, bila kau dah kahwin dengan orang yang pencinta kucing. macam ni lah gayanya 😂
    @atynellyna_
  • Our frontliner 😭
    @anthraxxxx
  • faci: cuba adik-adik bayangkan....... adik-adik:
    @mizanpilus_
  • Ha kau! semua gelupor bontot 🤣🤣🤣
    @Acap_aan
  • No shit
    @realAzriqEzanie
  • Tip Amalan Menabung. Amalan ni sis baru amalkan sejak awal tahun. Takpe, orang kata better late than never kan. Tak ingat baca status siapa, dia pernah cadangkan cara macamni.
    @farhanaainiomar
  • Pakcik ni ingat dia tengah apply lesen skateboard ke?
    @NazmiHanafiah
  • The reason behind, rezeki tak pernah putus putus. I jumpa list ni bulan 8 haritu kebetulan lalu tl dari @najihahshahrel. You guys should give a try💗✨
    @missfatihahh
  • Alang alang @harith_zazman ada kat situ.
    @rashdansamsudin
  • Bincangkan...
    @haziqaiman_
  • Pengajaran buat wanita wanita di luar sana. Banyak unlicensed beautician sekarang ni tawar macam2 rawatan. Apa apa surgical operations mesti lah ada medical licence. Buat gigi pun aku tengok bersepah buat dekat rumah.
    @nur_bunga90
  • Today hantar kereta pergi service then THEY FOUND ULAR SAWA DALAM MY CAR ENGINE😭😭😭😭😭😭 HOW CANNNN 😭😭😭😭😭😭
    @ezyezzreen
  • curi2 record adik aku nyanyi lovesick girls sambil mengecat 😜😂 tapi dia malu
    @razmansyah_
  • Anak kalau senyap je ada la dia buat eksperimen dia tu
    @ekhw4ng
  • #BTS #방탄소년단 #BTS_BE Concept Photo
    @BigHitEnt
  • After Emily Met Ayah Pin....
    @headsink