7 day tweet volume :
Expectation vs Reality:- pic.twitter.com/4YnqnwuTeo
+1
weh sedihnya sound system. tak clear pun billie sebut apa 🤣😭 aku redhoooo pic.twitter.com/OoHORT5Pdw
+2
Kalau korang nak tahu, beginilah keadaan sungai Furat sekarang 2022 yang semakin hari semakin surut dengan ketara.

Kalau korang tengok dah boleh nampak seakan bilik dan tangga disebalik kawasan tersebut. pic.twitter.com/TK9yeZ9EFz
  • @khairulaming Expectation vs Reality:-
    @hakikisyafarudn
  • weh sedihnya sound system. tak clear pun billie sebut apa 🤣😭 aku redhoooo twitter.com/khairulaming/s…
    @khairulaming
  • jauhnya stage 🤣 #BillieEilishTourMalaysia
    @khairulaming
  • Kalau korang nak tahu, beginilah keadaan sungai Furat sekarang 2022 yang semakin hari semakin surut dengan ketara. Kalau korang tengok dah boleh nampak seakan bilik dan tangga disebalik kawasan tersebut.
    @IkhmalHisyam_
  • Entah la, first time pergi concert yang rasa tak puas hati. Beli cat 2 yang harga dia RM500+ sebab tu antara seated yang paling dekat dengan stage la kan. Sekali jauh sundal, dah la tak bawak teropong. Rasa macam tengok bola ye. Lepas tu …
    @Azfarheri
  • WEYH, scam WEYH
    @connerylazenby
  • Korea organiser vs Malaysia organiser maybe malaysia organiser can start learn from other country ye 😂 #HappierThanEverMy
    @hananotpark
  • Ingat rxz member rupanya billie eilish
    @AdwinWidanta
  • Such a big space wasted🥲🥲 #BillieEilishTourMalaysia #HappierThanEverMy
    @arathijane
  • @twitkocheng
  • flät
    @weirdlilguys
  • Casemiro will have a conversation with Carlo Ancelotti in the next hours to discuss his future, as Manchester United contract proposal received yesterday is tempting him. 🚨🇧🇷 #MUFC Man Utd received zero new signals on Frenkie de Jong side in the last month, nothing changed.
    @FabrizioRomano
  • #BLACKPINK ‘Pink Venom’ D-DAY Poster Pre-Release Single ‘Pink Venom’ ✅2022.08.19 12AM (EST) & 1PM (KST) #블랙핑크 #PreReleaseSingle #PinkVenom #D_DAY #20220819_12amEST #20220819_1pmKST #Release #YG
    @BLACKPINK
  • Mother: This is the last time I show you how to go down.. Son:
    @buitengebieden
  • Baik nya kau dik, suapkan kwn tu smbil mkn smbil borak. semoga sihat² selalu ye. Respect to her parents 🙏 📹Azizahazedi
    @isusemasaviral
  • Ugutan pada Ketua Hakim Negara harap tindakan pantas @PDRMsia
    @RajaMohdShahrim
  • When dreams come true.. 😂
    @buitengebieden
  • Concert goers pay hundreds ringgits they suppose to get a stage layout like this at least. The organizer really did the bare minimum. What do i expect from Malaysia? twitter.com/khairulaming/s…
    @diminienim
  • "The real reason Darwin Nunez got a red card was he was too scared to face me."
    @TrollFootball
  • Masa couple sweet kalahkan gula, bila dah kahwin baru tau rupanya syaitan! Perempuan ni bertahan dengan her abusive husband FOR 3YEARSSSSSS! Sampailah dia keguguran anak dia. That's where the tables turned! Puas hati tengok plot twist kat hujung movie!😤 RECOMMENDED!⭐
    @cavillabyreen
  • Thankyou billie eilish for tonight! Gila best walaupun jauh 2 marhalah, tapi bak kata you when I'm away from you, I'm happier than ever.
    @brgsjks
  • yang terlepas concert Billie Eilish tu jangan risau. pukul 11.30pm nanti Billie Eilish yang ni pulak buat ending show, saya ada ticket lebih Price: RM50 Qty: 1 Reason: Last Minute Cancel DM if interested #BillieEilishTourMalaysia #HappierThanEverMy
    @JamalThaRebel
  • TWICE 11TH MINI ALBUM "BETWEEN 1&2" Concept Photo for ONCE DAHYUN Release on 2022.08.26 FRI 1PM KST/0AM EST 📌"BETWEEN 1&2" Pre-save & Pre-order TWICE.lnk.to/BETWEEN1and2 #TWICE #트와이스 #BETWEENONCEandTWICE #TalkthatTalk
    @JYPETWICE
  • Casemiro deal. Negotiations now in progress on both player and clubs side with Manchester United, talks will continue on Friday to make final decision. 🚨🔴🇧🇷 #MUFC Man Utd have offered Casemiro a longer contract than current one with huge salary - but absolutely not double.
    @FabrizioRomano
  • Marah selepas diselamatkan.
    @ulat_bulu_bulu
  • 🤦🏻‍♂️
    @jllmisai
  • @khairulaming Hmmm
    @_nuaryusli
  • TWICE 11TH MINI ALBUM "BETWEEN 1&2" Concept Photo for ONCE MINA Release on 2022.08.26 FRI 1PM KST/0AM EST 📌"BETWEEN 1&2" Pre-save & Pre-order TWICE.lnk.to/BETWEEN1and2 #TWICE #트와이스 #BETWEENONCEandTWICE #TalkthatTalk
    @JYPETWICE
  • Enola Holmes 2 — FIRST LOOK:
    @netflix
  • @incelReplies
  • Syarikat palsu digunakan utk memindahkan RM210j dari projek LCS utk khidmat & perbekalan yg tidak wujud. Alizes Marine Ltd turut dinamakan di dlm Panama/Paradise Papers. Siasatan menamakan DCNS (BFF @NajibRazak) sbg salah satu pihak yg terbabit. Baca: rafiziramli.com/2022/08/alizes…
    @rafiziramli
  • Patut penuh kan je bawah tu, tak tahu pulak view jauh gini 🥲 #HappierThanEverTourMy #BillieEilishTourMalaysia
    @Azfarheri
  • One-Punch Man Season 3 Officially Announced! ✨More: onepunchman-anime.net
    @animetv_jp
  • NCT 127 ‘질주 (2 Baddies)’ 〖질주 (2 Baddies) - The 4th Album〗 ➫ 2022.09.16 (KST) #NCT127 #질주 #NCT127_질주 #NCT127_질주_2Baddies
    @NCTsmtown_127
  • 😭😭
    @OwToTheZie
  • SO FAR LIVE IN MALAYSIA! 🇲🇾 LESSGO MALAYSIAN ! 🙌🏻
    @hafizkenny
  • After his concerts with the MPO in 2012, Malaysian legend Dato’ M. Nasir returns to DFP for a mesmerizing evening of his greatest hits, complemented by a velvety backdrop of symphonic music by the MPO. Get your tickets: mpo.com.my/2022season/sim…
    @cikm_musa
  • 🏸Tidak kira bersama keluarga mahupun rakan-rakan, sukan badminton merupakan sukan pilihan rakyat Malaysia. Walaupun sukan badminton tiada sentuhan badan antara pemain, kecederaan masih boleh berlaku. Dikongsikan 6️⃣ tip keselamatan bagi mengelakkan kecederaan.
    @KKMPutrajaya
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more