7 day tweet volume :
Period (datang bulan) perempuan ni, waktu kau belum kahwin bolehlah dibuat gurau.

Bila kau dah tengok isteri sendiri susah tidur tahan sakit sebab period, kau dah tak rasa benda tu suatu perkara yg remeh.
TERKINI

Perdana Menteri Lebanon dan KESEMUA ahli kabinet kerajaan Lebanon umum letak jawatan.
Simpan video ni siap2. In case korang ada social distancing pun kena saman jugak sebab tak pakai mask. Ni @IsmailSabri60 yang cakap k. pic.twitter.com/1g5xM1ebiy
Lawaknya cucu Tun M gaduh dengan TMJ. Padahal dua-dua kenyang sambil jinjit designer bags & drive kereta aneh-aneh. Rilekkkk you don't & could NEVER represent us ya.... yih
  • Simpan video ni siap2. In case korang ada social distancing pun kena saman jugak sebab tak pakai mask. Ni @IsmailSabri60 yang cakap k.
    @farahkhairuddin
  • come back hujan...we miss you 😔
    @khairulaming
  • Gunakan kuasa twitter anda please
    @matpida_
  • Letak pelitup muka di bawah dagu, lengan (😮) atau sangkut di telinga ketika makan adalah SALAH. Cara BETUL ialah simpan pelitup muka dalam beg kertas atau plastik. Pelitup muka perlu sentiasa bersih bagi melindungi saluran pernafasan kita. #COVID19 #WearAMask
    @KKMPutrajaya
  • takde orang boleh kacau
    @bhqahmad
  • Memandangkan sekarang musim orang beli emas, jadi nak bagi info ringkas CARA KIRA ZAKAT EMAS. - Semua emas dipakai, tak pakai, jongkong, syiling dikenakan zakat (jika cukup syarat). - Bagi emas dipakai, >uruf baru kena zakat. - URUF : Kadar kebiasaan orang pakai emas. Thread.
    @acaiijawe
  • JAUH di selatan, Ketua Polis Johor, Datuk Ayob Khan dan anak-anak buahnya terus jalankan tugas dari pagi sampai ke tengah malam. Taiko dan samseng apa dia peduli. Dapat maklumat, dia turun. Ini yang rakyat mahu, rakyat tak minta lebih.
    @Marchfoward
  • Alhamdulillah, berkat berniaga since 1885, we’re blessed by good fortune. Even hadiahkan Brit Govt aeroplanes before yr grandfather was born. Now may i knw how yr fam became so rich? Just a ? because I dream of being as rich as yr Fam. I hope they wld be so kind to teach me. twitter.com/serenamukh/sta…
    @HRHJohorII
  • The upcoming Disney movie, Raya and The Last Dragon is written by Malaysian writer, Adele Lim 🥺🥺🥺
    @Q4YW0NG
  • @mynocontext
  • Macam2 berlaku hari ini, terasa macam lain2 auranya
    @Nyl0307
  • I could watch them do this all day
    @kittensfolder
  • *when u remember all the crazy things u did years ago*
    @Joycemlcy
  • Who remembers this guy?
    @Tee_London1
  • Kesultanan Johor merupakan antara Kesultanan paling kaya, Dan keluarga ini pernah jadi Antara orang paling kaya di dunia hasil empayar perniagaan sejak tahun 1800’an So x pelik kaum kerabat kaya sampai sekarang Yg pelik, macam mana kaum kerabat @chedetofficial boleh kaya raya?
    @JazlieDawani
  • Sobahul khair.
    @jalalmisai68
  • member aku hampir kena compound sebab pakai mask kat dagu, dia buang kejap sebab nak bernafas properly.tapi dia terlepas dari kena compound lepas dia tunjuk Inhaler. Orang yg ada Asthma ni better tunjuk Inhaler. Orang biasa yang pakai mask pon sesak apa lagi orang yang ada Asthma
    @IBCIG
  • Mauritius declared an emergency after a tanker hit a coral reef, spilling 1,000+ tons of oil and threatening "thousands" of fragile species. It is still leaking. Volunteers are making barriers and rescuing animals, angry at govt inaction: "We will never be able to recover."
    @ajplus
  • Frightening cloud tsunami: Arcus cloud rolls over Meulaboh, Aceh Barat today.
    @alexjourneyID