7 day tweet volume :
This one yang patut kita risau, bukan gambar bunga libresse
In reply to @qstiena__
This is so crazy. Diorang siap rate sexiness apa semua tu and then total?! pic.twitter.com/7EapQhCT9U
HISTORY!!! šŸ’Æ

@LewisHamilton becomes the first F1 driver ever to reach 100 wins šŸ‘šŸ‘šŸ‘

#RussianGP #F1 pic.twitter.com/AK5cCAaxpe
Ramai dah jadi yatim & yatim piatu......... Honeymoon mana
Honeymoon dah tamat, masa kembali ke kampus kosmo.com.my/2021/09/26/berā€¦
I N C R E D I B L E šŸ’Æ

@LewisHamilton #F1 pic.twitter.com/bjPvx2xHHG
  • HISTORY!!! šŸ’Æ @LewisHamilton becomes the first F1 driver ever to reach 100 wins šŸ‘šŸ‘šŸ‘ #RussianGP #F1
    @F1
  • I N C R E D I B L E šŸ’Æ @LewisHamilton #F1
    @F1
  • Baru jadi Timbalan Menteri dah rasa macam Raja. Takdir!!!
    @zack_rockstar
  • Reminder that Squid Gameā€™s Lee Jung Jae is also the King of the Underworld in Along With The Gods films and also a gangster/undercover cop in New World. All are amazing films.
    @KaelSansSouci
  • Gong Yoo memang popular. Aku pun kenal dia sejak Train to Busan. Baru tahu juga rupanya dia keturunan ke-79 Confucius ā€” ahli falsafah dan orang bijak terunggul di China. Ā "Do not do unto others what you do not want done to yourself" ā€” Confucius twitter.com/magmalaya/statā€¦
    @zamirmohyedin
  • 1ļøāƒ£0ļøāƒ£0ļøāƒ£
    @MercedesAMGF1
  • Dekat 3 hari ayah duk memikir kenapalah beli baju 6-7k tp dressup mcm Osman Gout pergi dangdut pada era penghujung 90an Iqbal kena ingat, bkn senang nk dpt, bnda da 5x kena dyno. Nasihat ayah engko carilah gadis sebagai isteri. Tak nampak bendul sgt mcm skrg #kipidap
    @Rani_Kulup
  • Bekas vokalis kumpulan RIO (Abang Shafie) dengan lagu hits mereka yg berjudul Layu Di Hujung Mekar. Majoriti vokalis kumpulan rock dulu2 memang padu suara walaupun live.
    @EncikYone
  • Lokasi: Gunung Lambak, Kluang, Johor
    @HarrisNasir
  • [#ģ„±ķ™”] My precious tinyā­ļø ģ˜¤ėŠ˜ė„ ģ• ģ •ķ•“šŸ˜˜ #ATEEZ #ģ—ģ“ķ‹°ģ¦ˆ
    @ATEEZofficial
  • Libresse in Japan
    @pedoqpop
  • Incredible drama in Sochi #RussianGP #F1
    @F1
  • LEWIS HAMILTON WINS THE RUSSIAN GP!!!!!!!!!!!!!!
    @MercedesAMGF1
  • Keluarga mereka ebih bahagia daripada kebanyakan kita šŸ„²
    @ulat_bulu_bulu
  • Sebaik-baik seorang pendosa ialah yang bersegera bertaubat. Jaga solat. Solat taubat: 1. Niat. Al Fatihah. Al Kafirun 2. Rakaat kedua- Al Fatihah, Al Ikhlas 3. Tahiyyat akhir 4. Istighfar bnyk masa sujud akhir, salam, mohon ampun, doa dan istighfar. Cara solat taubat mudah:
    @Just_Bella22
  • Work this one out šŸ¤· #RussianGP #F1
    @F1
  • Letā€™s give this song more love šŸ„ŗšŸ’œ Stream and purchase on all available platforms! #MyUniverse #ColdplayXBTS @BTS_twt
    @BTSMY_ARMY
  • #éŽåŽ»ä½œć§č‡Ŗåˆ†ćŒęœ€é«˜ć ćØꀝ恆ēµµć‚’1ęžšč¼‰ć›ć¦5rt悒ē›®ęŒ‡ć› The legend of legend of legend of legend of legend
    @tabakko
  • APINK PARTY ON HALLYU ERA #hallyuERAApinkParty @Apink_2011 @Munaabella @ERAdotje
    @Apink_Billboard
  • Hasil Jualan RM15-RM100 sehari tak menentu, jual jagung cheese, corn stick & air boba. Tu sumber pendapatan Atira and suami bila berniaga depan rumah, sbb kena jaga ibu yg sakit strok, kencing manis & darah tinggi. Pening dia sebab ada anak kecik 4 orang weyhšŸ„ŗšŸ˜­RT kan plis
    @hyyatii
  • @flowers_43
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.