7 day tweet volume :
aku melihat effort pemerintah menangani pandemi pic.twitter.com/rVYcJ64Gxn
Tutup sekolah, suruh pelajar PdPR. Tapi laptop tak bagi-bagi. Nak belajar dari rumah, kedai buku pula tutup.

Rakyat minta buka, kena tunggu kerajaan “pertimbangkan” dulu.

Kerajaan ni paling banyak “pertimbangan” tapi hasilnya tak ada. Parlimen pun dalam “pertimbangan” juga. pic.twitter.com/Fv6ZrFpJzX
When my EX text me out of the blue. 🤡 pic.twitter.com/EcjlkKrun5
Aku pun terperanjat makcik tu cakap English 😭 pic.twitter.com/u5LNhqtv3j
  • aku melihat effort pemerintah menangani pandemi
    @gendissw
  • Tutup sekolah, suruh pelajar PdPR. Tapi laptop tak bagi-bagi. Nak belajar dari rumah, kedai buku pula tutup. Rakyat minta buka, kena tunggu kerajaan “pertimbangkan” dulu. Kerajaan ni paling banyak “pertimbangan” tapi hasilnya tak ada. Parlimen pun dalam “pertimbangan” juga.
    @SyedSaddiq
  • When my EX text me out of the blue. 🤡
    @hichizarai1
  • Aku pun terperanjat makcik tu cakap English 😭
    @AkmalAbdRazak_
  • Apa yang sedang berlaku di Beita, Nablus sekarang? -Sama seperti yang berlaku di Sheikh Jarrah & Silwan; penghapusan etnik & pengusiran secara paksa. Tetapi di Beita tanah tanah sudah dirampas & penampatan haram telah pun dibina. Keadaan di sini lebih teruk. #SaveBeita
    @fakhrifadzli
  • :( tiktok removed video ni
    @LuqmanPodolski
  • @brgsjks
  • Solidariti jangan mati. Biar perlahan tetapi tidak berhenti. Revolution will continue until victory. From river to the sea, Palestine will be free. #SavePalestine
    @fakhrifadzli
  • everytime😍
    @_iamcjl
  • Alhamdulilah, pencapaian negara yang perlu dibanggakan. Malaysia sekali lagi menjuarai carta no satu dalam.... #BukaParlimen
    @AidanAlfatih
  • Bukan saja tanah-tanah warga Palestin dirampas di Nablus, malahan hari ini Israel telah memberi notis untuk memusnahkan 20 buah rumah penduduk Palestin di kawasan itu.
    @JatIkhwan
  • Mohon sekiranya ternampak adik sy ni Muhammad Faris Ajis beliau dipercayai melarikan diri drpd HTAR,Klang antara jam sekitar 7.30 mlm semalam (21.06.2021) sehingga kini masih belum ditemui. Beliau memakai pakaian sweater berwarna biru putih, seluar coklat, selipar merah
    @InfoKuala
  • Jangan terasa penat dalam mengikuti dan bersuara untuk Palestin. Rejim Zionis tidak pernah penat membunuh dan menindas saudara kita di sana.
    @numanmazlan
  • Jangan terkejut jika tahun 2040 nanti, bayar RM1 dapat oksigen saja.
    @JalalMisai_2
  • Hahahaha kesian adik aku 😂😂😂
    @soyoulikeart
  • Walaupun sunat, tetap baca 🥲
    @kyrahalya
  • HELP ME FIND THIS COUPLE! I was out at the sutro baths in SF when we started suspecting a proposal about to happen so we prepped my camera just in case and it happened! I got these photos of it and didn’t want to ruin their moment and hoped I would later find them through here 🤞🏼
    @valerlesnaps
  • i left my humidifier on all day and now my cat looks raggedy asf
    @quenblackwell
  • @milktpapi
  • 1. Malaysiakini reports that Golden Prosperous Resources, a company appointed by a Pahang royal family member, has applied to conduct iron ore excavation at a degazetted forest reserve in Kuala Tembeling. The project site is in the Som Forest Reserve, home to protected wildlife.
    @NewsBFM
  • #BREAKING US seizes Iranian state news websites
    @AFP
  • 15-yr-old Motasem Hmedat was detained by the IOF on June 5. He is yet to be tried. The Israeli regime is notorious for abusing & torturing children, outside & inside of jail. Motasem & all child prisoners (approx. 25% of detainees in Jerusalem) must be freed. #FreeMotasem
    @m7mdkurd
  • This is the only call i want
    @stfusecret
  • Untuk berjaya dunia dan akhirat! ❤️
    @AzrilVienna
  • sedihnya
    @QurratuAin___
  • harap jam ditangan tu copy ori Petaling Steet dan bukan yang ini.. twitter.com/AnnuarMusa/sta…
    @ShazGhaF
  • Biar papa orang kata, asal bergaya..
    @norazambudin
  • Yang Berjaya Setakat Ini: 1) Carbon Kredit 2) Bercuti di New Zealand pakai duit GLC anak syarikat negeri 3) Tukar Mercedes waktu hasil negeri merudum 4) FDI paling tercorot dalam Malaysia 5) Teh tarik keluar dari kepala paip 6) Meluluskan kawasan balak dengan jayanya
    @mohdmukhlis
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.