7 day tweet volume :
Kemalangan motosikal berturut-turut di Bulatan Gok Kapur, Kota Bharu dipercayai berpunca dari tumpahan minyak di atas jalan. pic.twitter.com/VZLvaOzz4n
Satu video, tiga kejadian. Tak tahu nak kesian yang mana satu 😂 pic.twitter.com/65KQWjUWOK
Brazil isn’t winning the damn World Cup

pic.twitter.com/EfQ59l8Xxy
Tuhan ciptakan Adam dan Hawa sebagai pasangan.

Bukan Adam dan Haikal.
  • Kemalangan motosikal berturut-turut di Bulatan Gok Kapur, Kota Bharu dipercayai berpunca dari tumpahan minyak di atas jalan.
    @kosmo_online
  • Satu video, tiga kejadian. Tak tahu nak kesian yang mana satu 😂
    @annazrulan
  • Brazil isn’t winning the damn World Cup
    @FariqBAzaha
  • Entire semester 1 night before exam
    @TrollFootball
  • “Pemandu ambulans membunyikan hon tetapi pengawal keselamatan berkata individu yang memegang kunci tiada pada masa kejadian, justeru pintu pagar tidak dapat dibuka,” 😔😔
    @KhairulAqmal
  • Main jelah game tu. Kite kan tak penting.
    @ulat_bulu_bulu
  • The night before the World Cup quarterfinals... 🌚
    @brfootball
  • @pikyahan ini ada video ringkas kat Tiktok.
    @nrhnsharol
  • Just imagine kalau figura itu MB Perak, MB N9, MB PPinang agaknya apa kata Lebai? Ini 'Barua tokey judi'. Tapi oleh kerana dia MB PAS maka ia 'Tahaluf Siyasi'.
    @PisauKarat
  • Menerima kunjungan hormat sahabat saya yang juga Timbalan Perdana Menteri Thailand, TYT Prawit Wongsuwan di Seri Perdana tengahari tadi.
    @anwaribrahim
  • my friendship circle over the years
    @introvertsmemes
  • Pengasuh penat.
    @ulat_bulu_bulu
  • Pemimpin PAS gesa Anwar Ibrahim tidak berdendam dan fokus tugasan sebagai PM. "Anwar buat kerja sebagai PM dan kami buat kerja sebarkan fitnah," ujar wakil PAS.
    @harakatdailyHD
  • Celine Dion has been diagnosed with a neurological disorder that ultimately leaves sufferers as human statues as it progressively locks the body into rigid positions, leaving people unable to walk or talk. This is so sad 💔
    @virgosgrooviest
  • Jackie Chan confirms #RushHour4 is in the works
    @CultureCrave
  • Lightning bolt strikes moving car and the entire town comes to the rescue ⚡️
    @OTerrifying
  • Another video shows lsraeli forces preventing ambulances from reaching the Old City in Nablus to attend to wounded Palestinians!
    @MuhammadSmiry
  • Tak lucu ya bila murid jawab macam ni. Pendidikan kita di tahap serius. Penguasaan asas subjek teras makin merudum. Peratusan murid cicir meningkat.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    @k_izzuddin
  • Bahana sihir. Bertahun menderita, semalam muntah barang-barang ni. Jarum, pin, paku kecil,besi-besi kecil etc. Sihir itu wujud sejak ribuan tahun dan masih wujud hingga sekarang. Jauhi lah sihir; pembalasan Tuhan itu pasti. Amalkan apa Nabi ajar untuk elak/buang sihir.
    @JatIkhwan
  • @KhaledBeydoun
  • Giliran Muhyiddin naik turun SPRM pulak. Misteri duit berpuluh juta Ringgit dalam bilik tidur dia bakal terjawab tak lama lagi.
    @NajibRazak
  • Laluan pejalan kaki berteduh dari hujan / panas buat bumbung meja makan kedai kau. 👏🏽
    @Fareeza_MN
  • England: "We have an anti Mbappe plan and have been preparing it for two years." The plan:
    @TrollFootball
  • zaman 70an, Anwar masuk penjara sebab perjuangkan nasib orang miskin di Baling, Kedah Zaman 2022, orang miskin marahkan Anwar sebab kacau perniagaan orang kaya, Syed Mokhtar
    @belialrising
  • Bapak seram duduk Jakarta ni 😣 Air laut lagi tinggi dari darat weh. Apa pemerintah buat untuk selamatkan rakyatnya??
    @pikyahan
  • What should I do?
    @TranslatedCats
  • twitter.com/adlinrsln/stat…
    @aimanzom
  • Lmaoo ain’t no way
    @BornAKang
  • I’ve been losing friends and finding peace
    @HasbullaHive
  • Kalau korang follow TikTok topik kesihatan mental, mesti pernah tengok Dr Julie Smith ni kan? Saya perasan video dia tahun ini, agak kerap dia mulakan video dengan sebut "I am a psychologist". Dulu-dulu, dia tak sebut ayat tu, terus je kongsi point. Reason dia agak scary 👇🏼
    @AimanPsikologi
  • first time tengok customer macam ni 😅
    @akimveee
  • When you agreed to go out and the time to go out is getting closer
    @RealMona_
  • Remember this...guy saves buddy from sucker punch 😮
    @FightClubVideos
  • 🇧🇷 🇵🇹 🇫🇷 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🇦🇷 🇳🇱 Ready for the last eight — wishing you all the best, Reds! 🤞 #MUFC || #WorldCup
    @ManUtd
  • ARCTIC MONKEYS ASIA TOUR 2023!
    @xdidiandrax
For access to this functionality a Trendsmap Explore subscription is required.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free Registration

Register in seconds with your Twitter account for continued access to our base Explore tools and also get introductory Pro tool access.


Don't have a Twitter account? You can apply for full access to all of our Pro tools and also get continued access to the free Explore functionality.

Existing users please login here.