7 day tweet volume :
Antara bukti kepintaran ibu bapa diwariskan kepada anak. Selain faktor kemahiran mendidik & persekitaran yang kondusif, faktor genetik juga memainkan peranan penting, kajian telah membuktikan.

Ibu bapa pintar melahirkan anak-anak yang pintar. The intelligence runs in the blood.
In reply to @AdDien90
Beliau mengalahkan 600 peserta lain dari 70 negara. Maryam merupakan anak kepada Profesor Madya Ts Dr Muzamir Hassan, pensyarah di Universiti Malaysia Pahang. pic.twitter.com/C0gKOpkXSf
Please help me RT !!! Kereta belakang cucuk dekat Plaza Tol Semenyih, a successful attempt pulak tu ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ค pagi pagi dah buat kerja tak senonoh. To anyone yang tahu kat mana boleh report the owner of this car, please help ! Just happened this morning ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก pic.twitter.com/PNY6pP11Zz
  • Please help me RT !!! Kereta belakang cucuk dekat Plaza Tol Semenyih, a successful attempt pulak tu ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ค pagi pagi dah buat kerja tak senonoh. To anyone yang tahu kat mana boleh report the owner of this car, please help ! Just happened this morning ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ก
    @shahidatul4297
  • ๐Ÿ’€
    @areenishungwy
  • Banyak kali dah terkena dengan perangai @shopeeMY ni. Iklankan produk sebagai ada baucar penghantaran percuma Lepas tu kata cuma boleh guna kalau pakai shopeepay Bila dah tambah nilai Shopeepay, tiberr je "does not apply to this product" ๐Ÿ–•
    @arcx13
  • Not to be a party popper or ruin anyone's day, but this "Toronto" organization T I S I A S giving the award looks sketchy and very suspicious..... And seems like a MLM or some money laundering thing going on. It *Suspiciously Does not exist in Toronto?* (I live in Toronto)
    @BentaraNikA
  • Punya la lama aku tak pegi pasar dekat rumah aku ni, kucing pun dah ada tandas khas ๐Ÿ˜ญ
    @zahIDGAF2
  • Bekas vokalis kumpulan RIO (Abang Shafie) dengan lagu hits mereka yg berjudul Layu Di Hujung Mekar. Majoriti vokalis kumpulan rock dulu2 memang padu suara walaupun live.
    @EncikYone
  • Oh macam tu ke sekarang? Masuk kelas ikut mana yang students suka jela
    @myjoe_
  • [#์˜ค๋Š˜์˜๋ฐฉํƒ„] #GlobalCitizenLive with #BTS ๋Œ€ํ•œ๋ฏผ๊ตญ ๊ตญ๋ณด ์ œ 1ํ˜ธ์—์„œ ๋ฌด๋Œ€ํ•˜๋Š” ๊ทธ๋ฃน์ด ์žˆ๋‹ค? (๊ฐ€์Šด์ด ์›…์žฅโ€ฆ) #๋ฐฉํƒ„์†Œ๋…„๋‹จ #๊ธ€๋กœ๋ฒŒ์†Œ๋…„๋‹จ #BTSARMY #Got_ARMY_Behind_Us #PermissiontoDance
    @bts_bighit
  • Maksud 'air bandung'
    @bahruddinbekri
  • Bolehlah RT
    @AshraffSanuddin
  • Squid game teach me...
    @JalalMisai_2
  • Baru jadi Timbalan Menteri dah rasa macam Raja. Takdir!!!
    @zack_rockstar
  • Teman belajar.
    @ulat_bulu_bulu
  • Reminder that Squid Gameโ€™s Lee Jung Jae is also the King of the Underworld in Along With The Gods films and also a gangster/undercover cop in New World. All are amazing films.
    @KaelSansSouci
  • @brgsjks
  • @hanifjamals
  • @brgsjks
  • Lokasi: Gunung Lambak, Kluang, Johor
    @HarrisNasir
  • Aston Villa fans outside Old Trafford after their win against Man Utd today.
    @FootyHumour
  • welcome to the creel house
    @Stranger_Things
  • Tahu tak kenapa pentingnya pilih the right colour of outfit to match with the background? Because of this! Be pastel with pastel weather ๐Ÿ˜
    @azyn___
  • Rasa janggal CAC tiada orang sangat
    @ismihaqeem
  • Sewa atau beli rumah lagi berbaloi? Jutawan Anton Kreil kata, sewa rumah itu adalah aset. Sebab kita kebebasan untuk keluar bila-bila masa. Tidak terikat. Saya setuju dengan kenyataan ini. Kenapa? P/s: Ini bukan iklan rumah.
    @fadfaddd
  • @DrBeniRusani
  • Korang! I jumpa satu Instagrammable cafe yang cantik + makanan dia murah ๐Ÿ˜ Mostly food dia RM9.90 sahaja! Vibes best and seronok nak lepak atau santai ๐Ÿ“Bell Artisan Cafe, Sunsuria City
    @enadlwlrm
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more