7 day tweet volume :
Bila guna MS Word elakkan guna dengan cara macam ni:

Enter enter enter
Tab tab tab
Space space space

Kalau masih buat macam ni, sila la cari thread yang berkaitan dalam pinned tweet saya.
Tahniah semua.

Kira berjayalah apa yang kita buat di media sosial. Sampai mereka kena cari influencer untuk baiki & pertahan imej. Kita buat ini semuanya sukarela. Tiada siapa yg bayar.

Imej Israel sekarang sudah tercalar. Sekarang tiada beza antara Israel dengan tapak kasut.
Today I was invited to the Ministry of Foreign Affairs in Jerusalem to discuss with other great influencers and officials a better strategy on how to defend Israel on the media and better combat the lies. pic.twitter.com/1c3CYfNJha
Apply phone free dari gov untuk kegunaan adik aku pdpr, RAM 1GB battery 2000mah. Baru pakai tak sampai 3 hari simcard tak boleh read, phone jadi panas nak mampus dengan lagging nokharom. Nak bersyukur macam mana sekarang ni? pic.twitter.com/3OjMNDObKN
Selepas Jacob menyerang Muna Al-Kurd dengan semburan cat, Muna telah didenda 10k shekel (rm12k) dan diperintah agar menjarakkan diri 10m dari Jacob yang merampas rumahnya & tinggal di sana secara haram.

Jika tak percaya pun sila percaya.

Ini yang berlaku bila penjajah berkuasa. pic.twitter.com/DcIthcQgC4
  • Apply phone free dari gov untuk kegunaan adik aku pdpr, RAM 1GB battery 2000mah. Baru pakai tak sampai 3 hari simcard tak boleh read, phone jadi panas nak mampus dengan lagging nokharom. Nak bersyukur macam mana sekarang ni?
    @ashhhwilly
  • Selepas Jacob menyerang Muna Al-Kurd dengan semburan cat, Muna telah didenda 10k shekel (rm12k) dan diperintah agar menjarakkan diri 10m dari Jacob yang merampas rumahnya & tinggal di sana secara haram. Jika tak percaya pun sila percaya. Ini yang berlaku bila penjajah berkuasa.
    @fakhrifadzli
  • Customer nuraka
    @neyrashazeyra
  • @kuasasiswa
  • How our yearbook this year be....
    @vRIONze
  • Rt mango Like Watermelon
    @amirulaazim
  • Repeat after me people : "I will not touch ocean animals unnecessarily for social media clout" Thank you...
    @spacecadetshep
  • Helping the leatherback turtle getting back to the sea after it got stuck in the swamp for days
    @anthraxxxx
  • Batch SPM 2020 mesti sibuk fikir what's next kan. Tapi, adik Ilman ni terpaksa bertarung nyawa. Ada tumor di saraf tunjang dia, Tahap 3 馃挃 Dia skrg jalani rawatan di beberapa hospital (Hosp Seremban, Inst. Kanser Negara & Hosp Putrajaya). Jom RT utk sama2 bantu dia 馃檹
    @ramlysmail_
  • Korang yakin ke seller yang korang sis & dear kan tu perempuan 馃ぃ.
    @myjoe_
  • This is so fkn terrifying. Where is the coverage? Where is the outrage? 13 tonnes of hair? That鈥檚 hundreds of thousands of prisoners
    @wolfamonglambs
  • Suasana sekitar Perarakan Kejahatan yang diadakan semalam. Dipenuhi dengan celaan terhadap Nabi SAW, agama Islam, orang Arab & orang Islam. Penuh kebencian & permusuhan. Selepas melihat ini penyelesaian yang ada hanyalah one state solution; Palestin yang berdaulat. #FreePalestine
    @fakhrifadzli
  • RT for Burger tepi jalan Like for burger Mcd
    @syuraibrhm
  • Sebarkan utk kebaikan semua orang..
    @izuddinzaid
  • Yes...
    @FiqhTabayyun
  • Sultan panggil datang menghadap, dia tak datang. YDPA suruh buka Parlimen segera, dia putar belit kata tak cakap bulan berapa. Siang malam @PASPusat canang @dapmalaysia musuh Melayu, musuh itu, musuh ini. Padahal PAS lah penderhaka institusi beraja paling nyata.
    @nizambakeri
  • Kalau kerajaan collab dengan SAMSUNG pun rasanya dah ok tapi tu lah.............. Bacalah sendiri luahan dari peniaga telefon sendiri 馃憞馃徎馃槍 Sumber: FB Siang Siang
    @RafiCounsel
  • Kasi dia gaji RM300 sebulan. Lebih baik ada gaji dari tak ada.
    @niknazmi
  • Bang, kenapa relatable sangat ni, dejavu betui. 馃槶馃槶
    @khairul_hafidz
  • Gais lepasni jom la kita sapot senario, abang saiful apek kata tak dapat sambutan. Aku rindu siut senario roti canai.
    @AkeemSharyzal
  • Kalau mengadu dekat Kerajaan, nanti ada buat perbandingan dengan ayam dan sardin pula. Realitinya, kerajaan tak pernah beri perhatian kepada pendidikan pelajar. Kerajaan terlalu sibuk berpolitik dari berkhidmat menyediakan pendidikan yang baik pada waktu pandemik.
    @SyedSaddiq
  • @ulat_bulu_bulu
  • "Ada durian paling murah tak?" Aku: ada cik ada
    @AkmalAbdRazak_
  • @jentikhati
  • Di Beita, Nablus. Penempatan haram Zionis sedang dibina atas rakyat Palestin yang dirampas. Penduduk Beita berkorban nyawa mereka untuk pertahankan tanah ini. Israel telah membunuh 5 orang penduduk Beita antaranya dua remaja sejak beberapa minggu lepas. #SaveBeita
    @fakhrifadzli
  • MasyaAllah
    @kamarul14
  • Is a risky job. Stay safe 馃檹馃檹馃檹
    @FoodViralMY
  • Pecahan kes baharu #COVID19, 17 Jun 2021. #MenangBersama
    @KKMPutrajaya
  • Situasi politik teruk bila kita ingat benda macam ni parodi, tapi actually memang statement rasmi.
    @imranbsheik
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more