7 day tweet volume :
Normalise kan untuk bantai dan tmbuk lelaki yg kacau mcm ni. Biar sampai pengsan takpe.
Komedi Melayu terbaik daripada Mamat Khalid. Simple tapi membawa sentimen orang kampung yang suka berbual di kedai makan. Top tier masterpiece ✨ pic.twitter.com/BNjx6luc0B
Sebab yang gondolkan hutan tak pergi sekolah dalam Malaysia.
Kat sekolah kan ada belajar. Jangan gondolkan hutan, nanti banjir. Apa yang susah sangat nak faham?

Kejadian di Semenyih semalam. pic.twitter.com/TAsxos6Knl
Pernah hidup zaman ni?
Kita sezaman! pic.twitter.com/vRI0a6v37r
  • Komedi Melayu terbaik daripada Mamat Khalid. Simple tapi membawa sentimen orang kampung yang suka berbual di kedai makan. Top tier masterpiece ✨
    @edism13
  • Pernah hidup zaman ni? Kita sezaman!
    @siti_ashinida
  • Kalau kira saksi, dalam room tu ada 2 orang lelaki dan seorang lagi perempuan (my sister). Samada 2 orang lelaki lagi tu nak mengaku atau tidak je lah. Tapi tak takut pun. Buatlah apa nak buat pun Shuk.
    @ayuazizz
  • Hi guys! My sister, Amirah Huda, 17, went missing from home this morning during subuh. She was last seen wearing a grey shirt and black pants.
    @ashashesing
  • Wey tu bukan hajarul aswad .
    @nurdayana_arif
  • Kenyataan akhbar Kementerian Kesihatan Malaysia Sebarang aktiviti, perhimpunan atau majlis sosial berkaitan Pilihan Raya Negeri (PRN) Melaka adalah tidak dibenarkan. Larangan ini berkuatkuasa 25 Oktober 2021 hingga 27 November 2021. Kenyataan penuh @Khairykj
    @KKMPutrajaya
  • Please help!
    @mokciknab
  • Impian anak muda yang ranap.
    @MehmedAezhad
  • Thank you Mamat Khalid for inspiring Malaysian entertainers and creatives with your comedy and stories. You are a legend
    @My_MGAG
  • Dunia seni dikejutkan dengan berita duka pemergian pengarah hebat, Mamat Khalid yang telah kembali ke rahmatullah pada jam 12.30 pagi. Allahyarham yang juga adik bongsu kepada kartunis lagenda Datuk Lat, dilaporkan meninggal dunia akibat serangan jantung.
    @Artortoise_full
  • @faizedzahar
  • Thank you for all the good movies and series Mamat Khalid. Going to miss all your masterpiece. A true legend. ❤ Al-Fatihah.
    @TGVCinemas
  • SPR akan umumkan SOP PRN dalam masa terdekat. Namun SOP PRN hanya terpakai waktu kempen bermula. KKM risau sebelum itu ada banyak majlis politik yang tidak mematuhi SOP. Oleh itu, dibawah Akta 342, bermula esok, sebarang majlis berkaitan pilihan raya adalah tidak dibenarkan. twitter.com/tingkat38/stat…
    @Khairykj
  • My wife thinks roti canai kuah dal is better than kuah kari. Lets settle this. Rt for roti canai kuah kari Like for roti canai kuah dal
    @kfgibran
  • Weverse announcement about V @BTS_twt #GetBetterSoonTae
    @choi_bts2
  • See U soon😙💜
    @BTS_twt
  • I masih tengah download video i Tapi ni turn adik i main game untuk game section dia. Just, watch & judge by yourself. Shuib pun bagi warning gurau halus je kat adik i “kalau boleh jangan kenal dia”
    @ayuazizz
  • Hey guys, my friends sister went missing this morning. It would mean a great deal if you could help rt and spread the word🤍
    @bonitaapplebm
  • Mentang-mentang ada 9 nyawa 😒 📷 : Ghani Rahman
    @ulat_bulu_bulu
  • Perginya seorang lagenda seni, pengarah dan seorang pencipta karya seni agung. Al-Fatihah buat allahyarham Mamat Khalid.
    @Astro_Gempak
  • This is still a gentle reminder, in my opinion🙏.
    @rafidah72
  • Mamat Khalid’s Man Laksa and Rock remains one of my personal favourite comedy film from Malaysia. Its on its own league, a true gem. Zombi Kg Pisang will always be iconic, got me in tears and lmfao. I found one of funny scene from Man Laksa. Man i love this film.
    @hafeezwho
  • Kepada adik-adik di kampus, mungkin ini antara hal yang perlu diberi tumpuan. Kawan makan kawan.
    @fedtriyahya
  • Ketua Perasuah @SPRMMalaysia Azam Baki yg hamilkan pegawai kanan SPRM Aida Ariffin dipanggil apa?
    @edisi_siasatmy
  • Sama la kita ATM. Sama la kita.
    @_Acat_
  • Terima kasih kepada yang suggest 😭👍🏻
    @Ashsukamakan
  • Nobody : Cat owner :
    @ulat_bulu_bulu
  • Kucing ke panda? 📷 : pandacatthailand
    @ulat_bulu_bulu
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more