7 day tweet volume :
Period (datang bulan) perempuan ni, waktu kau belum kahwin bolehlah dibuat gurau.

Bila kau dah tengok isteri sendiri susah tidur tahan sakit sebab period, kau dah tak rasa benda tu suatu perkara yg remeh.
TERKINI

Perdana Menteri Lebanon dan KESEMUA ahli kabinet kerajaan Lebanon umum letak jawatan.
come back hujan...we miss you 😔 pic.twitter.com/F3EjubMsxS
Kalau 7 hari mencintaiku ada lagi next year ubahlah storyline dgn tema selain cinta. Mungkin tema sci-fi dimana mak leha & nurul sebenarnya alien yg ditugaskan membunuh Colonel Sanders pada 1961 tapi sesat di bumi Melayu lalu membentuk parti baru setelah letak jawatan sebagai PM.
  • come back hujan...we miss you 😔
    @khairulaming
  • takde orang boleh kacau
    @bhqahmad
  • Simpan video ni siap2. In case korang ada social distancing pun kena saman jugak sebab tak pakai mask. Ni @IsmailSabri60 yang cakap k.
    @farahkhairuddin
  • Gunakan kuasa twitter anda please
    @matpida_
  • JAUH di selatan, Ketua Polis Johor, Datuk Ayob Khan dan anak-anak buahnya terus jalankan tugas dari pagi sampai ke tengah malam. Taiko dan samseng apa dia peduli. Dapat maklumat, dia turun. Ini yang rakyat mahu, rakyat tak minta lebih.
    @Marchfoward
  • Wahhh! Secret Recipe ada cake terbaru iaitu Burnt Cheesecake🤤😍
    @cuti_makan
  • Hahahahah
    @akhifairuz_
  • Macam2 berlaku hari ini, terasa macam lain2 auranya
    @Nyl0307
  • Letak pelitup muka di bawah dagu, lengan (😮) atau sangkut di telinga ketika makan adalah SALAH. Cara BETUL ialah simpan pelitup muka dalam beg kertas atau plastik. Pelitup muka perlu sentiasa bersih bagi melindungi saluran pernafasan kita. #COVID19 #WearAMask
    @KKMPutrajaya
  • This scene really cracks me up HAHAHA helmi really passing the stone to khuzairi #7harimencintaiku2
    @lolitssarah_
  • Puberty hit 🤣🤣🤣 #7harimencintaiku2
    @zulyanayahyaa
  • I could watch them do this all day
    @kittensfolder
  • member aku hampir kena compound sebab pakai mask kat dagu, dia buang kejap sebab nak bernafas properly.tapi dia terlepas dari kena compound lepas dia tunjuk Inhaler. Orang yg ada Asthma ni better tunjuk Inhaler. Orang biasa yang pakai mask pon sesak apa lagi orang yang ada Asthma
    @IBCIG
  • Memandangkan sekarang musim orang beli emas, jadi nak bagi info ringkas CARA KIRA ZAKAT EMAS. - Semua emas dipakai, tak pakai, jongkong, syiling dikenakan zakat (jika cukup syarat). - Bagi emas dipakai, >uruf baru kena zakat. - URUF : Kadar kebiasaan orang pakai emas. Thread.
    @acaiijawe
  • Asap debu Gunung Berapi Sinabung dijangka masuki ruang udara Malaysia bermula malam ini - MetMalaysia #AWANInews #AWANI745 astroawani.com/berita-malaysi…
    @501Awani
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now