7 day tweet volume :
Bila hang boring dan ambil keputusan masuk bilik adik:
Poslaju : Your item is out for delivery.

Me : pic.twitter.com/oFpNjfw3Bt
+2
Mama dah panggil (credit: Noor Suhaila Ismail) pic.twitter.com/NZ6eAxpUoG
  • Burnout
    @anthraxxxx
  • Poslaju : Your item is out for delivery. Me :
    @ulat_bulu_bulu
  • Mama dah panggil (credit: Noor Suhaila Ismail)
    @anthraxxxx
  • Pecahan Kes baharu (3,339) mengikut negeri #JagaNegaraKita
    @KKMPutrajaya
  • Status Terkini #COVID19, 17 Januari 2021 Kes sembuh=2,676 Jumlah kes sembuh=120,051 kes Kes baharu positif=3,339 kes (3,324 tempatan, 15 import) Jumlah positif=158,434 Kes kematian=7 Jumlah kes kematian=601 kes Kes dirawat di ICU=240 kes Bantuan Alat Pernafasan=93 kes
    @KKMPutrajaya
  • 馃槪馃槪馃槪馃槪
    @FiqhTabayyun
  • Kucing di internet vs kucing kat rumah aku.
    @ulat_bulu_bulu
  • Harap tuan ni sabar. Semoga di permudahkan urusan kelak
    @MOFASAD
  • sebab semalam tak kasi dia masuk bilik tidur sama, kisahnya rimas dengan bulu dia yg melekat, berterbangan 馃檮 so pagi ni penat pusing satu rumah cari. rupanya... 馃ゴ
    @hatitfi
  • Whatsapp HQ lepas seller ni berjaya.
    @eyemeroll
  • Bas mini diubahsuai menjadi surau bergerak dan ditempatkan di Drawbridge, Kuala Terengganu. Terbaik anak muda 馃憤
    @ohtweet
  • Lockdown ke, darurat ke, PKP ke, emak dan isteri kita masih lagi duk buat kerja rumah terutama memasak untuk keluarga. Hargailah mereka. Bantu mereka, sayangi mereka. Mereka bukan sahaja jantung hati sebuah rumah, malah mereka adalah segala-galanya buat kita. Happy weekend!
    @shahabdkadir
  • Asyik baca sinopsis novel je kan? Baca sinopsis 30 juzuk quran lah pulak.
    @Sahidzan
  • tinggi nye peratus die...
    @fit_verisha32
  • Cara membuat spicy kimchi stew halal. Ini adalah thread!
    @syedaaliff
  • Covid positivity vs infectivity. Keterangan dari DG.
    @ZZulfikli
  • From this. To this.
    @frdsh_
  • Baju nikah ini cantik sangat 馃槏
    @itsrianarose
  • Budak budak sekolah dan uni (2020-2021) di masa hadapan:
    @soyoulikeart
  • Food gives you energy Me after eating:
    @Prettywummex_
  • semoga kita semua dapat merasa pada tahun ini.
    @intansaraa
  • Selasa 12 Jan umum sekolah dibuka 20 Jan. Sabtu 16 Jan umum sekolah tutup (kecuali calon peperiksaan umum). Ibu bapa dah beli barangan sekolah, bayar yuran, hantar anak ke asrama, beli baju sekolah, etc. Apa dah jadi?
    @SyedSaddiq
  • yang oyen tu pun satu !! seghonokk ehh 馃槀
    @4lekseiii
  • Ingatkan tahun ni bisnes makin ok tapi awal2 lagi dah terciduk dengan pkp 馃槚Lagi sedih bila cancel goodies sebab tak boleh buat majlis. aku jual jela popcorn buat kudap2 di shopee. Korang please support aku. 馃檹馃徏馃檹馃徏Sambil tengok movie kat rumah 14hari boleh la layan beepopcorn.
    @azriesyafiq
  • @brgsjks
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now