7 day tweet volume :
Tikus ada satu je tapi yang kecoh 10 orang, nasib baik ada Tom 😂 pic.twitter.com/MacL4ZXlbz
Solat jumaat kat tv tadi, terperasan brader ni gendong ank die semasa solat jumaat. Alhamdulillah.. terbaik la brader ni.

Semoga berjaya dunia dan akhirat. Dia patut dijadikan contoh weiiiii
.
Tahniah brader 🎉🎉 pic.twitter.com/stVWbIUIBA
+2
Dulu pernah terdetik annoyed dengan family hari hari bagi stray cats makan depan rumah. Kotor, berterabur pellet dia.

One day tgh pakai kasut these cats meow meow and fights a cobra beside me. Saved me and my son 😭

Cats are a blessing. Dont see them as a nuisance 🐈
Wow feeling-feeling anda je berhak hidup dalam dunia ke camna? pic.twitter.com/RMXwXrmykj
Idea straw serai jadi bahan jenaka artis Malaysia. Straw serai sudah ada di Indonesia sekitar tahun 2010, sekarang mereka usahakan bullet train. Kita stuck dengan kereta terbang. Kalau bab filem, jangan cerita. Jauh tinggal denganThailand.
  • Tikus ada satu je tapi yang kecoh 10 orang, nasib baik ada Tom 😂
    @syfqtominay_
  • Solat jumaat kat tv tadi, terperasan brader ni gendong ank die semasa solat jumaat. Alhamdulillah.. terbaik la brader ni. Semoga berjaya dunia dan akhirat. Dia patut dijadikan contoh weiiiii . Tahniah brader 🎉🎉
    @cuti_makan
  • Bayangkan anak perempuan korang kena rogol dengan kejam? Itulah yang Nabila Huda rasa dalam filem ni. Anak dia kene rogol pada hari lahir dia sendiri. Sedang dia menunggu kepulangan anak dia balik sekolah dgn sebuah kek, anak dia tiba dalam keadaan yang sangat mengerikan.
    @FaruqAzmnn
  • Kemain kedai ni 😂 📍Jiwa & Kopi Bingsu, Kota Bharu
    @lillheavenn
  • After 900+ episode of Detective Conan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    @UvuvwevwevOssas
  • Apabila giliran suami/isteri nak cium, dia mencium dahi isterinya/suaminya ,air mata mengalir kepipi jenazah.. di peluk isteri/suami agak lama...Kalau secara fitrah nya akan mengalir air matanya terkena kain kafan jenazah...
    @Pierrefirdaus
  • @mynocontext
  • Power Mira Filzah nyanyi lagu SOAD. Patutlah wake up terus 😂😂
    @sidchan
  • Alhamdulillah my boutique in Wangsa Maju now dah 6 tahun bertahan but business have been slow lately. InsyaAllah dengan kuasa twitter boleh selamatkan my hard work all these years. Help RT and spread around! Concept boutique is all Unicorn! 🦄
    @Deenaaaaaaa93
  • HAHAHAHA SEMUA PERANGAI JILAKE ! Kesian kena buli KAWAD 🤣 RT kalau korang rasa Bob comel ! Bila member jadi POLIS...
    @ZulyadiyShah
  • 3 days ago, a bully stabbed my little cousin in the eye at their school with a green coloured pencil. The bully has been bullying my cousin since they were in the kindergarten. I don't think there's no reason for my aunt to not to sue the bully's family.
    @mingheyo
  • Harini shooting with Lofa. Tema makeup adalah “Lofa baru lepas mandi” so here you go .
    @syedewa
  • Comel betul cara dia explain tentang HIV dengan HAART. Macam baymax dah.
    @AbdulHa31707258
  • Adik gusion
    @WenTakumi_
  • Harini aku nak share my first ever experience tengok benda-benda mistik IN REAL LIFE! Biasa tengok dalam movie je gais!Harini diizinkan Allah tengok benda2 ni depan mata sendiri.AND!! Benda ni jadi kat my mom sendiri! korang nak aku story tak? Give me 10 rts n i'll story from A-Z
    @xxxoshAuni
  • Ignoring level : Insane
    @ulat_bulu_bulu
  • Semalam buat Burnt Cheesecake guna air fryer. Betul lah bak kata @Danish_Harraz, resepi Burnt Cheesecake ni memang fool proof. Tetiba aku jadi macam mahir gila mem-baking padahalnya sebelum ni setiap kali baking mesti adaaaa jer tak jadikkk
    @hajardiyana
  • 53 pelajar, tiga guru antara yang dijangkiti #influenza di Pahang - Pengarah Pendidikan Pahang
    @bernamadotcom
  • Korang mintak, kitorang bagi.. #SterkProduction
    @SterkProduction
  • Pelik sangat ke kalau bilik student lelaki macam ni ? 🤔
    @syahrezaamir3
  • #BlackSwan
    @BTS_twt
  • Guy, siapa ya h guna TROLIGTVIS boleh claim refund walaupun tanpa resit ya. Just bawa item ni pergi ke mana-mana IKEA & CLAIM REFUND. Tolong RT kerana ini melibatkan kesihatan pengguna.
    @naddjane