7 day tweet volume :
"dia solat tak tinggal, omg perfectnya."

Okay but hear me out. Solat 5 waktu tu memang hukumnya wajib.. That's a very basic, bare minimum. Please stop romanticize the basic things, and up sikit standard tu....
Engko bayar singgit je pun. Nak demand robot robot 🙄
KLINIK KESIHATAN KAT MALAYSIA???? LAMBERTTTTT LAGI. Bila tengok video ni rasa macam tinggal kat tahun 2080 😀👍🏻 pic.twitter.com/qXM1r6bkcG
#Diving | 1 Ogos

Tempat ke-4 & kami cukup bangga dengan Dhabitah Sabri! Semua terjunan yang dilakukan @BieBitah sebentar tadi memang baik tapi bukan rezeki untuk dia membawa pulang pingat untuk #MAS. Terima kasih, Dhabitah! 😘 #Tokyo2020 #unifiedMalaysians #DemiMalaysia pic.twitter.com/GfhSQJF6eq
Dhabitah is unfairly judged. But she really did her best and made us proud! Please senyum selalu. Tahniah dhabitah!
  • #Diving | 1 Ogos Tempat ke-4 & kami cukup bangga dengan Dhabitah Sabri! Semua terjunan yang dilakukan @BieBitah sebentar tadi memang baik tapi bukan rezeki untuk dia membawa pulang pingat untuk #MAS. Terima kasih, Dhabitah! 😘 #Tokyo2020 #unifiedMalaysians #DemiMalaysia
    @TeamMsia
  • Diam tak diam, we have reached 500 days of MCO🤝
    @hhudaismail__
  • Melawan Covid-19 adalah sukar. Lebih sukar kalau anda bodoh.
    @SyedAkramin
  • Congratulations Dhabitah. You made all of us- PROUD ♥️♥️♥️
    @SyedSaddiq
  • HAHAHAHAHAHAHAH shiet
    @superwhitesia
  • Baru dato tau punya la berdebar tengok badminton match live. Masa kami tengok dato main dulu macamni la rasa berdebar tau 😭😭☝️
    @brgsjks
  • The post and the comments.
    @naimdanielx
  • Just a gigantic takoyaki cukup semua hidupan liar dalam laut tuh dia sumbat 🤤🤤🤤
    @facktura
  • I can't promise to you a perfect relationship, but what I can promise you is that if you're trying, I'm staying.❤️
    @theisyraf
  • Spongebob dan Patrick yang sebenar ditemui di Lautan Atlantik sedalam 6,200 kaki oleh National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) 😆
    @zamirmohyedin
  • comelnya dhabitah niii ❤️
    @Norizzuedin
  • Lepas ni janji, kalau mak ajak pergi kenduri, pukul 10 pagi lagi aku dah siap sedia.
    @ATMology
  • @WholesomeMeme
  • Habis tu yang kamu tutup Parlimen tu buat apa, marrttt?!?
    @fahmi_fadzil
  • @kuasasiswa
  • Papan tanda di Negara Brunei Darussalam: "Berbanggalah Menggunakan Bahasa Melayu" Sumber: facebook.com/groups/5317080…
    @sukrisabri
  • Aku tak faham, diorang kecam sebab apa sebenarnya sebab perempuan tu muda ke? How can they be so sure yg dia underage?
    @emrhaqim
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more