7 day tweet volume :
“When in Rome do as the Romans do.”

When in Malaysia, please mask up. Regardless of the rules elsewhere.

@KKMPutrajaya is getting more information from KLCC.
I was lending my telekung to a stranger in surau Aeon just now. She selit money in my hand to return it. And she said “ Kita jumpa kat akhirat nanti ya sebab tolong I solat asar harini”. You made my day.
Pernah jugak mengemis untuk minta maaf sebab takut hilang, walaupun tak tahu dekat mana salahnya.
  • Jumpa dekat Facebook. Menghiburkan, jadi saya share
    @Ezad_Amir
  • Big lies to make headlines
    @paulpogba
  • Was in a que at @Dior KLCC!!! No entry for no mask!!! This lady resisted and said those with masks are communist!! Applying “white entitlement” in Malaysia!! Kudos to the @Dior KLCC and @SuriaKLCCMall staff @Khairykj @KKMPutrajaya please find and fine her!!!
    @DFEfiercefun
  • K. ✍🏻 il.bara | IG
    @9GAG
  • ES tersenyum tengok ini. P/Narkotik @PDRMsia ada link dgn sindiket dadah, P/JSJ ada link dgn sindiket2 judi, ramai pangkat besar terlibat melindungi Macau Scam dan jenayah lain. Jadi, polis akan siasat polis? Insp atau Asp akan siasat CP dan DCP? Hamzah ada otak ke tak?
    @edisi_siasatmy
  • Dah nak PRN kan. Mestilah. Habis PRN nanti, layan dirilah.😉
    @theblacktopguy
  • Comel sangat sampai rasa nak marah 😤
    @ulat_bulu_bulu
  • diam bukan berarti tidak tahu.
    @MustaqimJiwa
  • weyyy NYETTT NYETTTT
    @shaeyful
  • .@NCTsmtown_127’s #Favorite has dropped 🔥 Listen to the band’s third album repackage now on Deezer. dzr.lnk.to/NCT127_3rdAlbu… #NCT127 #NCT127_Favorite
    @Deezer
  • Youtuber yang patut kita support. Video dia pun quality best best jalan cerita.
    @hazimhalimmmm
  • On the things that are beyond our control.
    @giasison
  • my body after doing absolutely nothing
    @ReIatetwts
  • Apa you mahu bro.
    @themokumentary
  • @WholesomeMeme
  • Cerita ni patutnya cerita sedih tau, tapi renggah gelak ja masa tengok tadi. Harey betui. Nice la disaster comedy.
    @InjangNation
  • Ini antara kes penyelewengan yg dibongkarkan ES. @SPRMMalaysia sepatutnya tangkap dulu kakitangan kementerian yg terlibat dan @HalimahSadique yg merupakan pencuri. Selain itu, Presiden MIC @TSVigneswaranSA dan @DatukSaravanan juga terlibat sama mencuri dana MITRA
    @edisi_siasatmy
  • Chelsea through to the EFL Cup QFs 🔵
    @433
  • Sumpitan Glamping, Kg Sumpitan, Lenggong, Perak
    @cutibajetco
  • Lokasi: rahsia
    @brgsjks
  • I don't have much of a career, but i do make some good drinks, based in Muar, Johor. ❤ Please help me RT, dalam rezeki saya, ada rezeki anda dikelak hari.
    @naqibazmann
  • 🤝 A Promise by the Lake: Fly me to the Moon 🚀 Vote for 'Irina: The Vampire Cosmonaut' here 👉 anitr.in/irina
    @AniTrendz
  • A must share! Please help this Army out!! @BTS_twt
    @whisper2tcb3
  • not really a fact but this clip of felix bungee jumping 😭😭😭 twitter.com/ryuseungs/stat…
    @lixiezone
  • @KuantanTV @pahangdaily
    @Ir_Hj_Idris
  • ‘아날로그 트립 NCT 127’ 캘린더 공개! 아날로그 트립 NCT 127 관련 영상 빠짐없이 보자! “Analog Trip NCT 127” calendar has been released! Check your schedule and don't miss the "Analog Trip NCT 127" series! #NCT127 #NCT #YouTubeOriginals #AnalogTrip #유튜브오리지널 #아날로그트립
    @NCTsmtown_127
  • Bila mana rezeki bertambah, Didiklah hati supaya saling berkongsi. Jom Admin nak ajak korang bantu pejuang ilmu dengan bersedekah hanya "1" Al-Quran. Jom Berwaqaf: wakafalquran.org/donations/skim…
    @KonsortiumWakaf
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.