7 day tweet volume :
RT kalau nama awak bermula dengan huruf Q, S, H, A, M, N, E, Z dan J #ANASkongsirezeki
Believe it or not, the world doesnt revolve around you 🙃 pic.twitter.com/ZYCTuIaQMC
+1
Jangan bersedih. Hitam pun boleh putih,gemok boleh kurus.jerawat boleh hilang. Sebelum tu kita sendiri kene mencintai diri kita sendiri. Kalau kita selesa tak apa,kalau kita ok ,kita xheran org nak kata apa kat kita. Yg paling penting kita syg diri kita dulu pic.twitter.com/rzyq6AjB2p
Terkini #covid19malaysia, 30 Mei
Kes sembuh = 95
Jumlah kes sembuh = 6,330
Kes baharu positif = 30
Jumlah positif = 7,762
Kes kematian = 0
Jumlah Kes kematian = 115
Sebanyak 9 kes dirawat di ICU dan 2 daripadanya memerlukan bantuan alat pernafasan. pic.twitter.com/HxgsLN2QFN
  • Believe it or not, the world doesnt revolve around you 🙃
    @mimihanifa
  • Jangan bersedih. Hitam pun boleh putih,gemok boleh kurus.jerawat boleh hilang. Sebelum tu kita sendiri kene mencintai diri kita sendiri. Kalau kita selesa tak apa,kalau kita ok ,kita xheran org nak kata apa kat kita. Yg paling penting kita syg diri kita dulu
    @iamzulinaziz
  • Terkini #covid19malaysia, 30 Mei Kes sembuh = 95 Jumlah kes sembuh = 6,330 Kes baharu positif = 30 Jumlah positif = 7,762 Kes kematian = 0 Jumlah Kes kematian = 115 Sebanyak 9 kes dirawat di ICU dan 2 daripadanya memerlukan bantuan alat pernafasan.
    @KKMPutrajaya
  • @pedoqpop
  • Assalamualaikum, semalam 1st time saya nampak ada gelandangan di area saya. uncle yg mualaf, dibuang dan dihalau oleh keluarganya setelah mengetahui uncle ni dah masuk islam. Uncle ni menangis sebab saya satu orang sahaja yang bertanya tentang dia. (INI ADALAH THREAD)
    @ohconnieee
  • I NAK LETGO SEMUA KUCING I ASAP, AREA JB boleh whatsapp +60187808328 sebab jiran tak suka & ugut i. I bagi free makan, dah sunat & vaccine. Minta RT ya semua tolong sangat 😭😔
    @niniexnie
  • budak budak sekarang mana tahu cerita legend ni "Bio-Nik"
    @beenuuuu
  • meniaga di shopee tak tipu. alhamdulillah .tak payah leceh letak no acc kau skarang ptg skit aku transfer in sya allah ha ni aku nak bagi aku kira aku mampu bgi 23 orang je HAHAHAHHAHAHHA
    @_hilmikarim
  • Bayar Rm56 boleh makan unlimited Dim Sum 🥺❤️
    @Ashril_92
  • Happening every day in occupied Palestine!
    @ShehabAgencyEn
  • SEDIH LIATNYA 😭😭😭
    @KancutMeleduk
  • yelah okay okayyyy fahammm kau paling benci rokok yeeeeeeeee okayyyyy dahlahhhhhh
    @isyrafrzl
  • Hi korang 👋🏻 pernah tak ada problem tak menang tangan nak reply ws customer? So harini syira nak share about whatsapp business, sangat best untuk seller mcm kita u guys should try!! lagi lagi waktu sales mmg perform gila ok 👍
    @nrinsyira
  • Menangis fresh grad gaji 1.8k
    @pitrimalik
  • Here’s me trying to guess Dato Siti Nurhaliza’s songs that I learned in these two years of being her fan. Tokti, I love you💓
    @kesavan_49
  • got unwanted d*ck pictures and replied him w this. dumb man 0 - 1 tasya
    @tasyakushairi
  • @sadfeeltexts