Assalamualaikum warga twitter semua , tolong doakan adik sy Nur Aishah Balqis sedang bertarung nyawa di ICU , dia dalam keadaan koma tk sedarkan diri , doc ckp peluang hidup dia amat tepis , mintak tolong doakan dia cepat sembuh dan sedarkan diri 😭

#PrayForAishah pic.twitter.com/vFolIHHSno
i’ve been applying my face sheet mask wrong this whole damn time 🙃🤦🏽‍♀️ pic.twitter.com/VfdkGdQuR1
Couple dengan panadol ke
At the end of the day kita semua cari pasangan yang tak buat kita pening kepala
  • Assalamualaikum warga twitter semua , tolong doakan adik sy Nur Aishah Balqis sedang bertarung nyawa di ICU , dia dalam keadaan koma tk sedarkan diri , doc ckp peluang hidup dia amat tepis , mintak tolong doakan dia cepat sembuh dan sedarkan diri 😭 #PrayForAishah
    @fithri_bazlan
  • #BLACKPINKINYOURAREA 🙌🏻
    @aimanzzss
  • i’ve been applying my face sheet mask wrong this whole damn time 🙃🤦🏽‍♀️
    @ruhilashikin
  • Mother's instinct, watching her baby eyes wide open
    @AwwwwCats
  • Korang ingat tak kes pakcik guard yg kena tendang dengan Lan pet pet? X kesah sesiapa yg lalu kt Nilai terutama Acacia Park tu blh hulur2 kan sumbangan untuk urusan fail mahkamah pakcik ni. RM5K bukan gampang beb. Kesian pakcik ni. Masih lagi bekerja walaupun status warga emas.
    @nadianadianne1
  • I am not perfect. Do you still love me?
    @Farselyn1
  • Hi guys my mom ada jual donut bomboloni untuk sara duit sekolah adik i. Taknak beli takpa but help me to RT pls. Area kota bharu. 4pcs rm5 je. Rt for rezeki my mom. Thank you 🙏🏻😊
    @Syamizashah
  • @brgsjks
  • weh acap ni dah teruk doh, tolonglah mengaku siapa yang buat dia ni
    @aimansalim_
  • Weh terus terkena heart attack lepas dengar suara sajat 🤪
    @faraahanipp
  • Is anyone getting married? These dresses are only RM400!!! Murah gila kan?
    @_natashaanuar
  • Paling rare. Hilang penat kerja sial
    @IzztAimn
  • When parents want to see your grades.
    @9GAG
  • When bae is leaving. Me : 📽 : kafka_black
    @ulat_bulu_bulu
  • KALAU TAK DENGKI BUKAN “MELAYU” NAMANYA ☺️
    @sishantiksalmah
  • Cara untuk korang download atau update apps korang yg melebihi 150mb tanpa menggunakan wifi jiran sebelah..
    @husni_cuni
  • Andre Ter Stegen didn’t celebrate Barça’s second goal against Man United. After the game he said: “I didn’t celebrate because that’s a mistake that could happen to me. Everyone knows De Gea is one of the best in the world.” This is pure class. 👏🏻
    @FootbaII_HQ
  • Hai assalamualaikum guys saya ada jual cake batik caramel & spaghetti area kelantan . Taknak beli pun takpa tolong RT je untuk duit poket untuk study ☺️ #codkelantan
    @bungabbb
  • Lurus dan rapatkan saf sebahagian daripada kesempurnaan solat. Please share for your future imam and makmum.
    @izzatsyafie
  • PERHATIAN! Saluran hebahan keputusan permohonan UPUONLINE sesi akademik 2019/2020 bagi lepasan SPM KINI TIDAK MENGGUNAKAN Perkhidmatan Pesanan Ringkas (SMS) 15888!
    @twt_upu
  • Kalau lapar sgt dan trdesak kena masak. Siapa rasa masak mcm gini paling sedap kdg² sampai bertambah nasi?? Fight me, anyone?? 😋
    @sepatahdua
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now