7 day tweet volume :
  • Hello tengok nie ada orang bodoh
    @Akmalvenger
  • It’s OFFICIAL! I’m truly happy and excited to be sharing with everyone that I’m retiring in June. I’d like to thank everyone for supporting me and all your love in the last 20 years and it’s time for new and exciting opportunities to come. #thedreamremains
    @NicolDavid
  • So here i cuma nak ckp siapa yg bf dia jenis soft spoken bila marah tak pernah sebut mcmni you r so lucky girl. Tak semua perempuan dapat mcm apa yg you dapat. Then if you dah ada yg terbaik pls hargai tak semua lelaki mampu kawal marah kecuali lelaki yg takda perasaan mcmni☺️
    @eriesyaemyr_
  • Hahahah kesian member. Melutut 😂
    @EhMuhdafif
  • 2015 - 2019 farewell friend, until we meet again someday, somewhere.
    @SBRPNK
  • Kalau gambar ni jadi cover poster filem, korang rasa tajuk dia apa?
    @chighbi
  • Tidur pun handsome.
    @Amirfaix
  • Cantiknya sanding macam ni, asyik putih je kan, tukar arah pula ala ala autumn gituuuu 😍😍
    @faefauzi
  • IPhone X 256gb Reason nak bagi sebab aku bosan pakai iphone ni. aku nak korang RT and Follow secepat mungkin and aku akan bagi terus iphone ni kat korang ❤️🙏🏼😊 make sure rt and follow dulu lah yang penting🤪
    @abangkyo
  • RT jika anda suka makan Udang! 😍😍
    @cuti_makan
  • A dashcam recorded the accident where the car that is recording didn't manage to stop on time and hit a police bike from behind The policeman cartoonish reaction, lol
    @HilmiAdi
  • Fantastic night in London. Onto the next round 🔴⚽️
    @AnderHerrera
  • We suspect you guys may want to hear from @AnderHerrera right now. 😉 #MUFC
    @ManUtd
  • Chelsea paid €80m for Kepa Arrizabalaga
    @TrollFootball
  • #CabanaRetreat, The First Pop Up Beach Resort in Malaysia. Terletak di Kg. Rampayan, Kota Belud, Sabah. Lebih kurang 1 jam 30 minit perjalanan dari bandar Kota Kinabalu. Bayaran masuk RM5/sorang (kupon soft drink). Cantik tempat ni 😍 Sumber: Roslina Japar
    @IzwanHs
  • 999Malaysia: Suspek samun dan belasah dalam lif ditahan polis.. LELAKI yang diburu polis kerana membelasah seorang wanita di dalam lif dekat Stesen Transit Aliran Massa (MRT) Taman Mutiara, Cheras, akhirnya ditahan, 8.10 malam ini. 999malaysia.com/2019/02/suspek…
    @999Malaysia
  • 🔊 @PaulPogba on... 💪 Another impressive win; ⚽️ His goalscoring form; 👥 The amazing #MUFC fans.
    @ManUtd
  • Why does he look like an evil mastermind 💀
    @videocats
  • Cara paling efektif untuk terangkan pasai graviti kat dia ni adalah dengan bawak dia ke tingkat 25 mana-mana apartment then lempaq ke bawah. Mesti dia akan terus faham. Simple.
    @InjangNation
  • Lukaku and Higuain posing for a pic before the game
    @TrollFootball
  • This is scary. At Taman Mutiara MRT station last week. They caught him. Ladies, please be careful. No wonder last Sunday, a girl looked nervous when I walked in.
    @DrBeniRusani
  • Kartunis Hello Boss, Dee meninggal dunia. Antara benda best dibaca dalam Utusan. Alfatihah dan salam takziah buat keluarga.
    @datukhensem
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now