7 day tweet volume :
  • Girls, hati-hati jangan keluar sesorang.. bahaya ! My friend keluar dgn boyf dia pun boleh kene 😭😭 scary nyaaaa !!! #prihatin
    @azirahmalek_
  • Geng ReMPIT SENAWANG..masuk perangkap sendiri..senang kerja polis..tengok sapa punca 🤣🤣🤣🤣🤣
    @999Malaysia
  • PARIS KOTA CINTA YANG MEMPERDAYA Kota Paris yang terkenal dengan menara eiffel, kononnya lambang cinta dan romantik. Itu mungkin pendapat sesetengah orang, bagi aku itu hanyalah sebuah metos. Realitinya kota paris adalah kota penuh tipu daya.
    @TravelJimat
  • Tengok sampai habis 😂 berdekah aku gelak 😂😂😂
    @amirulshazani_
  • @Abeyrius
  • Gais. Saya perlukan 3000 RT untuk dapatkan majalan ALONG itu. Sebagai kolektor yang hensem, saya nak. RT sampai rakyat Uganda tahu.
    @_Khuzrin_
  • Defuq
    @vixxsubang
  • Sebarkan supaya lepasni tiada bunyi uk uk uk
    @PutriAinNatasha
  • My cat Adam is at that stage where he really cant be bothered with anything. 😬
    @MasAmiraNabila
  • Budak nii takkan faham sampaila dia masuk universiti
    @HarizHaiyyan
  • mau ketawa tp kasian 😭😭✌🏻
    @winkletwinklr
  • Ok. Aku ingat nak gerak awal sikit la. Tazzabarrrrrrrr.
    @modsya
  • No 2?? Patut lah payah gila weh
    @muhamad_amin_
  • Adakalanya, untuk tangani anak remaja yg mula nakal dan bermasalah, kita perlu komunikasi, bukannya kekerasan. [Komik ditaja oleh Asmak, (Produk kesihatan, pemakanan, penjagaan diri dan bayi berasaskan herba dan semulajadi)]
    @afiqsalammisi
  • the only korean guy who's not hated by malay guys
    @Far7dmd
  • Serius berbaloi tgk #Aquaman. Tu je nak cakap
    @myjoe_
  • patutlah cari keliling rumah tak jumpa,rupanya ni port dia. memang sejenis sesumpah jugak ke 😂🙀
    @AloloMeow
  • Korang dah ready ke ? Call of duty mobile! @tech_lagi @amanz @XavierNaxa
    @ezzanAMR
  • You kena tahu, I pun suka warna ni. ☺️
    @mustveri
  • Disebabkan ramai taktau meh aku nak share !! Semua set nasi daging dekat sini RM10 & air FREEFLOW 👍🤩 Ade 4 set nasi daging yg boleh korang pilih !! Tapi yg paling POWER is their Beef Cheesy Spicy 🌶️🔥 📌 SmokeTexas, Jalan 2A/27a, Seksyen1 Wangsa Maju (12pm-12am) 📸 Pixel 2 XL
    @Ashril_92
  • When I see kittens!
    @ulat_bulu_bulu
  • Bila design kasut sekolah Bata dah macam Adidas... perghhh...
    @FLjasmy
  • RT if you see it.
    @ulat_bulu_bulu
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now