7 day tweet volume :
Kepada Malaysia, rakyatnya dan para pemimpinnya. Ya Allah, kepada-Mu kami berserah dan berharap. pic.twitter.com/GeguCxYrEc
Sesuatu bakal terjadi harini? Jika ianya demi Malaysia. Kita doakan yang terbaik. Tunggu jam 3ptg.

“Don’t call it a dream, call it a plan.”
Dear malaysian, this is the right way ...bukannya jatuh sikit dah pujuk,nnti melalak lah budak sampai tercabut anak tekak dia pic.twitter.com/aiFp6exRTJ
Aku berdebar kalau tiba tiba Istana buat pengumuman, esok puasa. Kurma tak beli lagi ni.
  • Kepada Malaysia, rakyatnya dan para pemimpinnya. Ya Allah, kepada-Mu kami berserah dan berharap.
    @drzul_albakri
  • Dear malaysian, this is the right way ...bukannya jatuh sikit dah pujuk,nnti melalak lah budak sampai tercabut anak tekak dia
    @aeneanmalika
  • this is what happen last night at mcd pekan 😂😂😂😂 mesti kene challange dengan kawan dia
    @iqbal_lloll
  • Do you want playing card with me? Tun M:
    @luqmanhkm_14
  • Mohon semua sahabat & kenalan Doakan kesihatan untuk mak saya 😢 Permudahkan segala urusan dan kurangkan kesakitan beliau. Mak hidap kanser lidah Stage 4. Sekarang sel kanser dah merebak ke leher . Tapi dia masih lagi fight untuk hidup 💪
    @twitervirall
  • Only one man in Malaysia can say this. Only one. 😄
    @senalkaff
  • Kau guna tv brand ape ni nokkk 🤣🤣
    @alifahamelya
  • Kelihatan wartawan terjah no 1 tiba di Sheraton Hotel untuk membuat liputan secara langsung
    @ijaicool
  • Kan best kalau semua kucing pandai urut macam ni.
    @ulat_bulu_bulu
  • Vietnamese tourist got stuck in the Cu Chi Tunnel
    @anthraxxxx
  • @ulat_bulu_bulu
  • Sementara menunggu apa jadi pada negara
    @NizamArchibald
  • Solat hajat bersama para jemaah Surau al-Amin, Setia Alamsari, BB Bangi selepas Kuliah Maghrib. Demi keamanan dan kesejahteraan Malaysia.
    @drzul_albakri
  • raklu pape roger twitter.com/baehani_/statu…
    @wanifazley
  • "Kita dikejutkan dengan pengkhianatan" - Anwar ulas perkembangan terbaharu politik astroawani.com/berita-malaysi… #AWANInews #AWANI745
    @501Awani
  • Biasa kalau kena musibah macam ni, aku just tarik nafas and sedapkan hati dengan “ni mungkin sebab aku kadang ada tidur time kerja, so rezeki tak berkat.” padahal sedih dia lain macam beb
    @alonermaniac
  • Pakcik rasa lepas ni tak payah lah buat pilihanraya umum lagi, membazir duit rakyat saja. Kamu komplotlah sesama kamu, nanti tubuhkan kerajaan pintu belakang sendiri. Bila dah tak sehaluan, buatlah komplot baru lagi. Kita sebagai rakyat yang sayangkan negara, kena redha saja lah.
    @jalalmisai68
  • Info berguna daripada Dr Imelda tentang air kelapa.
    @DrAmalinaBakri
  • Yang ini ada jacuzzi Stylish Cosy Studio With Balcony 📍Kuala Lumpur Rm75/night
    @pakejbajetmurah
  • SEMUA WILAYAH DI KOREA SUDAH DIJANGKITI VIRUS CORONA. Gyeonggi - 143 cases Incheon - 54 cases Seoul - 383 cases Chungnam - 26 cases Daejeon - 27 cases Jeonbuk - 23 cases Jeju - 17 cases Chungbuk - 23 cases Gyeongnam - 71 cases Jeonnam - 26 cases
    @TravelJimat