7 day tweet volume :
Biasa dengar orang mati lemas bila kereta terbabas ke dalam sungai/tasik?

Korang tahu tak, hampir mustahil untuk korang bukak pintu kereta bila kereta baru tenggelam masuk air?

Bebenang ini kami share kenapa 👇 pic.twitter.com/gP2N4ZwEE1
Zach king menggeletar lepas tengok video ni pic.twitter.com/n6VRYJpfHh
Pengorbanan seorang cikgu. Semoga cepat sembuh & dipermudahkan segala urusan 🤲🏻 pic.twitter.com/XwUnuTSh1w
Rupanya senang je nak beli rumah pertama ni.

Ramai rakyat Malaysia khususnya anak muda yang masih tak tahu apa yang perlu mereka lakukan sebelum beli rumah.

Sebenarnya, step by step cara beli rumah pertama cukup mudah. Anda hanya perlu fokus pada 4 proses ni :
  • Biasa dengar orang mati lemas bila kereta terbabas ke dalam sungai/tasik? Korang tahu tak, hampir mustahil untuk korang bukak pintu kereta bila kereta baru tenggelam masuk air? Bebenang ini kami share kenapa 👇
    @carputapp
  • Zach king menggeletar lepas tengok video ni
    @AmirRozali
  • Pengorbanan seorang cikgu. Semoga cepat sembuh & dipermudahkan segala urusan 🤲🏻
    @aemieruls_
  • @pedoqpop
  • Gambar-gambar background korang boleh pakai waktu online meeting, bagi menarik sikit hahahahahahaha 😂😂
    @TwtBagiKerja
  • Lokasi: Pantai Sepat, Kuantan. Tak rasa bersalah ke ya buang sampah merata macam ni? Kat rumah agaknya mesti bersepah dan busuk. Korang kalau nampak orang sebelah perangai macam ni, jangan segan silu untuk sergah je. Kat sini bukan main banyak tong sampah disediakan.
    @JatIkhwan
  • Niat tak menghalalkan cara . . .
    @azimahsapar95
  • @Mooodflix
  • Every damn day:
    @aidathecat
  • #KeluargaMalaysia @ #KeluargaIsmail
    @adzman86
  • So tasik cermin Shah Alam kena tutup, ada orang mati lemas
    @96wanaiman
  • @hourlymalaytwt
  • Malaysia’s own story “Frontliner” coming to Netflix on 30th September
    @HausofHilton
  • The FIFA 15 servers have officially shut down. One of the most iconic editions of the game 😢
    @brfootball
  • selamat bercuti ke langkawi, ha sapa sangkut result RTK tu kami pasangkan gelang terus ..
    @melvinhatesyou
  • PM minta orang ramai tidak terburu-buru mengecam pelantikan abang beliau sebagai Pengerusi NAFAS. "Keluarga saya pun keluarga Malaysia juga", ulas beliau sambil menunjukkan simbol Baik Punya.
    @bawangmana
  • Bukan sebarkan aib tapi so many cases got justice because it went viral 👏🏻
    @___farteees
  • @seketulawan
  • filter coffee by brother john ☕️
    @iloveyousuff
  • คลิปนี้น่ารักมากเลย คุณพ่อสอนให้น้องเทน้ำ แต่น้องเทล้นตลอด ตอนจบคือคุณพ่อดีใจจนจะเป็นลม 5555555555555555555555555
    @_amagadon
  • Anyone else?
    @StickboyBangkok
  • Salam hai semua! Boleh tak kita tolong support business pakcik ni? 🥺 TOLONG RT je pn tkpe. Ada masa I nampak pakcik ni time pagi, ada masa ddk bawah panas terik and today sampai ke mahgrib pakcik ni berdiri tepi jalan.
    @thyramhd
  • The accuracy. I’m screaming
    @OliviaLilyMarks
  • @txtsrandom
  • ゴゴゴゴ ✍🏻 @seebangnow
    @9GAG
  • McFlurry Popping Candy baru dari Mekdi bermula harini weh 🤩
    @aemieruls_
  • Comel je adik ni jual keropok lekor.. Dia tanya abang nak berapa ringgit ?.. Saya jawab tiga ringgit jer.. Dia pun letak dalam plastik.. Saya tanya balek macam banyak je, berapa ringgit tuu ?.. Dia jawab lima ringgit.. oke onz.. 😂
    @_muhaimin26
  • 🥺🤲
    @jentikhati
  • Need some help from uols to rt and support my boyfriend's business, maybe our cust will be on your tl 🥺
    @mshrzz_
  • Kerajaan telah memutuskan untuk mewajibkan setiap pelancong yang akan bercuti ke Langkawi bermula 16 September 2021 menjalani ujian pengesanan COVID-19 sebelum memulakan perjalanan melalui cara-cara berikut:
    @DGHisham
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.