7 day tweet volume :
ANDAI AJAL DALAM TIDUR

EMPAT PERKARA SEBELUM TIDUR WALAU SESIBUK MANAPUN DENGAN TUGAS HARIAN

Rasulullah berpesan kepada siti Aisyah ra.

“ Ya, Aisyah! Jangan engkau tidur sebelum melakukan empat perkara yaitu: pic.twitter.com/UJLlZCzObn
Balu Allahyarham Abam tu sepupu saya. Bila di'binatang'kan & dituduh kejar harta, geram juga dibuatnya!

Betul, tindakan Aliff Syukri melampau, tapi tindakan Ali Puteh 'menghentam' kakak iparnya sendiri lebih melampau!

Deleted? Damage is done bro!

Selesaikanlah segera ya.
Kalau nanti ada family korang baru meninggal dunia:

- Tanggalkan baju dia. Sebab susah nak buka kalau sendi dah keras.

- Urut tulang sendi jenazah guna minyak kalau simpan mayat semalaman. Elak keras.

- Kalau terus nak mandikn, tak payah urut/minyak. Susah nak bilas (minyak).
Tell me some interesting facts or knowledge. I wanna know something new. Thank you.☺️ pic.twitter.com/RuWGbv4sOK
Saya sedang makan Nasi di Kedai Kak Wok, tiba-tiba datang orang buta minta sedekah. Saya pun bagi RM5.

Masa dia pergi, dia nak lintas jalan, dia buka kacamata dan tengok kiri kanan.
Alhamdulilah, buta dia sembuh.

Itulah keajaiban bersedekah.
  • ANDAI AJAL DALAM TIDUR EMPAT PERKARA SEBELUM TIDUR WALAU SESIBUK MANAPUN DENGAN TUGAS HARIAN Rasulullah berpesan kepada siti Aisyah ra. “ Ya, Aisyah! Jangan engkau tidur sebelum melakukan empat perkara yaitu:
    @TweetIslamik
  • orang dah cakap jangan main lebah degil jugak, kan dah mendapat 😂
    @coc00nutz
  • IPhone 11 mint green giveaway! I already have purple one so I don't need this. Giving away to someone who really needs a phone. I will randomly. Won this from a draw. Hahah RT and a follow back ❤️ 1000rt maybe?
    @joannemmyyy
  • Bodo la sia dia punya hadiah birthday. 😂😂😂
    @Kaliobeattt
  • MALAYSIAN PRONOUNICATIONING 101: “Conquered”
    @HarryKokSiewYok
  • Kau rakam dia , dia rakam kau, aku rakam korang
    @roypudar
  • Jadi dayana la insan yang naim daniel ceritakan, tengoklah betapa matangnya naim, menjaga nama baik dayana, dan tengoklah betapa dia agak terkesan dengan dayana kahwin. Naim, kita dah ada jawapan dah dengan soalan kau, dia nampak gaya tak happy dengan lagu sumpah..
    @KanaRizki13
  • volume up !! She meant ‘camera’ btw😭😭ye la bila dah marah, semua ayat tersasul aksjsj
    @DahliaRizal
  • Apa dah jadi ni? Studio #AWANI745 'terbakar' ketika bersiaran langsung? #AWANInews
    @501Awani
  • Effort budak ni untuk menjana income patut dihargai & dipuji. Dia tak guna belas kasihan pun untuk orang beli barang dia. Bukan mintak sedekah k. Muda lagi 🥺 Kreatif sebab buat gift bag macam ni. Selamat berjaya adik! Korang kalau ada duit lebih, beli lah💚
    @AinulNunanaa
  • @CTNurhaliza11
  • Kahkahkah
    @NomyNozwir
  • Kakak saya masih single & sedang mencari lelaki idaman untuk menamatkan zaman bujang dia (actually sy nak dia kawin cepat sbb sy tak nak langkah bendul 😂) ciri lelaki idaman lelaki berbulu & penyabar sebab karakter kakak menyerupai harimau kesunyiaan
    @miexanawi
  • @UnusualVideos
  • 9 year old wanting to commit suicide due to being bullied. 💔💔💔🥺
    @S11E11B11A
  • yang si ali puteh pergi post kata kak ipaq dia berhati binatang tu pasaipa pulak. dah aliff syukri yang tanya. jelas pulak tu dia serbasalah nk cakap. lagi lagi bini arwah jenis lurus. arwah abam pun pernah kata bini dia lurus.
    @Nienienono
  • Nak KFC RM20 xnak beratur? Meh la nk share.. 1) Download je KFC malaysia app 2) lepas Tu ikut je step kak eM bg ni.. 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 3) pergi KFC amek tak yah beratur / Kalau area korg ada delivery, choose delivery je 🤗🤗🤗 Jangan lupa REDEEM CODE : DOUBLEAYAM
    @cuti_makan