7 day tweet volume :
no one literally no one.
me masak nasi without any reason ; pic.twitter.com/a5fTjhnil8
+1
“Boleh Tok rasa sikit?”
“Coronavirus”
“Tapi Tok nak rasa sikit”
“Kena beli la. Nanti next time dia ada, Tok beli” pic.twitter.com/nhuMmWIeP9
i have 2-4 real friends the rest are just people i socialize with.
Pernah dak jadi compiler masa buat assignment? Selalu nk compile mesti hampa buka doc satu satu pastu copy n paste kan? ni ada cra lebih mudah nk compile semua doc. alang alang baru tau masa buat thesis ni, nah aku share .. . pic.twitter.com/pEgJgHUL51
  • no one literally no one. me masak nasi without any reason ;
    @dxvej
  • “Boleh Tok rasa sikit?” “Coronavirus” “Tapi Tok nak rasa sikit” “Kena beli la. Nanti next time dia ada, Tok beli”
    @alyaaoreo
  • Pernah dak jadi compiler masa buat assignment? Selalu nk compile mesti hampa buka doc satu satu pastu copy n paste kan? ni ada cra lebih mudah nk compile semua doc. alang alang baru tau masa buat thesis ni, nah aku share .. .
    @nbiells
  • I don't know why
    @Syazwina0501
  • Nampak takut betul muka kucing tu 😅
    @raziqmdarif
  • Mungkin ada Kawan2 yang tertanya-tanya atau nak tahu dengan pantang larang Chinese(beragama Buddha). Ya, betul, bagi Chinese, kami mempunyai banyak pantang larang juga. Antaranya : 1. Tak suka nombor 4 2. Tak boleh buang sampah atau sapu lantai pd hari Pertama CNY 👇👇
    @JiunErLiu
  • Flowers are getting prettier
    @11hr11min
  • Jangan kata abang2 kakak2 cina malaysia tak sayang bahasa malaysia ya
    @terrynuriman
  • the audio is p crap but hi
    @leedeeyuh
  • they are on a date!!
    @DI0RSBABY
  • @ridoarbain
  • BLACKPINK and BLINK Our 4 year anniversary We love you 🖤
    @BLACKPINK
  • Terkini #COVID19Malaysia 8 Ogos Kes sembuh= 47 Jumlah kes sembuh= 8,775 Kes positif= 7 (kes import=6, kes tempatan=1) Jumlah positif= 9,070 Kes kematian=0 Jumlah kes kematian= 125 Kes dirawat di ICU= 2 Bantuan Alat Pernafasan= 1
    @KKMPutrajaya
  • Seramai 47 pesakit #COVID19 telah sembuh dan discaj. Kadar kesembuhan 96.7% di Malaysia adalah antara yang tertinggi di dunia.
    @KKMPutrajaya
  • Pernah tengok tak cerita ni? Bayangkan tengah terbang setinggi 30,000 kaki, tetiba anak dia hilang dalam flight. Habis satu kapal geledah, tapi tetap tak jumpa. Macam tak logik. Sampaikan orang ingat dia delusional. Rupa-rupanya..... 👀
    @madbexer
  • ni lah perangai mak pak zaman sekarang. syok pi shoping sana sini lepastu tinggai anak merata... kesian la kawan tu dok tunggu 😂😂
    @Dowhatt_
  • Kes balas dendam. Wanita 30an buat ujian STD, didapati positif HIV. Dia tenang shj bila sy bgtau. Rupanya, dia mmg dah tau. Dia dpt drp bekas kekasih 2 thn lps. Selama 2 thn ni, akibat kecewa, dia ‘jual’ diri dia kpd lelaki2 lain di Tinder, wechat dll. Sy nasihat dia utk rawatan.
    @Dr_Ahmad_RZ
  • LAWAK BODO HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHVFAGHVFGHAVSFS😭😂
    @ameeraazwa
  • takowd betholla hm siap ada lagu lagi tu HAHAHA bodola
    @izzzhermoso
  • The typa energy I need.
    @artfuIchaos
  • there was a bombing in gaza and no one is talking about it. #GazaUnderAttack
    @batoolelg
  • mesti seksa kene hina en😔
    @spiderwibu
  • Kecerdasan anak dapat terlihat sejak dini. 🤣
    @bintangwirayasa
  • Bismillah,hello kch people!! Jojo's Mighty Manok is now open for business 🐱 Kmk jual spicy glazed wings 6pcs for rm11 🍗🍗 COD also available in KCH. Pls follow our ig page @/jojosmightymanok or ws 0165720776 to order!! Help me RT and spread the word, thank you! ❤
    @izzah2499
  • Amazing shot of Telok Melano, Sematan, Kuching during this fine day. . Photo Reposted from @jacksonpang5077
    @kuchingborneo
  • Korang pernah tahu tak pasal ni? Remove background easily guna powerpoint je!!! credit to @/inisyafiqazman on tiktok :D
    @totallyfreaks
  • alhamdulillah for these two blessings 🥺🤧
    @awgkuaaniq
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now