7 day tweet volume :
This picture never lies. pic.twitter.com/izleMdmpsM
+1
sebelum tumpahkan tea anda , hadam dulu ini :) pic.twitter.com/VoRtyZFJFa
ada yang masih terasa hati dengan min lagi ke ? 🥺. min nak bagi duit raya lagi ni.Duit raya kali ni min nak bagi RM5000 je.. Insyaallah ada rezeki korang.. Pls rt n tag kawan2 korang untuk min kongsi rezeki 🙏🏻..
Saya sebagai manusia bodoh math, bukan jawapan, soalan pun saya tak sempat baca 🥵
Ya allah insecure nya aku😭😭 aku nak baca soalan pun tak sempat eishh pic.twitter.com/jjj8O2tAZg
  • This picture never lies.
    @alifmegat
  • sebelum tumpahkan tea anda , hadam dulu ini :)
    @Deearequeen
  • Burung hantu masuk kolam rumah aku weh hahahaha
    @muhdalifakml
  • Tahukah anda, Masjid Al Ghazali, Jalan Depo, Petra Jaya, Kuching merupakan masjid yg dibina dgn sebahagian hasil wang pampasan Insurans 6 beranak yg terkorban akibat tragedi MH17? Masjid ni bernilai RM3.5 juta Saya kongsikan bagaimana anda boleh bina masjid sendiri macam ni
    @LuthfiMY
  • Cantik jugak eh i ni without makeup
    @DaniahNiksen
  • Kucing I buat hal dekat customers 😩
    @najihahshahrel
  • Ya allah insecure nya aku😭😭 aku nak baca soalan pun tak sempat eishh
    @arhammunirr
  • Our unsung heroes behind the scenes. Makmal di negara kita boleh menampung 30,000 ujian covid setiap hari. Dan mereka lah hero kita. Juruteknologi Makmal Perubatan atau Medical Laboratory Technologist (MLT)
    @HausofHilton
  • Dia ni kalau tak sial mmg bukan dia la 🤣
    @dewidfghjkl
  • pro addmath
    @aimansalim_
  • Langit seremban tak selawa langit samarahan
    @Aqiliciouz
  • billie eilish punya pasal no problem :')
    @Imokseriously
  • Bende ni kalau kt dalam kelas selalu hilang, tau tau je kt kelas sebelah hm
    @dnialxshh
  • Lagend yang tahu cerita apa ??
    @thefitri____
  • I have faith this meme will do well. Fly away and go to the RT heaven
    @AbudiAlsagoff
  • Satu lagi penularan viral berita palsu
    @DGHisham
  • Sakit hati jugak nak menjawabnya kan eeeeeeeeee
    @Azfarheri
  • Di US tengah hot pasal kematian seorang lelaki berkulit hitam bernama George Floyd pada 25 Mei yang berpunca daripada tindakan seorang polis yang melutut pada lehernya semasa menahannya. Sebelum maut, Floyd berkata "I can't breathe" selama 15 kali tapi tak dilayani.
    @AymanRashdanW
  • The boyfriend. The girlfriend.
    @Ckmoonnn
  • @sadfeeltexts