7 day tweet volume :
Ini sore bukan malam. Ini bumi bukan planet mars. Ini jambi bukan di luar angkasa. Ini kami yang bernafas dengan paru-paru, bukannya dengan insang. Kami ini manusia butuh udara yang bersih, bukan penuh asap.
Lokasi : Kumpeh, Muaro Jambi #KabutAsap #KebakaranHutanMakinMenggila pic.twitter.com/ZwGMVhItwi
who is this woman we have to stan. pic.twitter.com/Wh5pTpCdHL
Kelebihan Apple Watch.

Pengguna ni jatuh dan automatik Apple Watch mengesan beliau jatuh dan telah memberi mesej amaran kepada anak beliau, membuat panggilan 911 terus dan kongsi lokasi kejadian.

Sangat membantu! pic.twitter.com/Bas3SDgf4a
+3
440 pairs of women's shoes were hung on one of the city walls in Istanbul this week to draw attention to male domestic violence in the country. This is the number of women murdered by their husbands in Turkey in 2019. pic.twitter.com/NAJL8B3LDG
+1
  • Ini sore bukan malam. Ini bumi bukan planet mars. Ini jambi bukan di luar angkasa. Ini kami yang bernafas dengan paru-paru, bukannya dengan insang. Kami ini manusia butuh udara yang bersih, bukan penuh asap. Lokasi : Kumpeh, Muaro Jambi #KabutAsap #KebakaranHutanMakinMenggila
    @zunishofiyn
  • who is this woman we have to stan.
    @selception
  • Kelebihan Apple Watch. Pengguna ni jatuh dan automatik Apple Watch mengesan beliau jatuh dan telah memberi mesej amaran kepada anak beliau, membuat panggilan 911 terus dan kongsi lokasi kejadian. Sangat membantu!
    @thefaizzainal
  • 440 pairs of women's shoes were hung on one of the city walls in Istanbul this week to draw attention to male domestic violence in the country. This is the number of women murdered by their husbands in Turkey in 2019.
    @diorchild
  • The haze crisis summed up through The Office
    @lzy0122
  • Kenapa dkt Malaysia xda mcm ni!!!! 😫😫😫
    @Iamsyieddy
  • hi my name is Emilda, I'm gonna make this short aight. as you can see, I've been abused physically and mentally in the year of 2018-2019 by my ex boyfriend. I finally have the guts to share these photos and a little part my life journey in public as a teenage victim being abused.
    @emildarafaaj
  • My granpa got bachelor degree in tesl at the age of 87 years old 👨🏻‍🎓✨👏 he didnt even want to come to his convocation day actually but everyone persuade him 😂. He just love to learn and keep doing it, he didnt cares about degree 😂
    @eikazulaikha_
  • Nak bawak air mineral naik penerbangan murahan Air Asia? buat macam ni masa lalu airport security. Langsung mudah lepas. Security nak check pun segan. 😂
    @Daddylishes
  • Kotak hati
    @sambdkbaik
  • Shocking leaked footage has emerged from inside Xinjiang province China where upto 600 people (most likely Uyghur Muslims) are blindfolded, shackled, and heads shaved, being led to concentration camps. History is repeating itself and the world is silent. RT and raise awareness!
    @BirdsOfJannah
  • girls yang pakai sweatshirt, hoodie lepastu tarik sleeve sampai tutup tapak tangan diorang like this are the cutest!!! FIGHT ME
    @harrazhazmann
  • Dapet kiriman video sama temen di bagian kumpeh,muaro jambi. Suasana nya jadi merah karna asap dan titik api disana, di kota jambi hanya asap yang tebal. Pak @jokowi tolong lirik kami di jambi ini :((
    @nirmasptri
  • What if we use 100% of our brain?
    @FreeMemesKids
  • Instead of useless trends going viral this is the type of thing that needs to go viral, a holocaust-like event is taking place in China against Uyghur Muslims before our eyes, yet still the world remains silent! This leaked footage says it all.
    @BirdsOfJannah
  • Still hazy in Kuching.
    @twt_kuching