7 day tweet volume :
Untung lah ada saka pandai ambilkan gambar.
Drive sorg2 , makan sorg2. Bila la nak ada partner... pic.twitter.com/WuHTB6g10a
Deodorant = Perlu
Perfume = Suka hati

Lipbalm = Perlu
Lipstick or apa apa pewarna bibir = Suka hati

Skincare = Perlu
Make up = Suka hati

Okay faham tak?
Imagine a thief stealing your iPhone and getting AirPods free😂
Never lose your airpods ever again. pic.twitter.com/TgBXszefEB
look who i bumped into at rehearsal :) pic.twitter.com/7VUjB3CMLX
  • look who i bumped into at rehearsal :)
    @ArianaGrande
  • Saw James corden and Justin Bieber filming carpool karaoke and this is why I have trust issues — he isn't even driving!
    @zolihonig
  • Aku baru belajar something so beautiful about the Quran. Tak pernah lah aku tengok/gunakan tafsir Quran aku dalam bentuk sebegini rupa. Teman-teman yg sama jahil mcm saya tolong lah baca sampai habis. Semuanya bermula dengan satu IG story yang aku upload berbulan lepas lamanya
    @hazemanhuzir
  • you're tom , isn't u ?
    @sitisyamimi_
  • Tolong viral muka rempuan tok dah ada gerek mok juak nk ngaco laki urg . Urang kuching mun sapa sapa kenal ngnnya pdh ngannya pukek boh murah lak. Mun murah lak kmk nyintak. Kmk gk molah tart nenas tok jangan smpei kmk nyuroh urg pantart ktk rami rami.
    @faqrullelfiqr
  • The Poet The Poem
    @ciku_fr
  • Sharing is caring. Jenis-jenis scrub mengikut jenis masalah kulit wajah. Thread 🧚
    @itsrianarose
  • Kepala sekolah.....
    @priskabeau
  • thread seram kali ni agak meremang, stay cool okay. kisah ini berlaku pada 2018 di sebuah daerah dalam victoria iaitu shepparton. kami semua dalam 6 orang, 2 dari france sorang dari german dan taiwan dan lagi 2 aku dan sahabat ak. Rumah yg kami tinggal sekarng tuan rumah
    @muhammadfittr
  • What type of engine did this fella was using ?
    @kawainora_neko
  • Jee Seok Jin via Tik Tok 😂
    @SBSRunningManKR
  • #coronaviruses China mengenakan perintah kuarantin di Wuhan dan semua 11 juta penduduk tidak dibenarkan keluar. Semua pengangkutan awam spt bas, subway, feri dihentikan sementara bermula 10 pagi, 23 Jan. Lapangan terbang ditutup & semua penerbangan dari Wuhan dibatalkan.
    @KKMPutrajaya
  • IT manager suruh test mike kat Masjid, then this happened..
    @rifdi_syabill
  • Eel feeding New Ireland Province.
    @EricaKaumi
  • thinking how burger ayam special is actually anak ayam salut mak ayam 🥺
    @cookieizlan