7 day tweet volume :
I agree with Fedtri Yayha. Marriage is not a competition, it's commitment and responsibility. Get married when you are emotionally, physically & financially stable. Waktu sekolah, sekolah.
Terkini. #COVID19 Kes paling tinggi hari ini 4,029 kes. Selangor (1,466), Johor (719), Sabah (449), KL (347) dan N. Sembilan (214). 8 lagi kematian dilaporkan.

*Kes-kes hari ini hasil aktiviti/pergerakan sebelum 13 Jan 2021.
  • Kalau kau tahu , maknanya kau dah tua .
    @themuhdsya
  • Me everyday:
    @fiqsyhmie
  • Mana satu?
    @SajaSembang
  • If we do not get this MCO right, the worst is yet to come. A daily reminder to all โ€œplease stay at homeโ€. Stay home and stay safe
    @DGHisham
  • The anime : ATTACK ON TITAN The fandom :
    @seevness
  • Beberapa bulan lepas, seorang kawan saya nak beli handphone baru. Setelah 7 tahun guna handphone lama, memang kena beli yang baru juga untuk memudahkan urusan harian. Speaker rosak, bateri tahan hanya 30 minit. Kamera blur habis. Cuma dia minta bayar dua kali. Saya ok saja....
    @broojambang
  • ์–ด์ œ ์˜ค๋Š˜ ํŠธ๋ฉ”๋ž‘ ํ•จ๊ป˜ ํ•  ์ˆ˜ ์žˆ์–ด์„œ ์ข‹์•˜๊ตฌ! ๋‚ด์ผ๋„ ์ธ๊ธฐ๊ฐ€์š” ๋งŽ์ด ๊ธฐ๋Œ€ํ•ด์ฃผ์„ธ์š”โฃ๏ธ๋งŽ์ด ์• ์ •ํ•ฉ๋‹ˆ๋‹ค ํŠธ๋ฉ”์”จ. ์ž˜์ž์š”๐Ÿ’ค #๋ฐฉ์˜ˆ๋‹ด #BANGYEDAM
    @treasuremembers
  • Selfie for covid 4029 cases. Ini semua iluminati gaisss, teruskan keluar rumah tak payah pkai mask!
    @ismihaqeem
  • 'I'm busy today' Me all day:
    @barry_ayo
  • Time to take this MCO seriously, otherwise in no time it is not surprisingly to see all red zone states in our country
    @DGHisham
  • Handsome betul Park Sae Royi.
    @ulat_bulu_bulu
  • Kalau nda mau bali nda apa tolong share kn sja
    @shaffmusly1
  • Hello Polis, Buat Roadblock macam ni boleh tak ? 2KM pun boleh jadi 1 Jam perjalanan.
    @Pelabur_Bijak
  • Menu pkp 2.0, goreng kentang tak payah lama sangat pastu letak dalam pinggan, pastu letak serbuk cili babas power ni, gula sikit, secukup rasa sikit. Dah macam mc shaker version sendiri, sedap gila nak mamposss. Okay try la.
    @AkeemSharyzal
  • after battling for 9 days, finally kesemua 10,000 botol @sambalnyet telah di pos kepada customers semalam. Berdasarkan pengalaman minggu ni, ada beberapa kelemahan yang aku jumpa, and ini post mortem dari batch yang pertama:
    @khairulaming
  • Lama aku tak jenguk Facebook, ada satu cerita menarik aku dapat tahu sorang budak 12 tahun yang prodigy buat plan architecture Mak bapak dia tengok anak sulung dia ada minat mendalam dalam melukis plan bangunan, beli buku form 4 dan 5 boleh adapt Tengok hasil budak ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    @wolfipali
  • A little saturday shelfie to cleanse your timeline ๐Ÿ“š
    @Neboo94
  • Bos adik aku suruh kerja jugak time PKP, tak bagi WFH sebab dia fikir tak semua org jujur. Sekarang ni husband dia positive COVID-19, and staff dia pun dah positive termasuklah ADIK aku. Berkat dari jalan-jalan dekat Penang yang dia ckp โ€˜IKUT SOPโ€™ dia tu.
    @aimanhatim
  • Bincangkan...
    @AsyrafRosdy
  • Tahla, tergamaknya bagi isteri penat sorang sorang. Buat anak tahu, jaga tak nak. Semoga kita semua dapat husband yang very understanding and helpful.
    @nrrmra
  • Ngakak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
    @SafwanSeth
  • pastu delete lagi
    @fffizann
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now