7 day tweet volume :
kita cuma dibolehkan untuk membunuh haiwan yg mengancam nyawa kita. bukan bunuh haiwan untuk suka2. kenapa manusia makin kejam pic.twitter.com/2DkwjfmTrD
KEPADA YANG BARU CHECK UPU:

“sometimes the wrong train takes you to the right station.”

-Ri Jeong Hyeok, Crash landing On You.
aku kadang kadang tengok story ig orang bukan sebab nak tengok dia buat apa,tapi nak rembat filter ig dia je
  • kita cuma dibolehkan untuk membunuh haiwan yg mengancam nyawa kita. bukan bunuh haiwan untuk suka2. kenapa manusia makin kejam
    @iberriesme
  • Easy peasy!
    @Neelofa
  • Aku terkedu... Macam ni pon bolehh 😂
    @RidzwanMahazan
  • Kejadian sebentar tadi, Flyover simpang 3, Kuching.
    @Sarawak_Aritok
  • 8k upgrade last end up watching frozen dammmmm.
    @AkuTweetFakta
  • Kebahagiaan boleh ada di mana mana. Yang penting hati.
    @lawakhangit
  • ctto.
    @drvixgarcci
  • Awan Pelangi di Mukah, Sarawak Fenomena Awan Pelangi, Hasil biasan cahaya matahari tersebut memperlihatkan pelangi di awan berlaku sekitar jam 11.30 tengahari tadi.
    @Sarawak_Aritok
  • Malaysians wtf are you doing bitch,memalukan negara dasar pantat budak sekolah,please leave the earth and go die☁️💜💖❤️
    @uhmnawi
  • to whoever yang sik berjaya, jangan down sebab u got chance by apply rayuan dont worry. bagik yang sikdpt course yg ktkorg maok ya, ktkorg boleh tuka course ya after ktkorg register dolok course ya and masok kelas ya seminggu duak. dont be sad. Trust His plans. Goodluck guys 😄
    @AsyraafToni
  • ni kalau cikgu tanya soalan mampos korang yang tak bagi perhatian selalu member ada sebelah boleh la tanya jawapan HAHAHA
    @harissshuib
  • HELLO TO SAMARAHAN PEEPS!! im taking orders for the next cod. Price nya sngt sngt worth it🤩🤩. Hit me up if intrested. Or if ktk sik jaoh, sik mok dianta boleh singgah beli di address yg dah diberik ya! Do rt this for my rezeki hehe. THANKS!!!🤍🤍🤍
    @miin_khan
  • Tolak tepi Fantasy Tail tu sebab dah fall in love dengan Butter Beer Frappucino 🥺❤️ 💴 Rm15.50
    @Ashril_92
  • Beli susu Good Day n rosak. Instead of bikin kecoh di media social. Aku email them, hari ni diorang dtg hntr ganti. Easy kan
    @kojie_yama
  • Amende le korang ni..
    @hanifjamals
  • Kehidupan kau semasa kanak-kanak memang menyeronokkan kalau kau pernah rasa dan buat macam ni 😂
    @TweetAtok
  • Snake plant ni tengah viral kat FB. Sebenarnya pokok ni sesuai letak dalam rumah terutamanya bilik tidur. Antara kelebihannya ialah:
    @myjoe_
  • @mynocontext
  • Koyak budak-budak ni kena nganjing 😂
    @mxtdam