7 day tweet volume :
I dulu kan suka terhegeh-hegeh dekat kawan. Selalu ws nak jumpa nak ajak bercuti. Ada yang balas nak tak nak ada yang bluetick je. Ada sahaja alasan, tuptup tengok story jalan-jalan. Oh kita sedar lah. Sejak itu, i dah tak peduli nak berkawan. Siapa baik dengan i, i baik❤️
KhairulAming cari jodoh, berdenyut perempuan nak. Padahal korang bukan suka Kelantan pun.
Geng, jom tengok top 5 gaji CEO paling banyak dalam Malaysia.

Gaji dia kalau korang tengok, kerja sampai lebam pun belum tentu kita dapat 😂
7 Malaysian Singers have made on Billboard New York Times Square for EQUAL Spotify monthly Campaign

Yuna, Layla Sania, Iman Troye, Dolla, Vanessa Reynauld, Aina Abdul, Siti Nurhaliza pic.twitter.com/ONigiItdBj
  • 7 Malaysian Singers have made on Billboard New York Times Square for EQUAL Spotify monthly Campaign Yuna, Layla Sania, Iman Troye, Dolla, Vanessa Reynauld, Aina Abdul, Siti Nurhaliza
    @RatuBalqisah
  • Betullah you can take the Malaysian out of Malaysia, but you can’t take their food away from them. Is this considered #SupportLokal? 📍Dapur, London WC1R 4RH
    @sharifahyasmiin
  • 1. KL traffic has become worse than pre-pandemic levels as more people return to their offices. Malaysiakini cited data from the TomTom Traffic Index, which showed congestion at peak hours in the morning and evenings for the past 7 days was worse than the same period in 2019.
    @NewsBFM
  • Allahu tak dapat bayangkan betapa stress nya mental…kalau office hour punya working balik kerja let say 5:30pm/6pm.. ni dekat 8malam macam ni pun belum sampai rumah bersesak sesak jamm nye…hari² hadap macam ni diorang..esok keluar awal pagi lagi…serius boleh mental breakdown😖
    @kamalitaewon
  • Sebenarnya kalau korang beli barang online, tapi barang korang asyik kena sidai kena peram dengan courier tu, korang boleh buat aduan tau! Kadang tu dah la peram lama, pastu barang tu tetiba hilang la rosak la. So buat je aduan terus. CARA BUAT ADUAN BARANG POS LAMBAT SAMPAI 👇
    @anisssurayaaa
  • Kan aku dh ckp sblm ni, lepas Sri Lanka ialah Malaysia. Dan mmg sdg on track
    @apanakdikato
  • 10 years later "distracted boyfriend". To celebrate make the best wholesome meme from the new photo
    @WholesomeMeme
  • Advice from Dr. Swift
    @haziqaiman97_
  • TIGA JANDA - 5/5 BINTANG! Hyrul GENIUS! Aku terpaksa tarik balik rating asal aku yg 4/5 tu berdasarkan 1st & 2nd act sahaja sebab waktu premiere hari tu ada emergency. Hari ni aku dapat tgk full sendiri kat Seremban, filem ni sumpah genius mat! Nak tau kenapa? Baca thead ni… twitter.com/zhafvlog/statu…
    @zhafvlog
  • Tak ramai orang KL tahu jalan ni dah buka.
    @myjoe_
  • How cute.
    @HutCat
  • Bukan senang bila mak je yang kerja tanggung 6 orang dalam rumah lepas suami terpaksa berhenti kerja akibat sakit jantung. Apatah lagi nak bayar yuran pengajian Naza ni. Dapat belajar pun sebab dapat program ni dari ytp mara. Bantu RT pls. 🙏
    @sharlinsarah
  • Number one reasons why, keep doing and keep striving on your goals. Jatuh sekali, bangkit dua kali. Nak kurus, tercheat day, takpa. Continue balik! Sebab, changes takes time. Lifestyle changes take times! One step at a time folks. We can do this! Ini bukan competition.
    @JazeeraJulaili
  • Crash Landing on You.
    @ulat_bulu_bulu
  • (the kitten has a diamond ring on her collar)
    @memesiwish
  • Bismillah, permudahkan sahabat saya. @khairulaming @TwtJodohMY
    @mhazimhamdan
  • - Pesawah terima RM200 x 6 bulan. - Presiden parti Melayu terima SG200,000 (RM634,000) x 4 tahun. Inikah yang dimaksudkan slogan Hidup Melayu? Kalau iya, nampaknya yang hidup hanya Tuan Presiden.
    @SyedAkramin
  • #ReleaseYasinMalik
    @MushaalMullick
  • I will pull it right away.
    @TranslatedCats
  • Bukti rakyat senang kena kencing dengan posting mengarut. 1. Ada 5 lagi negara Asia yang lagi besar hutang negara dari Malaysia. 2. Mana ada IMF bagi warning itu ini. Lagi dia puji adalah. Nah berita 9 jam lepas dari waktu aku tweet ni. twitter.com/apanakdikato/s…
    @hishamdanielll
  • Day 1, International Cafe and Beverage show, KLCC
    @mustakim_ismail
  • 8.30 PAGI BARU SIAP BELI MAKANAN, TEMUJANJI PUKUL 8.00 PAGI. 30 MINIT MASA UNTUK MENUNGGU SAHAJA @KKMPutrajaya
    @kecikelnino
  • We are investigating the likelihood of observed long covid symptoms after #covid19 in Malaysia 🇲🇾. If you recently tested Covid19 +ve do consider joining MYLONGCOVID ⁦@ICR_NIH⁩
    @drkalai61
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more