7 day tweet volume :
  • Kalau nak tahu ni lah nugget McD - First Pride Tempura Chicken. Tp yg home spiced tu lagi sedap πŸ˜‹
    @myjoe_
  • RT jika anda masih bangga menjadi ekor Harimau Malaya. #SemuanyaBOLA
    @mysemuanyabola
  • @aimansalim_
  • Satukan jiwa mu!
    @HermyRahim
  • This deaf baby hears mothers voice for the first time with the help of hearing aid look at the smile πŸ₯°πŸ˜­
    @Iovelyliar
  • GUINNESS WORLD RECORDS! Most skips over a single rope in one minute by Japanese kids!! I only saw a straight line πŸ˜‘
    @emyrul_i
  • Ramai yang tahu pandu kereta..tapi rasanya ramai yang tidak tahu apakah maksud sebenar yang telah dicetak pada tayar kenderaan kita.. Lepas nie kalau nak beli tayar takde la main hentam je.. bahaya! Share dan tag pasangan korg!
    @tikahbahar_
  • bro........
    @syahm_ii
  • Comel bodoh kembar ni hahahaha dah kahwin tapi still boleh rapat macam ni, pula kerja dalam kerjaya yang sama. But!no worries me and my siblings in future also still rapat aminβœ¨πŸ’›
    @liyasurayaa
  • Siapa yang dekat area msu and aeon shah alam, pls hati hati. Bcs i dah kena and i dont want you guys kena jugak. Penyamun ni ada kat mana mana je. So heres a thread of what happened to me and my bf!
    @srhnawil
  • My cat needs to chill a bit
    @annjfr
  • Ya jelas sekali. Gol pertama Vietnam tadi adalah offside #AFFSuzukiCup18
    @mysoccerleague
  • Injustice for πŸ‡²πŸ‡Ύ Malaysia? πŸ€” πŸ‡»πŸ‡³ Vietnam lead 1-0 on the night and 3-2 on aggregate but was the Anh Duc's goal offside? 😬 #AFFSuzukiCup18 #WearYourPride #VIEvMAS
    @FSAsiaLive
  • Taking over Hanoi at 3pm. 🎢HARIMAU MALAYA KAMI SELALU ADA WALAU DI MANA BERADA🎢
    @KeeshSundaresan
  • Me : Heyy. Crush : Hi sayang! Me :
    @ulat_bulu_bulu
  • Skuad #HarimauMalaya mengakhiri kempen #AFFSuzukiCup18 sebagai NAIB JUARA. Corak permainan kita sudah berubah, cuma kita perlu work on finishing saja. We will comeback STRONGER! πŸ’ͺ🏻πŸ’₯#KamiTeamMalaysia
    @TeamMsia
  • SURAT BUAT MALAYSIA Buat pasukan Malaysia yang telah bertanding dalam Piala AFF 2018 kali ini, saya wakil penyokong mengucapkan terima kasih di atas usaha kalian sepanjang kejohanan ini. Kalian telah berusaha yang terbaik namun perlawanan akhir tidak berpihak buat kita.
    @twt_bola
  • We have invaded your street. #EkorOnTour
    @ultrasmalaya07
  • someone: you use autotune😀😀😀😀 me:
    @rachelzegler
  • FT: VIE 1-0 MAS (Agg: 3-2) Kita bermain dengan sepenuh jiwa, menyingkirkan juara bertahan, melakar kejutan demi kejutan & digelar King of Comeback namun kejayaan kita masih tertangguh. Terima kasih kepada semua ekor Harimau Malaya. Jangan sedih, tapi mendongaklah dengan bangga.
    @mysemuanyabola
  • Doakan kami rakyat malaysia!! πŸ‡²πŸ‡Ύ
    @AkramMahinan
  • Tak sangka phone sekarang sampai ada dual skrin. Vivo NEX 😱😱😱
    @MohdJamie
  • Feel you mate.
    @ssahaaraa
  • Guys my heart... once again thank you HM!!!
    @andytelasai
  • 😭😭😭
    @bujibu_chempel
  • Ekor jangan tak ekor! Very efficient ticketing system from vietnam. I went through it myself. We have a lot to learn. P/s Congrats to Vietnam and Malaysia, we will come back stronger!!!
    @SyedSaddiq
  • If u ever feel stupid, just know that I woke up a little late today, packed my bag in a rush, drove all the way to uni, & just as I was about to take out my calculator for my final exam, I realised I didn't bring my calculator... ... I brought my air-cond remote instead πŸ™ƒ
    @roshennn
  • Malaysia bila lagi? @KKMPutrajaya @DrDzul
    @DrAmalinaBakri
  • Snow map baru β€œVIKENDI” untuk #PUBGMOBILE dilaporkan akan boleh diupdate bermula 20 Dec 2018.
    @myjoe_
  • LETS FUCKING MENTAL! #TaklukHanoi
    @HermyRahim
  • Pengantin traditional mcm ni aku sukaaaaaaa πŸ’• Request dia nak makeup soft manis je. Tak nak bulu mata palsu. Lipstick nude ❀️ Aku harap makcik dia tak bising la awat lipstick bukan kaler merah πŸ˜‚
    @KaharuddinIntan