7 day tweet volume :
Was in a que at @Dior KLCC!!! No entry for no mask!!! This lady resisted and said those with masks are communist!! Applying “white entitlement” in Malaysia!! Kudos to the @Dior KLCC and @SuriaKLCCMall staff @Khairykj @KKMPutrajaya please find and fine her!!! pic.twitter.com/hXzi9difRg
“When in Rome do as the Romans do.”

When in Malaysia, please mask up. Regardless of the rules elsewhere.

@KKMPutrajaya is getting more information from KLCC.
Orang bijak akan turun pentas or even ke rumah makcik tu terus utk bagi apa yang nak dibagi.

Orang yang terlebih bijak mcmni, akan suruh makcik tu hadir and bersusah payah naik pentas so dia boleh la buat content bangang mcmni untuk upload ke tiktok.
Dah nak PRN kan. Mestilah. Habis PRN nanti, layan dirilah.😉 pic.twitter.com/o54G9drRbJ
Big lies to make headlines pic.twitter.com/VBQiBxSuNO
  • Was in a que at @Dior KLCC!!! No entry for no mask!!! This lady resisted and said those with masks are communist!! Applying “white entitlement” in Malaysia!! Kudos to the @Dior KLCC and @SuriaKLCCMall staff @Khairykj @KKMPutrajaya please find and fine her!!!
    @DFEfiercefun
  • Big lies to make headlines
    @paulpogba
  • Congratulations @ant33ater. You have shown that age does not defy your ability to speak up and to stand for what is right! Proud of you. 🇲🇾
    @SyedSaddiq
  • Now first of all, how did this sundal putih get to roam around in KLCC without a mask on? Also this expression aiyoooooooooooo!! So annoying!! First we have to deal with stupid antivaxxers in our country, we don’t need an anti-masker PLEASE! twitter.com/dfefiercefun/s…
    @CeddyOrNot
  • K. ✍🏻 il.bara | IG
    @9GAG
  • Jumpa dekat Facebook. Menghiburkan, jadi saya share
    @Ezad_Amir
  • @kuasasiswa
  • Youtuber yang patut kita support. Video dia pun quality best best jalan cerita.
    @hazimhalimmmm
  • Dah nak PRN kan. Mestilah. Habis PRN nanti, layan dirilah.😉
    @theblacktopguy
  • Tambah cili #findandfinekaren
    @DFEfiercefun
  • @RealChalamet
  • Sebagai orang Kelantan, memacam brands Thai Tomyam Paste I dah try. But once I’ve tried this one, I never look back anymore sebab dia flavourful. Pedas, masam, masin semua cukup. If you suka jenis Tomyam jenis pekat/creamy boleh add susu pekat/cair. Pepandai la adjust ikut taste
    @Nuyenggg
  • Comel sangat sampai rasa nak marah 😤
    @ulat_bulu_bulu
  • Morning
    @MHaffizJ
  • 🐐
    @380kmh
  • Ain Husniza @ant33ater has been selected to speak on a panel alongside Najat Maalla M’jid, the United Nations’ special representative of the secretary-general on violence against children. Congrats Ain! freemalaysiatoday.com/category/natio…
    @imnormgoh
  • Apa you mahu bro.
    @themokumentary
  • Cerita ni patutnya cerita sedih tau, tapi renggah gelak ja masa tengok tadi. Harey betui. Nice la disaster comedy.
    @InjangNation
  • Punya lah bodo. Sanggup ikat reben dekat kerusi plastik semata-mata nak rasmi Coway. Memalukan UMS je.
    @ashraffnazrin
  • @kuasasiswa
  • Sedikit pesanan untuk semua, Korang kalau kereta breakdown dekat lorong sempit, baru lepas corner, Tolong tolong tolong, jaga trafik lebih utama dari betulkan kereta. Lagi-lagi kalau korang ada penumpang yang boleh tolong.
    @carputapp
  • DEMMMMM Malaysian runner @MasTowerRunner just won the Empire State Building Run-Up in New York 10 min 49 sec from bottom to 86th floor observation deck involving 1,576 steps 😲😲😲 And impressed THE Winter Soldier while at it 😂 instagram.com/p/CVg6zM6AuX4/
    @chapree
  • Nah senarai makanan yang rasanya sama macam MCD, KFC dan Nando's. Ada fries, ada cheesy wedges, ada nugget, mcflurry oreo dan macam-macam lagi. 😍 Beli kat Shopee macam ni lebih jimat tau. Rasa pulak sebijik! 😋
    @DailyMakan
  • unrelated but;
    @ranansyach
  • Deported her home. Kalau migrant boleh manhunt, takkan expatriate tak boleh kan. Bali pun berani buat. twitter.com/dfefiercefun/s…
    @meinmokhtar
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more