7 day tweet volume :
Status Terkini #COVID19, 17 Januari 2021
Kes sembuh=2,676
Jumlah kes sembuh=120,051 kes
Kes baharu positif=3,339 kes (3,324 tempatan, 15 import)
Jumlah positif=158,434
Kes kematian=7
Jumlah kes kematian=601 kes
Kes dirawat di ICU=240 kes
Bantuan Alat Pernafasan=93 kes pic.twitter.com/MWAeAml7Mi
Poslaju : Your item is out for delivery.

Me : pic.twitter.com/oFpNjfw3Bt
+2
Mama dah panggil (credit: Noor Suhaila Ismail) pic.twitter.com/NZ6eAxpUoG
  • Status Terkini #COVID19, 17 Januari 2021 Kes sembuh=2,676 Jumlah kes sembuh=120,051 kes Kes baharu positif=3,339 kes (3,324 tempatan, 15 import) Jumlah positif=158,434 Kes kematian=7 Jumlah kes kematian=601 kes Kes dirawat di ICU=240 kes Bantuan Alat Pernafasan=93 kes
    @KKMPutrajaya
  • Poslaju : Your item is out for delivery. Me :
    @ulat_bulu_bulu
  • Mama dah panggil (credit: Noor Suhaila Ismail)
    @anthraxxxx
  • @gliterwrld
  • White people in Asia things. (BEBENANG)
    @Nandinibundini
  • Ni bangang namanya. Majlis anjuran parti mana ni? Tengok sikit lambang parti siapa tu? Salah rakyat jugak ke macam mana ni? Bodoh.
    @A_HxrrxzThe1st
  • Harap tuan ni sabar. Semoga di permudahkan urusan kelak
    @MOFASAD
  • Burnout
    @anthraxxxx
  • Whatsapp HQ lepas seller ni berjaya.
    @eyemeroll
  • Pecahan Kes baharu (3,339) mengikut negeri #JagaNegaraKita
    @KKMPutrajaya
  • Lockdown ke, darurat ke, PKP ke, emak dan isteri kita masih lagi duk buat kerja rumah terutama memasak untuk keluarga. Hargailah mereka. Bantu mereka, sayangi mereka. Mereka bukan sahaja jantung hati sebuah rumah, malah mereka adalah segala-galanya buat kita. Happy weekend!
    @shahabdkadir
  • ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ๐Ÿ˜ฃ
    @FiqhTabayyun
  • Kucing di internet vs kucing kat rumah aku.
    @ulat_bulu_bulu
  • Selasa 12 Jan umum sekolah dibuka 20 Jan. Sabtu 16 Jan umum sekolah tutup (kecuali calon peperiksaan umum). Ibu bapa dah beli barangan sekolah, bayar yuran, hantar anak ke asrama, beli baju sekolah, etc. Apa dah jadi?
    @SyedSaddiq
  • JANGAN PANIK Pening kami dibuatnya bila anda panik dan kelam kabut. Call ambulans 999 tapi tak sakit pun. Kerana anda covid positif; dah jadi panik lah pulak aih. Bila ambulans sampai ke rumah, anda tengah bersantai dan minum-minum. Ini bukan kecemasan. Buat ini dulu:
    @rafidah72
  • Luahan hati bekas pekerja telco terbesar di Malaysia tapi layan staff macam beruk.
    @naimazharrr
  • Korang tengok macam mana anak aku tahan sabar ๐Ÿ˜‚ first time aku tengok dia tahan sabar macam ni. Terkejut ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Glad I caught it on camera.
    @ieeko
  • yang oyen tu pun satu !! seghonokk ehh ๐Ÿ˜‚
    @4lekseiii
  • Khabarnya ada makan-makan di Pengerang? Bukankah PKP rakyat biasa nak makan di kedai pon tak boleh? Adakah sebab Menteri? #KalahKalah #Darurat
    @akmalnasir
  • #COVID19 Pemantauan kendiri kes positif di rumah. Patuhi 12 langkah ini. #JagaNegaraKita๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
    @KKMPutrajaya
  • I think you need to speak with Cabinet members, @DGHisham. Not sure if theyโ€™re listening to these daily messages.
    @fahmi_fadzil
  • sebab semalam tak kasi dia masuk bilik tidur sama, kisahnya rimas dengan bulu dia yg melekat, berterbangan ๐Ÿ™„ so pagi ni penat pusing satu rumah cari. rupanya... ๐Ÿฅด
    @hatitfi
  • Hello Polis, Buat Roadblock macam ni boleh tak ? 2KM pun boleh jadi 1 Jam perjalanan.
    @Pelabur_Bijak
  • Siapa nak resepi Ayam Kenny Roger yang mudah dan senang? Ni conform sedap tau sebab i dah olah resepi ni sikit kasi manis and masam balance! Sedap! Cubalah!
    @bellaTutulip
  • Tun Razak is usually a jammed car park. But not today:
    @ciwilkie
  • We need a lot video macam ni. Good content
    @amofficialmy
  • Ada orang comment muka safieyillias macam jimmy neutron ๐Ÿฅฒ
    @pajeroll_
  • From this. To this.
    @frdsh_
  • Covid positivity vs infectivity. Keterangan dari DG.
    @ZZulfikli
  • Lebih kurangkan? Ke tak? ๐Ÿ˜…
    @Zuliana_Azira