7 day tweet volume :
Menteri yg tak kuarantin diri tu taknak pula penjarakan? Oh lupa double standard.
Bekas kontraktor dipenjara 14 hari, denda RM1,000 oleh Mahkamah Majistret Melaka kerana tidak kuarantin diri. pic.twitter.com/6yiK79MyDj
  • DAH 28 BARU AKU TAHU MACAM NIE RUPANYA MAIN DIA!
    @_BeenAzhar
  • "thats mean" is meaningless la ya?
    @adibahnoor
  • Rt Like
    @frsfauzn
  • bila gaji masuk bila gaji habis twitter.com/azfarheri/stat…
    @khairulaming
  • promo mekdi sampai 31 oct sebarkannnzzz
    @acanul_
  • Traffic light lama sangat sampai merajuk abang tu 😂
    @iamshuhaiza1
  • #EmilyInSelangor
    @sharifahyasmiin
  • IG story yang i post vs IG story yang Bubblebee repost. 🤣🤣
    @zirahersheys
  • PLEASE WATCH THIS
    @D4VEKAT
  • guys. please spend 1 minute for this emergency video. i beg you.
    @aireendesu
  • Kuala Lumpur. Kota yang tak pernah siap.
    @neddokhan
  • "Lagi sekali kau tekan brek mengejut, aku berak dalam kereta ni."
    @cattitudescrvs
  • Ha kau! semua gelupor bontot 🤣🤣🤣
    @Acap_aan
  • Our frontliner 😭
    @anthraxxxx
  • dik, bila kau dah kahwin dengan orang yang pencinta kucing. macam ni lah gayanya 😂
    @atynellyna_
  • Tip Amalan Menabung. Amalan ni sis baru amalkan sejak awal tahun. Takpe, orang kata better late than never kan. Tak ingat baca status siapa, dia pernah cadangkan cara macamni.
    @farhanaainiomar
  • The reason behind, rezeki tak pernah putus putus. I jumpa list ni bulan 8 haritu kebetulan lalu tl dari @najihahshahrel. You guys should give a try💗✨
    @missfatihahh
  • Weh takut bodoh.
    @iamlepp
  • him: “I know she out there entertaining other dudes” me at home:
    @marianacas24
  • Today hantar kereta pergi service then THEY FOUND ULAR SAWA DALAM MY CAR ENGINE😭😭😭😭😭😭 HOW CANNNN 😭😭😭😭😭😭
    @ezyezzreen
  • Alang alang @harith_zazman ada kat situ.
    @rashdansamsudin
  • faci: cuba adik-adik bayangkan....... adik-adik:
    @mizanpilus_
  • curi2 record adik aku nyanyi lovesick girls sambil mengecat 😜😂 tapi dia malu
    @razmansyah_
  • Bincangkan...
    @haziqaiman_
  • No shit
    @realAzriqEzanie
  • Pakcik ni ingat dia tengah apply lesen skateboard ke?
    @NazmiHanafiah
  • Pengajaran buat wanita wanita di luar sana. Banyak unlicensed beautician sekarang ni tawar macam2 rawatan. Apa apa surgical operations mesti lah ada medical licence. Buat gigi pun aku tengok bersepah buat dekat rumah.
    @nur_bunga90
  • Proton confirms another 49 cases among its employees in the Engineering Division in Shah Alam. Based on MOH briefing just now, this cluster is know as Kluster Auto.
    @aidilarazak
  • Anak kalau senyap je ada la dia buat eksperimen dia tu
    @ekhw4ng
  • After Emily Met Ayah Pin....
    @headsink