If you’re using your student loan to buy this,you're stupid.
pergi sungai nk makan ayam, ayam berenang HAHAHAHA pic.twitter.com/u0DKTZgWqg
Jika terkena gam asid.. cara melepaskan ialah dgn garam. Moga bermanfaat. pic.twitter.com/5dVBDk1z5V
I was today years old that i learned this is where sunflower seeds come from pic.twitter.com/Xuf2uFOsmC
  • pergi sungai nk makan ayam, ayam berenang HAHAHAHA
    @aimnhkmi_
  • Jika terkena gam asid.. cara melepaskan ialah dgn garam. Moga bermanfaat.
    @brotherjambang
  • I was today years old that i learned this is where sunflower seeds come from
    @JayPaperStaxX
  • Pagi-pagi ayah aku dah tazkirah kat sekor anak derhaka ni. Pandai pulak buat muka kesian 😂😂😂 @bujibu_chempel
    @meerz7557
  • * Teknik Mengawal Nyamuk * ~ Tip berguna ~ Dalam Teknik Mengawal Nyamuk ini saya menggunakan cecair pencuci pinggan Lemon Fresh Joy atau Harimau Kuat dengan keharuman Lemon (botol kuning berharga sekitar RM2.80) dan ia berkesan. Terima kasih kpd anak buah perempuan saya.
    @Mohdzulhelmi00
  • When bae smells so good. 📽 : giulianomart
    @ulat_bulu_bulu
  • Walau apa jua cabaran 🤟🏻
    @bujibu_chempel
  • switching from twitter’s dark mode to day mode
    @malaymango
  • "singgah guardian kejap tau nak beli tisu muka" selalunya aku akan ikut, tapi di sebabkan nak beli tisu muka je aku tunggu je lah dalam kereta. tunggu punya tunggu, aku dah rasa tak sedap hati. aku cari lah dia kat dalam guardian. alhamdulillah aku jumpa dia tengah cari tisu.
    @akustikajalanan
  • If you laugh you go to hell
    @TheAz_R
  • SAPA YANG PLAN KE KOTA KINABALU DAN KUNDASANG ELAKAN UNTUK STAY DI CRYSTAL HILL R. KRONOLOGI KECURIAN DI CRYSTAL HILL R KUNDASANG, SABAH. 11.9.19 (jam lebih kurg 5.15pm)- cek in di try to Crystal hill RESORT . Sy diberi bilik yg bnmbor 106.
    @TravelJimat
  • Gila babi collector ni, tengoklah apa yang ada dekat rumah dia.
    @OldskoolJunkiez
  • Semasa melihat gambar ini, apa yang terlintas di kepala korang? Gambar adik beradik? Namun, gambar ni kalau tengok lama lama, korang akan nampak benda pelik. Seolah olah salah seorang daripada mereka ni macam patung. Ini sebenarnya adalah gambar adik/kakak dengan si mati.
    @ammardathinker
  • Tengok ni semalm anak buah aku menggatal dengan tunang aku. Pantang tinggal hp sekejap. Laju buat kerja. And she’s only 5 wei 😒
    @nratikh7
  • This is how my wife flirt me. From this To this
    @zafidos
  • My heart 😭 This baby elephant thought he was drowning and rushed to save him ❤️ We really don't deserve them.
    @_SJPeace_
  • Di Malaysia kerajaan menggunakan wang rakyat untuk membantu mempromosikan rumah mewah tidak terjual kepada negara luar. Di Hong Kong kerajaan mengenakan cukai kepada unit kosong tidak terjual atau disewakan bagi menggalakkan pemaju membina rumah mampu milik.
    @mohdkautharr
  • Officially, Robert Downey Jr. will return as Tony Stark one last time in Black Widow.
    @77MCU
  • Bila pipi pun boleh buat simbol ❤️
    @bujibu_chempel
  • That last frame when iera realizes she better hurry up — coz real cancer only has stage 0 to 4.
    @DrBeniRusani