7 day tweet volume :
  • It’s OFFICIAL! I’m truly happy and excited to be sharing with everyone that I’m retiring in June. I’d like to thank everyone for supporting me and all your love in the last 20 years and it’s time for new and exciting opportunities to come. #thedreamremains
    @NicolDavid
  • Hello tengok nie ada orang bodoh
    @Akmalvenger
  • So here i cuma nak ckp siapa yg bf dia jenis soft spoken bila marah tak pernah sebut mcmni you r so lucky girl. Tak semua perempuan dapat mcm apa yg you dapat. Then if you dah ada yg terbaik pls hargai tak semua lelaki mampu kawal marah kecuali lelaki yg takda perasaan mcmni☺️
    @eriesyaemyr_
  • 2015 - 2019 farewell friend, until we meet again someday, somewhere.
    @SBRPNK
  • Kartunis Hello Boss, Dee meninggal dunia. Antara benda best dibaca dalam Utusan. Alfatihah dan salam takziah buat keluarga.
    @datukhensem
  • 999Malaysia: Suspek samun dan belasah dalam lif ditahan polis.. LELAKI yang diburu polis kerana membelasah seorang wanita di dalam lif dekat Stesen Transit Aliran Massa (MRT) Taman Mutiara, Cheras, akhirnya ditahan, 8.10 malam ini. 999malaysia.com/2019/02/suspek…
    @999Malaysia
  • It's hard. And it's hurt.
    @nfzali
  • Hahahah kesian member. Melutut 😂
    @EhMuhdafif
  • Everything you need to know about the Najib trials so far. And answers to why the trials havent start yet.
    @malaymail
  • Menteri dan Setiausaha Politik PM, merokok di kawasan larangan. #FAIL
    @stephendoss
  • "When the police found me, I was told I was 10 days away from death." Alex was mentally and physically abused by his girlfriend Jordan over a three year period.
    @bbcthree
  • My sister accidentally locked me out of the house so I went to check if the back door was unlocked and this happened
    @gabbytropea
  • Minta tolong semua sahabat saya , gambar arwah arwah mak tu lagi penting
    @yushfqysri
  • Love how Ander Herrera went over to Alexis at full time. He mentioned post match how impressed he was with how hard Alexis Sanchez worked when he came on. Alexis is having a hard time and Ander Herrera being a leader and motivating him is brilliant. Has to be our next captain!
    @TheManUtdWay
  • A dashcam recorded the accident where the car that is recording didn't manage to stop on time and hit a police bike from behind The policeman cartoonish reaction, lol
    @HilmiAdi
  • Hi peguam-peguam di timeline, ni ada yg kena ugut saman sbb reveal “privacy ratecards”, betui ka ni. Sejak bila pulak ada term “privacy ratecards” ni. Mohon pencerahan.
    @InjangNation
  • when mum is busy and dad is babysitting 😅🦁
    @AMAZlNGNATURE
  • masih bebas diluar sana,masih mampu update Fb 3 jam yang lepas,belum diambil apa² tindakan,jangan kata Fb kena Hack,Melayu Racist,kalau di thailand kau hina raja on the same day kau kena kutip !
    @najman17