7 day tweet volume :
Hospitalisation is the solution to many problems in politics... pic.twitter.com/s1R8agzpdN
Sekali sekala boleh dengar polis kena soal siasat pulak.. pic.twitter.com/lUYYzPAfiQ
I’m losing my mind over this pic.twitter.com/j7Zpq3qT3s
Assalamualaikum. Dengan rendah hati saya memohon untuk mencari penderma darah (A+) dan platelet untuk adik saya, Muhammad Faris Hazim yang menghidapi Acute Myeloid Leukemia (AML) dan sekarang berada di Subang Jaya Medical Center (SJMC). pic.twitter.com/E2TYB9Y52i
  • Hospitalisation is the solution to many problems in politics...
    @KucingKuncitara
  • Sekali sekala boleh dengar polis kena soal siasat pulak..
    @bumilangit
  • I’m losing my mind over this
    @TiredActor
  • Assalamualaikum. Dengan rendah hati saya memohon untuk mencari penderma darah (A+) dan platelet untuk adik saya, Muhammad Faris Hazim yang menghidapi Acute Myeloid Leukemia (AML) dan sekarang berada di Subang Jaya Medical Center (SJMC).
    @zeEngineer
  • mana tahu bermanfaat bagi mereka mereka yang disahkan positif covid 19 yg kini menjalani kuarantin kendiri di rumah, atau di mama mana pusat kuarantin. have a good day. stay safe. get your vaccine now! ❤️
    @meccaelbernardi
  • I write this having only slept at 7.45am in the morning. The day before at about 10.30pm, I got an urgent call from a resident who lives in one of Subang’s low cost flat.
    @michellengms
  • Dia pakai gelang pink lepastu cabut sebab nak keluar ! Tolong lah jangan bodoh
    @naffz__
  • Kepada sesiapa yang pergi ke PPV PWTC pada tarikh 1 Ogos 2021 (semalam) untuk mendapatkan vaksin, diharap anda dapat melakukan swab test secepat mungkin. Saya disahkan positif COVID-19 pada petang semalam selepas ambil vaksin (10:30AM)
    @najibazizz
  • Ni acara pagi Olimpik ke ni?
    @SamadSaidWhaaat
  • Dataran Merdeka : Saya cuba simpulkan. Tolong RT.
    @hannahyeoh
  • Me with my friends bila tunggu turn kelas lain nak ambik gambar before grad
    @brgsjks
  • Best Olympic moment I’ve ever seen
    @missbreton
  • Melisa: Ok alright, thank you very much Datuk Zuraida (Zuraida: Are we done?) Melisa: Yes we are. Okay Aunty Zu.
    @imnormgoh
  • Lagi Starbucks drink yg korg boleh try. Save it. Nnti pegi dkt kaunter tunjuk ja ni. Xperlu nk berbelit lidah sebut menu dia. Tip untuk jimat: Tagged and ask ur partner or friend to belanja 😅 Kredit: Cik Ninaa (FB)
    @Iamsyieddy
  • 🚨MISSING PERSON ALERT🚨 My 73 year old uncle was last seen yesterday outside his house in Kg. Lindungan, PJ. He’s mentally stable and didn’t bring his car and phone. The police were already informed about this. Please spread the word 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    @puteri_amirah
  • @kuasasiswa
  • Guys, nak mintak tolong RT utk brother kita ni 🙏 Memang ramai terkesan sebab covid ni, tapi yg ada penyakit kronik lagi terhimpit. Idzham ni muda lagi, baru 25 tahun... tapi both buah buah pinggang dia dah rosak 💔 Sbb penyakit ni, dia tak boleh kerja berat macam biasa dah.
    @ramlysmail_
  • "Dah sampai belum?"
    @ulat_bulu_bulu
  • 나는 지금 감은 머리 히 #JIMIN
    @BTS_twt
  • Kesan yang orang atas takkan nampak.. Yang jadi mangsa IKh
    @norazambudin
  • oppa malaysia dah balik gais 😁 Lee Zii Jia 🇲🇾✨
    @melvinhatesyou
  • Tak beli pun tak apa, minta tolong korang RT post ni je🙏🏻 tanda support, Terima kasih banyak2 Kholif nak minta korang doakan sahabat kholif, Qadir sihat mcm biasa😭sedih tengok condition dia mcm ni. Dia ada buat business kecil-kecilan, Kalau nak support ⬇️link kat thread.
    @kholiferen
  • Wehhhh what a good day to see zaki omar in purple 😂😂 ketua antivaksin dah kena tahan 😂😂😂
    @emptyshadoww
  • Kilang-kilang boleh buka. Kasino boleh buka. Mesyuarat politik sampai lewat malam boleh. Kumpul rumah PM boleh. Tapi, Nak pergi kerja kat Parlimen, TAK BOLEH??!! Ahli-Ahli Parlimen kan dah dapat vaksin. Ikutlah betul-betul DATA & SAINS!! #LAWAN
    @SyedSaddiq
  • Our country right now.
    @SyedAkramin
  • Dataran Merdeka : Let me summarise it for you. Please RT.
    @hannahyeoh
  • Orang Selangor tengok Perlis masuk fasa 3 PPN:
    @ijaicool
  • Solatlah. Paksa diri untuk solat walaupun sangat susah untuk istiqamah. Allah is the most Merciful. No matter how many times we sin or walk away from our faith, when we come back searching for answers, hopeless and desperate- He is waiting for us. Doa-doa memohon keampunan:
    @Just_Bella22
  • confirm pingat emas 😭✌🏻
    @shaeyful
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more