[HELP RT]

Hi,everyone! Saya nak minta tolong cari laki-laki tak guna ni. bukan main buli anak orang, sampai lebam lebam budak tu. bayangkan adik/anak korang kena macam ni, korang sakit hati ke tak? dah besar panjang dia but gini kat budak, memang tak berhati perut. pic.twitter.com/ARoUMzt4kv
Kau letak makanan kau atas riba lepas tu kau duduk kangkang tengok mana makanan kau pergi nanti.
PU Abu. Bro. Lu diam je lah. Bodoh gile kau ni. Ini takde back story dah. U clearly suck. I hate people like u. Masih nak main victim card. And everybody who wants to back him up. FU.
  • [HELP RT] Hi,everyone! Saya nak minta tolong cari laki-laki tak guna ni. bukan main buli anak orang, sampai lebam lebam budak tu. bayangkan adik/anak korang kena macam ni, korang sakit hati ke tak? dah besar panjang dia but gini kat budak, memang tak berhati perut.
    @nurevanatasya
  • dah 100 kang aku cabut la
    @yungzad__
  • Breakfast ala hotel bali
    @hanmula
  • When you got 2 presentations, 2 tests and 3 assignments to submit in a day.
    @ulat_bulu_bulu
  • Kau diam je la Abu
    @qianxing_
  • @AlamiSadHomie
  • jom call
    @farhanmzln
  • While the world continues to mourn the accidental burning of the Notre Dame Cathedral, it also chooses to ignore China's intentional destruction of mosques in East Turkestan, some as old as 800 years of age. PS: 2 million Muslims are in Chinese concentration camps!
    @cjwerleman
  • Kawasan baru kt Terengganu. Jangan bimbang, lagi 2,3 bulan penuh la sampah sarap. Harap @maya_karin boleh nasihat org kita jangan buang sampah ngate rawe. Foto : Nasir Ali
    @mhafizzaidi
  • Sumpah Jihan paling win semalam masa opening 🤣🤣 Dah sebijik macam Tokti masa Siti Nurhaliza On Tour hari tu. Siap pakai baju Puteri Perak lagi 😂 Epik
    @IniAlannn
  • Me when my mum starts yelling the moment she comes back
    @9GAG
  • ⏰ 10.63s 🆕 Rekod baru 100m B-15 MSSM. Kena jaga betul-betul atlet muda dari Perak ini. Baru 15 tahun, Muhammad Azeem dah berjaya catatkan larian bawah 11 saat bagi acara 100m. Laju betul, yob! ⚡ #KamiTeamMalaysia
    @TeamMsia
  • This week will be like
    @Ashril_92
  • Suami baru, ajarlah isteri makan dalam talam. Suap sesama sendiri. Kemudian lepas maghrib, buat taklim. Beli satu simpan kat rumah. Bila dah ada anak, sambung tradisi dgn anak. Bila ada majlis ilmu dlm rumah, kasih syg juga bercambah. Barulah ada sakinah mawaddah warahmah
    @mrdcreatives
  • 재미땨...😆
    @BTS_twt
  • Hahahaha finally.
    @datukhensem
  • ilmu yang patut dicontohi dari pepatung.
    @hyeyuji
  • Mail pun kena reject 😪
    @danialakml
  • perkongsian daripada Dr Imelda Balchin mengenai feqh wanita berkaitan isu keputihan. translate melayu ada dalam thread. Moga bermanfaat!
    @fnsyifa_
  • So.. um. My daughter said she saw a ghost “over there” 😐😐😐
    @SyazaRahizad
  • Setidanya diriku pernah berjuang.
    @dodialkusuma
  • @shibe
  • look what you made me do guys😭😭😭😭😭😭😭😭😭
    @Izdnrdn