7 day tweet volume :
Believe it or not, the world doesnt revolve around you 🙃 pic.twitter.com/ZYCTuIaQMC
+1
Bayar Rm56 boleh makan unlimited Dim Sum 🥺❤️ pic.twitter.com/VqDQkD7c2W
+2
Terkini #covid19malaysia, 30 Mei
Kes sembuh = 95
Jumlah kes sembuh = 6,330
Kes baharu positif = 30
Jumlah positif = 7,762
Kes kematian = 0
Jumlah Kes kematian = 115
Sebanyak 9 kes dirawat di ICU dan 2 daripadanya memerlukan bantuan alat pernafasan. pic.twitter.com/HxgsLN2QFN
RT kalau nama awak bermula dengan huruf Q, S, H, A, M, N, E, Z dan J #ANASkongsirezeki
  • Believe it or not, the world doesnt revolve around you 🙃
    @mimihanifa
  • Bayar Rm56 boleh makan unlimited Dim Sum 🥺❤️
    @Ashril_92
  • Terkini #covid19malaysia, 30 Mei Kes sembuh = 95 Jumlah kes sembuh = 6,330 Kes baharu positif = 30 Jumlah positif = 7,762 Kes kematian = 0 Jumlah Kes kematian = 115 Sebanyak 9 kes dirawat di ICU dan 2 daripadanya memerlukan bantuan alat pernafasan.
    @KKMPutrajaya
  • Jangan bersedih. Hitam pun boleh putih,gemok boleh kurus.jerawat boleh hilang. Sebelum tu kita sendiri kene mencintai diri kita sendiri. Kalau kita selesa tak apa,kalau kita ok ,kita xheran org nak kata apa kat kita. Yg paling penting kita syg diri kita dulu
    @iamzulinaziz
  • I NAK LETGO SEMUA KUCING I ASAP, AREA JB boleh whatsapp +60187808328 sebab jiran tak suka & ugut i. I bagi free makan, dah sunat & vaccine. Minta RT ya semua tolong sangat 😭😔
    @niniexnie
  • Happening every day in occupied Palestine!
    @ShehabAgencyEn
  • Umat Islam menyambut Aidilfitri selama sebulan. Namun, aktiviti rumah terbuka dan berhimpun secara beramai-ramai adalah dilarang sama sekali. Kita masih tertakluk PKPB. - @DGHisham
    @KKMPutrajaya
  • SEDIH LIATNYA 😭😭😭
    @KancutMeleduk
  • "Jangan Bandingkan Santun Melayu Dengan Whites Supremasis." Saya tak setuju dengan kenyataan ini sebab ianya penuh dengan falasi. Jauh sekali Melayu ialah orang kulit Putih di Malaysia. Ini hujah-hujah saya kenapa Melayu bukan bangsa kulit putih yang rasis. Oleh: Helmi Effendy
    @thepatriotsasia
  • Assalamualaikum, semalam 1st time saya nampak ada gelandangan di area saya. uncle yg mualaf, dibuang dan dihalau oleh keluarganya setelah mengetahui uncle ni dah masuk islam. Uncle ni menangis sebab saya satu orang sahaja yang bertanya tentang dia. (INI ADALAH THREAD)
    @ohconnieee
  • Daerah warna hijau: tidak ada kes dlm 14hari yg lepas Daerah warna kuning: ada 1-40 kes dlm 14hari yg lepas Daerah warna merah: ada 41 kes atau lebih dlm 14hari yg lepas Kekalkan daerah anda berwarna hijau. Kita jaga kita, kita keluarga kita, kita jaga komuniti dan daerah kita.
    @DGHisham
  • COVID-19: Malaysia dalam fasa pemulihan terakhir - Noor Hisham astroawani.com/berita-malaysi… #AWANInews #HapusCOVID19 #KekalTenang
    @501Awani
  • @pedoqpop
  • Here’s me trying to guess Dato Siti Nurhaliza’s songs that I learned in these two years of being her fan. Tokti, I love you💓
    @kesavan_49
  • meniaga di shopee tak tipu. alhamdulillah .tak payah leceh letak no acc kau skarang ptg skit aku transfer in sya allah ha ni aku nak bagi aku kira aku mampu bgi 23 orang je HAHAHAHHAHAHHA
    @_hilmikarim
  • Tadi aku baru terbaca dekat bloomberg yang jabatan statistik negara akan menjangkakan yang kita akan menghadapi recession dalam masa 6 bulan daripada sekarang. Bila news ni keluar, ini bermakna kita kena bersedia daripada sekarang dan apa perlu kita buat. Ini adalah thread
    @fadzlinasirrr
  • American movie be like (1/3)
    @iatemuggles
  • What are u supporting then? His music career? I‘m-
    @biebersgrills
  • got unwanted d*ck pictures and replied him w this. dumb man 0 - 1 tasya
    @tasyakushairi
  • Ya Allah semalam mencabar betul nak cari 30 orang riders delivery, sebab mereka on the go. Ada yang saya beri dekat traffic light, tepi jalan dan sebagainya Saya salute dengan anda semua. Terima kasih atas jasa kalian. InshaAllah ada rezeki saya kongsi lagi ya. Doakan saya🤍
    @AnasZahrin
  • Hi korang 👋🏻 pernah tak ada problem tak menang tangan nak reply ws customer? So harini syira nak share about whatsapp business, sangat best untuk seller mcm kita u guys should try!! lagi lagi waktu sales mmg perform gila ok 👍
    @nrinsyira