7 day tweet volume :
Beli kereta utk pergi kerja,

Dah beli kereta, kena pergi kerja untuk bayar balik kereta.

Kena SCAM pic.twitter.com/clgqBHlcP2
Dulu I benci ada strict parents when I was in SMK.

Looking at the degeneration around me rn, alhamdulillah for strict parents.
Siapa punya Myvi ni? Takda otak ke? pic.twitter.com/ufo1vI3BaZ
Sebelum kahwin bincang dulu dengan pasangan masing2 tentang:

- Tempat tinggal
- Nafkah yg ingin diberi setiap bulan
- Pekerjaan
- Pengurusan kewangan sebelum kahwin, selepas
- Anak
- Kelengkapan, keselesaan

Family planning, tak perlu malu berbincang sebelum berkahwin.
  • Beli kereta utk pergi kerja, Dah beli kereta, kena pergi kerja untuk bayar balik kereta. Kena SCAM
    @HelmiHasanBH
  • Siapa punya Myvi ni? Takda otak ke?
    @lANZAlNAL
  • Hari ini plaza tol di kawasan rumah kami akhirnya 'robohkan' lorong Smart Tag dan tukar jadi RFID, manakala lorong Touch n Go kekal seperti biasa. Cuba teka apa terjadi? Penuh adegan lampu reverse kereta menyala. Mana entah aritu poster kata "ditukar secara perlahan-lahan." 🤷🏻‍♂️
    @AimanPsikologi
  • Minggu lepas, MB & TMB Kelantan kata kejadian serangan harimau di Kg Orang Asli Pos Bihai Gua Musang yang telah membunuh seorang lelaki bukan disebabkan pembalakan. Kelmarin kami ke tempat kejadian dan menaikkan drone. Memang terdapat pembalakan tebang habis berdekatan kampung
    @aktivis_alam
  • Masalah juga bila jenis tak faham konsep “solat boleh dibuat di mana²” ni Kalau tempat tu dah sediakan surau/musolla/masjid solatlah dekat tempat disediakan. Bukan macam ni caranya nak buat content 🤦🏼 Ingatkan dah elok bengapnya lepas kes rekod video kubur hari tu 🤦🏼
    @RafiCounsel
  • Hello comelnya mesti adik beradik lain terlalu oren sampai kt dia ink habis
    @ketengahketepi
  • @doofensmrtz
  • Ceritalah. Saya dengar.
    @ulat_bulu_bulu
  • Boys are too much🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    @justasisterfro2
  • Memang semua ayah macamni ke ? 😭
    @aemieruls_
  • Only by Endang Hyder. You may tip me to support my father’s medical bills via Maybank 1580 4284 2085 Ell Zain Hyder binti Zainuddin I left my bank card to ibu so she could handle all expenses for ayah medical needs. Please share & you too can hire me to entertain your day 🤗
    @EndangHyder
  • @mixiaoz
  • Doa mudah dapat kerja. Share & RT ☺️
    @empayarkerjaya
  • Malaysian landscapes that feel like anime shot on 35mm film 🎞
    @rafiqsfarhan
  • @twitkocheng
  • Char kuey teow stail masakan naga menghembuskan aura api.
    @Tok_Tek
  • Jibake mana la terbangkan Drone ni. Tak tau ke tutup aib Kerajaan Islam tu kewajipan?!!!
    @KroniRakyat
  • Can't believe I'm doing this, but here goes! Tolong I cari jodoh I supaya dia tak sesat lagi please 🥺 @TwtJodohMY
    @7partsofsoul
  • @kuasasiswa
  • Begini jadinya bila payung kuning goyang dgn Azam. Ha3
    @ES_EdisiKhas
  • Semoga bermanfaat, jangan himpit orang sebelah okay 👍🏻
    @IzzadZahari
  • Sudah baca Al-Quran hari nie?😊❤️ Kredit : zaenur art
    @jentikhati
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more