7 day tweet volume :
#Diving | 1 Ogos

Tempat ke-4 & kami cukup bangga dengan Dhabitah Sabri! Semua terjunan yang dilakukan @BieBitah sebentar tadi memang baik tapi bukan rezeki untuk dia membawa pulang pingat untuk #MAS. Terima kasih, Dhabitah! 😘 #Tokyo2020 #unifiedMalaysians #DemiMalaysia pic.twitter.com/GfhSQJF6eq
Tahniah Dhabitah!

Ikhlas dari PAS pic.twitter.com/rNtskcQYtj
Engko bayar singgit je pun. Nak demand robot robot 🙄
KLINIK KESIHATAN KAT MALAYSIA???? LAMBERTTTTT LAGI. Bila tengok video ni rasa macam tinggal kat tahun 2080 😀👍🏻 pic.twitter.com/qXM1r6bkcG
Tajuk media Indonesia biasanya lebih patriotik.

Contoh: Menang tanpa piala

- Boleh buat kajian
  • #Diving | 1 Ogos Tempat ke-4 & kami cukup bangga dengan Dhabitah Sabri! Semua terjunan yang dilakukan @BieBitah sebentar tadi memang baik tapi bukan rezeki untuk dia membawa pulang pingat untuk #MAS. Terima kasih, Dhabitah! 😘 #Tokyo2020 #unifiedMalaysians #DemiMalaysia
    @TeamMsia
  • Tahniah Dhabitah! Ikhlas dari PAS
    @SafirulAbuBakar
  • orang lain risau takde source of income, takde duit nak makan minum nak survive. dia risau takleh celebrate birthday anak je🥺🥺oh to be elfira loy, artis t20 tak laku that thinks the world only revolves around her❤️❤️❤️ twitter.com/SYH11R/status/…
    @adlinakay
  • Sehebat-hebatnya China, pun ada masanya kalah. Kalah pula kepada Chinese Taipei a.k.a Taiwan a.k.a Republic of China. Dikhabarkan scene ini kena cut dalam siaran langsung di China untuk elakkan sakit hati. Boleh baca thread bawah untuk faham hubungan ROC-PRC yang complicated. twitter.com/AymanRashdanW/…
    @AymanRashdanW
  • Spongebob dan Patrick yang sebenar ditemui di Lautan Atlantik sedalam 6,200 kaki oleh National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) 😆
    @zamirmohyedin
  • "I'm very proud of myself" Dhabitah Sabri, Penerjun Negara mengakhiri acara 3M Papan Anjal Akhir di tempat ke-4, that's okayyyy Dhabitah kita pun very proud of you !! Saranghae chingu yaa !! . #sokongmalaysia #ganbattemalaysia @AdamZamri8
    @ASTROARENA
  • #Diving | 1 Ogos 3m Springboard Final Reverse 2 1/2 Somersaults Dhabitah Sabri - 67.50 Itu dia! Semakin baik terjunan dia. 💪🏻 #Tokyo2020 #KitaJagaKita #unifiedMalaysians #DemiMalaysia
    @TeamMsia
  • Kepada Nur Dhabitah Sabri, Ciapan ini dari kami untuk anda. Terima kasih atas usaha anda. Terima kasih kerana mewakili Malaysia. Terima kasih kerana menceriakan kami hari ini. #TerimaKasihDhabitah ❤️ #GanbatteMalaysia #Olympics
    @AchuNadia
  • Walaupun sekadar meraih tempat ke-4, Dhabitah tetap juara di hati rakyat Malaysia. ❤️ Harap semua juri yg bias bagi point tak tinggi untuk Dhabitah tu balik rumah nanti terpijak lego anak.
    @KhairilAnuar
  • “protes bukan budaya kita”
    @diainthecity
  • Sedikit brgn dapur tuk diberikan pada penduduk bumi yg kusayangi❤️
    @FazzAhmad2
  • There u go folks, another privilege meleis dan opinion mereka. TONE DEAF! Protest semalam bukan utk suka-suka. Rakyat dah ramai terkorban sebab covid. Pergi check berapa ramai mati bunuh diri sebab hilang punca pendapatan & tekanan.
    @myaamyara
  • Kucing hanya ada 3 aktiviti je. 1. Tidur. 2. Makan. 3. Buat benda pelik.
    @KucingMY
  • Fourth in the world! Well done, Nur Dhabitah! #Tokyo2020 #GanbatteMalaysia #SokongMalaysia
    @stadiumastro
  • Tokyo 2020 UPDATE: Nur Dhabitah Sabri completed her final event in the Women's 3m Springboard ranked 4th at the Tokyo Aquatics Centre. Well done Dhabitah #olympics #tokyo2020 #diving
    @ocm_mom
  • Tengok PPIM buat uji kaji guna sudu besi ke atas badan org yg vaksin skrg benda tu dah jadi ikutan ramai, dihebahkan. Kenapa sudu? kena tidak jarum peniti,kenapa tak paku?kenapa tak benda lain. Sebab yg lain semua tak boleh lekat,aku dh cuba.😂
    @Marina_Ibrahims
  • Bismillah. Kenapa protes #LAWAN? Sejak bermula lockdown, 1. 468 kes bunuh diri dari Januari - Mei 2021. DG kata kerana kemurungan akibat stress. google.com.my/amp/s/www.bhar… astroawani.com/berita-malaysi…
    @_amiraaisya
  • @yunamusic @BieBitah so so so proud of dhabitah. she may not be 1st but she won everyone’s heart 🥺😭❤️ look at her being a ball of sunshine.
    @eleezarocket
  • Sebelum kena bash vs Selepas kena bash.
    @AslannAs
  • Bila baca komen rasa cam masuk ke dunia lain 😂
    @mieja_ibrahim
  • Haha love it! Tom Daley knitting during women's diving
    @lynnckl
  • 🙊🙊🙊..sekali netizen dia perli
    @zua_al_azmi
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.