7 day tweet volume :
  • PARIS KOTA CINTA YANG MEMPERDAYA Kota Paris yang terkenal dengan menara eiffel, kononnya lambang cinta dan romantik. Itu mungkin pendapat sesetengah orang, bagi aku itu hanyalah sebuah metos. Realitinya kota paris adalah kota penuh tipu daya.
    @TravelJimat
  • My mom once said; bila kita buat baik dengan orang, sampai hujung hayat kita pun orang still akan cakap baik tentang kita. She was a lucky person indeed. Al-Fatihah.
    @noraaheyy
  • Sebarkan supaya lepasni tiada bunyi uk uk uk
    @PutriAinNatasha
  • Gais. Saya perlukan 3000 RT untuk dapatkan majalan ALONG itu. Sebagai kolektor yang hensem, saya nak. RT sampai rakyat Uganda tahu.
    @_Khuzrin_
  • Bila design kasut sekolah Bata dah macam Adidas... perghhh...
    @FLjasmy
  • Defuq
    @vixxsubang
  • Perogol pakai kopiah @501Awani dituduh liberal. Betul-betul pemikiran di luar kotak.
    @FadzilahMamat
  • Saya jarang berutus surat dengan lelaki. Hari ini, saya menulis surat kepada @Khairykj secara terbuka mengenai kemelut ahli-ahli parlimen UMNO yang melompat meninggalkan parti. Baca di: rafiziramli.com/2018/12/surat-…
    @rafiziramli
  • Ni rumah Park Hang Seo dekat Vietnam. Bilik dia boleh nampak padang tempat training team lawan. Habaq kat Tan Cheng Hoe pi training tempat lain. Patut la haritu dekat Mydin Vietnam senang je kitai. @harimaumalaya7 @HarimauMY @mysemuanyabola @RimauXI
    @FarisSyahmiAR
  • ORANG HILANG, TOLONG SEBARKAN Seorang gadis berumur lingkungan 18 tahun dikhuatiri hilang sejak semalam, area Kota Damansara. Laporan polis telah dibuat. Minta tolong jasa baik semua kalau ada sebarang info untuk maklumkan. Viral kan sampai jumpa 🙏🏼
    @KangarooJogging
  • NURRIDZUAN SAH MENJADI PEMAIN SELANGOR Suka cita diumumkan bahawa Nurridzuan kini sah bergelar pemain Selangor untuk musim 2019. Hantarkan ucapan anda kepada Nuri dengan menggunakan hashtag #NuriIsRed Baca tentang Nuri di sini: redgiants.faselangor.my/nuriisred/ Foto: Asianadotmy
    @FASelangorMy
  • #EkorONplane dah sampai hanoi huhuhu
    @ultraSel_SA
  • Ianya terlalu deep untuk abang huraikan maksudnya.. alAsal korang faham dah la.. Hari ini abang datang demi mu Harimau Malaya #Ekor #NationalCalling
    @ultraSel_SA
  • True. Sesetengah orang cuma baik dengan kita sebab kita ada manfaat kepada dia, bukannya ikhlas berkawan.
    @worknco
  • Mari sesama kita doakan biar mak dia terbuka hati nak buka pintu bilik air dia. Nasib pintu bilik air aku bukan jenis berselak dari luar dengan dalam 😂 😂
    @asykin_azman
  • mau ketawa tp kasian 😭😭✌🏻
    @winkletwinklr
  • Ok. Aku ingat nak gerak awal sikit la. Tazzabarrrrrrrr.
    @modsya
  • No 2?? Patut lah payah gila weh
    @muhamad_amin_
  • Siapa excited nak tengok jersi @FASelangorMy ? Logo tiga dimensi tuan-tuan dan puan-puan. Harga tak cecah RM90. It’s not gonna be as lit as this!!!
    @BangStadium
  • Budak nii takkan faham sampaila dia masuk universiti
    @HarizHaiyyan
  • @thegreatkhalid
  • Tengah syok melalak mak kau masuk, berdekah sial HAHAHAHAHA 😆😅
    @nrazraaaaa_
  • Hati kena tabah..gaisss..
    @arilshah9618
  • bila kau panggil ane tapi tak datang2 😂😂😂
    @asparagusmortar
  • “Habislah Tabung Haji sekarang dikuasai DAP” Kenali Majlis Penasihat Syariah Bank Negara Malaysia yang akan mengawal selia operasi TH. SS @drzul_albakri pun ada. Pi habaq kat orang kampung agar jangan terpengaruh dakwah rasis pembangkang. TH will be better than before
    @asrulmm
  • Pertahan integriti, muafakat dan mandat rakyat.
    @anwaribrahim
  • Mesyuarat Exco @FASelangorMy hari ni yg dipengerusikan oleh RMS telah banyak buat keputusan yang drastik. I think it's historical, unprecedented. Siapa nak tahu? Huhuhu
    @izharmoslim
  • Kawan baik midin. Emm.
    @ultrasmalaya07
  • Duduk tu cuba lah elok sikit 😒
    @bujibu_chempel
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now