7 day tweet volume :
Nampak takut betul muka kucing tu 😅 pic.twitter.com/rG1ykiTUCJ
Mungkin ada Kawan2 yang tertanya-tanya atau nak tahu dengan pantang larang Chinese(beragama Buddha). Ya, betul, bagi Chinese, kami mempunyai banyak pantang larang juga. Antaranya :

1. Tak suka nombor 4
2. Tak boleh buang sampah atau sapu lantai pd hari Pertama CNY

👇👇 pic.twitter.com/y7t2KbsV1T
“Boleh Tok rasa sikit?”
“Coronavirus”
“Tapi Tok nak rasa sikit”
“Kena beli la. Nanti next time dia ada, Tok beli” pic.twitter.com/nhuMmWIeP9
Terkini: 7⃣kes baharu #COVID19 yang dilaporkan hari ini termasuk
1⃣ kes tempatan manakala
4⃣7⃣ pesakit telah pulih dan discaj.
  • Nampak takut betul muka kucing tu 😅
    @raziqmdarif
  • Mungkin ada Kawan2 yang tertanya-tanya atau nak tahu dengan pantang larang Chinese(beragama Buddha). Ya, betul, bagi Chinese, kami mempunyai banyak pantang larang juga. Antaranya : 1. Tak suka nombor 4 2. Tak boleh buang sampah atau sapu lantai pd hari Pertama CNY 👇👇
    @JiunErLiu
  • “Boleh Tok rasa sikit?” “Coronavirus” “Tapi Tok nak rasa sikit” “Kena beli la. Nanti next time dia ada, Tok beli”
    @alyaaoreo
  • Jangan kata abang2 kakak2 cina malaysia tak sayang bahasa malaysia ya
    @terrynuriman
  • Pernah dak jadi compiler masa buat assignment? Selalu nk compile mesti hampa buka doc satu satu pastu copy n paste kan? ni ada cra lebih mudah nk compile semua doc. alang alang baru tau masa buat thesis ni, nah aku share .. .
    @nbiells
  • @CowboyBenjo
  • Terkini #COVID19Malaysia 8 Ogos Kes sembuh= 47 Jumlah kes sembuh= 8,775 Kes positif= 7 (kes import=6, kes tempatan=1) Jumlah positif= 9,070 Kes kematian=0 Jumlah kes kematian= 125 Kes dirawat di ICU= 2 Bantuan Alat Pernafasan= 1
    @KKMPutrajaya
  • Kecerdasan anak dapat terlihat sejak dini. 🤣
    @bintangwirayasa
  • Yang suka drive sorang sorang, sila baca. Lagi lagi kalau perempuan.
    @iNerd__
  • hapus aku - nidji
    @nabraktiangbesi
  • Kes balas dendam. Wanita 30an buat ujian STD, didapati positif HIV. Dia tenang shj bila sy bgtau. Rupanya, dia mmg dah tau. Dia dpt drp bekas kekasih 2 thn lps. Selama 2 thn ni, akibat kecewa, dia ‘jual’ diri dia kpd lelaki2 lain di Tinder, wechat dll. Sy nasihat dia utk rawatan.
    @Dr_Ahmad_RZ
  • Sedangkan skrin pun diuji.. Apatah lagi kita ni sebagai hambaNya. Kredit : Saleh Heryanto
    @hadi_nor
  • benda camni pun aku boleh terhibur
    @IzzRaifHarz
  • Kalau kau tengah rasa down, bisnes kau takde profit, emosi kau tak stabil, kau tengah takde kerja atau duit; Tengoklah klip ni, 12 tahun punya struggle, dapat hasil.
    @magmalaya
  • "Analisis Hubungan Politik Antara Puak Uciha Dan Hashirama." Siapa yang cakap Naruto ni kartun untuk budak-budak kena baca artikel ini. Analisis bagaimana politik identiti memisahkan dua puak pengasas Konoha. Oleh: Sophia Liebe
    @thepatriotsasia
  • So ironi, cakap pasal rakyat susah tapi tayang bawak kereta berjuta
    @adammukhrizmy
  • @ridoarbain
  • Seramai 47 pesakit #COVID19 telah sembuh dan discaj. Kadar kesembuhan 96.7% di Malaysia adalah antara yang tertinggi di dunia.
    @KKMPutrajaya
  • Korang pernah tahu tak pasal ni? Remove background easily guna powerpoint je!!! credit to @/inisyafiqazman on tiktok :D
    @totallyfreaks
  • ni lah perangai mak pak zaman sekarang. syok pi shoping sana sini lepastu tinggai anak merata... kesian la kawan tu dok tunggu 😂😂
    @Dowhatt_
  • Khuzairi & helmi sebelum mencintai wanita 🤩☝️
    @hanifjamals
  • Hanya satu kes penularan di dalam negara yang melibatkan warganegara Malaysia, iaitu kes saringan di tempat kerja di Negeri Sembilan. Beliau mempunyai sejarah bekerja di Indonesia dan pulang ke Malaysia pada 7 Mei 2020. Beliau tidak bergejala dan dimasukkan ke HTJ.
    @KKMPutrajaya
  • Tips cili tu farah dh tryyy..yg lain tu nk try la nnti😍
    @sicantikfarah
  • Aku yang patut ❤️
    @NjwaLatif
  • Dikatakan Virus Strain dari India bukan biasa biasa. Kes kat sana 2 millions death 41k. Dah sampai Shah Alam pun. Pakai mask, wash your hand, jaga jarak, sanitize everything. twitter.com/karmenlunarx/s…
    @marinadndy
  • Patut le al ikhsan tak laku 2 3 menjak ni. Tgk la masuk2 jumpa apa
    @arivinraj_turu
  • Teringat kata-kata Tun @chedetofficial , 'melayu mudah lupa'😏
    @adzman86
  • Kisah Tragis Pengasas Bank Melayu Pertama Kelahiran Negeri Sembilan [Ini adalah bebenang]
    @hadesmelayu
  • Pernah tengok tak cerita ni? Bayangkan tengah terbang setinggi 30,000 kaki, tetiba anak dia hilang dalam flight. Habis satu kapal geledah, tapi tetap tak jumpa. Macam tak logik. Sampaikan orang ingat dia delusional. Rupa-rupanya..... 👀
    @madbexer
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now