Hi guys my mom ada jual donut bomboloni untuk sara duit sekolah adik i. Taknak beli takpa but help me to RT pls.
Area kota bharu. 4pcs rm5 je.

Rt for rezeki my mom. Thank you 🙏🏻😊 pic.twitter.com/dzuNswxzXO
Sumpah ingatkan siren lagu Kill this love, itu yang tak perasan hahah bila kau ngn member sama sama naik bodo 😂 pic.twitter.com/7Gm7nO0pET
Weh takodddd ksksksksjjsjd pic.twitter.com/RxY8EVW9qs
  • Hi guys my mom ada jual donut bomboloni untuk sara duit sekolah adik i. Taknak beli takpa but help me to RT pls. Area kota bharu. 4pcs rm5 je. Rt for rezeki my mom. Thank you 🙏🏻😊
    @Syamizashah
  • Sumpah ingatkan siren lagu Kill this love, itu yang tak perasan hahah bila kau ngn member sama sama naik bodo 😂
    @Firxdaus_
  • Weh takodddd ksksksksjjsjd
    @atykahhhhh
  • Siapa bela kucing tu, jangan lah pilih kasih. Nanti ada yang makan hati 😂😂🥺 "Kenapa asyik dia je yang dimanja" Kredit: Dunia Kucing Malaysia
    @IzwanHs
  • Weh terus terkena heart attack lepas dengar suara sajat 🤪
    @faraahanipp
  • Lol babi sondol nak sangat ambik laki orang khenss. Rasain loh
    @JulesJulietta
  • beberapa tahun lepas, anjing ni (Johnny) ada kt kwsn depan rumah, mula2 kasi makan sebab dia kurus sgt waktu tu, lama2 tu dia asyik duduk dpn rmh, jaga rumah, tapi tak pernah lebih dari gate rumah..
    @innn__
  • Ini yg di namakan plot twist?
    @Gini2ajaa
  • Aku ulang banyak kali video ni, thanks la bangkal send dekat aku zikir ni. Btw first aku dengar bulu roma aku meremang, tahla sedap je masuk telinga😂
    @Izdnrdn
  • The Man City disallowed VAR goal with Titanic music
    @FootbaII_HQ
  • Notis makluman gangguan bekalan air di wilayah Petaling, Kuala Lumpur, Klang, Shah Alam, Gombak, Kuala Selangor dan Kuala Langat. Penduduk di kawasan terlibat dinasihatkan untuk menyimpan air secukupnya.
    @drwanazizah
  • “D*hlia tu baik la. Sopan je budaknya. Lagipun dia budak lagi” D*hlia :
    @ianzainaI
  • Meroyan apa lagi tu? Piala FA 2019 dah habis. Liga Super 2019 masih berbaki 13 perlawanan. FOKUS! ALL OUT! Kita #TerusGerak . Dengan berbekalkan Mentaliti Juara, semangat dan tak dilupakan kalimah Bismillah. Hentikan semua merapu meraban tentang kekalahan Selangor tempoh hari.
    @ultraSel_
  • Kata nak murah jangan magal mahal 💁
    @itsbangjat
  • kehebatan Ayat Kursi 😃
    @Shashaabbas
  • Tim and I decided to set Umi free....things escalated quickly... 😭
    @josieenguyen
  • #uitmkonvokesyen90 Saya benar-benar tidak mahu perkara sebegini berlaku😭 Aku da la gugup atas tu, PC tanya soalan sifir 15x15 , allahu dengan gelabahnya aku pikir😂 dahlah aku jawap salah😭😭😭😭 Nak nangis bhai atas tu lama
    @shahrinnadzir
  • confirm kalau tonton semua movie ni berulang kali pun tak pernah bosan 😂setiap scene, skrip, lagu, pakaian, semuanya dah hafal! Tak pernah jemu gitu, share lah korang punya favourite movie 💕.
    @ShaqirWazizi
  • Tengok sampai habis. Member kena game HAHAHAHAAHAHA
    @_nazrulnaim
  • Starbucks Frappuccino.
    @ItsFoodPorn
  • The man that knocked out Man City from the Champions League 😂😭😂
    @FootyHumour
  • Beberapa spesifikasi PlayStation 5 telah pun diumumkan. PS5 akan menggunakan CPU Ryzen 7nm, 8-teras milik AMD serta GPU AMD Radeon Navi yang akan menyokong teknologi 'ray tracing'. PS5 juga akan mempunyai sistem audio 3D dan menyokong resolusi 8K. Nantikannya pada tahun 2020.
    @tech_lagi
  • KLIA nak ditukar nama kepada SIA (Sepang International Airport). Kalau KLIA jadi SIA, KLIA2 jadi SIA2 SIA-SIA
    @FLjasmy
  • PEMBANGANG SELALU TANYA, MANA BUKTI NAJIB CURI/ROMPAK/SONGLAP DUIT? (Ini buktinya. Baca tau? Jgn tanya lagi 'mana buktinya'. Slps baca, sebarkan supaya macai2 pembangang terbaca juga)
    @adrianlimcheeen
  • Sharing this bcs I think you should know what do's and don'ts! Stay safe everyone especially girls 💓
    @neesadj
  • Bagus juga idea tukar nama KLIA ni.
    @ohtweet
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now