7 day tweet volume :
  • Hello tengok nie ada orang bodoh
    @Akmalvenger
  • 999Malaysia: Suspek samun dan belasah dalam lif ditahan polis.. LELAKI yang diburu polis kerana membelasah seorang wanita di dalam lif dekat Stesen Transit Aliran Massa (MRT) Taman Mutiara, Cheras, akhirnya ditahan, 8.10 malam ini. 999malaysia.com/2019/02/suspek…
    @999Malaysia
  • So here i cuma nak ckp siapa yg bf dia jenis soft spoken bila marah tak pernah sebut mcmni you r so lucky girl. Tak semua perempuan dapat mcm apa yg you dapat. Then if you dah ada yg terbaik pls hargai tak semua lelaki mampu kawal marah kecuali lelaki yg takda perasaan mcmni☺️
    @eriesyaemyr_
  • It’s OFFICIAL! I’m truly happy and excited to be sharing with everyone that I’m retiring in June. I’d like to thank everyone for supporting me and all your love in the last 20 years and it’s time for new and exciting opportunities to come. #thedreamremains
    @NicolDavid
  • Hahahah kesian member. Melutut 😂
    @EhMuhdafif
  • Cantiknya sanding macam ni, asyik putih je kan, tukar arah pula ala ala autumn gituuuu 😍😍
    @faefauzi
  • Kemain eh
    @bujibu_chempel
  • Isu bukan Islam menghina Rasulullah, Menteri Agama buat apa?
    @Yusre_Mize
  • No Mercy (2019) Korean Film. Ada yang pernah layan? Mengenai kakak yang nak cari adik dia yang hilang selepas dirogol. Kakak dia hardcore giler, main redah jee. Btw kesian adik dia. Laki laki dalam movie ni Memang patut kena gitu. 9.5/10 #RekomenFilem #rekomenmovie #Koreanfilem
    @PaanYNWA
  • IPhone X 256gb Reason nak bagi sebab aku bosan pakai iphone ni. aku nak korang RT and Follow secepat mungkin and aku akan bagi terus iphone ni kat korang ❤️🙏🏼😊 make sure rt and follow dulu lah yang penting🤪
    @abangkyo
  • masih bebas diluar sana,masih mampu update Fb 3 jam yang lepas,belum diambil apa² tindakan,jangan kata Fb kena Hack,Melayu Racist,kalau di thailand kau hina raja on the same day kau kena kutip !
    @najman17
  • Me and my friends bite our lower lip
    @normanemir_
  • Sudahkah anda melihat aksi keeper bodoh dari chelsea? Konon konon pasukan terbaik lah ni? Otak fans dia dengan team dia sama sama naik bodoh nya.
    @HermyRahim
  • 2015 - 2019 farewell friend, until we meet again someday, somewhere.
    @SBRPNK
  • Kahkahkahkah sial punya scammer Perlis.
    @aimannnn
  • Hek eleh Prince of Damansara ni, lupa ke dulu dia buat lagu Cikaro. Dlm byk-byk benda dlm MV Dramaband, isu awek-awek clubbing jugak dia nak usik. Hero gadis-gadis in the house!
    @NabilHussein
  • Benda wajib ada dekat lukisan dulu dulu : 1) pokok kelapa 2) kereta sportrim 5 batang 3) matahari separuh dkt tgah-ii bukit 4) bukit blkng rumah 5) burung tengah terbang
    @amxrrrrrr
  • "Kenapa bapak kesini? Kangen sama aku?" Lah maemunah dasar wkwk😂😂😂
    @baekpao
  • “Kalau semua orang dapat nombor 1, siapa nak dapat nombor last?” Positive parenting tips 👍🏻
    @worknco
  • ISNIN | 18 FEBRUARI 2019 MAKLUMAN BERKENAAN TARIKH SIDANG ISTIADAT KONVOKESYEN UiTM YANG KE-90 (MAC/APRIL 2019) #MPP1819 #UiTMDihatiku #UnityTowardsEmpowerment
    @MPPUiTM_SA
  • Selalu jogging kan ?? Pernah dengar Plogging ? 🗑️ Plogging adalah kombinasi aktiviti joging & sambil itu mengutip sampah.
    @twtjogging
  • Proud to meet @MSUMalaysia alumni - the COO #DreamEDGE Mr Azhan Abd Aziz and current intern Nur Zanariah Shahrom. Very proud & glad to see the innovative & entrepreneurial culture extends beyond academic learning.
    @MohdShukriYajid
  • Malaysian squash queen Nicol David announces her retirement thestar.com.my/sport/squash/2…
    @staronline
  • @chighbi Done sis!
    @afqidrs
  • Terima kasih kami ucapkan kepada penyokong-penyokong Red Giants yang hadir ke Stadium Shah Alam semalam. Kami sedar anda adalah tulang belakang pasukan ini. Tanpa sokongan anda, siapalah Gergasi Merah.
    @FASelangorMy
  • Saya jangkakan selepas ini semua menteri boleh tiba-tiba ada urusan kerja di Rantau . Selepas Semenyih, Rantau pula bakal jadi bicycle tourism. 9 menteri PH akan turun ke Rantau pada hari sama. Dan Azmin akan kata ini cuma "kebetulan". Jangkaan sahaja
    @NajibRazak
  • 190219 ICN 경청민현 넘 귀엽찌 ㅠㅠ❤❤ #민현 #황민현 #minhyun #MINHYUN
    @5cm_per_sec0809
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now