7 day tweet volume :
Cibai la rupanya jammed dari dulu tak settle lagi. Jalan Subang airport to federal hway time peak hours macam cilake.
In reply to @anthraxxxx
Traffic jam heading to Subang airport in the late 1960s pic.twitter.com/cVhzF7cCr5
RT untuk Duit Like untuk Ipad pic.twitter.com/0veDrFl4UJ
+1
Jangan cakap orang Bujang takde komitmen ya. Ingat gaji masuk terus buat enjoy sampai habis ke? families tak payah bagi duit, belanja and tambah apa yg patut dalam rumah. Kau yang time Bujang tak reti menyimpan ingat semua mcm kau. Pastu kahwin awal jealous dengan orang bujang.
  • RT untuk Duit Like untuk Ipad
    @syuraibrhm
  • Penjarakan sosial.
    @ulat_bulu_bulu
  • Do'a Nabi yang Wajib Kamu Hafal 🤎
    @owlsblxck_
  • Semalam i had a really bad period pain yg makan ubat apa pun semua x jalan. So i mintak husband i buatkan this brown sugar water yg mcm dlm cdrama and this thing works like magic! Kurang terus any sort of pain and your body feels warm terus. Thank you cdrama 😂👍
    @aidanurariza
  • Elder siblings:
    @Acapoooo
  • Satu lagi ringkasan ucapan Pak Hang tadi. Point last tu penting.
    @The_Mamu
  • Begpacker in Vietnam last year
    @anthraxxxx
  • Kahwin atas desakan keluarga.
    @ulat_bulu_bulu
  • Korang nak tahu tak apa itu maksud sistem yahudi kapitalis bangsat ni. Jom spill the tea sikit satu contoh aku bagi. Ini cerita extension moratorium oleh @MyMaybank bagi golongan terjejas. Ini adalah bebenang..
    @fazrulazreen
  • Pakar ramalkan hujung tahun 2021 baru surut kesan wabak...
    @fedtriyahya
  • Se7!
    @InjangNation
  • Bila dapat makan Seoul Garden lepas habis pkp 😭 be like:
    @Amrlamnnn
  • Lama sangat tak sekolah sampai hilang bentuk asal lencana dia.
    @ulat_bulu_bulu
  • Hari ni aku baru tahu Jay Park dgn Joe Flizzow tumpang populariti MK.
    @adibkhld
  • Bila parents cakap pasal kematian Me : stop
    @ketengahketepi
  • At first, tak faham video ni pasal apa , baca komen baru faham. Kawan baik dia buta, kawan dia yang lagi satu explain apa yang berlaku time bola match 🥲
    @IBCIG
  • Salam semua warga twitter. Saya sebagai rakan kepada Danial Hakim ingin memohon bantuan kepada sesiapa yang sudi menghulurkan bantuan seikhlas hati untuk pembedahan beliau. Kalau tak mampu pun takpa. Dapat hulurkan bantuan dengan cara menyebarkan melalui RT pun sudah memadai. Tq
    @Yenyot
  • darling i can do both 🥰 twitter.com/itsmeyellowww/…
    @farahstahp
  • Pakej Bantuan Khas RM15 bilion tapi berapa ringgit yang rakyat boleh guna beli keperluan asas? Masalah: 1. Rakyat kena keluarkan wang simpanan sendiri. 2. Tak ada bantuan wang tunai kepada rakyat. 3. Moratorium tidak dibuat secara automatik. 4. SOP bermasalah.
    @SyedSaddiq
  • Genius Seni Tari tak pernah mengecewakan ya 😍 Letops tau tarian plus lagu versi tradisional Peluang Kedua ni!!
    @IniAlannn
  • Sebagai ikhtiar utk meringankan beban rakyat dan mencegah penularan COVID-19, bermula 20 Januari 2021, menerusi kerjasama dgn Selgate Corporation, pengundi DUN @KotaAnggerik kini boleh menjalani ujian Antigen RTK dgn bayaran serendah RM50 di Klinik Selcare, Seksyen 13 Shah Alam.
    @NajwanHalimi
  • 90% Pelajar Diabaikan Akibat Kaedah Pendidikan Digital
    @EkonomiRakyatMY
  • Tiga orang ini apa guna dia? twitter.com/501awani/statu…
    @effyamron_
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now