7 day tweet volume :
kalau ada siapa tahu contact details peniaga dalam video ni share la ya

sebak aku tengok barang & makanan untuk dia niaga tu jatuh terendam dalam lopak hujan
Ujian di bulan Ramadan…

Hujan lebat dan angin kencang mengakibatkan beberapa gerai mengalami kerosakan di Wangsa Maju, petang ini.

Video: Orang awam pic.twitter.com/4npr5DtQ7d
according to Jabatan Meteorologi Malaysia, we will face more extreme weather bc of climate change which includes stronger storms & rainfall.

our infrastructures cannot withstand the challenges of a warming world without serious climate adaptation, mitigation & action.
Ramadan pertama.

Saya ditemukan dgn adik Mohamad, orang Kelantan ke PP utk kerja. Gaji takat RM500, jd dia buat food panda.

Tak ada motor, dia pinjam basikal kawan2, seat & banyak bahagian serba rosak. Lepas kerja dia rehat 1 jam, kemudian kayuh cari makan sampai 11pm.

1/4 pic.twitter.com/hVjhMJfc96
+1
  • Ramadan pertama. Saya ditemukan dgn adik Mohamad, orang Kelantan ke PP utk kerja. Gaji takat RM500, jd dia buat food panda. Tak ada motor, dia pinjam basikal kawan2, seat & banyak bahagian serba rosak. Lepas kerja dia rehat 1 jam, kemudian kayuh cari makan sampai 11pm. 1/4
    @scheekeong
  • Bangunan etiqa masjid jamek
    @jayyidkhairir
  • Laa mcm tu rupanya taknak isi ikan/ayam melekat kat dapur grill 😅 Awesome grilling hack! Follow me for more tips diet
    @siswanisenan
  • Ujian di bulan Ramadan… Hujan lebat dan angin kencang mengakibatkan beberapa gerai mengalami kerosakan di Wangsa Maju, petang ini. Video: Orang awam
    @bernamadotcom
  • Takut sebenarnya tapi doa doa kan ye geng moga business hamba bejalan lancar
    @khairu1azri
  • Tolong pantau anak anda disurau atau masjid
    @manglaksa
  • Buang kotak lama, masukkan dalam kotak PN. Kah kah kah..
    @rzmnrm
  • i want what they have
    @vestenet
  • Harga sebuah perjuangan demi mencari rezeki. Naik basikal meredah hujan dan panas sehingga sunburn teruk. Bulan puasa pun terpaksa kayuh.
    @scheekeong
  • Ni baru betul.
    @LilyZali
  • Ujian 1st day bulan puasa, baru sejam buka gerai. Gerai dah kena tiup dengan ribut. Khemah patah, makanan terbalik semua. Total lost. Tapi takpa. Kitorang akan niaga online sepanjang bulan puasa ni.✌🏻
    @anwar_baharin
  • The way I screamed after watching the end of this video! 😩😩😩😂
    @cheembeam
  • Puasa Day 1 : Air Cha Bang Ang, Mangga Susu, Kelapa Gula Melaka & Sirap Bandung Float
    @khairulaming
  • Terinspirasi dengan Khairul Aming, aku pun nak buat la siri 30 Hari 30 Resipi sempena bulan puasa ni. Cuma aku fokus dengan resipi yang simple dan mudah jela. Kalau ada sambutan baru aku sambung hari seterusnya Day 1: Air Jus Angkasa Segar
    @ijaicool
  • Salam 1st Ramadhan guys, korang mesti ingat lagi kan pasal isteri En Azarul kita ni? Kesian sebab dia punya kempen baru 10% guys😭😭 Boleh tak kalau nak mintak tolong korang RT tweet ni. Kita cuba minta bantuan semua orang pd hari pertama puasa ni🥺🙏🤲 Details dkt next tweet
    @hyyatii
  • Terbaik Ustaz Azhar 👍
    @ohtweet
  • Aku sempat nampak no details peniaga yang ada dalam video ni and terus whatsapp. Nama peniaga ni Hanani Maju. Dia ni jual Yong Tau Foo dengan air tebu. Aku tolong sebarkan ni in case antara di antara kita nak bantu and beli terus melalui whatsapp. Sebarkan pls. twitter.com/bernamadotcom/…
    @brgsjks
  • Belanja, jangan tak belanja!
    @DrRozanizam
  • Ambik kau, balas dendam ke apa semua tak dapat pergi Bazar Ramadan last year?
    @LeAlterEgo
  • Betul ke syaitan kena ikat masa bulan Ramadan?
    @cheajibsayang
  • Jangan kata aku, host dia pun berkerut kening 😂🤣
    @bumilangit
  • Tersasul sebut Allah dalam toilet, tetiba tercakap astagfirullah pulak
    @moshahrulfitri
  • @bernamadotcom Ada number peniaga di banner. Boleh cuba hubungi kalau nak membantu. 012-3458955
    @sueannajoe_
  • 😱
    @anthraxxxx
  • Sesiapa nak order nasi ayam goreng kunyit, boleh ws 011-28569498. Minta tolong rt utk rezeki saysa.🙏🏻🙏🏻 twitter.com/anwar_baharin/…
    @anwar_baharin
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.