7 day tweet volume :
tadi pi lah giant batu caves nak beli groceries. lepastu time nak masukkan barang dalam kereta tetiba makcik ni macam sesak nafas tapi bang** yang dok susun trolley ni dok marah marah makcik ni. bila aku pergi dekat makcik ni tanya lah makcik sakit ke. pic.twitter.com/Tnf4Y79d3q
+1
Tadi ada customer order foodpanda, lepas saya hantar order, customer ada bagi Rm5 tip. Ada nota betulis, sama² kita sedekah doa ya..

Kredit : Mohammad Fadly Sum pic.twitter.com/71zTnqCI8B
1000!

1000 kes sembuh dilaporkan pada hari ini menjadikan jumlah keseluruhan kes sembuh meningkat kepada 21,248.

Terima kasih petugas kesihatan!! pic.twitter.com/ppVOdYeJ6o
Punca kenapa perlu boikot produk dari Perancis. pic.twitter.com/jdYfXXlvm6
  • tadi pi lah giant batu caves nak beli groceries. lepastu time nak masukkan barang dalam kereta tetiba makcik ni macam sesak nafas tapi bang** yang dok susun trolley ni dok marah marah makcik ni. bila aku pergi dekat makcik ni tanya lah makcik sakit ke.
    @awanisrasdii
  • Tadi ada customer order foodpanda, lepas saya hantar order, customer ada bagi Rm5 tip. Ada nota betulis, sama² kita sedekah doa ya.. Kredit : Mohammad Fadly Sum
    @twtfkrl_
  • 1000! 1000 kes sembuh dilaporkan pada hari ini menjadikan jumlah keseluruhan kes sembuh meningkat kepada 21,248. Terima kasih petugas kesihatan!!
    @KKMPutrajaya
  • Punca kenapa perlu boikot produk dari Perancis.
    @jalalmisai68
  • Tell me, how hard your life is?
    @rizorawang
  • Wife aku selalu beli benda yang function dekat Shopee Ni dia beli Tayar Pressure punya monitoring system pulak. Just letak penutup dia dekat lubang isi angin, and then, dia akan bluetooth (kot) ke device dia ni untuk kita dapat bacaan selalu Device charge pakai solar atau cable
    @azrulazwarsam
  • @kuasasiswa
  • "Saya akan mengadap Tuanku malam ni.." 🤔 Harap dapat perhatian pihak berwajib.
    @jalalmisai68
  • Makna mulia disebalik " Sakinah Mawaddah Warahmah" Sekadar perkongsian..💕
    @Awantona
  • Hargai orang yang sayangkan kau, yang setia dengan kau, yang sanggup memaafkan kau berkali kali, sanggup mengalah dan membuang egonya demi mempertahankan hubungan kau dan dia. Sebab orang yang macam ni, once bila dia dah giveup and tawar hati, dia takkan peduli lagi tentang kau.
    @sulphuricacids
  • Status Terkini COVID-19 Di Malaysia, 31 Okt 2020 Kes sembuh=1000 Jumlah kes sembuh=21,248 kes Kes baharu positif=659 (kes import=1, kes tempatan=658) Jumlah positif=31,548 kes Kes kematian=0 Jumlah kes kematian=249 kes Kes dirawat di ICU=83 kes Bantuan Alat Pernafasan=19 kes
    @KKMPutrajaya
  • Tolong bah kawan kasi viral 1 kali
    @faizulkaman
  • Tengah buat live tetiba orang main mercun 🤣 kesian dia separuh mati melatah macam kena tembak
    @IniAlannn
  • Ini puncanya ya. Baru pakcik tahu. (pura-pura terkejut).
    @JalalMisai_2
  • Basikal lajak ❌ Basikal drift ✅
    @kidxblunt
  • Namakan pekerjaan bini aku. Wrong answer only. #pkpb #suamidarisyurga
    @fazrulazreen
  • Untuk perempuan yang ada masalah blood stain dekat panties during period or lepas bersalin boleh try beli ni dekat Daiso. Very useful. Biasa blood stain susah nak hilang walaupun dah guna sabun basuh baju. Tapi guna ni memang cepat gila hilang!
    @AmiraAnorah
  • Trying to hold my cough while in public during 2020:
    @_NatureAnimals
  • Eden Hazard is BACK.
    @brfootball
  • Selangor catat 55 kes baharu termasuk 1 kes import BWN dari Bangladesh. 18 daripadanya adalah dari kluster-kluster sedia ada manakala 22 lagi saringan kontak rapat. Baki 14 adalah daripada lain-lain saringan.
    @KKMPutrajaya
  • COVID-19, 31 OKTOBER 2020: Pada hari ini, Malaysia mencatatkan bilangan kes pulih COVID-19 tertinggi iaitu sebanyak 1,000 kes. Ini menjadikan jumlah kumulatif kes yang telah pulih sepenuhnya dari COVID-19 adalah 21,248 kes (67.4 peratus daripada jumlah keseluruhan kes).
    @DGHisham
  • Antara dua darjat punya undang2
    @FiqhTabayyun
  • RIP Sir Sean Connery, the actor has sadly passed away aged 90. When he mimicked Sylvia Trench's introduction in Dr. No (1962) one of the greatest movie quotes of all time was born. 🎬
    @EsquireUK
  • Pecahan kes baharu 659 termasuk 1 kes import. 3 negeri tidak melaporkan kes baharu iaitu Johor, Melaka dan Perlis. Tiada kluster baharu dilaporkan, namun kes baharu masih dikesan dalam 33 kluster sedia ada.
    @KKMPutrajaya
  • Don’t limit your prayers thinking that your prayers aren’t worth it. Don’t be afraid to pray even if you have sinned. Because you don’t pray for what you are, but you pray for what He is. Your Lord is the Most Forgiving.
    @MustaqimJiwa
  • @kuasasiswa
  • Today’s the last day of mamat working here. I couldn’t afford to pay him anymore. Life’s hard since Covid-19 existed. I held on to him this long bcs he has a wife and a kid. But I had to take this measure eventually. If anyone wanna help mamat in any way, DM me for his contact.
    @laa1a
  • twitter.com/annuarmusa/sta…
    @Azfarovski
  • Burger Ramly tepi jalan juga sedap😍
    @cuti_makan
  • Nabila & Sharnaaz punya professional dalam hubungan mereka demi anak walaupun dah berpisah is a goal. Tak ramai pasangan yang macam mereka ni. Buang atau tolak ketepi tentang masalah suami isteri, tapi fokus mereka tentang Jebat je. Sebaknya masa Sharnaaz bagi ucapan pada Nabila.
    @saidah_zakaria
  • Ini namanya Rebel Dah tahu semua orang marah sebab tak patuh arahan, pun taknak pakai mask. Tak cukup dengan itu, nak juga pilih gambar tiada mask untuk dimuatnaik ke Facebook Mesej dia senang sahaja: Aku orang berkuasa, aku nak tunjuk yang aku boleh buat apa yang aku nak
    @abuubaidahz
  • "Made In USA" 😆 Tengoklah sampai habis. Kalau tak faham, tengok dua kali. Tak faham juga, RT saja lah.
    @jalalmisai68
  • Kebal natang ni.
    @La_FarEast
  • Ya boi is ready for Halloween as chomkinawa milmk tea 😌
    @smolshiberino
  • Sambungan.
    @jalalmisai68
  • Sumpah, terkejut aku. Akhirnya
    @Asyrafverymalay
  • Bismillah. Hari ini kita akan belajar basic interpretation for ECG. Basic ni wajib semua medical student kena tahu at least before terjun sebagai HO. I got it from my honorable lecturers, doctors & MEDICORP, so why not share the knowledge, right? Let's go.. #NotaNabil
    @NabilAzhar007
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now