7 day tweet volume :
Untung lah ada saka pandai ambilkan gambar.
Drive sorg2 , makan sorg2. Bila la nak ada partner... pic.twitter.com/WuHTB6g10a
Aku baru belajar something so beautiful about the Quran.

Tak pernah lah aku tengok/gunakan tafsir Quran aku dalam bentuk sebegini rupa.

Teman-teman yg sama jahil mcm saya tolong lah baca sampai habis.

Semuanya bermula dengan satu IG story yang aku upload berbulan lepas lamanya pic.twitter.com/lvDws6dkEd
Tandatangan sendiri tak cam.

Duit dalam akaun sendiri tak tahu.

Altantuya tak kenal.

Jho Low tak pernah jumpa.

Bila coklat dalam peti ais hilang, "Hanatttt, siapa ambil coklat aku?!!"
Deodorant = Perlu
Perfume = Suka hati

Lipbalm = Perlu
Lipstick or apa apa pewarna bibir = Suka hati

Skincare = Perlu
Make up = Suka hati

Okay faham tak?
  • Aku baru belajar something so beautiful about the Quran. Tak pernah lah aku tengok/gunakan tafsir Quran aku dalam bentuk sebegini rupa. Teman-teman yg sama jahil mcm saya tolong lah baca sampai habis. Semuanya bermula dengan satu IG story yang aku upload berbulan lepas lamanya
    @hazemanhuzir
  • Kepala sekolah.....
    @priskabeau
  • Jalan Kebun 1 org meninggal dua cedera..cina mabuk langgar 3biji moto sekali musim cny hati2 banyak orang mabuk..harap kerajaan kenakan hukuman berat pada pesalah. Sumber: Fauzi Aziz #InfoKualaLangat
    @InfoKuala
  • "tolong saya, nanti mak saya marah lah" 馃槀馃槀馃槀
    @YanaNasuha
  • thread seram kali ni agak meremang, stay cool okay. kisah ini berlaku pada 2018 di sebuah daerah dalam victoria iaitu shepparton. kami semua dalam 6 orang, 2 dari france sorang dari german dan taiwan dan lagi 2 aku dan sahabat ak. Rumah yg kami tinggal sekarng tuan rumah
    @muhammadfittr
  • [ JomKitaKongsi ] - Promosi Touch n Go eWallet Yang Korang Perlu Tahu!!!! 馃槏 #JomKita . Dahlah Murah Siap Dapat Cashback Lagi Wehhhh!!!! 馃挼馃挼馃挼
    @Jomkitamy
  • #coronaviruses China mengenakan perintah kuarantin di Wuhan dan semua 11 juta penduduk tidak dibenarkan keluar. Semua pengangkutan awam spt bas, subway, feri dihentikan sementara bermula 10 pagi, 23 Jan. Lapangan terbang ditutup & semua penerbangan dari Wuhan dibatalkan.
    @KKMPutrajaya
  • Salam semua. Parents ALEESYA JASMINE memerlukan RM30,000 lagi untuk dibayar kepada hospital. Pihak hospital memberikan masa sehingga hujung FEBRUARI untuk melunaskan baki kos pembedahan. billplz.com/YDKMMJASMINE **sumbangan adalah direct ke akaun YDKMM
    @_fatynn48
  • Tolong lah. Please. Aku merayu. Nak guna phone tu boleh. Tapi jangan la buat macam ni pada kami. Moment pengantin tu untuk kami persembahkan dalam bentuk video. Jadi macam ni, tak tau la nak kata apa. Aku dah elok tinggikan tripod + dia memang tahu ada kamera belakang dia.
    @kalcubemaster
  • Ayah saya jual udang di Perlis , rt untuk rezeki saya
    @EdrisQaweim
  • What type of engine did this fella was using ?
    @kawainora_neko
  • Husky siapa yang sesat area seksyen 6 kota damansara. Rasanya dia tk nak keluar ni dah tidur depan rumah. BUT THIS HUSKY SUMPAH COMELL
    @kxmxlia
  • Jee Seok Jin via Tik Tok 馃槀
    @SBSRunningManKR
  • Sharing is caring. Jenis-jenis scrub mengikut jenis masalah kulit wajah. Thread 馃
    @itsrianarose
  • Happy
    @memes_bizarre
  • Wendy: Duit RM1,600 salah masuk akaun bank, dia pulangkan. Najib: Duit juta-juta salah masuk akaun bank, dia belanjakan. Jangan jadi seperti Najib. Jadilah seperti Wendy.
    @kuasasiswa
  • APA NAK BUAT KALAU KENE LANGGAR? JANGAN KENE TIPU DI TENGAH虏 JALAN Sumber : Fb
    @aminabdrazak_
  • aku jeke yg nampak ada something dlm gambar ni 馃槹
    @amirulhvfiz
  • NOT@IT CRYING AND STILL LICKING KSJSKSKKSKS
    @MedinaMUAYE
  • KHAMIS...23/01/2020.. BENGKEL SBN ya Allah siapa la yang kejam sangat pergi potong tangan ngan kaki kucing yg tk bersalah ni ...tak puas hati pon agak lahh..kalau geram ponn agak lahh ..klw teringin sangat nak belah" potong" ni pergi lah beli ayam pastu kau potong lah puas"
    @pikahbainn
  • @ulat_bulu_bulu
  • you're tom , isn't u ?
    @sitisyamimi_
  • hit me where it hurts
    @zhashx
  • Boleh ke macam ni?
    @AkeemSharyzal
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login