7 day tweet volume :
Mph Subang Parade akan last operasi pada 6/6/2020. Kami ada buat clearance stok. Boleh datang okay di MPH Subang Parade.
Terima kasih 😊💚💪 pic.twitter.com/CUKu6fWOaQ
ada yang masih terasa hati dengan min lagi ke ? 🥺. min nak bagi duit raya lagi ni.Duit raya kali ni min nak bagi RM5000 je.. Insyaallah ada rezeki korang.. Pls rt n tag kawan2 korang untuk min kongsi rezeki 🙏🏻..
sebelum tumpahkan tea anda , hadam dulu ini :) pic.twitter.com/VoRtyZFJFa
Di US tengah hot pasal kematian seorang lelaki berkulit hitam bernama George Floyd pada 25 Mei yang berpunca daripada tindakan seorang polis yang melutut pada lehernya semasa menahannya.

Sebelum maut, Floyd berkata "I can't breathe" selama 15 kali tapi tak dilayani. pic.twitter.com/3QZtLGAFuK
  • Mph Subang Parade akan last operasi pada 6/6/2020. Kami ada buat clearance stok. Boleh datang okay di MPH Subang Parade. Terima kasih 😊💚💪
    @k4aaa_
  • sebelum tumpahkan tea anda , hadam dulu ini :)
    @Deearequeen
  • Di US tengah hot pasal kematian seorang lelaki berkulit hitam bernama George Floyd pada 25 Mei yang berpunca daripada tindakan seorang polis yang melutut pada lehernya semasa menahannya. Sebelum maut, Floyd berkata "I can't breathe" selama 15 kali tapi tak dilayani.
    @AymanRashdanW
  • Burung hantu masuk kolam rumah aku weh hahahaha
    @muhdalifakml
  • pro addmath
    @aimansalim_
  • Our unsung heroes behind the scenes. Makmal di negara kita boleh menampung 30,000 ujian covid setiap hari. Dan mereka lah hero kita. Juruteknologi Makmal Perubatan atau Medical Laboratory Technologist (MLT)
    @HausofHilton
  • Kucing I buat hal dekat customers 😩
    @najihahshahrel
  • Dia ni kalau tak sial mmg bukan dia la 🤣
    @dewidfghjkl
  • Bende ni kalau kt dalam kelas selalu hilang, tau tau je kt kelas sebelah hm
    @dnialxshh
  • Ya allah insecure nya aku😭😭 aku nak baca soalan pun tak sempat eishh
    @arhammunirr
  • Berubah terus 😍😍 Tak sabar nak ada rumah sendiri, hias cantik2 camni huhu
    @RidzwanMahazan
  • Satu lagi penularan viral berita palsu
    @DGHisham
  • While me... twitter.com/arhammunirr/st…
    @Azfarheri
  • @sadfeeltexts
  • 2020 Toyota Yaris 😍 Merecik 😘
    @FoodViralMY
  • taknak tolong takpa. tolong sebarkan pun alhamdulillah.
    @asrfaimn
  • Rakyat vs VIP
    @SyedAkramin
  • Hi guys. My cousin terpaksa tutup kedai steamboat disebabkan covid-19. Kedai takde untung lansung. Banyak benda dah let go kecuali table steamboat ni je yang tinggal. Masa beli semuanya 2.5k above. Ni nak jual RM1500 sahaja. Tolong RT guys. Penghantaran percuma seluruh kl
    @tfiq_f
  • Untuk Perempuan yang Qadha' Puasa Ramadan, kena anggap ia PUASA WAJIB. Maksudnya? Tak boleh suka-suka hati BUKA PUASA pada waktu tengahari sebab benda remeh. HARAM jika tanpa keuzuran. Ia BERBEZA dari puasa sunat yang boleh batalkan puasa walau takde apa-apa uzur.
    @acaiijawe
  • Alang2 da viral kat twitter ni org lain yg post So aku pun post la utk diri sendiri. Memang aku laki bini kuat berjenaka selalu juga jenaka kami aku paparkan di social media tp kali ini dpt perhatian. Nk tau apa deleted mesej tu?
    @Khairulbadri
  • ARAK & PEMANDU MABUK⁣ ⁣ Petang tadi, saya sempat meneliti memorandum dari NGO Gerakan Pembela Ummah (UMMAH) @ummahoffcial dan beberapa pihak lain berkenaan isu arak dan pemandu mabuk, serta peruntukan undang-undang yang sedia ada.
    @drzul_albakri
  • OMG I NAK GORENG TELUR TADI!!! LEPASTU ADA ANAK AYAM WEH!!!!!! KORANG PERNAH TAK JUMPA TELUR MACAM NI!!
    @flackitsman
  • Promosi Secret Recipe 3 Slices Rm23.60 jerrr....🍰🍰🍰 Bermula 29 Mei Hingga 4 Jun 2020
    @cuti_makan
  • Depan mak. Belakang mak.
    @alepkaze
  • Lagend yang tahu cerita apa ??
    @thefitri____
  • This picture never lies.
    @alifmegat
  • Alhamdulillah, satu lagi mercu keindahan Islam di bumi Terengganu telah siap dibina iaitu Masjid Kampung Seberang Takir. Masjid ini terletak bersebelahan dengan Jeti Penambang Seberang Takir serta berhampiran dengan Terengganu Drawbridge.
    @DrAhmadSamsuri
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now