7 day tweet volume :
Check dulu kasut sebelum sarung. Takut ada 'stokin' lain yg bergulung dalam tu. pic.twitter.com/ik780yg2hZ
MAAF TAPI MALAYSIA LEBIH SIMPLE

Inggris : Wait for a minutes
Indonesia : Tunggu Sebentar
Malaysia : jap

Inggris : I don't want it
Indonesia : Nggak mau itu
Malaysia : Taknak

Inggris : I don't know
Indonesia : Saya gak tau
Malaysia : ntah
MAAF TAPI JAWA LEBIH SIMPLE

Inggris : Wait for a minutes
Indonesia : Tunggu Sebentar
Jawa : Sek

Inggris : I don't want it
Indonesia : Nggak mau itu
Jawa : Moh

Inggris : I don't know
Indonesia : Saya gak tau
Jawa : Mbuh
What Magistrate Noorasyikin Sahat said to suspect 1:

"Saya pelik kenapa manusia sekarang makin cepat hilang sabar, Mohamad Fazrien awak sebagai orang Islam sepatutnya menjadi contoh yang baik kepada orang bukan Islam.

[continued in thread below]
Dua lelaki bergaduh di Plaza Tol Bukit Kiara dipenjara sehari, denda RM1,000
astroawani.com/berita-malaysi…
#AWANInews #AWANI745 pic.twitter.com/b3YRvZXYhO
ni full dia..dia tulis lagu ni lps perempuan yang dia sayang and dh buat mcm mcm end up..ex perempuan tu datang balik and tinggal kan kawan aku mcm tu je.. make him famous and until his ex gf notice it pic.twitter.com/BcLSBmMCDh
  • Check dulu kasut sebelum sarung. Takut ada 'stokin' lain yg bergulung dalam tu.
    @ulat_bulu_bulu
  • ni full dia..dia tulis lagu ni lps perempuan yang dia sayang and dh buat mcm mcm end up..ex perempuan tu datang balik and tinggal kan kawan aku mcm tu je.. make him famous and until his ex gf notice it
    @aqiem_amany
  • Kau tgok member aku sorang ni. BEBAL 😭😂
    @Affiq_Raziman
  • Dengan iOS 13, anda boleh muat turun video di YouTube melalui Safari sahaja tanpa sebarang aplikasi lain. Boleh ikut langkah mudah di dalam video.
    @thefaizzainal
  • Paksu siapa pulak yang berniaga macam nak pergi haji balik hari ni. Hahaha
    @iNerd__
  • tolong guys support bisnes kecil kecilan saya guys . sebarkan untuk rezeki saya . location sentul taman dato senu.
    @ezallafrizall
  • Budak excited naik flight. Dia tak tahu sampai je oversea nanti nak kena tidur tepi jalan.
    @fidonasir
  • Tak mengamuk pulak Rapunzelilah tu baru lepas iron tudung?
    @hazemanhuzir
  • Tahukah anda individu pertama yang membeli iPhone 11 dan iPhone 11 Pro di Apple Store Singapura adalah warga Malaysia berumur 17 tahun. Hebat orang Malaysia, Apple masih tidak sedar kuasa beli rakyat Malaysia juga tinggi. Adakah beliau dalam Twitter saya? Ihsan: @michaeljosh
    @XavierNaxa
  • Tak kenal maka tak cinta
    @khairulaming
  • Tipu la korang tak pernah lagu ni dulu time zaman sekolah😂
    @mieyhdyh
  • Don't forget to pay your cat tax!
    @Mr_Meowwwgi
  • Aku masuk bilik member lepastu aku jumpa benda ni... 😱😱 ( Lemah semangat jangan tengok )
    @kingarep_
  • tiba tiba akak datang narik kontol HAHAHAHAHHAGAGAGAGS DKAKKDFUJSKSKS LAWAK BABI
    @ammar_apek
  • Beli samsung note 10+ sebab nak buat jadi powerbank jur🤪
    @IkaNora
  • ...
    @bujibu_chempel
  • "LUNA LIGHTS FESTIVAL 2019 Malaysia tour" is coming to Putrajaya Anjung Floria Putrajaya Presint 4 Tarikh: Mula - 21 SEPT 2019 (Sabtu) Sampai 6 OCT 2019 (Ahad) Masa: 7pm - 12am Harga Ticket : Dewasa : RM 10 Kanak (umur 8-18) : RM 8 Umur 7 kebawah FOC
    @Twt_PutrajayaWP
  • Tu lagu zaman budak wechat. Kami punya zaman lagi Rare.. Hahahaha! twitter.com/mieyhdyh/statu…
    @Mxdizyn
  • I got you, girl!
    @9GAG
  • Ingatkan manusia je bunuh lipas guna selipar, kucing pun sama 😨 📽 : meowed
    @ulat_bulu_bulu
  • Luqman Hakim ke Belgium! 🇧🇪 Pemain #HarimauMalaya B-19, @luqmansham1 sah akan bersama kelab liga utama #BEL 🇧🇪, @kvkofficieel & menandatangani kontrak dengan kelab tersebut selama 5 tahun. Satu lagi pemain negara beraksi di luar. We are proud of you, Luqman! 🙌🏻 #KamiTeamMalaysia
    @TeamMsia
  • HERE WE GO! Penyerang Malaysia B-19, Luqman Hakim Shamsuddin akan menandatangani kontrak bersama KV Kortrijk, sebuah pasukan di Belgian Pro League. Akan diumumkan hari ini. #SemuanyaBOLA
    @mysemuanyabola
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now