7 day tweet volume :
Rutte en De Jonge komen morgen met een "stappenplan" voor de heropening van de samenleving. Het zoveelste plan om de coronacrisis in een protocol te proppen waar het kabinet zich zelf vervolgens niet aan houdt. We lopen ze even door:
Het amendement om de kamer het laatste woord te geven over verlenging van Van Haga en een soortgelijk van Hijink heeft het niet gehaald. Regering kan per koninklijk besluit steeds met 3 maanden verlengen.
Opzienbarende uitspraak Duitse Rechtbank: ‘scholen moeten van alle maatregelen af’ thefireonline.com/opzienbarende-…
"Ontvangers van het bericht wordt dringend aangeraden niet op de links uit het bericht te klikken, het genoemde telefoonnummer niet te bellen en de e-mail te verwijderen. Mensen die het bericht hebben ontvangen, kunnen melding maken van fraude via fraudehelpdesk.nl."
Er is momenteel een #nep e-mailbericht in omloop waarin mensen namens het RIVM worden uitgenodigd voor een #vaccinatie tegen betaling. Dit is géén officieel bericht van het #RIVM. De #coronavaccinatie is voor iedereen gratis.

#fakenews

Meer info: bit.ly/3a0pfx0 pic.twitter.com/uDTVMNyNlv
 • Omdat ik commentaren krijg over de leesbaarheid een wat hogere resolutie grafiek bijgevoegd. In deze grafiek zitten nog 713 Astrazeneca 'reports', wat er eigenlijk 38,953 moeten zijn. Dat maakt de grafiek ernstiger, maar geeft ook aan dat AZ relatief heel veel bijwerkingen heeft.
  @ArjandeKok1
 • NY POST: Black Lives Manors
  @JackPosobiec
 • Stunning picture of blue dunes on Mars! 😍
  @AstroJonah
 • ??? twitter.com/sheonly__/stat…
  @adiyaahh
 • Mood Bedankt hè. Paniekzaaiers en regelrukkers.
  @umarebru
 • Werkelijk waar nog nooit zijn ijdele mafkees in de politiek meegemaakt.
  @LavieJanRoos
 • Vandaag in NRC. Eén van de vele voorbeelden van het uit de bocht gevlogen strenge asielbeleid.
  @pmvdlinden
 • Denk je na over #lesgeven of ken je iemand die graag voor de klas wil, maar geen idee heeft hoe? Geeft niet. Wij helpen je graag op weg! Kom ook werken als #Rotterdamse #leraar en ontdek alle +R voordelen die de stad je te bieden heeft. 👉 onderwijs010.nl/themas/leraar-… @rotterdam
  @Onderwijsrdam
 • Tour de France kerntaak gemeente @Rotterdam? Wat kost dat wel niet dan? En Recreatieoord Hoek van Holland is dat niet? #010Sherriff #HvHGate @StopVerkoopHvH 👉rotterdam.raadsinformatie.nl/vergadering/84…
  @Meeuwissen_PVV
 • Het lijkt er op dat het #covid #vaccin nu al meer slachtoffers maakt dan #covid zelf. Niet alleen ouderen, maar ook jonge mensen! 😔 #StopMetVaccineren als je leven je lief is!
  @NickyMonreau
 • Je vais dm une tismey qui a 18k
  @jpsonbzm
 • Politieverhoor 29 staat online: "De vrouw die op het Museumplein opzettelijk door een politiepaard is overreden met meerdere botbreuken als gevolg kan aangifte doen wegens poging tot doodslag. Ik roep haar en ieder die mishandeld is op aangifte te doen". bpoc2020.nl/politieverhore…
  @bpoc2020
 • 暗記シート一つでどこでも手軽にサードインパクト! (シンジ君同様、周囲から痛い目で見られる点に注意!)
  @arata_kid
 • Wekelijkse wedstrijdje coolest dude van de klas, bij 6 graden
  @Oostveenm
 • Wat een plaatje, #cumulonimbus, #ijskap #Terschelling #Vlieland.
  @SytseSchoustra
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.