Words
Hashtags
Users
 
7 Day History
Now
Lantak la pakai android ke iphone yang penting kau jenis fast reply. Aku senang hati hahahahaha.
Macam biasa routine pagi Jumaat imam akan bawak surah As Sajadah serta surah Al insan. Dua ni surah panjang tau tapi jemaah yang hadir hanya 5 orang sahaja. 5 tu sumpah rasa sikit sangat. Kalau bukan kita siapa lagi yang nak meraikan suasana masjid? Tiada orang lain, hanya KITA.
Selalu dia teman aku tido malam. Malam tadi tak tahu dia pergi mana. Dia ja yang kalau aku panggil "manja" and hulur tangan dia akan datang kt aku hulur kepala dia minta kena usap. Harini bangon subuh tahu tahu dia dah tak de. Aku tamau la kucing aku yg lain. Tak sama 😭😭😭. pic.twitter.com/MhIO9ImwTe
Aku ada soalan. Dosa tak tipu sebab benda ni? Hahahaha aku pon buat do.
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now