Words
Hashtags
Users
 
7 Day History
Now
Tahukah ada, lelaki ni lah yang korg nampak dia macam sepi sorang sorang and u guys bashed him. Tapi did you guys know that he always video call his mom crying and singing pastu save number mak dia as "Syurga 馃枻" dekat phone? For him, his mom is everything and he's also funny.
Hanif Jamaluddin
May 29, 1995
Ipoh, Malaysia 馃嚥馃嚲 pic.twitter.com/lQiJwXgQCw
Bodoh pehal petik nama aku plak. Babi aku takde kena mengena aku plak kena.
Aku tengok ramai memerlukan buku ni. So aku akan dgn @omarfaayiz akan pilih 3 org SPM STUDENTS ! 3 orang yang betul betul betul memerlukan buku ini. Aku akan belanja 3 org tu utk beli buku ni. I鈥檓 positive that this book can help you! Untuk student form 5 sbb ni sillibus form 5!
Hello all spm account student, disini saya nk bgitahu yg buku saya dh boleh didapati from ig : accountforspm, feel free to contact me, everyone try me to help to spread this to all account students, satu buku RM 15 je. The book comprises all the kbat and LCCI klon question 鈽猴笍 pic.twitter.com/2OGj9afmal
If you think this crocodile is big, damn you really never see bigger one huh?
#AWATNINews [VIRAL] 鈥楳enitis air mata, turut merasai kerangupan鈥 Video mukbang buaya jadi tular, netizen terkejut diberitahu suara menangis seperti bayi bukanlah bunyi kura-kura. pic.twitter.com/c9Mp4pjspQ
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now