Words
Hashtags
Users
 
7 Day History
Now
The dude in me (2019) ni pun best jugak kelakar馃槀 pic.twitter.com/hjhYXno2qk
Saya selalu rasa nak nangis. Tapi bila saya tengok muka sendiri di cermin.

Damn, girl. Kau terlalu comel untuk dikecewakan. Maka tak jadi menangis lepas tu 馃槈
Oly & Haniff鈥檚 Wedding today 馃グ pic.twitter.com/DpDf2Dk2Hk
+2
Tulah dinamakan hati ada titik hitam haha i selalu igtkan myself yg i shouldnt be jealous with others achievement sebab semua orang ada jalan cerita tersendiri and comparing urself to others are bad. for urself, for ur mental health.
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now