Words
Hashtags
Users
 
7 Day History
Now
Apologize when you’re wrong. Never let your pride be bigger than your love.
Takpe kak akak chilling je, pensyarah buat macam tu supaya cepat sikit dapat duit nak belikan barang barang tu. Kalau tunggu admin MARA, mungkin ada slight delay yang akan menyebabkan pelajar tertinggal lagi 2-3 minggu. Yang penting kita hidup chill dan jangan stress stress
In reply to @FarradiLLa
sis. you niat baik tapi duit tu transfer terus pergi account you. how do we ensure you tak makan duit tu? Plus, budak2 tu bukan ke dapat elaun Mara ke? MARA bandar penawar bagi laptop kat student, takkan your kolej tak boleh mohon dari HQ? twitter.com/ypmkl/status/1…
I am trying my best not to wish her Happy Birthday just yet
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now