Words
Hashtags
Users
 
7 Day History
Now
1. Sapai Import (2020)- crack nak mampos dapat bini gila2,storyline takde adegan sedih semua happy & sweet
2. Stupid Cupid (2015) - Ni pon sama crack nk mampos storyline,happy & sweet
3. My Husband In Law (2020)
4. So Wayree (2020) - Yg ni tgh on air,TERPALING SWEET,SEDIH,GERAM pic.twitter.com/g9B7wNTonA
+3
Ok cerita thailand series yg best best pulak?
Stop with the 'Sting aku yahoooo' it's getting annoying and inappropriate.
Salute dgn drama terbaru Rasyid Sibir,drama ni membongkar realiti yg memang wujud,Adlin Aman Ramli bawak watak ayah yg pedophile,Mira Filzah pulak jd isteri Adlin yg naive apa suami dia buat,ikut je,normalize tidur dgn anak perempuan yg kecik,berbakul Adlin kena kecam tu pic.twitter.com/LWShwfWwgj
+1
korang tengok tak lagi movie baru genre thriller ‘The Paramedic’ kat netflix,aku sedih ah, kadang-kadang orang jadi jahat sebab diorang takleh terima dengan current condition,mamat ni sihat walafiat tiba2 accident pergi kerja jadi lumpuh,gf pulak sejak dia lumpuh dah tawar hati😢 pic.twitter.com/w6leOShd2B
+3
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now