Words
Hashtags
Users
 
7 Day History
Now
Yes. Ini yg aku rasakan even aku bukan orang Pantai Timur. Kemajuan yg diorang nak tu bukanlah kemodenan shopping malls macam Pavi, tp kurang2 bagilah kemudahan air bersih, kelengkapan public transport, perparitan yg mantap, capaian internet yg bagus etc. Majukan kawasan kampung.
In reply to @magmalaya
Kekayaan negri pantai timur tganu, sabah/sarawak dikaut utk bangunkan/majukan kawasan sbelah pantai barat semenanjung. Camnelah kami x rase mcm di anak tirikan?
Aku sebagai orang Selangor KL, tolonglah bangunkan negeri/bandar lain pula.
Guys, korang kalau ada saman JPJ, baik setel sekarang, aku baru bayar tadi dapat 70% diskaun beb.
Kan. Aku pernah baca tips marketing, semua orang fokus dekat online marketing, padahal billboard tepi jalan pun boleh dapat trafik dan attention.
In reply to @magmalaya
Hari-hari lalu situ nampak. Awareness percuma tepi highway.
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now