Words
Hashtags
Users
 
7 Day History
Now
im sorry, but this trend makin annoying and tak kelakar
bila underage tapi lepas beli rokok kat 7-11 pic.twitter.com/aHdskUaJ7t
7 Keajaiban Di Zaman Purba.

Daripada semua ini, cuma Piramid Giza yang tinggal. Dan yang paling tertua ialah Piramid Giza.

Nampaknya cuma piramid yang paling bertahan lama. pic.twitter.com/q6oYDpx8eT
+1
Ada bunyi pelik kat bawah katil, jantungnya berdegup laju, Perlahan-lahan dia cuba lihat di bawah katil. Dia tersentak!

benda tu tengah senyum kat dia dengan senyuman yang amat menyeramkan.

Rt supaya bukan korang je yg rasa seram dengan cerita ni.

Ini adalah thread. pic.twitter.com/N0X3WSKqK0
i remember hitz fm punya prank call org konon dpt kerja. org tu happy gila babi byk kali terima kasih sekali bila dia tahu tu prank call dia down gila and dropped the call. budaya setan betul prank call ni sbb mengecewakan orang yg tak bersalah
as much as that prank call for en. izzuddin may hv sounded hilarious.. we cant ignore the fact that such phone calls cause panic and stress.
dah lah org tu tengah drive.
what if they cant handle it?
heart attack ke..

nak bertanggungjawab tak time tu?

#PrankCallsArentFunny
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now