Words
Hashtags
Users
 
7 Day History
Now
Jokainen firma jossa on joku selvästi EI-SUOMALAINEN menee välittömästi banniin. Ja niin käy niiden bisneksillekin kun syleksivät asiakkaiden naamalle ja osoittavat että KELA:n asiakkaat ovat heidän asiakkaitaan.
Kaupoissa asioidaan edelleen paljon ilman suojia – S-ryhmän kampanjassa maskiasiat otetaan puheeksi asiakkaiden kanssa dlvr.it/Rmz3Hh pic.twitter.com/Rr6BmRsAaB
Omassa työssäni lastensuojelussa, asiakkaiden tuskan lisäksi, on henkilökunnan uupumus. Joskus ensin lohdutetaan itkevää lasta ja työvuoron päätteeksi itkevää työkaveria. Eikä helpotusta näy, päinvastoin. Laatu kävelee kohta ovesta ulos.
#lastensuojelu #hoitotyö #koronafi
”Aiemmin en ollut koskaan ajatellut, että jättäisin alan. Olen koronalle kiitollinen siitä, että se tuli tässä vaiheessa, sillä nyt minun on mahdollisuus vielä lähteä.”

Todellisuus, jota ei haluta nähdä.

#korona #tehy@Tehy_rymtvuutiset.fi/artikkeli/itke…
Freelancerit hoi! Meidän toimiston kontaktilistoja päivitetään eli jos tunnistat itsesi näistä, slide into my DMs, niin laitetaan hienojen asiakkaiden hommat jiiriin: #graafikko #kuvittaja #webdesigner #koodaaja #valokuvaaja #videokuvaaja #animaattori ✨💪✨
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now