Words
Hashtags
Users
 
7 Day History
Now
Boboiboy kumpul 21 juta dalam masa 11 hari. Power gila.

Tapi bila fikir balik, logik je. Simple. Target market dia budak-budak. Bila budak pergi, mak dan ayah mesti ikut. Dah extra 2 orang. Kalau tak boleh, mesti mak suruh kakak pi. Kalau kakak pi, mesti bawak pakwe sekali. Nah!
Anakku, bila memilih pasangan, hindari yg

1. Kata2nya berbeza drp kelakuannya
2. Selalu tidak tepati janjinya
3. Tidak suka keluarga kita & sering ingin kita berjauhan dgn mereka
4. Asyik mengata keluarganya
5. Tak suka berusaha
6. Suka ponteng kerja
7. Pentingkan dirinya saja
After argue with someone, learn to say "sorry." Sampai bila orang yang tak salah nak mengaku salah? Stop feeding your ego. It doesn't matter what is wrong. Just say sorry and fix what's broken. Simple as that.
aku geram bila

: lagu favorite tetiba main kat radio bila dah nak keluar kereta.
: tunggu chat someone ni tapi dapat chat dari orang yang lain.
: orang start bercakap dgn aku bila aku dah guna earphone.
: kena tunggu satu minggu untuk tengok sambungan favorite series/drama.
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now