Words
Hashtags
Users
 
7 Day History
Now
i hate you but i can鈥檛 stop loving you bodoe aque penadt
tak kelakar lah bodoe kat sini pun nak main unfollow bagai
yang unfollow ni nak apa sebenarnya?
Kalau org tanya mintak recommendation "korang pakai [product] apa?" yang tak pakai product tu tak perlu la nak menyibuk jugak! 馃槴

Ibarat org tanya "korang pakai pad brand apa?" pastu tetiba lelaki jwb "tak pakai sbb tak pernah period 馃" tak ke bodoe namanya
I JUST WANNA KNOW ORG PAKAI DEODORANT APA JE!! SBB I NAK TUKAR DEODORANT SBB DAH BOSAN!!!!
oh my fkin god kau tak puas hati apa bodoe dengan aku
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now