Words
Hashtags
Users
 
7 Day History
Now
Hadiah kahwin paling aku ingat, Ayah aku yg bagi -- Kasut masa kecik!

- Dec 2012, masa majlis bertandang; mcm biasa, lepas habis majlis sure la sesi bukak hadiah. Salah 1 hadiah yg aku terima adalah kotak kecil yg berbalut kertas A4. Tak bernama / kad. Pemberi yg tak diketahui. pic.twitter.com/QTM6ov4MvZ
Lets talk about GIFT!

Ada kawan-kawan kita yang akan berkahwin, or korang sendiri yang akan berkahwin.

APA HADIAH YANG KORANG AKAN BAGI / HARAP KORANG DAPAT? Jom reply list korang kat bawah. Kot nnt boleh jadi ilham pada yang lain. 馃グ馃グ馃グ pic.twitter.com/9wdHXa49Au
Kotak pizza petak, bila bukak pizza bulat, bila nak makan jadi segi tiga. Macam tu lah manusia, dari luar lain, dari dalam lain, persepsi lain-lain.
Makin hari aku dah boleh terima ayat ayat orang hentam aku .

Aku dah boleh senyum even bukak je Twitter orang maki aku .

Its okay , aku faham maybe kau stress and takde tempat nak luah . Benda tu positive pun kau nak bitter. Sis dah sebati.
Kalau keadaan ni jadi berlarutan, khuatir nanti TAPAK Foodtruck bukak depan Istana Negara je. Semoga cepat selesai kemelut yang melanda negara
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now